Visszajelzés Briliáns főzet - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 31.7.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 9.8.24.
  1. 1

39 szavazat
    22.2%
  2. 2

12 szavazat
    6.8%
  3. 3

8 szavazat
    4.5%
  4. 4

6 szavazat
    3.4%
  5. 5

19 szavazat
    10.8%
  6. 6

8 szavazat
    4.5%
  7. 7

4 szavazat
    2.3%
  8. 8

20 szavazat
    11.4%
  9. 9

12 szavazat
    6.8%
  10. 10

48 szavazat
    27.3%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kérlek, nézd meg tüzetesebben a táblát:
    upload_2024-7-31_11-59-46.png
    Sok sikert a céljaid teljesítéséhez!

Cincilke, Swartsch, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A kimaxolás mindig extra igényű volt:music:

genka53 kedveli ezt.
  3. biborka63

biborka63 Fórumfelvigyázó

Sziasztok ! Én még várom a pontos számolást , hogy a teljes felhő megszerzéséhez mennyi növény , egyenes cső, hajlított cső illetve felröpi kell . Előre is köszönöm . Én a kész pályát fogom választani . 76-évesen már nincs türelmem össze vissza mászkálni !

rokaro1, mucus252, Swartsch és 9 más kedveli ezt.
  4. Dolphin

Szia,
    a felhőhöz és a rávaló dekorokhoz 152 db csillagos érmére van szükséged. Ha a kész pályát választod minden esetben, akkor 16 pályát kell kiraknod.
    Ehhez a 16 pályához számításaim szerint 237 Egyenes cső és 255 Hajlított cső fog kelleni.
    A 237 Egyenes csőhöz szükséges 13.035 Bambuszrúd event növény és 711 Villáskulcs felröppenő
    A 255 Hajlított csőhöz szükséges 18.105 Bambuszrúd event növény és 765 Villáskulcs felröppenő
    Összesen: 31.140 event növény (két területen tudjuk ültetni) és 1476 felröppenő
    Sok sikert!

maszilva, Marika312, jólóbarát és 23 más kedveli ezt.
  5. biborka63

biborka63 Fórumfelvigyázó

Nagyon szépen köszönöm !

daszi, Swartsch, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  6. Szépnyárinap

Szépnyárinap Junior szaki

Köszönjük a pontos számolást. ez a termelendő gaz mennyiség pont azt az érzést váltotta ki belőlem, hogy lesz egy nyugodt hetem. A felhő a TP gyűjtőknek jön jól. Én nem hajtok a szintlépésre mindenáron. Nem számít, hogy mennyi időbe telik a következő szint. Van mit csinálni, töltöm a pajtát, a gazdakörik feladatait teljesitem. Sok sikert, aki hozzáfog. 246/800.

mini76mini, Barika45, fankostepsi és 8 más kedveli ezt.
  7. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Köszi a matekot!
    Én "mindennyereménytbezsebelniszerető" játékos vagyok, ezért nem a "tescogazdaságos" variációt választom, hanem amit a rendszer kiad, mert azzal mindent megkapok. :D:inlove:
    Sikeres, bónuszokban elégséges kerekkerék pörgetést, és eventezést kívánok mindenkinek!:D:inlove:

zsani_apja, maszilva, Marika312 és 16 más kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóó reggelt.
    Megcsináltam magamnak az útvonalakat. Nem fogok mindent kiszedni, csak az érméket, a FA-t és a Bónuszládákat. Nem számoltam ki, hogy így mennyi növény kell, mert ahhoz már nincs türelmem :D, legyártok 10 pályához 170-170 db-t, elkezdem a beadásokat és meglátom, hogy a kör végén mennyi maradt. Utána abból számolom ki a 2. kört. 285 cseresznyés érme a cél, addig meg se állok. :D
    Sok sikert és jó csövezést. :)

mini76mini, maszilva, gabehu és 10 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kukori!
    Ha jól emlékszem az eddigi eventekből a rendszer által adott pályákkal nem csak az adott pályát, hanem többet is lehetett előre látni. A felhasznált csövek számát az aljára kiírta a rendszer, én is úgy csináltam, hogy legyártottam többet, mint amennyire az adott pályára szükségem volt, hanem előre dolgoztam, hiszen láttam, hopgy miből mennyire van szükségem az elkövetkező játékokban..
    Pont ezért nem törtem most a fejemet különösebben a számokon, mert feleslegesnek ítéltem ilyen melegben.
    Remélem ez nem változott meg, és most is kiírja majd (?)
    A pályákból én mindent ki szeretnék venni, az éremboltból pedig majd meglátom..
    Ennek érdekében előkapom a szupertrágya készletemet, pörgetek, polcról pótolok, ha szükséges, munkára fogom a Jackokat és végezni fogok vele. :)
    Remélem rajtam kívül még sokan. (Ez tetszik) :D: Jó csövezést kívánok mindenkinek !xD:D:DxD

mini76mini, maszilva, daszi és 8 más kedveli ezt.
  10. kukori80

Szia gyöngy. Igen, tudom, de én nem a rendszer általit fogom csinálni, hanem sajátot. A sajátot meg nem tudja előre megmondani.
    Be akartam rakni, de a Képküldésről nem tudtam. :cry:
    Ne felejtsétek, nemsokára vége a Teliholdnak.

ildiko44, vihence, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  11. Dolphin

Szia,
    igen, most is mutatja majd a számláló, hogy a kirakott csővezeték(ek)hez mennyi Egyenes és Hajlított csőre van szükség.

maszilva, ildiko44, vihence és 3 más kedveli ezt.
  12. Dolphin

Szia,
    ahogy rakod manuálisan a pályát, mutatja a számláló, hogy mennyire van szükséged. A pályákat meg tudod rajzolni előre, így ki tudod számolni, mire van szükséged.
    Leraktam 3 csövet, s a számláló mutatja, hogy 1 Egyenes és 2 Hajlított a szükséglet idáig:
    upload_2024-7-31_20-19-21.png

farmerSS, ildiko44, vihence és 4 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Szia Dolphin. Már megrajzoltam a saját pályáimat, be is akartam rakni, de a Képküldésről nem tudom. Ki lehet számolni előre is, de lusta vagyok. :D Lejátszok 10 pályát és onnantól már tudni fogom, hogy mennyi kell a következő 10 pályához. Lusta kakas így játszik. :D

Pihepehely, Domos52, mini76mini és 7 más kedveli ezt.
  14. Dolphin

Szia,
    persze értem, hogy az én javaslatommal össze kell adni 2x10 db számot - de ez csak egy ötlet volt. Mindenki úgy játszik, ahogy neki jó :)
    De aki szeretne tervezni, annak lehet hasznos infó, amit hoztam :)
    Sikeres játékot!

mini76mini, maszilva, farmerSS és 6 más kedveli ezt.
  15. kukori80

Értettem és köszönöm. Megrajzolom előre a pályákat és kiírja, hogy mennyi kell hozzá. :) De az sok idő, mire 10 pályát megrajzolok, ezért döntöttem úgy, hogy egyenként rajzolom. De tényleg hasznos információ volt. ;)

mini76mini, Swartsch, ildiko44 és 3 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Szia Dolphin :)
    Igen igazad van amit hoztál nagyon hasznos azoknak akik szeretnek számolni. Én is köszönöm az infót, hogy most sem kell, mert nincs rá szükségem. :D

farmerSS, ildiko44, vihence és még 1 ember kedveli ezt.
  17. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Jó reggelt !

Tegnap nagyon gyorsan úgy döntöttem én is, hogy rábízom magam a rendszerre, hogy csinálja meg helyettem a pályákat.
    A felhőig ismerjük már a számokat, de ugye ha már event, akkor jó lenne kiszedni belőle szinte mindent, beleértve duplán a kitehetőket.
    Ehhez csináltam ma reggel egy számítást úgy, hogy maradok a gép általi kirakásnál és iszonyat számok jöttek ki.

Ha duplán akarom a kitehetőket, ahhoz 26 x kell végigmenni a pályákon és ehhez kell:
    51.955 eventnövény és 2463 felröppenő

míg ha a felhőig megyek és 1x szedem csak ki a felhőre valókat, akkor 16 pályát kell "csak" végigvinni, amihez
    31140 eventnövény és 1476 felröppenő kell.

PZoli64, maszilva, vihence és 4 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Szia!
    Ha az a célom, hogy elérjem a 20 körüli hozamot az 1X1-en akkor már teljesen mindegy, hogy kerekítve 31ezer, vagy 52ezer növényt ültetek. (Én is felmértem a számokat, és tudtam, hogy ez mivel jár. Van bőven mindenem a teljesítéshez, remélem a kerék is kegyes lesz hozzám :) ) egy körrel több lesz, nem gond... Ültettem már eventbe ennél többet is, és akkor még sokkal kisebb szinten voltam :)
    Két területen ültethető az e-gaz :D
    Emlékszel még a kapakirályra? Én azt is végig csináltam és élveztem a versenyt, tehát nincs az a növényszám ami engem elriasztana :D

Utoljára szerkesztett: 1.8.24
    PZoli64, ildiko44, vihence és 2 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Azért ez a növény mennyiség nem kevés... De megoldjuk;)
    Jó lenne ha a kerék meghazugtolná önmagát és a szokásosnál sokkal több bónuszt zúdítana ránk;)
    Jók ezek a kitehetők;) Mindegyik a menübe küld egy egy pocoklégyfogót!

ildiko44, feki13 és farmerSS kedveli ezt.
  20. feki13

feki13 Fórum veteránja

Ha nagyon unatkoznak a menüben, tudok egy címet ahol elférnek :p xD

ildiko44 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.