Visszajelzés Boszorkányfőzet - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 16.10.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nem törtem le, csak rettenetesen csalódtam megint hogy ennyire pitiánerek. Ha ezt fogják folytatni, akkor nem sok játékos fog maradni. Ha utólag fognak megint változtatni, az sem segít már rajtuk. Talán előre kellene gondolkodni és nem utólag.

jolanda1948, bendi1121, mya100 és 17 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Minden eventismertető külön hozzászólásában benne van ez : Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
    A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.

Farm_Tadity_, -kaktuszable-, Melan és 3 más kedveli ezt.
  3. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Nem baj, majd módosítják :( :(

bendi1121, Sali~*.*, Farm_Tadity_ és 4 más kedveli ezt.
  4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Figyelj ide! A kommunikáció (a hivatalos) ugyan az volt, mint az előzőnél (robotkánál), hogy nem tehetik közzé. Utána a tesztfarmokon láttak véletlenszerű generálásokat. Semmi bizonyíték nincs arra, hogy ahány farm annyi variáció lesz. Egy közösségi oldalon elindít egy modi vagy ál, vagy volt modi valamit és kiveri a biztosítékot. Nem tudunk semmit. Lehet, hogy voltak visszaélések bizonyos nemzeteknél a modik részéről (kettőt találhatsz és mind a kettő találni fog) a múltkor és most megbuherálták a tesztfarmokat. Nyugi.
    Kipróbáljuk. Ha nincs szisztéma 20nál álljon le mindenki és írni a panasz topicba, hogy eventet kérünk , mert ez sajt.
    (Hogy stílusos legyek: Ők előre végiggondolják, hogy utólag min kell gondolkodniuk. Csak ezek a cég agyai és nem a döntéshozói. Ez minden vállalatnál vagy szervezetnél így van.)

Tudom, kedves Báró!

Ez azért van, mert ők nem írhatják azt, amit a reklámújságokban, hogy az esetleges hibákért felelősséget nem vállalnak. Ha ez a pár mondat nem lenne, hetente kapnák a milliós (EURban) bírságokat.

Utoljára szerkesztett: 16.10.18
    Kincső52, csio70, 55nagyi55 és 15 más kedveli ezt.
  5. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia!
    Igen, nekem is ez jutott eszembe, mert kb 1 órája kissé nehézkes volt a játék. Kicsit megforgatták a virágjaimat :D
    Most már gyors, és olyan, mint tegnap.

Remélem mire holnap hazaérek lehet normálisan kezdeni, minden letisztul. Most már nem szeretek késő estig kattogni. Aludni is kell valamikor.

Tökéletesen igazad van. Örülök én is még a játéknak.
    De tudom, morgok én is néha. De csupán csak azért, mert a sok minijáték közül mindig a "szerencsétlenebbeket" hozzák vissza.
    Némely minijátékot akár minden 2. héten végigkattognám. Miért nem azok jönnek?

A kincskeresésnél is most sokalltam be. Meguntam a 30-40 kattogást, s lesz ami lesz alapon, a kis farmjaimon is az volt a lényeg, hogy mihamarabb letudjam. Ad amit, csak már legyen vége. /Alapból, ha nem sikerül elsőre, újabb 7kattogás kell, s, ha csak 6-7.re sikerül? Ki lehet számolni. S szerintem ezek nagyon rombolják a kedvet./

Remélem ez kicsit jobb lesz.

6. hova_lett_a_vaj

hova_lett_a_vaj Utánpótlás-írogató

Fent a német, angol, román hivatalos eventismertetőjében, hogy a jutalmak nem ugyanazok az összes játékosnak ugyanazért a kombinációért. Majd kiderül a gyakorlatban.

mya100, farmerogirl, Melan és 2 más kedveli ezt.
  7. kukori80

De akkor se lehet sokáig húzogatni a macska bajszát, mert egyszer elfogy és nem lesz mit húzogatni. :)
    Persze hogy kipróbáljuk, írtam is hogy benne vagyok.

Kincső52, bendi1121, mya100 és 10 más kedveli ezt.
  8. Leho69

Sokkal érzékenyebb vagyok az ilyen "átveréseikre" az átlagnál. Fel a fejjel Kakaska! Még a végén egy osztályba sorolnak velem, és Te is hangulatromboló leszel. Bár a hivatásos címig lesz még mit tekerj.xD

KISHONŐR, Kincső52, csio70 és 12 más kedveli ezt.
  9. kukori80

Nem leszek hangulatromboló, mert akkor soha többet nem fogok írni a fórumra.
    Lett volna kedvem ehhez a csapatjátékhoz, de elvették.
    Ha egy picit belegondolunk hogy egyénileg kell megtalálni valamit, ami nekünk kell, ahhoz iszonyatosan sokat kellene ültetni. Remélem hogy holnap 2-ig módosítanak rajta, ha nem, akkor a felhőig megcsinálom és ennyi.

bendi1121, mya100, Farm_Tadity_ és 12 más kedveli ezt.
  10. Leho69

Ahhoz, hogy a hangulatrombolók közé soroljanak, nem kell hangulatromboló légy. Az nem feltétel. Elég, ha tudják, hogy rossz a hangulatod.
    Viszont, ha belegondolsz, akkor az event 60 játékra van tervezve (Ingridig). A 60 játék pedig az összes lehetséges variáció (120) fele. Ha 40ig mész 1/3 az esélye annak a megtalálása, ami téged érdekel. Ha 120ig, akkor mindent kiszedsz a nagy kalapból. Ha 120nál többet csinálsz, akkor nyugodtan fordulj orvoshoz.xD
    Azt már tudom, hogy 20 játéknál már semmiképpen nem lövök többet. Ez nem cél a részemről, hanem ennyi fér bele az észszerű terveimbe. Ha nem állna úgy a dolog, hogy hétvégén lehet utazni kell bizonytalan időre, akkor 11 játéknál be is húznám a vészféket. Akkor a függönyök is elegek lennének számomra. De így még az érmékért is kell hajtanom egy picit.

Utoljára szerkesztett: 16.10.18
    csio70, jolanda1948, bendi1121 és 10 más kedveli ezt.
  11. kukori80

40 lejátszás után kapsz 190 érmét és a felhőt. Ebből ki tudsz váltani mindent. A Jajjj! kitehető nem is kell a a felhőre, az csak egy plusz kitehető, ami valljuk be hogy semmit nem ér, de miután marad 10 érme teljesen feleslegesen, ezért nem tudsz mást kiváltani, úgyhogy kényszerből kiváltom. Ingridig csak akkor mennék el, ha lenne csapatjáték. Csak vaktában nem fogok ültetni, inkább töltöm a pajtát és kiváltom az új dolgokat.

KISHONŐR, csio70, bendi1121 és 13 más kedveli ezt.
  12. Leho69

Megnéztem végre én is, hogy a 20hoz mi kell. 5500+2000 gaz, meg 240 röpi. A röpi 1 nap alatt kész, de a gaz nemigen! 6 kör gaz és kész is. Lehet, hogy csüt éjfélre vége a dalocskának.

maszilva, Gio, Farm_Tadity_ és 7 más kedveli ezt.
  13. kukori80

De mit akarsz kiváltani a 20-ból?

14. Leho69

A függönyöket és érméket. Semmi mást. Kitehető nem kell. Szemét már van elég a pajtában. Maradni fog 25 fabatka. Majd váltsa be a BP.

bendi1121, Farm_Tadity_, Melan és 4 más kedveli ezt.
  15. kukori80

A piros terményes gyárakat kiváltom, meg az új vértölgyeket is, hogy ne kelljen azokhoz is beadni a pajtából, mert azt már nem bírja a szívem. :D

Kincső52, maszilva, _Cygnus_ és 8 más kedveli ezt.
  16. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Egy-két helyen én is megnéztem, és úgy néz ki, hogy sajnos az össznépi összedolgozás terve meghiúsul, mert sajnálatosan mindenhol azt írják, hogy ugyanaz a színösszeállítás más-más farmon egymástól eltérő nyereményeket adhat. :oops:
    Nos, viszont ettől még event az event, csak sajnos ezek szerint nem fogunk tudni összedolgozni. :sleepy:
    Átértékeltem a történéseket, nem történt semmi különös, csak annyi, hogy segített a BP amellett dönteni, hogy miután a 40 játszmából meglesznek a "nagy" nyeremények, azaz a 190 érme, nagy valószínűséggel nekiállok én is, kukori80 -hoz hasonlóan az újdonságok termelésének.
    Emiatt egy csomó PP-t is megspórolok, mert nem pörgetem agyon a kereket az event kezdés előtt a termésbónuszért, hanem jó lesz az még a TOP előtt másra;).
    Most már csak a röpik okozhatnak meglepetést, de "csakazértis" ki fogjuk azt védeni. ;)

jolanda1948, bendi1121, mya100 és 18 más kedveli ezt.
  17. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Értem köszike. Csak szokásom szerint rosszul fogalmaztam.

Melan, genka53, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  18. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Sziasztok! Jó estét minden kedves,vagy inkább kedvetlen gazdatársamnak!
    Én nagyon béketűrő ember vagyok,nehéz kihozni ebből az állapotból,de ezek a mai történések,bizony engem is elkeseritettek >:( örültem hogy most majd akár 20-30 piros ólat is kiválthatok,vagy felszaporithatom tégla,fa,cserép készletemet,kiválthatom azt ami nekem kell,és nem zsákbamacskát veszek....:mad: Miért rosz az a BP-nek,ha én azt váltom ki amit akarok,mivel lesz kevesebb neki....mert nem veszek ezt meg-azt....eddig sem vettem,miért.....miért....!!!!!
    Miért kell " véres verittékkel"' megszerezni azt amit régen,szinte játékból meglett!
    Irnom kellett ,mert nagyon nem tetszik amit tesz velünk a BP....!471 napja tértem vissza ....tetszetszek az újdonságok,sokra jutottam azóta,de most már nagyon hü....re vesz minket a BP,és ez nem fer játék:mad: Elegem van,már nem örömmel játszom,keserű iz van a számban....:wuerg::wuerg::wuerg:
    Másik dolog ami nagyon felbosszant ....már a felhősor legtetején a party pöri 5 felhősor...tulkép megvan hozzá minden kitehető,de nem úgy van az!!!!!! már még egy most megjelenő kitehető az utsó a felhőre....bosszantó hogy semmi nem elég a BP-nek méééég egy kitehető ami még kell.....nem elég ami már megvan????:cry::cry::cry:

Bocs a kifakadásomért,siránkozásomért,de ez már sokkkkkkk......a megérős eventeket is elvették tőlünk!!!!!

KISHONŐR, Kincső52, maszilva és 13 más kedveli ezt.
  19. Leho69

Oda a széf kombinációja kell majd.

20. kukori80

Igen, ez idegesít engem is hogy ennyire pitiánerek lettek. Majd kapok a 40-ből 39-szer TP-t. Pedig mint tudjuk nem szabad ilyet csinálni a játékosokkal, mert visszaüt . Meg kellene találniuk az arany középutat, de úgy látszik hogy nem tudják.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.