Visszajelzés Briliáns főzet - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 31.7.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Ez itt a Briliáns főzet event panaszládája!
    Ide várjuk a panaszaitokat az eventtel kapcsolatban!

Kedves Játékosok!

Új köntösben érkezik a már ismert "csöves" mechanikás event.

Briliáns főzet

Az event kezdete (várhatóan): 2024. augusztus 01. (csütörtök) 14:00 óra
    Az event vége (várhatóan): 2024. augusztus 07. (szerda) 22:00 óra

Az event jellege: Növénytermesztős, felröppenős, malomban keverős, mini-játékos
    Az event növénye: Bambuszrúd
    Az eventhez tartozó felröppenő: Villáskulcs
    Malomtermékek: Egyenes cső, Hajlított cső
    Az event elkezdéséhez szükséges minimum szint: 3. farmos szint
    Az event nehézségi fokozata: közepes/nehéz

Az event a Főfarmon és a szédült szántón zajlik.

Az event a hírek felületéről, az event óráról,
    valamint az Főfarmon és a szédült szántón lévő eventbejáratból érhető el.

Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy,
    ne arassatok és ne ültessétek el az eventnövényt!

Javasoljuk továbbá, hogy az event teljesítését ne hagyjátok az utolsó pillanatokra, nehogy valami nem várt technikai problémátok legyen (pl. áramszünet, internetelérés probléma)
    és emiatt elvesszen az addig elvégzett munkátok.

Az event ismertetője >> ITT << olvasható.
    Az event csevegője >> ITT << érhető el.

Kérdés, probléma esetén a Segítségkérő topikokban lehet segítséget,
    tanácsot kérni, a probléma pontos leírásával, farmnév és User ID szám megadásával.

Sikeres gazdálkodást kívánunk,
    a Farmerama csapata

Swartsch, .dina1. és vihence kedveli ezt.
  2. Dolphin

Ne feledjétek, ide kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszaitokat várjuk.

Az event csevegőjében várjuk a taktikai, segítő hozzászólásokat.

A panaszláda kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszokra van fenntartva!

Sikeres játékot kívánunk!

Swartsch, .dina1. és vihence kedveli ezt.
  3. Goliat341

Goliat341 Fórum-zöldfülű

szia ha tervezetett kérem utána nem engedi befejeznia játékot köszönöm választ elöre is

4. Dolphin

Szia,
    attól mert a csőrendszert megrajzoltatod, azzal nem vagy készen. Le kell gyártani a malomban a szükséges mennyiségű Egyenes és Hajlított csövet.
    A jobb oldalon látod mennyi csőre van szükséged, s Neked mennyi van a pajtában.
    Hozok egy teszt képet: itt 89 egyenes cső van a pajtában, 8 kell belőle a pályához, 86 hajlított cső van a pajtában, s 8 kell belőle a pályához - ábrán kékkel jelölve.
    A csővezeték rendszer teljes - ott a zöld pipa, sárgával jelölve
    upload_2024-8-4_8-16-26.png

Az indítógomb zöld, mert minden feltétel teljesült - pirossal jelölve.
    Ezt a gombot lenyomva lehet a folyadékot elindítani, s az ajándékokat begyűjteni.

Ez a gomb akkor vált szürkéből: ha teljes a csővezetékrendszer és van a pajtánkban elegendő cső. Kérlek, nézd meg így a pályát, s ha nem jössz rá a megoldásra, akkor Segítségkérő topikban várunk Farm név és Farm ID megadásával.

Az ismertetőt itt tudod újra elolvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/briliáns-főzet.25232/#post-1395821

Megértésedet köszönöm!

GA-BI-O-Farm és Sylja kedveli ezt.
  5. Timi21a

Timi21a Junior szaki

Sziasztok,

Csak egy észrevétel, hátha másnak gondot okozott, engem nem zavart.

Ha kiraktam a tervezett útvonalat, utána bekevertem a megfelelő számú csöveket, visszamentem a pályára hogy elindítsam a folyadékot, de hiába volt meg a megfelelő számú cső, nem engedte elindítani.
    Meg kellett bontanom a csővezeték végét, és újra kiraknom. Akkor változott zöldre az indító gomb.

6. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Nálam is rendszeresen jelentkezik ez a probléma, de nekem az F5 gomb megnyomása segít.

GA-BI-O-Farm, Timi21a és Sylja kedveli ezt.
  7. Dolphin

Szia,
    ismereteink szerint kliensben tapasztalható ez a probléma, mások is jelezték, azt javasolták, hogy válts a pályák között, s megoldódik, nem muszáj csövet bontanod hozzá.
    Próbáld ki Te is ezt a módszert, reméljük Neked is segít.
    Én Chrome böngészőben nem észleltem ezt :-(
    Jeleztük a Központ felé, ennél többet mi nem tudunk tenni.
    Megértésedet köszönjük!

Timi21a, vihence és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. Goliat341

Goliat341 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segitséget

Dolphin kedveli ezt.
  9. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok!a második körben nem jár csillagos érme?

10. GreekYogurt

GreekYogurt Törzsjátékos

Szia!

Kellene, hogy járjon különben nem tudnánk megszerezni a felhőt a rávaló dekorokkal együtt ugyanis 16 pályát kell hozzá összesen
    teljesíteni.

zsjudit kedveli ezt.
  11. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

köszi.de valahogy 0 a csillagos érmém száma a 2.körben a 6,nál tartok,és eddig a felhőt és egy kitihetőt váltottam ki.akkor már nem is hajtok.köszönöm még egyszer.

12. gyuszti0000

gyuszti0000 Kivételes tehetség

A csillagos érméket neked kell az utad során összeszedni az által hogy ugyanolyan színű csővel vezeted keresztül a folyadékot mint amilyen a csillagos érme háttérszíne, igen, ha nincsen sok szupitrágyád, kacsakatád, bónuszaid, akkor el kell döntened hogy mi fontosabb az utad során, a csillagos érme vagy más egyéb finomságok. Én az előbbi megszerzésével döntöttem és a legegyszerűbb utakat választottam amin keresztül megy a csillagos érme, a cseresznyés érmét úgyis fix minden pálya teljesítésével megkapod, így azzal már nem kellett bajlódnom.

GA-BI-O-Farm és Timi21a kedveli ezt.
  13. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

Sziasztok!
    Ez az event elég keservesre sikeredett, még mindig itt szüttyögök, pedig az elején még termékbónuszokat is kipörgettem. Úgy látom ezt is csak pluszokkal lehet végig vinni, és egyre több az ilyen.

jutka190226 kedveli ezt.
  14. Dolphin

Szia,
    ahogy Játékostársad is írta, a Csővezetéket úgy kell vezetned, hogy összegyűjtsd a Csillagos érméket útközben. Automatikusan a pálya elkészültekor Cseresznyés érmét kapunk.
    Gyere kérlek Farm név és Farm ID megadásával egy Segítségkérő topikba, s megnézzük, hogy miért nem gyarapodik a Csillagos érméd száma.
    Ezekre a mezőkre kell koncentrálnod az útvonalon:
    upload_2024-8-6_12-29-2.png
    Várlak az adatokkal a megfelelő helyen.
    Megértésedet köszönöm!

vihence, Sylja, GA-BI-O-Farm és még 1 ember kedveli ezt.
  15. fregolinyi

fregolinyi Törekvő

Azt írtátok, hogy 16 pálya után megvan a felhő és a rávaló dekorok. Kiraktam az első kört úgy ahogy a gép javasolta, a második körnél csak kirakom egyszerűbben. 18 pályát raktam ki és még mindig csak 31 cseresznyém van. Ez hogy lehet?Köszönöm, ha segítetek :)

16. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Szia !
    Nem lehet 31 cseresznyéd 18 kör után, minimum 170 kell, hogy legyen.
    Végig vezetted a folyadékot a csöveken ?
    Különben a felhőt és a rávaló dekorokat csillagos érmékért kell kiváltani.

Enyémkájé és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. Dolphin

Szia,
    attól mert több (nem megfelelő) topikba is leírod a problémádat, nem lesz előbb megoldásod.
    Itt kaptál választ a másik topikban, kérlek, gyere a megfelelő topikba, Farm név és Farm ID megadásával:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/briliáns-főzet-event-csevegő.25229/page-5#post-1397020
    S a jövőben kérlek csak egy topikba írj, s probléma, ellenőrzés, segítségkérés esetén mindig Segítségkérő topikban jelentkezz, Farm név és Farm ID megadásával - itt kapsz a leggyorsabban választ kérdésedre. Az event csevegő és a panaszláda nem alkalmas hely erre, ahogy az a topik első bejegyzésében is szerepel. Köszönöm, ha figyelsz erre.
    Várlak a megfelelő topikban.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. Lugas01

Lugas01 Fórum-zöldfülű

Rettenetes csúnya fekete-sötét a dekorok .

19. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Tragédia!!! Ilyen rossz event rég volt.Hatalmas mennyiségű gaz...... csalódás volt számomra. Elment a kedvem a farmozástól jó ideig!!!!

20. Mint-a-gazda

Mint-a-gazda Utánpótlás-írogató

Szia, végigcsináltam az eventet, még sincs annyi csillagos érmém amivel a felhősort és a rávalókat kiválthatnám. Honnan tudok még több csillagos érmét szerezni? Köszi a választ előre is

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.