Visszajelzés Boszorkányfőzet - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 16.10.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Dupla termés, dupla TP.
    Ha feleannyi idő alatt érne, akkor sem férne be az 1-2 napos teliholdas éjbe, egy hónap alatt meg megérik mind a kettő. :)

imi010, genka53, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  2. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Nem adom fel, még az evenből van pár játékra való lehetőség :)

északifény, dagi18, ginger. és 2 más kedveli ezt.
  3. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

Én feladtam, a családból mindenkinek lett, én vagyok a kivétel és én vagyok a legmagasabb szinten. Egyik előző életemben nagyon megsérthettem Fortunát.

kovacstne, Sali~*.* és Katka54 kedveli ezt.
  4. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Még ne add fel, holnap is lesz még rá lehetőséged :)

Sali~*.*, nagymami2 és dagi18 kedveli ezt.
  5. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Nyomjad még!! Nálam 94-dikre adta be az elsőt... -.- (Pedig már régen abba akartam hagyni....)
    L-K-Z-P – 1. éjféli tölgy – 94.
    L-Z-P-S – 2. éjféli tölgy – 96.
    P-S-K-L – 3. éjféli tölgy – 118.

Az 1000 fa még várat magára...

Málnahab, vm68, HéricsBáró és 5 más kedveli ezt.
  6. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Kipróbáltam egy jó pár olyan kombinációt amit láttam függetlenül attól, hogy ugye nincs egyezés még az egy piacon levők között sem!
    Ezzel sikerült elvenni ettől a játéktól a kedvemet...-.-
    Sajnos időhiány miatt csak a felhőig jutottam, Ingrid sajnos most marad.
    Legjobb nyereményeim: 1 piros írótollkészítő műhely, 1 gördeszkagyár, 2 XXL-s fa (izzó bükk és szarkofaágfa), 3 alap fa (veres szemű folyondár, kriptamécses kaktusz, mályvacukor kísértetfa)
    Ezeken kívül egyéb más hasznos dolgot is bezsebeltem!
    Felröppenőm 381 db maradt meg.
    További sikeres kísérletezést és további szép estét kívánok mindenkinek!:)

*Szerk. Gépelési hiba!

Utoljára szerkesztett: 22.10.18
    rencsike982, genka53, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  7. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Sziasztok! 62 játékon vagyok túl, de éjféli tölgyet nem sikerült szereznem.

Sali~*.* és Gio kedveli ezt.
  8. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Szia. Hát biztatásodra, megcsináltam ezt igaz odáig, de nem rohantam vele elhiheted :)
    Azért köszönöm az információt. :)

Most már csak valaki keresgélhetné helyettem a ládákat, mert 2-ből eltalálni jó szívás, főleg ha irányzékok se jó felé mutatnak :)
    Oda tényleg kell a mázlifaktor meg vagy 10-15-ször próbálkozás egy kőrre :)
    De majd összeszedem a bátorságomat és valahogy nekiállok újra :)

Viszont akik befejezték vagy küzdenek gratulálok és kitartást is kívánok még :)

Üdv: DRAGON86

genka53, Sali~*.*, dagi18 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Imrus65

Imrus65 Törzsjátékos

Eddig jól ment a főzőcskézés (79 lejátszott), a fákból 4 db maradt még benne:
    - kriptamécses kaktusz XXL
    - medúzafűz (az xxl az meg van, de minek)
    - éjféli tölgy a 4-ből 2 sikerült

Úgy saccolom még 13 főzésem lesz.

Elégedett vagyok, sok sikert mindenkinek.

Gio, genka53, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  10. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Szia!
    Örülök, hogy csináltad, nagyon szívesen!
    Reméltem, hogy visszajelzel! :)
    Átkozott érme felhasználása tényleg idegölő, egyszerre max. 3x szoktam kincset keresni, utána pihi.
    De még van idő felhasználni, azt már nem kell elkapkodni. :p
    Én mindig a középső négy kocka valamelyikéről indulok, nem számoltam de átlag szerintem 5-ször próbálkozom és megvan. Ebből volt olyan ami 15-re, de volt olyan is ami elsőre! :)

DRAGON86, Gio, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove::inlove:
    ingrid kirakva: csak szorgalmasan adogassa a szupit:p:p:p:p
    lett sok mindenem, mindig a kérdőjelet figyeltem a könyv felett,így mindig dupla ajándékot kaptam:D:D:D
    még talán reggel lesz egy-két keverés,de már így is nagyon elégedett vagyok:inlove::inlove::inlove:
    aki kész annak gratula, aki még kotyvaszt annak jó kis ajándékokat kívánok:inlove::inlove::inlove:

Gio, Imi*, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  12. nagymami2

nagymami2 Fórumlakó

Próbáld meg a középen lévő koponyából elindulni. Nekem általában 3.-4-re megvan. Persze minden 2. kockát kihagyom, hiszen csak a tippek számítanak. Ha nincs meg 4. próbálkozásra sem, akkor bezárom a sarokban lévő X gombbal és újra indul. Többségében a sor szélén szokott lenni a kincs. Sok sikert!

Gio, kutyaszálló és Sali~*.* kedveli ezt.
  13. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Holdfény!
    Én is csak azért gyűjtöm a deszkát, hogy legyen, ha már egyszer ide-adományozták ;)xD.

Most már nagyon várom a Vadaskerteket, azokhoz elég sok kell, és igazán jöhetnének már, mert legutóbb a Manufaktúrák és a Füvészkertek voltak soron. Azok is már ott ékesítik a farmon a platzot a többi, korábban beszerzett raktárházak mellett. :D Amint megvehetők, mindjárt max-ra fejlesztem mindig a raktárházakat, hadd termeljenek teljes kapacitással. ;) A deszkát a tyúklakok is szépen ontják, 10 óránként 10 db barkácscucc, évek során gyűjtögettem őket Gazdabolti féláras akciókor, úgyhogy 8 tyúklak már szépen termel. Most a pajtámban ennyi van:
    [​IMG] , amiben természetesen a mostani event során max megszerezhető és meg is szerzett 4.500 db is bent van.
    ....................................................
    Időközben meglett a másik farmon is a 4. Éjszakai tölgy :D :inlove:. Már ott díszeleg mindegyik a Teliholdkertben :D:inlove:.
    Nekem tetszett az event végül is, és szerintem jöhetne többször is. Igaz közben célszerű volt jegyzetelni, ezért is voltak nagyon jók és hasznosak a Rékuci által készített szín-variációs táblázat, meg a BombadilToma által összeállított Excel. Ismételt köszönet feléjük! :inlove:

Gazdagon beterített bennünket az event mindenféle talányos fával, meg a különféle ólakkal, és az egyéb csecsebecsékkel, és a drága FA-ért kapható (ha egyáltalán kapható) XXL-es fákkal, meg az igen értékes piros ólakkal ..... :D:inlove: Én elégedett vagyok az eredménnyel. :D:inlove::inlove:
    Aki nem csinálta, az fel sem tudja fogni, hogy mit veszített, - de az már az ő problémája. ;)

asdfghjkl7373, Gio, Imi* és 6 más kedveli ezt.
  14. cirmoscica23

cirmoscica23 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Izzó bükkfát szeretnék ......:p Valakinek valami tapasztalat a 31-es piacon?
    Cirmoscica23

15. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Szomorú vagyok végigcsináltam az eventet és nem sikerült éjféli tölgyet szereznem.

kovacstne és achmed1122 kedveli ezt.
  16. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Eddig nekem se sikerült..:(

Gio kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ha vége ennek az eventnek csinálok vértölgyeket :inlove:
    Habár ahhoz kell 60 medúzagyümölcs , ami nincsen :cry:
    A medúzafához kell 30 trutyiszörny , ami nincsen :cry:
    Trutyiszörny ólhoz kell sötétlő szentjánosbogár , ami van , de nem elég :cry: Szóval megvan az egyhetes terv farmtársak :p

Van 2 db éjféli tölgyem , de már 230 termésem van belőle :D:inlove:

Gio, Imi*, dagi18 és 4 más kedveli ezt.
  18. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Event kész:) de sajnos nem sikerült az Éjféli Tőőgy:D

Gio és kovacstne kedveli ezt.
  19. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!

Hát micsoda reggel.....
    Tegnap este Ingrid is befutott :) Ma gondoltam,még belefér 1-1 ültetés és elhasználom,amim van.3 db-ot sikerült kikevernem a malomban és 3-ból 2 adott éjféli tölgyet! S P Z L és a K S Z P
    Sok sikert mindenkinek!

Gio, Imi*, dagi18 és 3 más kedveli ezt.
  20. gkittus

gkittus Törzsjátékos

Sziasztok! 3 napra el utaztam, így kicsit lemaradtam. Mindkét farmomon 52-53-nál járok, de a 60-hoz nem akar össze jönni a lepárló, pedig ma már sztrágyázok is. Sztem utsó nap visszafogják, hogy kosarat vegyünk a befejezéshez:(
    (Enövényem meg van már, 6-8 órásakat ültetek most, amit leviszek 2 óra körülire)

Esetleg próbáljak ólakat, az hogy adja? Ad egy az egyben? A fák sem adnak nekem semmit:(

köszi

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.