Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. topipogi

topipogi Fórum félistene

köszi a vacsit. Pont jó, hogy hoztál, a kertbe tüsténkedtem, és megéheztem a nagy munkába.
    Én még biztos nem adok be semmit az új gazdaköribe. 110 majmom van, majd ha jóval több lesz, akkor visszatérek rá.

mazsok kedveli ezt.
  2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Megjöttem......nagyon szép idő volt.......most értem haza.
    Egy kicsit tul érett lett a hajnal pirom....de neeem bánom!
    Azt hittem hazaérünk addig.....de nem ugy alakult.

Neeemmm olyan tervet készitek, mint az 5 éves.....de muszáj
    kiirnom magamnak, hogy mit kell csinálni, mert belebonyolódok.
    Most kezdtem a bahán is állatokból utolérni magam....most lehet
    folytatnom....azt mondjátok....majom kell!???? ....Igy kezdem a táppal
    mivel ahhoz sok banán kell.....igy azokat ujból ki kell tenni tömegével.
    Viszont ha jól emlékszem, sok-sok tenyészmajom is kell!....:cry:
    Anakondát néztétek mennyi kell?????xD
    Nahhhh..... inkább nem csinálom! :cry::wuerg:

mazsok kedveli ezt.
  3. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Akkor jó...legalább nem eszem egyedül..fincsit vacsoráztunk..utána meg torna ezerrelo_Oalig bírok mozogni.Elkezdtem lassan ,óvatosan a gazdakörit...az első szint is valami...ha azokon végigmegyek..és majd tenyésztgetek állatokat is ahogy lehetőségem lesz rá...nem kapkodok vele.;)
    Szia!
    Nem baj hogy túlérett..igy lesz a legjobb termésxD
    Nem csinálunk több éves terveket.el se kezd mert szétépem a papirt..szépen lassan végig küzdjük magunkat rajta.
    Jól emlékszel...sok sok tenyészmajom kell...de szerintem ne riogassuk magunkat és elöször az ezüstökön menjünk végig...addig szokjuk a gondolatot és a számokat:D
    Igen nézztem az anakondát...csúúúúcs egyszerűen fel sem foghatom....o_Oés a pandát is láttad??...mert ha anakondán vagy kiakadva akkor nem vetted észre a 15db cirkuszi pandát:wuerg::cry:
    Na lépek szundikálni....szép álmokat nektek és nyugodalmas jó éjszakát-....pusza nektek...:):inlove:

zsuzsa-mama és zsozso577 kedveli ezt.
  4. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Jöttem bejelentkezni ! Nagyon zsufi napjaim vannak és megyek állandóan, de remélem egyszer csak megállok. Nekem még annyi időm nem volt. hogy a gazdakörit átnézzem. Nem is most lesz mostanában, hogy foglalkozom vele.
    Egyenlőre az eventhez termelem a növényeket. meglátom meddig haladok.
    Örültem Nektek. Amikor tehetem benézek !:)

zsozso577 és mazsok kedveli ezt.
  5. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép napot mindenkinek!
    Nagyon szépen süt a napocska...de csak itt bentről láttom...lehet elég hideg van még.:)
    Aratok vetek mint jó gazda...nem haladok gyorsan...tegnap elnéztem egy aratást....ez van ,beleférek még az időbe.Termelek a szigeten egy kis kaktuszt a gazdaköribe...és szuszanok egyet..érzékenyen érintett az az 50 majmocska.Nem fogom elkapkodni...xDUtánna majmocskát nevelgetek megint...éés persze a tenyésztéshez is mert kell mókusmajom....csak azt nem tudom..az alap állat utánn van rögtön vagy egy ugrás még?tudjátok ??
    Szia Zsuzsa mama!
    Jó korán keltél...elhiszem hogy rohansz...a családban már csak ez igy müködik..mobil vagy és bármikor számithatnak rád....;)Megmarad a gazdaköri...és minél később látod meg annál jobb...mi el vagyunk ájulva tőle...de ez nem tartott vissza hogy el ne kezdjem...xD
    Mi is örülünk neked....sőőőőt együtt örömködünk hogy örülsz:D:D
    Hozok gyorsan kávét...
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

6. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!
    Szép napot mindenkinek!! Gyönyörüen süt a nap........lehet kimenni a lakásból.
    [​IMG] És hogy energia is legyen, hoztam kávét, reggelit.
    [​IMG] és tudom, valaki csak habbal szereti!!;)

Zsuzsa mama azt hittem, el se kezded az eventet. Vigyázz a nagy rohangálással, nehogy megelőzd magadat.xD
    Mazsok az anakondával főleg az a bajom, hogy rengeteget zabál. Ki kell rakni hozzá a nyulat, csirkét. Mert tápot nem veszek.
    Olyan érzésem van, hogy nagyon lassan gyűlnek az eventnövényeim. Már megnéztem, nehogy véletlenül cssatni nélkül arassak. Vagy lehet, hogy én akarok gyorsan túl lenni a gazokon.

zsuzsa-mama, zsozso577 és mazsok kedveli ezt.
  7. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Nagyon köszi a habot...a kávét kihagyom de a hab nehogy megromoljonxD
    Na igen..az anakondát alapból nem csípem..sehogyan se..ne is lássam:wuerg:
    Nehezen gyülnek az eventgazak...nekem is...de már az első 2 feladattal készen vagyok...megvannak a titokfáim,,szóval ha beérett a kék virágom teszem is ki a fákat...meglátom mi lesz belőle...szeretnék kökééényt!!!:inlove:

8. zsozso577

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Jöttem a kávéillatra.
    Nálunk is szép idő van.....nagyon nehezen ébredezek....lehet tegnap
    sokat voltam kint....de lassan elindulok a napi körutamra.

Termelem én is a növényeket....ha minden igaz, a hajnalpirt ma kivégzem.
    Felröpi is gyarapodik.....hétvégére szeretnék kész lenni vele.

Nahhh....én este az anakondáig megcsináltam az ezüstöt.
    Az anakondát is betudnám adni....de olyan nehezen teszem ki
    őket....igy ami a pajtában van....inkább örzöm.
    Majd.....egyszer!
    Annyi cirkuszi pandát egggggééééssszzz biztosan nem fogok
    beadni! Ez nálam a viccccc kategória.

zsuzsa-mama és mazsok kedveli ezt.
  9. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Ez a jó idő hiányzott nekem...süssön végre a napocska és tudjak kint lenni.
    Nem tudom aszem jó leszek ma én is vele..meglátom....nem igazán figyelem ami kel azt ültettem.
    Nekem csak a makis lesz készen ha kész a kaktusz..nem kapkodok mert a pajtámat nem szeretném beáldozni érte....amit kitermelek azt adom be...ha lassan megy hát lassan megy;)
    Ugye milyen durva a cirkuszi panda??az nem a nagy szintűeknek van....hanem azoknak akik nem tudnak mit csinálni a csp -vel ami felgyülemlet...ha a magas szintű gazdákat néznék akkor a növény és fa határozná meg...nem pedig a tenyészállat mennyisége.De ez csak az én véleményemxD
    Nem értek én hozá..én csak egy kis gazda vagyok:D

10. zsozso577

szia
    Én még ott tartok, hogy inkább ólakat épitek....ha van olyan szintü állatom!
    Sajnos iker-napkor én mostohagyerek vagyok.....tehát marad a tenyésztés....
    igy meg azt hiszem , hogy soha....de soha nem fogok gazdaköribe ilyen
    magas szintü állatot beadni!.....elfér a hiányos gazdaköri a többi között.
    Azt is tudom.....nálam nem fog eljönni az az idő, hogy ne tudjak mit csinálni
    a farmon és előveszem....ezeket a hiányos gazdaköriket.
    Most egyelőre ezt félre is tettem.....majd, ha egyszer összeszedem magam...
    előveszem az anakondákat....de azt is táppal kezdem, ahogy szoktam.
    Én most a szigeten , jól álltam.....mostanság lett meg talán minden,
    amit elterveztem.....igy most azt fogom pótólni, amit ide beadtam....és
    most ahogy összejön...keverem a tápokat.....egy bizonyos szintre.

zsuzsa-mama és mazsok kedveli ezt.
  11. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Nagyon ügyi vagy, biztos éjjel is aratsz.:eek: Én ma reggel elaludtam, így csúszott az egész napi elképzelésem.
    Én még nem számolgattam, kb. mikorra leszek kész.
    Néha kiszolgálom a vevőimet, de ha anakondát kér, tuti nem kap. Annyit nem fizet érte, amiért odaadnám.:wuerg:
    Tudod.......én elöbb letermelem, aztán élvezem, hogy hirtelen kész az egész.xD
    Megetted az összes habot..........na gyerünk gyorsan felpattanni az edzőgépre!!!

zsozso577, zsuzsa-mama és mazsok kedveli ezt.
  12. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Jól csinálod..én is vettem tegnap 2 makiólat..és ha lesz rá lehetőségem akkor narancs ólakat szeretnék épiteni nekiki...azzal mégiscsak könnyebb...és persze ahogy látom hosszú távra kell gondolkodni.:)
    Nekem sem sikerül minden iker napon...pedig nagyon igyekszem lökdösni őket hogy ugorjanak már...de nem akarnak:sleepy:
    Nekem is hiányos marad...én nem tudok ennyi pandát összeszedni....még magamnak sem az ólra...nemhogy ide a gazdaköribe...xDNem baj..elfér a többi gazdaköri között.Egyenlőre tápot keverek a majmoknak...beadni is amit kell azok is egyenek meg tenyészteni is majd rakok ki párat.
    Na persze...letermeled...én mindig elvesztem a fonalat termelés közben és megfogadom hogy előtte letermelek mindent...de nem tudom megállnixD
    Te most lestél??honnan tudod hogy megettem az egészet??...:music:o_O

zsozso577 és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  13. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép estét mindenkinek!

Jöttem egy gyors be kukkra. Event növények szaporodnak, túl vagyok a hétvégi bevásárláson is. Holnap nekiállok egy zellerkrémlevesnek és csirkés rakott tésztának. Ezzel a reménykedem letudom a hétvégi főzést, mert ha minden igaz, megyünk ketten a papával egy nagy kikapcsolódós hétvégére, így húsvét előtt. Vigyázzatok a holnapi napfogyatkozással.
    Legyetek jók, jövök még :D

14. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Ügyes vagy szaporodjanak csak a növények...jó sok dolog van amit érdemes kivenni ebből az eventből;)
    Finom ebédet csinálsz...küldjél nekem is..és a receptet kérem a csirkés rakottnak..imádom az ilyeneket:p
    Nagyon jó hétvégéd lesz..kapcsolodj ki és töltödj pihenj..megérdemlitek....csak ti ketten:)nagyon jó lesz biztosan:)Vigyázunk a napfogyatkozással...esetleg foghatná valaki a kezem..félek az ilyenektőlo_O
    Megyek aludni,nehéz napom volt..aszem túlválalltam magam...ki vagyok
    szép álmokat mindenkinek..sziasztok...pusza:inlove::inlove:

zsozso577, zsuzsa-mama és Gabi922 kedveli ezt.
  15. zsozso577

sziasztok!

Estére ideértem...egész délután javszer. alatt voltak a gépek.
    Elég sok kártevőt sikerült leszedni....igy most jelenleg szalad a gépem.
    Nagyon élvezem!
    Hajnali pir letermelve.....most a holdvirágot termelem.....ha holnap nem leszek kész
    vele....akkor szombaton biztosan.....addig a felröpi is meg lesz!

zsuzsa-mama, mazsok és Gabi922 kedveli ezt.
  16. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szia Mazsi!

Itt a recept, kedved szerint variálhatod:
    Hozzávalók:
    - 1 csomag tészta
    - 50 dkg csirkemell- szoktam helyette filézett csirkecombot is használni ( kicsit macerás, de nagyon finom )
    - 4 gerezd fokhagyma
    - 1 dl tejföl
    - 1 tojás
    - 15 dkg mozzarella
    - 5 dkg füstölt sajt ( olcsóbb és semmivel sem rosszabb a trappista sajt )
    - 20 dkg szalonna
    - 1 teáskanálnyi rozmaring
    - petrezselyemzöld
    - só, bors
    - olaj
    Elkészítése:
    A tésztát sós vízben megfőzzük. Közben a húst felvagdossuk, sózzuk és borsozzuk, hozzáadjuk a rozmaringot majd kevés olajon megpirítjuk. A tésztát leszűrjük és kiolajozott hőálló edénybe tesszük, hozzákeverjük a húst is. A tejfölt, a zúzott fokhagymát és az apróra vagdosott mozzarellát összedolgozzuk. A tejfölös keverék felét ráöntjük a húsos tésztára és jól összeforgatjuk vele. A maradék tejfölhöz keverjük a tojást, majd az étel tetején elsimítjuk. 180 fokon sütjük 10- 12 percen át. Közben a szalonnát apróra vagdossuk és a - füstölt -sajtot is lereszeljük. Az étel tetejére szórjuk, majd erre kerül az apróra vagdosott petrezselyemzöld is és újabb 10 percen át sütjük. Hagyjuk egy kicsit hűlni és szeletelhetjük.

No én kb dupla mennyiséggel indítok, és így néha elég is a fiuknak :D

http://ketkes.com/wp-content/uploads/683633.jpg

17. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!
    Szép napot mindenkinek!!
    [​IMG] Hoztam kávét, ébresztő!!!
    Gabika nagyon ígéretes ez a recept. Milyen tésztával szoktad csinálni???
    Zsozso ügyi vagy, nekem még 6000 hajnalpír hiányzik. Holdvirágból már csak 1500. Holnap kész leszek, és akkor már csak a felröpikre kell várni.
    Mazsok én is elvesztem a fonalat, ha elkezdem beadni mielött kész van az összes eventgaz, és akkor meg számolni kell, nehogy túltermeljem magam. Mert azt nagyon nem szeretem. Így nekem egyszerűbb, és átláthatóbb.

18. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép napot mindenkinek!

Szia Topi!

Én szarvacska tésztát használok hozzá legtöbbször, de csináltam már csavart és rövid csőtésztával is. Egyszer csináltam szines tésztával is, nagyon jól nézett ki.
    Eventbe a növényeket én is lőre letermelem, és ha mind megvan akkor dobálom be a feladatba az egészet. Jobban tudom én is követni így, hogy mennyi van.
    Hajnalpírból már csak 1000 db körül hiányzik, holdvirágból kell még kb 2000. A felröpik megvannak már, úgy hogy ma talán végzek az egésszel, ha nem jön közbe valami :pxD .

Legyetek jók, este talán tudok jönni.

zsozso577 és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  19. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Akkor neked is nyúlcipőt kell húznod hogy utolérd a gépet...mert csak ugy száguld előtted?xD
    Nekem még sok hajnalpír hiányzik...azzal eleszek egy ideig..nem is tudom mennyi aratás kel belőle..estére már topon leszek pontosan mennyi is kell.;);)
    Szia!
    Nagyon jól hangzik ez a recept...meg is csinálom lehet hétvégén...egyenlőre nincsen ötletem mi lesz a menű.A sok húsi az megy a családban nagyon...meg a sok finom desszert...xDGondolom neked is a fiúk tudnak enni..és deszert is jöhet minden mennyiségben...xD
    :cry:
    Szia!
    Köszike a kávét..habot azért vehetek??tettél a hütőbe másikat?:eek::inlove::inlove:
    Áá az elveszet fonal hamar megvan ám...xDkiraktam a megnyert titokfákat...elöször csak hármat...xxl sárgabarack,xxl bodza,xl citrom...nem rossz.....igazából csak a xxl sárgabaracknak örültem nagyon de most már megvan abból is a 3 db..szóval örömködök egy sort.Kitettem a másik három fácskát...abból már szeretnék egy kökényt de tényleg:)

zsozso577, zsuzsa-mama és Gabi922 kedveli ezt.
  20. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !
    Látom tegnap pörögtetek , mint a búgó csiga !xD Tegnap megnéztem közelebbről a parkettát nem tetszett és így nem is csináltam semmit sem.xD;)
    Nekem a 6 órásak vannak letermelve, ahhoz nem kellett a gépnél ülni. Most elkezdtem a 4 órást termelni. Szép lassan csinálgatom.

Az idő itt csodálatos. Lassan kimegyek teszek egy kört a kutymáim társaságában.

zsozso577, Gabi922 és mazsok kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.