Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Látom mindenkinek sikerült elkezdeni az eventet, igaz kinek igy kinek úgy ! Pontosan haza keveredtem kezdésre. Reggel viszont indulás előtt, úgy elpepecseltem, hogy nem volt időm reggelizni, igaz nem is jutott eszembe. Ennek azt lett a vége, hogy olyan fejfájást kaptam, hogy szaporítás után ledőltem, de be is ájuktam. ! Na ez a nap nem az enyém volt. Most úgy nézki, hogy este 9-kor még aratnom kell, mert kicsit elszámoltam magam. valahogy majd kibirom. !xD

Mazsok ! Lehet, ha még indulás előtt benézek, csak eszembe jutott volna, hogy táplálék nélkül , csak nem kellene elindulni, de ez már késő...... Viszonz finomakat hoztál !

Zsozso ! Most nekem mázlim volt, mert semmivel nem készültem rá az eventre ! A kedves szomszédom, aki tudja, hogy hübele Balázs módjája kezdek bele, figyelmeztetett.
    Lassan majd kialakul. A fákat én csak reggel inditom, de valahová a monitorra kell cetlit ragasztanom, hogy óra indítás !xD Ez vagyok én és az event !xD

Topipogi ! Ebben megállapodhatunk, mert nálunk én töltöm be a kakas szerepét, ritkán van, hogy későn kelek. !xD Küldök egy :)-t, nem :):)-t, hogy ne legyél morci.
    Reggel igyekszem jönni.
    Holnap fa leszedés , ma kész lesz 3000 gazom és szombat este rakom be az állatokat, mert nap közben nem igen leszek gép közelben.

További szép estét !

babahalak és Gabi922 kedveli ezt.
  2. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Hoztam nektek egy kis rántott csirkeszárnyat. Benne van a csirke máj is, így nagyon szeretjük.

Bocsi: Szép estét mindenkinek!!!:)

Eventet elkezdtem. első feladat kész, most a növényt szaporítom, aztán majd csak lesz valahogy. Remélem nektek is zökkenő mentesen sikerült túllépni az első feladaton.
    Sajnos egész nap fáj a fejem, nem igazán vagyok toppon. Délután aludtam is egy kicsit, de csak rosszabb lett a történet. Most eljutottam oda, hogy álmos nem vagyok, de a fejem ugyanúgy fáj. :cry:
    Legyen jobb estétek.

zsuzsa-mama, Snoopy és babahalak kedveli ezt.
  3. Snoopy

Snoopy Fórum ismerője

Sziasztok!
    Köszi. :D
    Az a baj, hogy ezt tudtam, de ha már kifejlődött? Erre gondoltam. :D

Betoppantam és örömmel látom, sokatoknak sikerült az első feladat. :D
    Sajnos én nem voltam ilyen szerencsés. Nincs túl sok fám... Első aratásra TP növelőkkel együtt 16262 TP jött le. :S Sajnos nem lesz meg, dehát ez van. :S
    Apa mindjárt hazaér, szóval én most megyek. :D Sziasztok és szép estét mindenkinek! :D

Utoljára szerkesztett: 16.1.15
    zsuzsa-mama és babahalak kedveli ezt.
  4. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Most csak beköszönni van időm Még remélem ma tudok jönni. Az órát most indítom a fáknak.

Kellemes hét végét !

babahalak kedveli ezt.
  5. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok. Szép napot!!

Szia!
    Nagymamám csinálta így a csirkeszárnyat. Én nem szeretem, mert rajra van a bőre.o_O
    Remélem ma jobb napod lesz. Biztos az időjárás is közrejátszott a fejfájásodnak.
    Minden oké az eventtel, kész a második feladat. Majd 2 óra múlva aratom az ólakat.
    Szia!
    Azért még tudod folytatni az eventet, max. nem kapsz meg minden ajit.
    Szia!
    Felraktad a cetlit a monitorra?;) Ne felejtsd el elolvasni.xD

babahalak és Snoopy kedveli ezt.
  6. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép reggelt mindenkinek!
    Este megint karbantartás volt a gépemnek,szóval nem tudtam jönni irni...állandóan leállt...ma reggelre megcsinálta apa...szóval most kb.a 10.próbálkozásra be is tudtam kapcsolni.
    De most siettek és hozom a kávét és reggelit...
    Eventel mindenki halad rendesen?
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

babahalak kedveli ezt.
  7. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép napot mindenkinek!

Szia Mazsi! Köszönöm a reggelit. Ma már nem fáj a fejem, így azért egy kicsit könnyebb és talán jobb lesz a mai napom. :pxD
    Remélem a géped is meggyógyul minél hamarabb. Az eventtel haladok, az állatokat gyűjtögetem, szedegetem be a mai nap. Lehet nem lesz 100%-os, de sebaj.

Szia Topi! Persze a szárnyáról nehéz lenne a bőrét lehúzni és aki nem szereti annak ez nehéz is. Férjemnek a rántott csirkeszárny nasi címén megy, egész nap rájár. :D

Remélem mindenki szépen halad az eventtel. Most nekem konyha event kezdődik. :wuerg:xD Legyen nagyon szép napotok.

babahalak és mazsok kedveli ezt.
  8. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Látom, hogy már a betegek is jól vannak....gyogyuljatok tovább és
    vigyázzatok is magatokra....hisz terjed a megfázás, amit tüdőgyulladást okoz!
    Nálunk éjszaka, hatalmas szél volt és szürke minden. Ebből még akár hó is lehet.
    Olvasom, hogy csináljátok az eventet. A fák után én nekikezdtem az event-gazt
    termelni.....már a fele kész is van. Ugy számolom, hogy valamikor este meg is lesz.
    Utána rakom ki az ólakat.
    Tényleg igaz, hogy a pajtában minden elfér. Most milyen jól fog jönni a
    13 db narancs strucc és a 21 naracs lóistálló. :pKiváncsi leszek, mennyit kell
    dolgozni, hogy az állatokból is kész legyen a 60 000 tp.
    Szép hétvégét!

9. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Egészségedre..örülök hogy nem fáj a feje...az nagyon borzalmas...én tudom.Furcsa de amióta tornázok azóta nem fájt a fejem...lehet a vérnyomás miatt....?vagy zöldeket beszélek?;)
    Nem szeretem én sem a szárnyát...éppen a bőre miatt...lányom csípős csirkeszárnyat szokott kérni...na az isteni finom de annak is csak a picike combját eszem meg...:p
    Van az állatokra is 24 óra...tehát lehet 100%os..meg persze ott a sziget is:)
    Szia!
    Most itt is szürke minden...néha akkar sütni napocska a néha nem:wuerg:
    Persze hogyne csinálnánk az eventett...ki nem maradhatunk belőle...főleg ha ilyen jó kis event...bár minden elférxD
    A szigetett csak a földek miatt bontottam meg...és ott álatok vannak és a sima és szédült szántó is egy részén...olyan sok nem kell belőlük...mert azért gondolom mindenkinél beszorul egy-egy pink ól vagy piros az meg elég jól ad tp-t.

Szia Topi!
    Láttam előttem irtál...egyszerre voltunk is ...még jó hogy nem ütköztünk össze...képzeld el...nagy csörömpölés...mert összeütközünkxDxDxD

babahalak és zsozso577 kedveli ezt.
  10. zsozso577

szia
    ÁÁÁÁÁÁ.....akkor nálunk nagyobb a szürkeség!xD Szürke és szürke a napnak még az árnyéka sem látszik.:cry:
    Én most leszedtem mindenhol mindent.....nahhh pár fát hagytam...mutatóban.
    Mit mondjak....egy kicsit tartok az állatos résztől! Szerintem pedig sok kell, mert azért számoltam egy picit.
    Hidd el....sok farmernak még piros ólja sincs....nem hogy pink....az óriásokról meg ne is beszéljünk.
    Ilyenkor graun nem is szoktam csinálni....azzal már nem stresszelem magam. Ott nincs semmi extra.!:oops:
    Ohhhhh.....lehet nekikezdek kiváncsiságból.....ha mindenhová ólat teszek.....mennyi lesz az annyi.:mad:

11. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Igen a szürkeség itt van ...remélem lesz azért egy kis napocska...olyan lehangoló ez az idő.
    Nem tudom..én ugy számoltam hogy csak 30ezer tp -t adó állat van kint...húsvéti lekvár+tavaszi koszorú+sárkány+táltos...és még ott vannak a baglyok és varjúk...ez több mint 10%...tehát akkor meg i van a 60ezer....és föld is marad mellette...de ha mégsem igy lenne...akkor még egy kört mennek az állatok és eventnövény is simán elfér mellette.

babahalak és zsozso577 kedveli ezt.
  12. zsozso577

Okkkkk....ezt én is beszámoltam.....67 óllal számoltam és a növelőkkel.....ez nálam nem érte el a kivánt számot.
    Hopppp....hopppp! Most jut eszembe az óriásokat nem számoltam! Igy már talán elég lesz.
    Nahhhhh.....ha még sem ......akkor büntiből tyuk-ólat fogok kitenni két területre és addig tyukozokxD
    amig kész nem leszekxD......egyben egy kicsit nosztalgiázok!xD

babahalak kedveli ezt.
  13. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Ha egész nap rájár, akkor bőségesen kell sütnöd.:)
    Haladgatok az eventtel, most úgy érzem, hogy lassan.
    Nekem ma nincs konyhaevent, egyedül vagyok, jó lesz a maradék.
    Szia!
    Kicsit süt a nap, elmúlt a szürkeség.
    Az első állat aratással nem lett meg a fele pontszám, ugyan nem sok hiányzik. Na majd kiderül. Ha nem lesz meg mind, akkor csak résznyereményem lesz. Nem tudom miért, de nem aggaszt a dolog.
    Szia!
    Nekem csak 2 rózsa ólam van, piros csak 1-2. A kecske hiába piros, csak kb. 200 pontot ad.
    Közben pörgettem, sikerült egy virág, így már csak az új, és a betöltő hiányzik.

babahalak kedveli ezt.
  14. zsozso577

szia
    Én is félek egy kicsit az állatostól...pedig nekem van piros és pink ólam is......
    sőt óriás is! Az óriásokat most kitettem és este teszem ki a többit és aztán holnap
    reggel hajjjjrrráááá ól-aratás! Utána meglátom, hogy mit kell tovább tennem!
    Tegnap pörgettem és nagyon sokadjára lett meg a vigyorim! Mások szerint csunya....
    nekem tetszik....lehet azért is, mert mosolyog!xD Az igaz....drága mosolya van!xD
    Igy kész lett a felhő is!
    Sőt tegnap megadta magát a hagyma is.....igy ott ki van tenyésztve a lényeg!
    Szóval....egyedül vagy?:p Nem unatkozol?xDxD Jóóó a csend?
    Most én is pihiztem ma....az elmult napokban annyit mentem....hogy ténylegesen
    nem érzem a lábam! Igy ma pihentetem! Muszáj, mert már tegnap éreztem, hogy
    fáj, amivel augusztusban szenvedtem! Az tényleg nagyon gáz volt!

babahalak kedveli ezt.
  15. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Az óriás ólakat learattam, van aminek sztp-ot adtam, így mégegyszer tudom aratni, de hát az nem olyan sok.
    Hagymanemesítésben vagyok, de nem akarja megadni magát, pedig már csak a szupitrágyás kéne, de csak potyog és potyog.
    Nem, nem unatkozom. Szuper a csend, az előbb még el is szundítottam. Azt hittem, filmet fogok nézni. De így jár, aki ledől, és fekve nézi.xD
    Hát csak vigyázz a lábadra. Minek mentél annyit. Nem volt más lehetőség?
    Még van party pörgetésem, hátha összejön nekem is

babahalak kedveli ezt.
  16. zsozso577

Szoritok, hogy összejöjjön! Olivkán rögtön elsőre adta .....de nem ott kellett, hanem itt!
    Sokára adta meg magát a hagyma....én is azzal szenvedtem......és tegnap
    sikerült....alig akartam hinni a szememnek!
    Muszáj volt a távgyaloglás.....és nem kimondottan séta..... volt amikor a gyereknek a
    több kilós zsákját is vinni kellett! Hiába van tömegközlekedés.....ha arra amerre dolga van
    az embernek ritkán járnak és az orrod előtt ment el. Nahhhhh.....most érzem rendesen!
    Vizesruha és felpocolás.....ez a th.....és persze ma nem mentem sétálni....hiába volt megbeszélve.
    Kiraktam az ólakat....két teljes terület és a baha félig telt.....kiváncsi leszek a reggeli aratásra.
    Ha nem lesz meg....akkor az óriás ólakat leszedem, nincs sok belőle, és ujra inditom!
    Akkor már egész biztosan jó lesz....de most nincs kedvem számolni!
    Kell a pihenés.....nem gond, ha napközben elalszol....csak este is tudj aludni!

babahalak kedveli ezt.
  17. topipogi

topipogi Fórum félistene

Köszi, hátha sikerül összeszednem.
    Na igen.........az ilyen gyerekes, zsákos téma nem egyszerű. Nem csodálom, hogy nem mentél sétálni, jobban is tetted.
    Este nehezebben fog menni az elalvás, de úgyis olvasni fogok, reggel meg nem kell korán kelnem........vagyis kell, mert az aratás nem maradhat el.;)xD
    Hogy állsz felröpivel?? Én nem túl fényesen, de ez nálam megszokott dolog.-.-

babahalak kedveli ezt.
  18. zsozso577

Mivel most az event-kezdés összejött a járkálással.....igy nem használtam ki az sztp -lehetőséget
    felröpi terén....csak azok vannak, amik ténylegesen felröppennek és amit ajiként kaptam.
    Ahogy nézem tul vagyok a felén....de idő, mint tenger. Növény 2500 hiányzik....szerintem az holnap kész lesz.
    Valamiért mindig ujratervezek!xD
    Először azt terveztem, hogy a fák után letermelem az event-gazt....és utána teszem ki az ólakat.
    de....már nagyon agyalok az állatokon.....azért döntöttem ugy, hogy az utsó aratást elhalasztom és most
    teszem ki az ólakat.:oops::cry:

babahalak kedveli ezt.
  19. topipogi

topipogi Fórum félistene

Én még nem járok az ajik felénél, vagy majdnem ott tartok. Most nem néztem a pontos db-számot. Nekem még bőven hiányzik gaz, mert letermeltem a 2500-at, hogy be tudjam adni a 2. felagatba, mert akkor nem tudom az állatokat csiinálni.
    Én is gondolkoztam, hogy lenne jobb, de a szédültön állatok voltak az event elött is, így nem kell leszednem, meg visszaraknom, csak pár terményest lecserélni. De hát most a tölgynél isvannak állatok, a bahán is kint van ami számít, meg most még raktam ki, mert ha nem lesz meg a 60ezer, akkor nagyon sajnálni fogom a szupitrágyát, amit az óriásokra raktam. Meg ahová véletlenül ment.:eek:De holnap mennek vissza a polcra, és akkor már gőzerővel a gazra fogok koncentrálni.

babahalak kedveli ezt.
  20. zsozso577

ohhhh.......biztosan össze fog jönni a felröpi!
    Tegnap kezdődött az event.....mit is akarunk?

Léptem.....aludni!
    Jó éjszakát kivánok!

Utoljára szerkesztett: 17.1.15
    babahalak kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.