Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Akkor én meg nyitok ! Befűtök, hogy mire érkezik a kávé meleg legyen és kényelmesen kávézgassunk. :) Nálam este az volt az utolsó jelenésem a farmon, mikor itt jártam. Utána már nem engedett sehová sem.:wuerg: Gondoltam, ha még egyszer a 504 a szemem elé kerül , még a gépet is kivágom, pedig nem az tehetett róla. Így este hamar kész voltam. Amit beterveztem messze az elvárt teljítésem alatt maradt.:( Nagy szükségem lett volna pedig, mert 2 uncsikám is beteg és nekem kell helyt állnom, meg természetesen főzni ezerrel. !:)Az, hogy későn kezdődik az emberlánya megszokja, de hogy a fizetett zsoldosok sem dolgoznak , az azért már sok volt. Aratom a kergét látom learatta a tölgyest, amit még nem kellett volna. Túl sok volt.:wuerg:8)
    Remélem a mai napon már minden rendben lesz, legalábbis most még a munkások is felvették a melót !xD
    Probléma mentes sikeres eventet !:)

Snoopy kedveli ezt.
  2. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép reggelt mindenkinek!
    Zsuzsa mama jó ideges lehettél...nálam is hasonló helyzet volt...bár én nem merem kivágni a gépet:wuerg:Tényleg nagyon bosszantó volt....most már minden rendesen müködik remélem,mert nálam igen..dolgoznak rendesen a munkások is...csináltam egy egy feladatott szóval most még vetek mert persze nem értek egyszerre be...miért lett volna ugy?xD
    Nagyon jó meleg van..én meg hozom gyorsan a kávét a betérőknek.....
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Snoopy kedveli ezt.
  3. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép reggelt mindenkinek!
    Zsuzsa mama jó ideges lehettél...nálam is hasonló helyzet volt...bár én nem merem kivágni a gépet:wuerg:Tényleg nagyon bosszantó volt....most már minden rendesen müködik remélem,mert nálam igen..dolgoznak rendesen a munkások is...csináltam egy egy feladatott szóval most még vetek mert persze nem értek egyszerre be...miért lett volna ugy?xD
    Nagyon jó meleg van..én meg hozom gyorsan a kávét a betérőknek.....
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

4. zsuzsa-mama

Szia Mazsok !

Indulás előtt még beugrottam egy finom kávéra. A farmom müködik, de a fórumra még mindig elég gyakran tolja az orrom alá az 504-t, ami bosszantó. Köszi a finomságokat. Ebéd után már megint előfordulok, addig érnek a diók.

Mézzel is kisérletez isteni finom, filézett csirke felső combokkal. !

mazsok kedveli ezt.
  5. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!
    Szép napot, jó vetést, aratást mindenkinek.
    Ma már egész jól működik a játék, habár mikor megyek egyik oldalról a másikra, azért várni kell kicsit.
    Itt viszont visszaolvasni nem tudok, 504-est írja ki.
    Köszönöm nektek a kávét, és a meleget. Kicsit pihenek a reggeli aratás után. Már kezdtem beadogatni. Kicsit félek a terményesek beadásával , már az elején nagyon sokat kérnek.

zsuzsa-mama és mazsok kedveli ezt.
  6. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!:)
    A fórum nálam is necces...most tudtam visszalépni....szóval...nem tudom..ha nem vagyok az nem azért van mert nem akarokxD
    Egyszer csináltam mézes mustárosat...a recept szerint jól csináltam...de a kutyus lakott jól vele...azóta a mézzel nem keverem a husit....:(

Szia!
    Köszcsi...a jó aratás megvan..a gazdaköriből megmaradt aratógépemet vettem ki....most úri asszony leszek...:D
    Terményessel kezdted??én az állatossal,és ugy mellette a terményeset...nekem lápi pocot kértek..14db-ot-....egye dinyó odaadtam....Meglátjuk mennyit kérnek méééég.Neked mit kértek?

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  7. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Ma már be tudtam jönni! A tegnapi nap nagyon gááázzz volt!
    Azt hiszem az agyvérzés szélén álltam!
    Nem irom le....de hasonlókat müvelt, mint amiket ti leirtatok!
    Csinálgatom az eventet....és persze a terményesre mentem rá!
    Már 3x kértem másikat. Először odaadtam a 8 fazekat.....de
    többször már nem fogom ......kiváncsi vagyok, hogy most
    mit fog adni....tényleg megyek és meg is nézem, már letelt a 2 óra!

8. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Na igen...gondoltam hogy te is hasonlókat kaptál mint mi...nem maradhatsz ki belőle:wuerg:ennyire akadozó még nem volt a fórum...vagy be tudtunk lépni vagy nem...de hogy igy dobál...bizti komoly probléma lehet a hátérben.o_O
    Én az állatosan csináltam elöször..és elkedztem most a terményeset is...nem volt nagy gáz...az állatos...2csacsai,2páva,ilyesmik...nem nagy durranás...a terményes izgisebbnek igérkezik...igen ahogy hallom a lábas a favorit nagyon és a darabolt fa...nekem idáig a lápi pócxD
    Hozom az ebédet......
    [​IMG] [​IMG]
    francia hagymaleves....ééés grízes tészta....nem rég ettem...és megmondom őszintén...olyat én soha nem fogok tudni csinálni...isteni finom volt...házi ;)tésztás....mint amikor még anyukám gyurta a tésztát...

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  9. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Mind a 4-et csinálom, mikor hová tudom beadni a gazokat. Ahogy érnek.Nekem is kért 14 lápi pócot. Kicsit sokallom. Fatermésből bezzeg csak 7 db-ot kértek. Pont fordítva kéne. Én ma nem vagyok úri gazda. Gürcölök........kézzel aratok.xD
    Szabad így elém vágni???xD
    Köszi az ebédet. Nem is rossz tipp, lehet gyúrok egy kis tésztát. 10 perc alatt kész.
    Szia!
    A tegnapi napról ne is tegyünk említést. >:(:mad:
    Még nem kértem másikat, de szerintem annak is eljön az ideje.
    Na..........mit kért???

10. zsozso577

Sziasztok!
    Bocsi.....de valamiért nem tudok idézni....kijelölöm és eltünik....bujócskázik!

Én amitól tartottam a terményest....azt csináltam....végig! Nyuszika már látszik!
    Hogy miket kért?
    Azt hiszem....8 fazékkal inditottam....nahhh azt odaadtam.....legyen boldog!
    Utána tizenvalahány strucctojást....ezek után megint fazekat kért volna....
    itt már beintettem.....rezet.....méz lett!
    Szóval még kért 2x fazekat....ugy hogy 3x kértem ujat!
    Igy a méz és strucctojás lett a befutó.....meg sem néztem a tojásokat,
    hogy mennyi maradt belőle! Kért még 1-1x lápi pocot és darabolt fát!
    Most...ahogy termelek....jön a többi!
    Jujjjj.....ugy összevagyok zavarodva, hogy azt sem tudom, hol tartok!

Tésztát én is szeretem.....nagyon!

mazsok kedveli ezt.
  11. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Igen én is ugy csinálom ahová be tudok adni...most sok helyre nem mert a diót kérik...abból még nincsen annyim...szóval várakozó állásponton vagyok.
    Nekem a mandulából kérnek 5db-ot.....xDel sem hittem...adnék én többet csak ne kérjenek annyi lábast:D
    Most nem gürcölök...2programom is lett volna..mind a kettőt lemondták...ugyhogy most lógattom a lábam....megyek hozzád....nem kihagyni a grízes tésztából:p
    Persze hogy szabad igy eléd vágni......tőled tanultam:D:D

Szia!
    Hát most te előztél be....xDmilyen előzgetések vannak...fékcsokorgások meg miegymásxD
    Megmondom őszintén azt sem tudtam merre vagyok arcal amikor elkezdtem....és a közepén jöttem rá hogy csak állatott kér...tehát akkor az állatosat csinálom:Dés akkor néztem végig....mindegy hol kezdem...sorban ahogy be tudom adogatni csinálgatom én is.;)
    Szóval amikor másikat kérsz és órát váltasz be akkor kell várni 2 órát?o_O
    Na igen össze vagy zavarodva...nem igy szoktad beadogatni a terményeket...váááárj...átmegyek és rendet teszek ott nálad....gatyába rázom a feladatokatxD

12. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A vekkert nem a feladatokhoz kell beszállítani, azokkal az "új feladat kérése" (reset) funkció használatakor jelentkező két órás várakozási időt tudjuk nullára csökkenteni. Röviden: időt tudunk vele spórolni.

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  13. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Na igen én is ugy gondoltam hogy beadni...aktiválni...:music:csajok értik már hogy nem csak félre beszélek hanem irok isxD
    Ja igen ezt a részét nem értettem...megsporoljuk vele az időt...;)
    Köszönöm szépen a gyors segitséget:)

zsuzsa-mama és zsozso577 kedveli ezt.
  14. zsozso577

Sziasztok!
    xDxDxDxD
    Nahhhhh.....itt is látszik, hogy nem tudom követni a feladatokat!:cry:
    Kerestem a purgódiót......aztán rájöttem, hogy beadtam , azt hittem az van ültetve!:cry:
    Most kezdhetem 33 db-ról a felszaporitást!:p
    Ez a terményes a fazekaival együtt......elvette az eszem!

Mazsok.....ha kérni akarsz másik beadandót.....akkor rákérdez, hogy
    mivel szeretnéd.....lehet FA -ért és 5 db vekkért. Rákattintasz és már adja is
    az uj beadandót. Egyébként 2 órát kell várni.

15. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Mit csinálsz?????xDxDgondolom unatkoztál és megturbóztad a feladatott....igy kell ezt...legalább nem lesz unalmas:p
    Igen köszönöm..időközben megértettem..agycsökevényem felfogta a dolgokat...hiába na...öregszem már:D

zsuzsa-mama és zsozso577 kedveli ezt.
  16. zsozso577

jajaja......vittem egy kis izgalmat a játékbaxD.....de szerettem volna látni az arcom,
    addig a pár percig....amig járt az agyam, hogy hová is lett a purgódió.
    Hihihi....még hogy öregszel! Neeee.... mondj ilyeneket......te még fiatal vagy!

17. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!
    Látom megy a nagy átalakítás. Mindenféle módszerrel.xD
    Zsozso ügyes vagy, hogy az egyik már megvan. A terményessel állok a legjobban, a 2 ajicsomag már kipipálva. Most várnom kell, míg érnek a gazok. Még nem kértek lábast tőlem. A lápi pócom viszont elfogyott, mindet elkunyizták. Adtam, had legyenek boldogok vele.xD
    Most már csak az a gondom, hogy nem tudom eddig melyik gazból mennyit termeltem.Írom, mit adtam be. Viszont a felröpim is elfogyott.:(
    Mazsok nincs otthon vekker, ezért értetted meg nehezen, mit is kell vele csinálni?xDxD

zsozso577, zsuzsa-mama és mazsok kedveli ezt.
  18. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Na azt én is szeretem volna látni...xDhogy miket müvelsz???de hát nehogy már termelj mint mi???
    ááááá nem de csavart teszel belexD
    Sokszor ezer évesnek érzem magam...:wuerg:
    Szia!
    Igen Zsozsó éppen most alakitja át az eventett a saját igényére...lehet túl könnyű neki ezért egy csavart tesz belexD
    Nincsen vekkerem..kis iskolás koromban keltem volna arra...de akkor is mindig a cicám keltett.A konyhában már anyukám rendezkedett...és ha idő volt..beengedte a cicámat.;)

Kedves Labovit tudnál segiteni?Kedves szomszédom Snoopy1993 gazda kizárásra került....szabálysértés miatt.Megtudhatja az okát?...engem kérdez...de én nem láttam itt semmi hibát..és nem tudok neki felvilágositást sem adni.Nem tudom mit csinált?
    Válaszodat köszönöm:)

Utoljára szerkesztett: 28.1.15
    zsozso577 és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  19. zsuzsa-mama

Sziasztok !

A terményes letudva, mert attól paráztam, de sikerült befejezni. Igaz 2x5 vekkerem bánta, de az azért van, annyi lápi pócom nem volt, így megusztam mézzel és fával.xD
    A francia hagymalevestimádom, na a grizes tésztát kiszoktam hagyni, csinálni viszont rengeteget készitek, mert az unokáim imádják.:)
    Zsozso ! Látom neked kevés volt a tegnapi galiba , így csináltál még hozzá magadnak egy kicsit. Gondolom azért nem akadtál fen, addig termelted a másikat. Van választék.xD
    Topipogi !
    Én is csinálom felváltva mind a 4 rekeszt! Így legalább látom, hogy a következőhöz mit kér !

Na további jó kapálást, azért a derékra vigyázni !xD

mazsok és zsozso577 kedveli ezt.
  20. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Én gyakorlatilag nem parázok egyiken sem..elvagyok velük...csinálom...nem is tudom hogy hogy haladok...remélem azért jól:wuerg:xD
    Én is unatkoztam..és egész nap csatni nélkül arattam...nehogy már lemaradjak Zsozsó mögött...o_OxD
    hallod Zsozsóóóóó!!!!!!!!;)

zsozso577 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.