Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Kedveseim !
    Mára bezárom a bazárt és elhúzok pihizni.
    Nektek is pihentető szép álmokat !
    Aludjatok jól !! Álmodjatok szépeket !

Reggel ágyba kérem a kávét !!!!xDxD

mazsok kedveli ezt.
  2. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Tessék holnap reggel elsőnek felhivni és lefikszálni az időpontot...;)
    Elrakom szerintem hétvégén már...nagyon várom ezt az időszakot.
    Szép álmokat neked!
    Szép álmokat neked is...tessék addig ágyban maradni mint a kislányom..és akkor ágyba kapod a kávét...nem merek hamarabb zörögni....de hogy mégse maradj le...megelőlegezem neked...xDés reggel meg frisset kapsz....

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  3. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Kint esik az eső. így jöttem raktam a tűzre és a melegben eliszogatok egy finom feketét ! Nagyon gondolkodom rajta , visszabujok az ágyikómba és még lustizok egy sort. Ma laza napom lesz. termelgetek a pajtába és kész !

kellemes hétvégét !

mazsok kedveli ezt.
  4. topipogi

topipogi Fórum félistene

Jó reggelt!!
    Szép napot mindenkinek!!
    [​IMG] [​IMG]
    Gyorsan hozok kávét, nehogy itt kókadozzatok.xD
    Zsuzsa mama itt a kávé, nehogy véletlenül az ágyneműre öntsd!!!xD
    Ma csak majd délután tudok beugrani, ma tartjuk unokám szülinapját, buli lesz.:inlove: Most tud a család összejönni.
    Gyógyelixírt kérnék, ha lehet.. Nagyon gyéren jön, még csak a 4. szint felénél tartok, és már szinte teljesen elfogyott. Sose fogom tudni befejezni.:eek:

zsuzsa-mama és mazsok kedveli ezt.
  5. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Szerintem nyugodtan tedd azt,ki kell használni a nyugis napokat.Biztosan jól esne egy kis lustizás;)
    Kávédat megtaláltad?ha nem is ágyba kaptad mert megelőztél...idd meg az ágyban:)
    Szia!
    Jaaaaj megint torta???de rossz lehet nektekxDés pláne uncsikádnak 2 torta 2 buli...biztosan imádja hogy körülötte forog ez a nap:)
    Okés értettem a célzást,nem igérem hogy akkora csomagot kapsz mint egyik nap a legmagasabb szomszédom,dee igyekszem;)
    A habos kávét elvettem...köszi...szerintem én is visszabújok az ágyikómba.
    Haladok a farmon....megcsináltam a gazda sorsát...nem kapkodtam vele...szépen Pató Pál urasan elkészültem vele.A szigeten pedig kiváltottam a szőlősóskafát...és megmaradt a sok banánom is...elég jól lehet szintett lépni mostanában.Naa vonulok lustiznixD

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  6. zsuzsa-mama

Nagyon frissek voltatok !
    Jó szórakozást, érezzétek nagyon jól magatokat ! Vettem a kérést !!!:) Köszönöm a kávét, ma igen csak elvagyok látva, de a valósat már régen legurítottam !xD
    Boldog Születésnapot az unokádnak. !:)

Mazsok ! Veled tartok, hisz ebben az álmos időben úgy sem lehet mást csinálni !xD

7. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Jöttem a jóóóóó melegbe és még kávé is van!..... ha nem baj,
    akkor egy picit le is ülök.

Most néztem a kalendáriumot és ugy döntöttem, hogy kiteszek
    pár titokólat....az állatok igen csak megfogyatkoztak....csak azt még
    nem tudom, hogy kik lesznek azok.

Még mindig pihenőben vagytok?.....vagy lassan ébredeztek?

Topi.....boldogságos napot kivánok az uncsidnak!
    Ők már élvezik....ezt a bulit!

Nálunk ma is ezerrel süt a nap.....igy már meg van a délutáni programom.

8. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép napot!
    Nálunk esik az eső..ugyhogy lustizós napot tartunk...megvan már az ebéd...tehát laza napnak nézünk elébe...egy kis takaritás pakolás és ragyog a házxD
    Ki kellett jönnöm a pihenőből mert két pihenés között éhen hal a család...ezt csak nem hagyhatom:wuerg:xD
    Nem is tudom milyen állat kell..vagy mi lesz a kalendárium szerint?
    o_O

zsuzsa-mama és zsozso577 kedveli ezt.
  9. zsozso577

szia
    Nahhhhh......megnézted a kalendáriumot?

Az állatokat.....főleg a titkosokat.....azért probálom megszellőztetni, mert nagyon
    de nagyon megcsappantak, beadtam őket a feladatba és még nem volt rá alkalom kitenni.
    Meglátom.....meddig jutok vele!

Biztosan nem hal éhen a családod.....már ők is tudtak gondoskodni magukról.
    De.....a romot nekünk kell eltakaritani!

10. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Igen megnéztem..és képzeld azon gondolkodtam hogy hogy lehet ugyanaz mint ami már volt...megint lesz ugyanaz....hááát nagy bőszen a február elejét böngésztem.xD
    Nekem is megcsapantak...egy limitre megyek rá...utánna majd feljebb...de nekem is megcsapantak...mos tornázom fel őket...egyenlőre kenguru és jávor van kint az erdőben...ahogy megérnek csere lesz...medve és szentjánoskák mennek a helyükre...csak haladok még ha lassan is....közben érik a babom ...helyére rozmaring kerül;)
    Hoztam kései ebédet is.....
    [​IMG] sárgaborsó krémleves füstölt csülökkel
    [​IMG] rizses hús
    Éééés ha jók lesznek délután sütök nekik palacsintát:p
    Bár az igaz hogy nem halnak éhen mert feltalálják magukat...ügyesen sütnek főznek bármit...de jóval nyugodtabb vagyok ha én főzhetek rájuk...gondoskodó típus vagyok....csak szeretnék néha lustizni velük...a romeltakaritás az veszélyes müvelet...xD

zsuzsa-mama és zsozso577 kedveli ezt.
  11. zsozso577

Huhhhhhh....Közel egyformát gondoltunk.
    Én bablevest főztem és van tegnapról tarhonya husival.....most pedig palacsintát sütöttem.
    Ma konyha letudva.
    Mostanság az erdőbe sasoltam....most sztjanit tettem ki. Ezeket az állatokat nagyon
    leamortizáltam..... csak kapkodom a fejem. A piacon nagyon felkuszott az áruk.
    Igy magamnak kell előteremteni.
    Nagyon kevés kaméleonom van....érkezik a tenyésztése, pár ólat ki kellett tennem.
    Aztán meg csacsikongozok! Annyi fazék kell!
    A tervek meg vannak....csak nehéz kivitelezni....mert mindig be-bejön egy event.

mazsok és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  12. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!
    Buli letudva!xDxD Köszönöm a jókívánságaitokat, unokám nevében is. Nagyon szép tortája volt, /nem én csináltam/ de nem is ez a lényeg /nekem/, hanem hogy nagyon finom is volt.
    Mazsok köszi az ebédet..........most eszegetek kicsit belőle.
    Romeltakarítás?? Ajjaj......van itt is.:wuerg: Ki jön segíteni?;)
    Nekem is kell kiraknom titokólakat,de melyiket??????????:eek:
    Szerintetek mennyi kaméleon kéne, hogy elég legyen a tenyésztéshez??
    Sütöttetek palacsintát lányok?? Kééérek!!! Nem baj, ha 2 felől is érkezik, nagyon szeretem.

mazsok, zsuzsa-mama és zsozso577 kedveli ezt.
  13. zsozso577

szia
    Viszem a palacsintát.....lekváros és kakaós !...... és segitek rom-eltakaritani!
    Nekem is fejtörést okozott, hogy melyikkel is kezdjem....mindegyik....tizen.huszon...
    és amelyikből a legkevesebb volt....száz a cél....egyelőre!
    Hogy mennyi kaméleon fog kelleni??? Nekem talán lesz 200. Valahogy nem érdekelt eddig.
    Ez elég lesz....vagy sem....majd kiderül! Számitok arra is, hogy bummkor jócskán fog
    adni a rendszer!.....eddig legalábbis ....igy történt.

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  14. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Meleg már van jöhettek nyugodtan.
    Tegnap én a lázas semmittevés oltárán áldoztam. Főznöm nem kellett, így csak lustiztam. Nem tudjátok, hogy ez mennyire fárasztó !xD

Reggel alig bírtam kikászálódni az ágyamból és most csak nézek ki a fejemből. Ti tevékenyek voltatok, főztetek és még palacsintát is sütöttetek, nagyon ügyesek voltatok. Túrósat szeretem !xD
    Topipogi ! Akkor jól sikerült a gyerek zsúr, hisz a gyerekek, csak jól tudják magukat érezni és ilyenkor mi is egy kicsit azzá válunk.
    Az ólakkal én sem tudom, mit csináljak, hisz már van annyi titkos, akár az egészet ki kellene raknom. Na nem megyek a dolgok elébe. Majd lesz valami !xD
    Szép vasárnapot !:)

mazsok és zsozso577 kedveli ezt.
  15. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!
    Mindenkinek jó pihenős napot kívánok!!

Köszi a palacsintát, mindkét félét szeretem, és a rom is eltünt!
    Én is kb így számolom a kaméleon szükségletet. Meg vagyok nyugodva, most van 180 db.
    A tölgynél leszedtem a földeket, hangos lett az erdő, tele van titkos állatokkal.Kakasból van a legkevesebb. Nagyon sokba kerül az etetése.
    Igazad van, sokszor fárasztóbb a semmittevés, mint a munka. o_O
    Köszi a meleget, szuper. Kávét itthagytam a termoszban, szolgáljátok ki magatokat!!
    Sikerült kirakni az ólakat??

zsozso577 kedveli ezt.
  16. zsozso577

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Köszönöm a jó meleget és a kávét.....nagyon jól jön mind a kettő.
    Éjszaka valamiért nem tudtam elaludni....2 órakor még az órát néztem.
    Most bezzeg tudnék.....visz a fejem rendesen......de azért se fekszem le.

Topi....én ugy gondolom, hogy az a 200 db kezdésnek elég lesz....
    legfeljebb szortirozunk a feladatok között. Én már lazára fogtam.
    Nem akartam....nagyon vegyesen kitenni az állatokat, mert akkor
    mindig itt ülhetek, hisz nagyon eltérő az érési idejük.
    Igy is a főfarmot le kell szedni....valamikor hétközepén a rémséges miatt.
    Ugy gondolom, hogy a rémséges felhőt most be tudom fejezni.
    A mult hónap kimaradt, hogy el voltam utazva.

Zsuzsa....én itthon a semmittevésben nem tudok elfáradni....
    valahogy elrohan a nap! Bár igazán elfáradva is régen voltam.

A keréken volt valakinek szerencséje a madárijesztőhöz?
    Nekem nagyon hamar adta a rendszer.....igy vagy csak 6x pörgettem.
    A többi pörit ....hagyom a következő alkalomra.

17. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Én is alig aludtam, szintén az órát lestem. Valami biztos volt a levegőben.:(
    Bumm nélkül nem tenyésztek, ott meg elég sokat visszaad, legyen elég ennyi. Nem akarok többet kitenni kaméleonból.
    A tölgynél vannak az ólak, a főfarmra nem raktam, mert jön a rémséges. Nemszeretek sokat pakolni. Meg kell egy kis föld, gombázok, sok fogy a csatniba. Szédült szántóm meg eddig is állatok voltak, csak nem a titkosak. Kell a paletta, strucctojás, lábas, stb.
    Elfogyott a party pörgetésem,4 db volt, nem vettem most, egyszer láttam a keréken, de nem ott állt meg.:p.
    Nagyon megy az idő.........akár csinálok valamit, akár nem, rohan.

18. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Csak most volt érkezésem...nagyon besürüsödtek a programok tegnap délutántól...kislányom papához akart tegnap menni...ott volt palacsinta sütés....és csak későn kavarodtunk haza....ilyen ha a csalőádra figyelünk...most mamát várom...valamit sütni kéne....;)
    Nagyon le vannak fogyva nekem is...gondoltam sietettem és veszek a piacon...nagyon horror áruk van...egyszerűen elképesztő:wuerg:Jaaj a kaméleon...nekem is este ki kell tenem őket...nagyon kevés van...annyira nem vonz most a tenyésztése...mit csinálunk a kaméleonal???felesleges egy farmonxD
    Szia!
    Habár messziről küldtem a palacsintát de ment...minden féle...na jó...inkább sárgabaracklekváros,birsdzsemes,és kakaós volt...ez volt a kívánság.;)
    Igen az ólakból az állatkák mindig nehezebben jönnek össze,...én kaméleont kb 300darabot gondoltam az tuti elég lesz...ha rosszul adja akor is;)
    Szia!
    Elfáradtál a semmit tevésben???akkor ma pihend ki magad...kell sütnöm mindig valamit...a palacsinta a legegyszerűbbek egyike.Szeretem nagyon a túrósat..sőt azt is ha a tésztába kerül egy kis reszelt alma és ugy van kisütve...abba a finom túró töltelék....na az isteni finom.:p
    Nem tudok annyi ólat kitenni hogy elég legyen...mindig azt nézem amiből e legkevesebb van...szépen haladok sorban...te is tedd ezt valamit mindig kiteszel ameddig rendesen fel nem szaporodnak.
    Hozok egy kis hazait.....
    [​IMG] [​IMG]

19. zsozso577

Most értem haza....a sétából. Eddig jó idő volt, mostmár erősen kezd borulni.
    Valamit hallottam, hogy jön az eső és a hideg.

szia
    Akkor nem csak én érzem, hogy szalad az idő.....mint aminek lába van.
    Most, hogy kint voltam....rendesen felébredtem....remélem este időben el fogok aludni.
    Nálam....minden területen van kint pár ól....ezt az event után rendeztem...akkor nem
    figyeltem arra, hogy rémséges is lesz....igy onnan le kell majd szednem.
    Terményesek közül, most csak a fazekas van kint.....abból még nagyon sok kell.....
    legalább az egyik gazdakörit szeretném kilőni...de még oda is sok kell.
    szia
    Nagyon jóóók ezek a desszertek.....és finomak! Köszönöm.
    Engem még a kaméleon sem vonz....ezért sem volt kint. A tenyésztése is nagyon távol áll
    tőlem.
    Ja....ja....én is néztem a titkosállatokat.....nagyon felment az áruk....most inkább eladni
    lenne érdemes.....venni nem szabad.
    Én most csp-gyüjtésbe kezdtem, lassan elérem a kitüzött célt. Utána egy kicsi pihenek.
    Aztán ujra tervezek.

mazsok kedveli ezt.
  20. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Nagyon finom volt el is fogyot mind...aszem nekem nem fog jót tenni hogy alányom ilyen finomat tud sütni...és fejlődik:wuerg:xD
    Most raktam ki kaméleont én is....nincsen még a 200 meg...meg lehet nem is lesz tenyésztésigo_Oez van...most a pajtatöltést komolyan veszem...éjszakára nem ültetek növényt semmit...ki rakok állatokat....ez is valami...esténként kiteszem...reggel beszedem és növényezek.....aszem most büszke vagyok magamra...ugy érzem a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad.xDÉn egy kicsi pluszt szedtem az új fák termésével...az jól esett...most már nem nagyon érdemes piacozni velük...stangnál az áruk és rengeteg van belőlük a piacon.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.