Visszajelzés Bubó könyvei - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 23.5.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    Nagy köszönet a segítségekért, csak így sikerült minden perfektó:D:p
    Azt azért megjegyzem,hogy nem leszek könyvtáros8)
    Aki kész annak gratula, aki még rendezget sok sikert a befejezéshez:inlove:

mya100, marcsi152, szöszi50 és 8 más kedveli ezt.
  2. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

3. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Sziasztok !! Én a macaronost is szerettem, csak az idővel álltam hadilábon. Ez most hagyott időt bőven, de volt amit így sem tudtam elsőre lenyomni, csak ha beáldozok még lámpákat. Nem tudtam mit hoz a holnap, így spórolnom kellett :) és akkor jöttetek TI akik sorban megmentitek az eventjeimet és engem !!!! Nagyon szépen köszönöm nektek az örökös segítséget, nélkületek az én "Piccolom" nem jött volna létre :) Köszönöm szépen !!!!!!!!!!!!!!!!​

aida2330, mya100, PZoli64 és 8 más kedveli ezt.
  4. Samborg

Samborg Fórum félistene

A 22. pályát már legalább ötször elkezdtem. Háromszor be is fejeztem. Most utoljára direkt néztem az időt. A zöld csík 9-től futott még vissza mint a többi befejezettnél ennek ellenére valami elakad. Lehet nem próbálkozom tovább.

5. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Nagyon rövid idő van rá, 50 másodperc, és sok a lépés. Ha nem futottam neki 15x, akkor egyszer sem. Végül már szinte bemagoltam a lépéseket, főleg az első felét, a 4-1-ig, amit Toma pirossal megjelölt. Utána már adja magát. Csak kiszedtem azt a 16 szupertápot.
    :)

-BombadilToma-, aida2330, mya100 és 8 más kedveli ezt.
  6. Búvész

Búvész Haladó

Sziasztok! Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget! Tomának az összefoglaló táblázatot! Nélkületek nem lett volna kész!

-BombadilToma-, aida2330, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  7. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Köszönöm mindenkinek a segítséget! Sok sikert aki még kűzd!

8. agi770

agi770 Haladó

Addig ültettem, míg kb a felhőre való összejött. A minijátékot már-már megszerettem. Könyvvel jobban tetszik mint macaronnal. Azért sok esetben a segítség jól jött, köszönet érte :)

-BombadilToma- és aida2330 kedveli ezt.
  9. agi770

agi770 Haladó

Addig ültettem, míg kb a felhőre való összejött. A minijátékot már-már megszerettem. Könyvvel jobban tetszik mint macaronnal. Azért sok esetben a segítség jól jött, köszönet érte :)

mya100 kedveli ezt.
  10. marcsi152

marcsi152 Fórum bárója

Sziasztok!!!
    Sikerült a könyveket lerendeznem!!! :music:33-tól a jegyzetek segítségével, idő hosszabbítás nélkül :D, de a 39-esnél nem figyeltem és kiszaladtam az időből, így még 1x nekifutottam és az is meg van!;)
    Nem tudom elégszer megköszönni a segítőinknek!!!:inlove:

Jó játékot mindenkinek!!!:inlove:

11. doraemon24

doraemon24 Törekvő

Sziasztok!
    Nem tudom megcsinálni a 22-es pályát. :(Mit csináljak? Tudna valaki segíteni?
    Köszi

12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

-BombadilToma-, aida2330, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  13. doraemon24

doraemon24 Törekvő

aida2330, mya100 és Ninett79 kedveli ezt.
  14. bazsge

bazsge Haladó

Sziasztok!
    Az event teljesítve, minden pipa a helyén.
    Hatalmas köszönet mindenkinek a fáradhatatlan munkájáért, segítségéért.
    Vidám hetet, jó játékot kívánok!

15. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Csak tegnap este tudtam nekiállni a minijátékoknak megfázás miatt. Addig bőven túltermeltem a növényeket, mert nem tudtam előre mikor és hogyan fogok nekiállni.
    Közel a 30-as pályához már meggyűlt a bajom pár sorral.

Ezer köszönet a különböző kezdőképek, számozások, videók, mind az én segítségemre is voltak.

Készítettem én is videót számozva az összes pályával. Bár már az utolsó nap, nem sokat ér.

Gratulálok akik készen vannak, ha valaki még nem végzett kitartás!

Kuzdern, Babuxx, .barbi1. és 8 más kedveli ezt.
  16. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

A 39. pályát időn túl csináltam meg elsőre, nekifogtam utána 3-szor, szerintem elég gyorsan, de nem kaptam érte plusz ajit.
    Kinek a levezetése a pontos?
    Nem szeretnék evvel befürödni már:oops:

17. kardvirág1

kardvirág1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok 22 könyv áthelyezést sajnos nem tudom Tud valaki segiteni?
    Köszönöm

18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Picit görgess már feljebb itt. Ott leírtam már egy másik játékostársnak....
    Ha a 22-es pályára gondolsz.

GA-BI-O-Farm, aida2330 és stb_farmer kedveli ezt.
  19. karippa

karippa Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Mindenkinek nagyon szépen KÖSZÖNÖM - aki időt , fáradságot , türelmet stb. nem sajnál hogy segítsen a farmtársaknak.

20. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Komolyan, az előző hozzaszólásban minden le van írva, nem lehet egy kicsit olvasni is, csak írogatni? Mindent miért kell 100-szor leírni?

aida2330, mya100, stb_farmer és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.