Visszajelzés Boszorkányfőzet - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 16.10.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. evakarma

evakarma Fórumszaki

Sziasztok. A 65. keverés végre dobott egy éjféli tölgyet. Alig hittem a szememnek.. Piros sárga lila zöld adta,de szerintem tökmindegy,mert a nyakam rá,hogy ugyanez a kombó mégegyszer nem ad. Örülök neki,de most már a pajtát dagasztom.:)

Kukackukac, drunyi, Brigi031976 és 6 más kedveli ezt.
  2. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Szia.

Nyertél :) Mert az első főbb nyereményt csak 1x adja meg, ha többször próbálsz egy kombinációt akkor a 2. "apróságot" adja csak :)

genka53, jófarmerlány, evakarma és 2 más kedveli ezt.
  3. vazulneni8

vazulneni8 Haladó

Sziasztok!
    Kipróbáltam a piacom szerinti ajánlataitokat,nem volt egyezés,de köszönöm mindenkinek,aki írja a nyereményeket,mert puskázok.Hátha...
    Gratulálok azoknak,akik utolsó pillanatig küzdöttek az éjféli tölgyért és nem adták fel.Akiknek még nincs,és bírják,azoknak kitartást!
    Sajna még engem sem lepett meg éjféli tölggyel a rendszer,de nem adom fel.31 lejátszottnál tartok,hol van még a vége....(tudom,kedden);)

A fentiekből kettő már megvolt szintén a 15-ösön:
    L-P-K-S : 1000 db/1250 db szög
    L-K-P-Z: 2000/4000 TP

Szerintem inkább arra kéne gyúrni,hogy ha valakinél egy kombináció "lomot" adott,akkor az másnál lehet,hogy épp a tölgy,vagy egyéb fa és fejlesztései lennnének...o_O

4. Mevilla

Mevilla Fórumlakó

Köszönöm!!Remélem szerencsém lesz!!!:)

Köszi megjátszom én is,hátha bejön!

5. vik65

vik65 Fórum-zöldfülű

Szia, ill. sziasztok! Nekem is ilyen problémán lenne, csak nekem Mályvacukor kisértetfa XXL-em van, de nincs alapfám. Jack boltjában nem találtam, minden segítséget köszönök, ill, köszönjük :)

Utoljára szerkesztett: 21.10.18
    edibedi2002 kedveli ezt.
  6. edina242

edina242 Fórummogul

Sziasztok! A tegnapi borzasztó sikertelen nap után folytattam ma még 20 játékkal Ingrid tanítványáig. A 45. és az 56. játéknál kaptam egy-egy db Éjféli tölgyet végre. :inlove: Illetve Izzó bükkfát is kaptam, az sem volt még nekem. Nagyon örülök! Ti se adjátok fel mert ha sok rossz ki van lőve, utána jönni kell jónak is! Ezek a kombinációk adták az éjféli tölgyeket: zöld-sárga-kék-piros, illetve piros-lila-kék-sárga

maszilva, Kukackukac, Ribiszke és 2 más kedveli ezt.
  7. Málnahab

Málnahab Rutinos

Frissítés: A 61. főzetből kinőtt a tölgy! :D
    Úgyhogy hajrá mindenki, van még majdnem két nap! :)

maszilva, Kukackukac, Fuhur és 3 más kedveli ezt.
  8. feri465

feri465 Törekvő

Szép estét mindenkinek 45 főzetből jött 2 db éjféli tölgy.

9. 1süni

1süni Törekvő

Sziasztok!Vértölgyre tud valaki egy kombit??;)

10. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

38 keverés után a számomra legjobb nyeremények:
    k p l z - xxl mályvacukorfa
    p k l s - mályvacukorfa
    k p l s - éjféli tölgy
    k s l z - éjféli tölgy
    p k s z - éjféli tölgy
    k p s z - medúzafűz
    p z k s - kriptamécses kaktusz
    k l p s - piros szemfogkefe üzem
    l k z s - piros gördeszkagyár
    z k s l - piros pingvinlak
    s k l p - irótollkészitő
    Ezenkivül sok tp-bpt-csp jött... Eddig meg vagyok elégedve az eventtel :)

maszilva, genka53, Kukackukac és 5 más kedveli ezt.
  11. GN12

GN12 Haladó

Sziasztok. 63 játékból (plusz egy vétlen ismétlés) még nincs meg az éjféli tölgy (deszkából is csak 600 db-osat találtam meg.) Úgy gondolom, azért ha eljutok a kiírt játék (60) végére legalább egyszer illene benne lennie az éjféli tölgynek. Folyamatosan ültettem az event növényt, ha nem is percre pontosan, de mindent megtettem. Bónuszt nem sikerült pörgetnem. Számításaim szerint az összes lehetőséget nem lesz idő kipróbálni. Ez így szerintem nem volt egy jól kitervelt játék.
    Akiknek nem sikerül, lehetséges lesz később az éjféli tölgyet beszerezni reális áron? Hiszen most mindent megtettem, megtettünk.

Sali~*.* és vazulneni8 kedveli ezt.
  12. vicuska1955

vicuska1955 Fórumlakó

Azt
    Aki nem így csinálta, rosszul járt. Nézni kell a csevegőt minden event előtt. Az elején Én sem néztem, de ma ezt a táblázatot csináltam meg és akkor nyertem sok értékes fát stb.

genka53, vazulneni8 és Napsika kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Gratulálok, a 98:0 állásnál tartok és még nem adtam fel.. xD:cry:xD
    Szerintem már valaki megsúgta a Rama szellemének, hogy nekem ezt végig kel csinálnom ahhoz, hogy legyen legalább egy Éjféli tölgyem (a rontottak miatt még többet is, mint 120 db) OK, hogy ez játék és én szeretek játszani sőt már a logikámat is használnom kell, ha nem akarok állandóan táblázatokat bújni oda-vissza,le-föl kapkodva a fejem, de azért örülnék, ha kikeverednék belőle és ha lehet győztesen. :music::inlove:
    Szia, én így csináltam és ha olvasod amit írtam még mindig nincs meg az, hogy a program hová dugta el előlem az éjféli tölgyeket, nyilván a maradék kb 30-ban van valahol, de majd meglesz előbb utóbb xD:p

Utoljára szerkesztett: 21.10.18
    times84, Kukackukac, vazulneni8 és 8 más kedveli ezt.
  14. BriGitta75

BriGitta75 Fórummogul

Sziasztok! :)
    74 játék után nálam is megtört a jég. Megérkezett egymás után a 2 Éjféli tölgy, piros Írótoll, piros Pingvin, terményesek, XXL es fák, stb.
    Vérszemet kaptam, csinálom tovább. xD

taga1, maszilva, Kukackukac és 7 más kedveli ezt.
  15. északifény

északifény Junior szaki

Sziasztok . Igaz én még "csak" 43 játéknál tartok de az éjféli tölgy még nem jött össze !!!
    Szomorú vagyok :cry::cry::cry:

bindi5454 kedveli ezt.
  16. vicuska1955

vicuska1955 Fórumlakó

Nekem nem. Más összetétel után nyertem ezeket.

bindi5454 kedveli ezt.
  17. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nagyon drukkolok!!!!:inlove:

Kukackukac, bindi5454 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  18. petra11972

petra11972 Utánpótlás-írogató

1. Áááá, olyan ez is mint a szerencse kerék. Hiába játszom ugyanazt a variációt, először még két nyereményt adott, de azóta mindig csak 600 deszkát... :p
    2. Mind a 60-at eljátszottam, már fent vagyok az Ingridnél, és mégsem adta ki az összes nyereményt... :p
    3. Egy nyereményt adott, pedig még ilyen variációm nem volt... :p
    A vicceket félretéve, az utolsó hibába én is beleestem egyszer, (600 deszka) de megnéztem a táblázatot, és megtaláltam egy sorban egy teliholdas fát, és második nyereménynek a 600 deszkát. No itt jöttem rá hogy azt a fát az előbb nyertem meg, és elfelejtettem kipipálni az utolsó variációm.. Megvan a 60 játék, és van 2 db. Éjféli tölgyem, Izzó bükköm, Izzó b XXL, Mályva, mályva xxl, piros pingvin... Még holnap ráhajtok a harmadik éjféli tölgyre és a vértölgyre. :inlove: Aki nem adta fel, jó játékot!! ;)xD

Kukackukac, csio70, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  19. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Köszi a táblázatot! Kár, hogy nem folytattad.:(

Azt hiszem, Klariszmamával egy piacon vagyok, így kipróbáltam az általa hozott kombinációt. Lehet, hogy véletlen, de a háromból az egyik tölgyet adott nálam is.
    36 játékot játszottam eddig és 11 tinktúrám van még. Bónuszt nem sikerült pörgessek és időre sem tudok aratni, így még Ingrid megszerzése is kétséges.

Az eventtől nem dobtam egy hátast és továbbra sem szeretem a szerencsétől függő dolgokat. Van elég zsákbamacska a játékban, az event nyeremények lehetnének egyformák mindenkinél.

marcsi152, maszilva, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  20. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    67 játéknál vagyok minden különösebb + nélkül, igaz ma volt a sima pörgetéssel egy 6 órás +1 bónuszom. 2x a hosszú, és 1x a rövid fért bele. Anélkül megálltam volna 60nál.
    Nem szerettem volna sokat sztrágyázni, őrzöm a Halloweenre. Biztos az is húzós lesz.
    Sajnos most semmi komolyabbat nem tudtam forgatni, igaz nagyon kevés partim volt, a másik meg kutyafülét ér, hiába van belőle 100-200 -nál is több.

Szóval most egyelőre befejeztem az eventnövény ültetést. Kaptam szinte már mindent, megvan a 2 db 24 órás +2 betakarításnövelőm is.
    A 4 éjféli tölgy helyett 2 van, a piros és alap ólak megjöttek, az xxl fák is, ami fontos. Elég ez nekem, nem gályázok most többet.
    Ingriddel jött a piros kolibri és 2 csillag.
    A régi fákból van még elmaradásom, de az már azt hiszem annyira nem vonz, hogy még 1 napot végigültessek enövénnyel.
    Most azt már nagyon meguntam. Inkább horroros pajtát töltögetek, s gazdakörit csinálok velük. Kell az alap izzó bükk. Meg amúgy is kellene gondolni a jövőre, s felnyomni a pajtát belőlük, mert majd az 1 napok alatt szinte alig fér bele valami. Most még van 10 nap, gondolom a köv eventhez is kell tán horroros, majd meglátjuk.

Jó és sikeres nyereményt kívánok, aki még folytatja.

marcsi152, Kukackukac, csio70 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.