Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Látom....nálatok is sláger a spagetti!..... Nálunk is!:p
    Csak jól emlékeztem.....tudtam én, hogy valamikor hajtottál rá!:cry:
    Igy van....nagyon bele kell huznom! Köszi, a bizalmat!:oops:
    Most léptem....megyek dolgomra!

mazsok kedveli ezt.
  2. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Igen ..minden mennyiségben....annyira el van fáradva szegénykém..sok neki az új infó..meg a korán kelés..a sok utazás...szóval egy kicsit kényeztetem ha megtehetem;)
    Igen valamikor kellett mindegyik...a kerge kertben van egy rémséges szigetem..és a felhősoron csináltam egy rémséges felhősort...szóval oda csinálgattam meg...de hát ennyi.Most már hajtanék a gazdakörik befejezésére...azt kéne...csak nehéz.Mit eszel olyankor??szupitrágyázol is?:p
    Tudom hogy megcsinálod...köztünk te vagy a húzó ember...mi meg segitünk neked és igyekszünk hogy tudj mindig húzni minketxD
    Ügyes legyél..:D

3. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Nagyon jó vacsi ötletet adtál. Igaz már kaptam egy másik ötletet is :p:D Főzőcskézhetek este, ha hazaérek. Most úgy is otthon van a kisebbik fiam, az igazi zabagép.
    Ez = -.- nagyon tetszik nekem, de mit akar kifejezni? Tudjátok?

4. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Örülök neki..ez szerintem minden gyerek kedvence...nekem egyébként már a könyökömön jön ki..ezért most variálok rajta...lánykám csak a tasakos verzióért van megörülve..neki az az igazi finom..de ha barátnője is itt eszik akkor sajátot főzök.......szóval ma variáltam...meglátom hogy ízlik neki:p
    Nem tudom..olyan lemondó???nekem mindegy...??

5. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Nálunk is kedvenc, meg gyorsan megvan én azért szeretem. Variálni is szoktam a zacskóssal, meg néha szoktam venni üvegben is szószt hozzá. Végül is mindegy a családnak, mert így is úgy is elfogy :D

Jó lenne, ha már magyarul is ki lenne írva, melyik bari mit akar kifejezni. Igy találomra elég érdekes dolgok jöhetnek ki belőlük ;) xD

6. topipogi

topipogi Fórum félistene

Hú hallod....nem lazsálhatsz, percre pontosan kell menned aratni. . Persze ez nálad nem probléma.;)
    Szia!
    Most itt is egész jó idő van, süt a nap, de nagyon nyomott, párás az idő. Meleg van.
    Jövőre lesz a nagy változás. Vége van a z arany életnek, neki is megkezdődik akkor a komoly munka. Hazsználja ki jól ezt az évet, játsszon sokat.!
    Boldog lennék, ha ennyi sztp-om lenne. De keverem folyamatosan.
    Köszi az ebédet, ez nálunk is bejön, szeretjük nagyon.
    Megyünk zsozso után, majd lesz nekünk is felhősorunk..........egyszer.xD

Gabi kerestem a jel értelmezését, de ilyet nem találtam.Jó lenne, ha úgy kiírnák, mint régen. Így csak találgathatunk.:eek:

mazsok kedveli ezt.
  7. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Igen én is úgy csináltam....zacskós..plusz felturbóztam egy kis házi paradicsomlével..jól besűrűsödött...ízlett a lányomnak nagyon;):p
    Én csak pakolom be a pofikat...nem tudom ki minek értelmezi...én nem tudok perfekt angolt..a grimaszt értelmezem...ennyixD

Egészségedre...végre egy étel ami mindenkinek bejön...xDA holnapi az érdekes lesz...kb 10éve nem csináltam.....meglátom hogyan sikerül...:sleepy:
    Igen egyszer lesz felhősorunk..nem tudok percre pontosan aratni holnap mert jönnek hozzánk...majd kiváltok egy gépet-.-

8. zsozso577

Sziasztok!
    Megérkeztem.....ma már nem megyek sehová sem!
    Talán itt leszek a gép előtt....de nem sok kedvem van hozzá!
    Valami jó filmet kellene nézni....vagy olvasni!;)...meglátom!

Én egyébként nem ismerem ezeket a jeleket....ahogy Mazsok csinálja....
    találomra teszem ki!:D Már elgondolkodtam azon....hogy mennyire helyes ez!
    Én egyébként arra tippelnék, hogy....várj! gondolkodok!

Jééééééé...... végre kisütött a nap!......A másik oldal.....meg fekete!....ez igen!
    Huuuuzzzzlak benneteket.......GYertek!
    Egyébként nagyon kiváncsi vagyok.....magamra!:oops: Huhhhhh! Ugyan kész leszek?

A spagettit....nekem csak tasakból szabad csinálnom és persze....kevés hussal!
    Ha több benne a hus....az mind a tányér szélén landol!

mazsok és goldhund55 kedveli ezt.
  9. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Akor sikerült mindent elintézni???Megvan minden?
    Igen most én is főzős műsort nézek..vagy néztem...kéne valami jó kis recept hétvégére...ennék valami mást...valami különlegesebbet...újat...és töröm a buksimat.;)
    Próba képen tesszük ki a jeleket..és mindenki csak jót gondolhat!!xD
    Szerintem készen leszel..de ha mégsem akkor nem rajtad fog múlni...mert valami elcsúszott...;)ne hagyd hogy csúszón bármi is..igyekezz..ha kell akkor szólj és dobálok át a kerítésen valamennyit...nekem nem oszt nem szoroz fél év múlva leszek készen vagy 5 hónap múlva:D
    Sok hússal...és sok mártással kell..és persze rengeteg sajttal...meg még külön csipős kechuppal is..szóval gazdagon van tálalva....inyencek vagyunk..a tasakosból is szupert lehet varázsolni....ebben az a jó hogy ki miként szereti és ugy késziti el;)

goldhund55 kedveli ezt.
  10. topipogi

topipogi Fórum félistene

Mi nem szoktunk zacsisat venni, megvan a mi jól bevált kreációnk, az eddig másoknak is nagyon ízlett. Ha esetleg eltérek tőle, akkor kitör a botrány.:eek:
    Az a baj, hogy a jelek alatt még nem is angol szöveg van, csak némelyiknél, hanem írásjelek. Na de ha a smyli szótárba se találom, akkor ami eszünkbe jut róla, annak vesszük, és kész. Miért nem írják oda, mint a régi fórumba.

Én biztos inkább az olvasást választanám.
    Próbálok a nyomodban maradni, de néha nem sikerül.:pxD
    Nem szereti a család a husit?? Nahát, ilyen nálunk nincs.
    Drukkolok , hogy kész legyél. Közben én is szorgalmasan fogok vetni, aratni.

Mindenkinek szép álmokat kívánok.

11. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép napot mindenkinek!
    Szia Zsozso!
    Nálunk a három férfi, na meg a acskám is fiu, imádják a húst. Megesznek egyébként mindent, még a legvadabb főzeléket is, csak legyen hozzá hús. 8)
    A mai napom sajna ilyen :wuerg: lesz. Csomó nem szeretem dolgot kell ma csinálnom. :cry:
    Huuuuzzzzál engem is, mert jó lenne már a horroros felhősorra összeszednem a kitehetőket. Olyan randa így szürkén.

Szia Mazsi!
    Most még úgy vagyok vele, hogy mindent azonnal.. de rögtön... és máris. A sziget kezd erről leszoktatni. Nem nagyon tudok haladni vele. Minden kellene, de még a 9-ik kamrát és a zöd teát tudta csak kiváltani és a többi kamrában is van jó pár dolog amit még nem váltottam ki.
    A spagetti nálunk is elég gazdagon meg van rakva mindennel. Multkor a kicsi fiam még rántott húst is tett az egész tetejére. :wuerg:xD

Szia Topi!

Anyukám is jól bevált recept szerint csinálja, és nem használ hozzá zacsisat. Érdekes tőle mást nem is fogadnak el az unokák, pedig szeretik nagyon azt is ahogy én csinálom. Az mondják, hogy a nagyié másként nem is lenne jó. :sleepy:;):p:D

Legyen szép napotok, igyekszem a horror kezdésre visszaérni.

mazsok és zsozso577 kedveli ezt.
  12. zsozso577

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Hurrrrááááá....végre napos időre ébredtem! Reménykedek, hogy igy is marad!:oops:

Este gondolkodtam....ez a rémségesen nekem nem nagyon jókor jött! Ez most neheziti a dolgom!
    Ma már készülnöm kell hétvére.....holnap jön a lányom .....ő pedig harap a farmra!:cry:
    Szia Gabi!
    Nálunk nem fogy sok hus.....és mg válogatnak is!:cry: ezzel el is mondtam mindent.:p
    A lányom csinálja s szoszt....az is elfogyott.....bár szerintük az nem olyan.
    Ja??????...... még az sem mindegy....melyik tasakost veszem!:oops:

Okééééé.....dobom a kötelet.......huzok Mindenkit!......Gyertek!
    A szigeten lassan lehet haladni.....de szerintem ez igy lett beállitva. Én.....nagyok sokszor és sok
    mindent eszek.....mertha ...csak termelnék:oops: Nem mennék semerre sem!
    Célom volt, .hogy hetente szintet lépjek. Nahhhh......ezt már át kell terveznem.

13. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Először bolognait én zacsisat ettem..és az az iz maradt meg bennem..kezdő háziasszonynak inkább a jól bevált és egyszerű recepteket követem...ez maradt...most már újítanék...de a kicsi lányom nagyon szereti a tasakosat...pedig a másik változtat...amiben csak igazi paradicsomlé van..kerti zöld fűszerek...sokkal de sokkal finomabb
    :pNekem mindegy milyen szövag van alattuk...ami nekem szimpatikus vagy ugy gondolom azok mennek oda...kész és pasz-.-

Szia!
    Igen én is ugy szeretnék lenni hogy adj uram de azonnal..de a szigeten ez még nem müködik.Nekem is csak a 9.kamra és az első növényke van meg...de lassan és biztosan haladok...nagyon kéne a sok aranybanán...majd lesz egyszercsak.Húú ha van rajta még rántott húsi is az nagyon dúrva...hiába a pasik húst hússal esznekxD
    Szia!
    Igen csak szép idő van erre felénk is..voltunk hajnali pecán..és láttam a napfelkeltétt a vízen...gyönyörű volt..megérte felkelni.;)
    Elvetted a rémségeset és közben pedig tudod csinálni a dolgodat nem???van egy kis időd közben.;)
    Akkor azt nem tudom mondani hogy megérti..nálunk is én vagyok a gumicsizmás,amikor lemegyek a konyhába akor meg szokták kérdezni hogy a csizmámról levertem a tehénszart:wuerg:o_Onálunk ennyire értik meg

14. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!! Szép napot mindenkinek!!!
    Jöttem ebédelni, és nincs semmi!!!:(:cry:;)
    Na nem baj Valamit keresek a hűtőben.
    A sziget az egy lassú folyamat. Nem akarják, hogy hamar végezzünk, meg kell dolgozni a sikerért.
    El kell ugranom a dr bácsihoz receptért, se sietek , talán visszaérek a horroros kezdésére. Akkor több időm lesz írogatni.

15. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Kb. így néz ki [​IMG]
    és elviekben Milánói sertésbordának hívják, de nálunk a makaróni darálthúsos paradicsomos és egyébb ( zacskós vagy üveges) olyan bolonyais keverékes mártásos. Olasz , olasz mehet egybe :D:D . Nagyon laktató gondolhatod, igaz nem tudok belőle eleget csinálni. A rántott hússal meg az a baj nálunk, hogy fogy o_OxD . térülnek-fordulnak és már megint a kezükben egy szelet hússal sétálnak ki a konyhából.
    Multkor azt mondta a férjem, én vagyok a hibás :eek: mert olyat főzök amit szeretnek. Főzek olyat amit nem és az meg is marad sokáig :D , de ennek meg mi értelme :mad::D ??

16. zsozso577

Szia
    De szépet láttál! Anno....ahol laktunk....a lakásból simán láttuk a nap-felkeltét és a nyugtát is!
    Pár éve....a Fertő-tónál voltunk kint....naplementét nézni.!
    Igy fogom csinálni....szaladgálok a dolgom és a gép között.....
    mert jó lenne befejezni! Holnap pedig .....nem szabad
    gumicsizmát huzni.....legfeljebb csak a reggeli órákban!
    Nahhhh.... ezekkel a hozzátartozókkal csak a .....baj van!!!!

mazsok kedveli ezt.
  17. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Dee csak most készül..nem olyan könnyű a hal...van vele munka rendesen.:sleepy:
    Megdolgozunk a sikerért ..ebben nincsen hiba...lassan dolgozunk szerintemxD

Igen ilyet már csináltam én is..egyszer...amennyi munkám volt vele...és amilyen hamar megették...pedig sok volt...ebéd után szinte felváltva jártak a konyhába...estére nekem egy kis darab sem maradt.Azt mondták finomxD
    Igen az én párom is ezt mondja:DDe láttnád amikor krumplis tészta van...na az nem fogy...még a picike lábossal sem.:wuerg:
    Szia!
    Igen annyira szép volt...jó volt ülni a vízparton és bambulni...
    Na akkor jól el fogsz fáradni holnapra..főleg ha még az éjszakába is belenyúlik...akkor aztán szép leszel holnap..belelaszol a tortábao_O
    Nem értik meg...én bezeg nem piszkálom őket...pink gumicsizmát akarnak nekem venni és iderakni a gép mellé...most normálisak??o_O

18. zsozso577

nahhhhh... ilyenkor lehet lazulni! Nagyon szeretem ezeket a pillanatokat!
    Biztos...... jó sokáig fent leszek.....ha ideérek...akkor számolok, hogy járok
    a legjobban..... azért tudjak aludni is! Valószinüleg....előveszek egy-két filmet!
    Holnap még csak péntek lesz.....a torta....pedig szombatra van megrendelve!
    Pink gumicsizma?????.... hmmmm.... nem is rossz!xD Megmutatod majd?

mazsok kedveli ezt.
  19. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Húú szóval jól gondoltam..nagyon benned van már a drukk le sem lehetne lőni..eldöntötted hogy végigcsinálod ha törik ha szakadxD
    Időben vagy mindennel..és a lánykád sem harapja le a fejed...csak nem nagyon érti ezt a farmos dolgot..vagy érti...de nem a játékos oldalról;)
    Képzeld nekem még az éjszakai látogató sincsen készen..szóval úgy döntöttem hogy először azt fejezem be...mert így csak pakolgatok össze vissza és igazán nem halad egyik sem.Legalább egy haladjon egy kicsit.Ma sokáig fen leszek én is..úgy tervezem..majd hozzak kávét...és melegítjük amelyikünk ideér?:music:
    Jaj mááár..nem lesz pink gumicsizmám...de ezt a megjegyzést nem tűrtem olyan poénosan mert egész nap ezzel szívták a véremet....de délutánra eszükbe jutott hogy ígértem palacsintát...mikor csinálom.De hát mondtam nekik hogy nem tudok mert a pink gumicsizmám..mivel új...feltörte a lábamat..és inkább tévézek egy kicsit.Azt a fejet láttad volnaxD

20. topipogi

topipogi Fórum félistene

Nem árt, ha egy kicsit alszol is. mert aztán kikapsz. Ilyenek ezek a hozzátartozók. Én is fent leszek sokáig, de szerintem azért még ma elmegyek aludni.:sleepy:
    Gondolj bele..........a pink traktorjához mazsoknak csak pink gumicsizmát lehet felhúzni. Különben tuti ledobja a traktor.:D
    nagyon azét ne aggódj, nekem sincs kész egyik horroros gazdaköri se. Jól mondod, én is csak pakolgatok össze-vissza.
    Úgy feltörte, mint az én lábamat a zoknyid?????:D:D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.