Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Hát nekem is jó sűrű programom van...ki sem látszodtam ma belőle...de jó volt elfoglalnom magam egy kicsit.
    De jó programod lesz...gondolom hogy örül amikor meglát a kisunokád...tudja hogy a nagymama csak érte van és mindent megenged neki...ilyen egy igazi nagyixDSzóval nagyott harap??? igy fejezi ki az örömét...puszit még nem ad?mekkora?:)
    Nagyon is ráérsz a eventel...én már csak a felröpiket várom...és kész...növénykéket ültetgetek...:)

Szia!
    Nem is baj...van idő bőve4n...egy aratás ma vagy holnap az már mindegy is.
    Na ugye?én sem szeretem a galambokat,valahogy nem lopták be a szivembe magukat...:wuerg:
    De jó programod lesz..igazi kikapcsolodás...ez ám a szupi program;)Kiváncsi leszek ám majd rá mit nézel meg.

2. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép ó reggelt !

Jöttem beköszönni, mert ma megint sűrűben leszek. Azért meleget csináltam !xD Jó ez a virtuális kandalló nem sok munkát ad !xD

Mazsok ! A pici most volt 8 hónapos. Kis zabagép !:):inlove: Mozgékony, menni kell utána állandóan, mert bejárja az egész lakást, akarom mondani mássza. Amiben meg tud kapaszkodni feláll, csak elfelejti, hogy menni még nem tud és elenged mindent és van huppanás. Szerencsére nem sírós, csak néz, hogy most mi van.
    Az eventtel remélem a reggeli felröpikkel kész leszek.

Topipogi ! Várom a beszámolót, hogy mit néztél meg és milyen volt az előadás .

Szép napot !

mazsok kedveli ezt.
  3. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Amikor kerestem kanadalló fütött senki nem akarta elvállalni...féltek a piszkos munkától...de ugye hogy nem is az...nincsen vele dolgod...rétermetebb vagy mint egy pasi....xD
    Nagyon aranyos lehet....és hogy jól eszik az külön csoda...hidd el....az én lányommal rémálom volt minden etetés....:wuerg:Nagyon kis ügyes lehet ha már mindenhol feláll és probálgatja magát...majd egyszercsak meglesz az erős egyensúly és elindul...és csak ugy szalad majd hozzádxD
    Én is várom a felröpiket igy délelőtt...remélem azzal meglesz majd minden....most kirucanok...csavargósba.....jók legyetek...;)

zsuzsa-mama és Snoopy kedveli ezt.
  4. zsuzsa-mama

Sziasztok !

Az eventet teljesítettem, nekem már ma reggel az a multé. Remélem Ti is hasonlóan készen vagytok.
    Jó munkát, csavargást és ami bele fér a napba. Lényeg töltsétek kellemesen.

5. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Pár felröpi hiányzik még nekem de az már simán összejön.
    Nagyon jó napom volt idáig...jókat dumcsiztam ettem...és megint rájöttem hogy beleférne még egy pici baba nekem is...xDahogy nevetni tudnak...meg kell őket zabálnixD
    Szóval mindent összevetve csinálom a vacsit...hoztam mindenkinek belőle;)

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  6. zsuzsa-mama

Szia Mazsok !

Köszi a vacsit ! Baba projektbe még nem későn bele kezdeni !:);) Hajrá !! Főleg , ha még igény is van rá. Egy biztos zabálni valók, nem lehet betelni velük.:inlove:
    A mai napot, akkor mindketten sikeresnek mondhatjuk!
    További szép estét !:)

mazsok kedveli ezt.
  7. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!
    Jöttem, nehogy kihagyjak egy napot, csak ma kicsit el voltam havazva.
    Zsuzsa mama gratulálok...........nálad szuperül jönnek a felröpik. Nekem még mindig hiányzik 15 db. Ez már csak reggel lesz meg.
    Mazsok köszi a vacsit. Nagyon szívesen ennék ilyet nem csak virtuálisan, hanem igazából is.
    Remélem holnap jobb idő lesz, mint ma. Ez a 2 napos eső...........utálom.:(

zsuzsa-mama és mazsok kedveli ezt.
  8. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    ÁÁÁ én már kihagyom ezt a projektett...lemondtam már róla...élvezem a hisztis kamaszkort,az örjöngéseket és az ajtócsapkodásokat...a dübörgő zenét..mi kellhet még??xD
    Nagyon aranyosak...és már a kisbabás családokhoz megyek babázni...de nagyon jólesett a lelkemnek az biztos...olyan.....simogató volt:inlove:
    Teljes mértékben sikeres volt...jól éreztem magam...végre egy kicsit kikapcsoltam.:)
    Jaj te szegény...finomakat eszel te is....a saláta receptett...vagyis az öntetét kérem....:pDe nyisd az ablkaot és küldöm is.....nagyon finom volt...tornáztunk is utánna egy nagyot este....most meg csak iszok mint egy lóo_O:DEz az eső nekem sem tetszik...egy cseppet jobb időt vártam volna:wuerg:még nekem is hiányzik 16 felröpim.:)

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  9. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Igen nagyon jól jönnek a röpik, a nehéz kezdés után, már 165 van plusszban. Vártam, hogy beszámolsz mit láttál a szinházban és milyen volt a műsor minősége. Sok sikert, ma már Te is elfelejted az eventet. Tudom nem vigasztal, de itt is esik az eső, mikor én már a zavaszt várom. Most nem győzöm a járdát mosni, mert a 2 kutymám összejárkálja.:(

Mazsok Neked is szép vidám napot !

Igen egy kamasz mellé egy pici már nem hiányzik, megértelek. Minden kornak meg van a maga szépsége és problémája. Ez is elszalad gyorsa. Repülnek a napok. Nekem is úgy tűnik, hogy a szűlőszoba előtt még most toporogtunk és már lassan önállóan jár a picurkánk.xD

Szép napot !

mazsok kedveli ezt.
  10. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Végre kaptam nagyon-nagyon jó hírt szóval elég jól indul a napom....kezdek optimista lennixD
    Én nagyon jól ellenék egy picivel...de mivel nem szeretnék öreg anyuka lenni...én már lemondtam egy sajátról...attól még másét dögönyözhetem;)mert attól még imádnivaló hogy nem az enyém:D
    Nem tudom mi a szépsége a tinikornak...falra mászok egyszer:wuerg:

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  11. zsuzsa-mama

A jó hír remélem a beszéltek miatt van !!! Drukkolok 1000-el.
    Mi a szépsége?? Megbeszélni a mindennapi feladatokat, problémákat......fú ügyeket...........
    Ennek is hamar vége szakad majd, észre sem veszed és a kislánykád, már nincs is otthon.

mazsok kedveli ezt.
  12. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Benéztem egy kicsit.....de látom, hogy üres minden!
    Igy teszek oda kávét.....bodult a fejem.....és másnak is jól fog esni....
    gondolom!

Nálunk....ma nagyon szépen süt a nap. Olvasom, hogy többfelé esett az eső a
    napokban. Most ebben nem tudok állástfoglalni....mert ahol voltam, ott nem esett....
    csak hideg volt.
    Akkor mára mindenkinek kész az event????

Topi......volt nett.....igy tudtam farmozni....bár nagyon lassan tudtam belépni.

Zsuzsa.....látom, már nagyon várod a tavaszt.....tetszik az uj külsőd!

Mazsok.....elárulod a jóóó hirt?....aminek nagyon örülsz?
    Egyébként a kamaszok már csak ilyenek....hamar tul lesztek rajta!
    Aztán jönnek szerintem a nagyobb gondok!
    Én legalábbis igy emlékszem!

mazsok és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  13. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Igen amiatt van...majd meglátjuk mi sül ki belőle...várakozó állásponton vagyok;)
    Igen ezek megvannak...megbeszélünk mindent...persze amit én mondok azt nem jó....csak amit Ő mond...aztán fél óra múlva elbizonytalanodik...és mégis ugy gondolja hogy lehet hogy jó amit mondtam.....xDRemélem még jó ideig itthon marad...hogy vigyázhassak rá;)
    Nagyon csini az új ruhád...olyan igazi tavaszos...én is keresgélek majd egyet...;)
    Szia!
    Kész van szerintem már mindenkinek az event...jó volt könnyű volt...nem volt vele gond.Még nem nagyon merem elárulni min örömködök.....majd ha tuti hírt kapok...munkával kapcsolatos...nem akarok inni a medve bőrére:)
    Na a nagyobb gondok:wuerg:nálunk a kicsi is azxD

zsozso577 és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  14. zsuzsa-mama

Szia Zsozso !

Végre haza értél ,remélem kellemesen teltek napjaid. Köszönöm szépen, de a dicséret nem engem illet. Van aki gondoskodik rólam én nem vagyok ilyen ügyes.
    Most, hogy mondod a kávé nekem is hiányzik. Megyek is pótolom a hiányosságomat ! Neked viszont köszi, hogy megérkeztél és máris hozod a kávét !:)

Jól emlékszel ! Utána jön az aggódás, amikor már eljárnak otthonról. Szerintem egy anyának mindig is lesznek gondok !

zsozso577 kedveli ezt.
  15. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szia
    Hááááttt valamikor én is igy gondoltam, hogy nem árulom el.....hátha összejön!
    De...... kinőttem belőle. Elmondtam a terveimet....ha kudarc lett belőle....az
    sok mindenre ráébresztett!....nagyon tanulságos volt!
    Nahhhh.....még a mai napig is, ezekből sokat tanulok!
    De...mindig is tiszteletben tartottam.....ha valaki nem akart inni a medvebőrére.
    Nem vagyok egy kiváncsi fáncsi.....csak érdekelnek vagyis érdekelnének dolgok.
    Szia Zsuszsa!
    Igen.....már a hétközepén hazaértünk.....de áldatlan állapot fogadott....azt kellett rendeznem.
    Mára minden lecsengett....igy ideértem.
    Én sem tudok bannert csinálni....nem is akarok, annyira nem érdekel.
    Ez ami most van....nekem nagyon tetszik....egy kedves volt topiktársunk csinálta.
    Ugy gondolom....ez annyira passzol hozzám, hogy nem akarom levenni.
    Nahhhhh....meg nincs is tartalék....de ha akarnék, tudnék szerezni.....gondolom.
    Én ezeket nagyon jól átvészeltem..... tudtam aludni éjszaka.....de amikor hajnalban nem
    érzékeltem.....a kulcs-zaját.....rögtön éber lettem.....onnan aztán beindult a fantáziám!
    Ez a kulcs-zaj.....azért még most is kisér!

mazsok kedveli ezt.
  16. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Majd ha aktuális lesz ugyis észreveszed...na meg előtte elmondomxDEz sajna mindig bejött ha elmondtam...és előre örültem...tuti nem ugy jöttek össze a dolgok...most kivárok..és ha biztos akkor újságolom;)ahogy öregszem babonásabb leszek?:Djaaaj neeeeee:wuerg:

17. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!!
    Csak ideértem............van kávé is.!! Szuper!!!
    Zsozso örülök, hogy megjöttél, biztos jól érezted Magad. Te szegény...........rögtön kávéfőzéssel kellett kezdenedxD Látod milyenek vagyunk?? Kicsit kiteszed a lábad, máris ellazsáljuk a dolgokat.8)
    Zsuzsa mama nagyon megújultál. Ezek szerint már nagyon várod a tavaszt. Evvel nem vagy egyedül.
    Mióta befejeztem az eventet tuti, hogy jobban jönnek a felröpik.
    A Víg színházban voltam. Popfesztivál 40-et néztem meg. Nagyon jó volt, igazi nekünk való nosztalgiás darab. Almási Éva, Tahi Tóth László főszereplésével.A Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról c. darab 40 évfordulójára újították fel.

Mazsok Te is várod a tavaszt látom. Én is, aztán mégis elfelejtettem elmenni a fametsző szakemberemhez, nehogy kifelejtsen engem, vagyis a fáimat.

mazsok és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  18. zsuzsa-mama

Topipogi ! Akkor nagyon jól szórakoztál:) ! Nagyon várom már a jobb időt, ha nem esne már azzal is ki lennék békülve !:wuerg:

19. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Na végre befutottál...elintéztél mindent??;)ja vagyis nem...mert a metsző bácsihoz nem mentél:wuerg:nehogy lemaradj...a naptárába nem lesz hely.Jó ez a zene...ismerem...és még azt hittem nemxD
    Képzeld nincsen virágföldem....egyáltalán..ugyhogy kell venem...a paradicsom magocskákat el lehet már rakni szerintem....szerinted?xD
    Kiraktam a pasztinákot a zsebemből..a lányom meg azt hitte cukor van a zörgös zacsiban...megnézi...jaaaa...ezek magok?8):(

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  20. topipogi

topipogi Fórum félistene

Igen, szuper volt. Legközelebb valamikor áprilisban megyek, de még nem tudom hová, és azt se, mit fogunk megnézni.
    Na ez az........sok helyre jár vagdosni, még a végén kimaradok.:(
    Az jó, ha ismered a zenét.
    Úgyse bírsz magaddal..........rakd el a magocskákat.xD

zsuzsa-mama és mazsok kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.