Visszajelzés Boszorkányfőzet - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 16.10.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia Szomszi,

En nem ragaszkodom a fa barkacshoz, tobb minden is jo lenne, de ahogy mondod, varhatoan az nem fog jonni amit szeretnenk.

Van ott mas is, nemcsak a TP-CSP:) Ez a mestersegek ladaja is kifejezett fonyeremenyxDxDxD

Csak 3 jatekot jatszottam le, de nem hiszem, hogy lenne barmilyen logika

ursa11, Domos52, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  2. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Szia. Eddig még nem sajnos . 12 kombóm van eddig. Ha esetleg neked valahol bejön, írd meg, én is azt fogom.

szepesej kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. A farmon jobb felül van egy sárga kérdőjel és egy kék felkiáltójel. Oda kell bemenni, ott a kék felkiáltójel a support. Oda kell beírni a panaszodat és majd az Emailedre jön a válasz.
    Hát iiiggeeen.) De mégsem. Van még ott egy csomó minden ami nem kell. 120 játékból még csak 40-t játszottam el, annak legalább a fele megint nem kell. :D Csak azért nem fogok ültetni hogy megint a 40 legrosszabbat kipecázzam, inkább kiveszem a fa barkácsot, az legalább biztos.:)

Domos52, meszimarsi, Melan és 3 más kedveli ezt.
  4. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Talán van akinek segít az alábbi táblázat.
    Jó keresést!

16-os piac2-es piac20-as piac9-es piac32-es piac
    lilakéksárgapiros1 hamupipőke talányos9100 csp15000 tp5000 tp15000 tp5000 tp200 fa300 faréz talányos tenyészet3000 csp
    kékpiroszöldlila1 medúzagyümölcs2 farmpengőláda6 pengő2 pengő1 izzó bükkfa8600 csp4 táps láda2 tápos láda8 papucs2 papucs
    kékpiroszöldsárga7 szupertrágya3 szupertrágyahamupipőke talányos8750 tp800 fa1000 fa1 barkácscuc 3xl8 xl barkácscucc
    kéksárgapiroslila2000 csp5000 csp15000 trópusi tp5000 trópusi tp
    pirossárgalilazöld6 szupertrágya2 szupertrágya7 szupertrágya3 szupertrágyaéjféli tölgy200 téglaéjféli tölgy250 szeggördeszka 32 kk szupertr.
    sárgalilazöldpirostöbb tp eventnöv-nél, 10%, 8 ó3 tápos láda300 szög400 szög2 xxk barkács2 szupertápjancsi talányos fa4 xl barkácscucc200 tégla300 tégla
    zöldkékpiroslilajancsi talányos fa4 xl barkácscucc1 bécs talányos200 tetőcserép200 tetőcserép300 tetőcserép89500 trópusi tp17900 trópusi tp8 kk szupertrágya2 kk szupertrágya
    lilapirossárgazöld6 farmpengő láda3 farmpengő láda6 szupertáp2 szupertáp
    zöldsárgalilakék3 papucs2 papucs2000 csengőpengő5000 csengőpengő
    sárgazöldkékpiros26 farmpengő4 farmpengő40 luxus bájital30 luxus bájital
    sárgazöldpiroskék6 mesterségek ládája3 mestersgek ládájamedúzafűz xxl10 bájital
    zöldpiroslilasárga100 luxus bájital60 luxus bájital195000 trópusi tp39000 trópusi tp
    piroskékzöldlila1 3xl barkácscucc8 xl barkácscucczanzibár talányos tiki fa5000 trópusi tp
    lilasárgakékzöldjancsi talányos fa2 kk szupertrágya2 barkácscucc xxl2 szupertáp1 santorini3 cs.pengős láda1 bécs talányos5000 csp1 kísértet rémítö tal-s fa2 farmpengő
    lilapiroskéksárga4 mályvacukor kísértet3 szupertrágya98000 trópusi tp19600 trópusi tp2 pingvin2 papucs5 csillag2 csillag

katus78, inanna11, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  5. kosagi

kosagi Fórum mestere

Szia!
    Nekem az alap a kék-piros-lila-sárga kombónál van.

gabianyus kedveli ezt.
  6. szepesej

szepesej Fórumlakó

Köszönöm a segítséget, épp most kaptam meg a jóváírást.

kukori80 kedveli ezt.
  7. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Na azt még nem néztem, azt nézem meg legközelebb :) Köszi, hátha....

Megnéztem. Sajna nem jött be, én csp szint x 500 és csp szint x 100-at kaptam. Ez van.

Utoljára szerkesztett: 18.10.18
  8. Melan

Melan Fórum admirálisa

A 20-s piacon adtam egy eselyt az ejfeli tolgy kombonak amit hoztal, a fa stimmelt, kisebb szepseghibaval, utkozben ugy latszik atalakult meduzafuz XXL-e:p:D

Irtak mar masok is, hogy hiaba az azonos piac, akkor sem lesz ugyanaz a kombo. Azert adtam neki egy probat hatha... no mindegy

De a meduzafuz XXL melle kaptam 10 bajitalt, mint fix nyeremeny, meg elgondolkozom rajta, nagyon csabito a maradek 36 jatekra a 360 db bajital:music:xDxDxD

ursa11, dagi18, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  9. kukori80

Örülök hogy sikerült.
    Nem tudom hogy másnak bejön-e, de úgy csináltam, hogy minden színből elkezdtem 5-5-t. Amiből nem adott semmit, azt kezdtem el erőltetni kezdő színnek, mert egyszer kell hogy adjon valami jót. Aztán nagy sokára bejött és egymás után adta a jókat. De senkit nem szeretnék erre biztatni , csak saját felelősségre csinálja mindenki.

ursa11, ljanika6, nyuszika215 és 3 más kedveli ezt.
  10. moonubul

Szia!

A medúzafűz xxl, 10 bájital a 2-es piacon van nem a 20-ason!!

Melan kedveli ezt.
  11. Melan

Melan Fórum admirálisa

Ezt lehet majd kiprobalom, mert hasonloan kezdtem el en is, mindig a lilat raktam elso helyre, de mondjuk en meg nem jatszottam eleget, ugyhogy majd kesobb derul ki.

Tudom, hogy oda irtad, en azt probaltam ki, amit a 20-s piacon az ejfeli tolgyhoz irtal, es a tolgy helyett, a meduza XXL-t adta, tehat az azonos piacon levo farmok kozott is teljesen random adja.

kukori80, Imi* és Sali~*.* kedveli ezt.
  12. lippi02

lippi02 Fórumlakó

Elsőre a zöld kék sárga piros adott egy medúzagyümölcsfát, másodszorra bájitalt. (37). Vagy bamba vagyok, vagy mindig mást ad.

Imi* kedveli ezt.
  13. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Az 5 órás gaz 40 db felröppenőt adott.
    5 játékot játszottam eddig.
    [​IMG] Itt kaptam egy Izzó bükkfa XXL-t!:)
    Azt mondom bízzunk a szerencsénkben!;)
    Aki nem tudná ki lehet kapcsolni az animációt én azonnal kikapcsoltam.
    További szép estét és sikeres kotyvasztást kívánok mindenkinek!:)

ursa11, maszilva, ljanika6 és 3 más kedveli ezt.
  14. kukori80

Csak az a baj hogy válaszút elé állítottak már megint.Itt ülök 10 perce hogy kiváltsak 3000 fát, vagy vállaljam be a bizonytalant. Mert a kisördög bennem bujkál, hogy mit kaphatnék. :D De ha TP-t kapok, akkor megüt a guta. :D

ursa11, sutimami57, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  15. moonubul

Szia!

Kipróbáltam a 20-on mégegyszer az éjféli tölgy 200 tégla változatot - másodszorra természetesen csak a 20 téglát adta.
    Kipróbáltam azt is, ami a 2-es piacon a medúzafűz xxl 10 bájitalt adta. A 20-ason 200 fa 300 fa volt az erdemény

piros sárga lila zöld 200 tégla
    sárga zöld piros kék 200 fa 300 fa

Melan kedveli ezt.
  16. ektorp

ektorp Junior szaki

sziasztok,
    zöldpiroslilasárga éjféli tölgy
    zöldkéklilasárga éjféli tölgy

talán valakinek bejön

dagi18 kedveli ezt.
  17. Anna051955

Anna051955 Haladó

Sziasztok! 4-es vágányon 11.kék-lila-zöld-piros---35 csillagos érme,7 party pöri,további sikeres kutyulást, Anna.

18. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Elkezdtem én is.
    8 játék egymás után sorban. 24es piacon vagyok.

k p z l matrica+3sztrágya
    p z k s 6+2 kk
    l k p z 3+2 sztáp
    l z k p 10+4 tápos láda
    l s k z 25 csillérme+ 1 éjféli tölgy+2 mesterségek ládája
    z k s l 3+2 kk
    z k p s 8+2 zokni
    l p k z 5+5 teliholdas láda

Egyelőre még nem tudom örüljek-e vagy sem. Olyan semmilyen érzésem sincs. Mind1 mi jön. Játszom, amíg kedvem van, aztán ültetek holdas gazt, spájzolok.
    Megpróbálok mindig más variációt, lejegyzem ami megvolt. Persze egyszerűbb lett volna sorban, de most már mind1. Csak úgy elkezdtem találomra, mert űzött a kíváncsiság. Majd rendbeszedem sorjába, akkor nem lesz nehéz követni. :D
    Mára már befejeztem. Ültetek, aratok, aztán majd hétvégén jön a többi.

Jó éjt!

/Véletlenül odapislogtam....A mai nap eseményeinek listáját végigolvasni is szörnyű, nemhogy részt venni benne. Hivatásos farmos leszek, csak nem tudom ki keresi a kenyérre valót?! :( . Lassan le fog peregni rólam az ilyen lista. Szerintem Renzóhoz már nem lesz kedvem most. A jegyek megvárnak./

Utoljára szerkesztett: 18.10.18
    taga1, tewo, sutimami57 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!
    Tölgyem még nincs. Ezeket kaptam:

kék piros zöld lila ....... teliholdas láda 5-5
    kék piros zöld sárga ... 1 „Santorini” talányos tiki-fa, 3 csp-s láda
    kék piros lila sárga ..... csp 2000-5000
    kék piros lila zöld ...... „Bécs” talányos tenyészet, csp 5000
    piros kék zöld lila ...... „Benanee” talányos fa, 6 Teliholdas láda
    zöld kék piros lila ...... „Hamupipőke” talányos fa, csp 10500
    kék lila sárga zöld ..... btp 220x szint 80x szint
    sárga zöld kék piros .. Kriptamécses kaktusz xxl, 2 sztáp
    piros sárga lila zöld ... „Jancsi” Talányos fa, 4 barkács xl
    lila piros sárga zöld ... tápos láda 10-4

Egyenlőre ennyit tudtam termelni.

20. Totyizselé

Totyizselé Járnitanuló

sziasztok! Honnan tudjátok, hányas piacon vagytok?

az én eredményeim (sajnos mennyiségek nélkül):
    kék piros zöld lila - xxl medúzafűz, bájital
    kék piros zöld sárga - barkácscucc, farmpengő
    kék piros lila zöld - barkácscucc
    kék piros lila sárga - Kacsa Kata szupertrágya
    kék piros sárga zöld - csp
    kék piros sárga lila - csp
    kék zöld piros lila - szupertrágya
    kék zöld piros sárga - szemfogkefeüzem, csp

katte521 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.