Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Gyönyörű idő lett...csak felugrottam aratni vetni és rohanok is ki a kertecskémbe napozni...xD
    Ablakot holnap mosok kint....az idáig elmaradt...majd holnap...szép időt mondtak most már egy ideig...jó lenne egy kis tavasz!
    Sok majmocskát nevelgettem...gondoltam 1000darab elég lesz...és azon felül 100-150 darabot még szeretnék abból boomozokxD
    Nem gabalyodok bele mert egyszere egy feladatott csinálok...megvár ugyis...akkor meg...különben azt sem tudnám mit csináljak velük..a titkos állatokat is nagyrészt már kivégzem...már csak a gazdakörikbe kell letermelnem...szóval összeségében aszem jól állok velük.haladok...növények is gyülnek...abba még jobban bele kell húznom...van aratógépem igy most kihasználom nagyon.xD

zsozso577, zsuzsa-mama, Csöpi02 és 2 más kedveli ezt.
  2. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Reggel jól megelőztél.xD
    Én is örültem, a sok zászló kint van azóta is. Most lesz egy új. Szerettem a kisvakond rajzfilmeket. Lányaim azon nőttek föl.
    Kíváncsi vagyok, milyen szerepe lesz az eventben.
    Szia!
    Nagyon jó ajik voltak, nem panaszkodhatsz. A talányos tenyészet az nekem sem adott extrát, de nem baj, ezek is jók. Egyszer biztos ki kell rakni majd őket, és akkor fogunk örülni, hogy nem csak 1 db van belőlük.
    Szia!
    Szóval te is kiváltottad a gyömbért. Jól tetted, ki tudja, mikor jön az új terület.
    Miiii????? 1000 majmod van?? Micsoda hangzavar lehet nálad.
    Mire hazajövök a színházból, megérik a csavartpálma, már most látszik, hogy nagyon jól fog kinézni. Utolsó nyuszika adott még egy titokfát. Az is estére kész.
    Szia!
    Én nem gabalyodok bele, mert alig csinálom a tenyésztést. Mindig bedobnak valami új állatot, ideiglenes gazdakörivel, és elfogy a sztp-om. Így a többire nem nagyon jut.
    Kell a poros levegő??? Hm.........jössz nosztalgiázni?? Én ma látogatok be, színházba megyek.

Snoopy, zsozso577, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  3. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Igen...már kiváncsi voltam hogy mikor jön a korall...de mivel még halvány sejtések vannak róla...hogy talán nyáron...igy gondoltam lesz időm kiváltani..és újra feltölteni banánkészletemet.Nem kapkodva is lehet tök jól haladnixD
    Na hangzavar az aztán van...de legalább egy ideig nem kell a majmokkal foglalkozni..elvannak ők egy nagy családként.
    Színház??de jó neked...tessék beszámolni mi jót néztél meg...kíváncsi leszek rá.;)Jól nézhet ki a csavarpálma xxl fazonban..majd átugrok valamelyik nap és megnézem;)
    Nekem a fákból ami érdemleges az a tűzvirág lett...de abból is van pár egy jó pár...szóval tűzifaxD

Csöpi02 és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  4. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Zsuzsikám, látom jöttél millió pusza neked... :inlove: csak pihengessél ám tessék regenerálódni, hogy újból 20 éves legyél ;):p

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  5. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Itt egész nap felhős volt az ég.....hol esett az eső.....hol elállt!:cry:
    A kissszobába az ünnep előtt nem jutottam be.....oda nem lehet akár-mikor bemenni!
    Igy most került sor a takaritásra.....
    Kb...annyi majom van már nekem is....de ez még nem elég.....hisz sok tenyésztett majmot kér a feladat.
    Én sem csinálom össze-vissza a feladatokat.....de azt hogy hol járok egyes feladatnál....fogalmam sincs!
    Valamikor ....azért tudtam!:oops:
    Most valamikor még lajhárokat teszek ki....azt még megcsinálom.....aztán süllyesztő!
    És????.....hogy előkerül-e onnan, azt nem tudom.....hisz lehet, hogy akkor már nem farmozok!
    Vagy ezért????!!!!.......vagy azért!!!!!
    Szia
    A majmokat valameddig megcsinálom....aztán leteszem.....csak az a baj....hogy a sorban elöl van.....és zavar!xD
    Igen....nosztalgia! Aztán nem tudom, hogy mikor fogok kimozdulni......valahogy elment a kedvem az utazásoktól!:cry:
    Jóóóóó szórakozást estére!

zsuzsa-mama, Csöpi02 és mazsok kedveli ezt.
  6. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Takaritás az minsdig van,ünnep előtt ünnep után...a kosz nem tud nyugodni a seggén.Sok majmot kér...de mivel mást is szeretnék tenyészteni egyik boomkor csak az egyik majmos feladatot csinálom meg,másikat majd a következőkor.Rengeteg szupitáp is kell,meg állatt.Nem kapkodok.Te most is tudod hol tartasz....csak lehet most egy kicsit eluntad az egészet,nem?
    Ááá én még nyugodt vagyok hogy a majmoknál tartok...lehet a lajhároknál már kicsit feszkós leszek...hogy a anakondáról ne is beszéljünk...ráááérek mééég.
    Elköszönök mindenkinek szép álmokat!

Zsuzsa mama remélem minden rendben...láttom kezed jelét,egy cseppett lehet hiányzunk.Lazulj el és magadra figyelj minden rendben legyen.Sok pusza neked is!:inlove:

zsuzsa-mama és Csöpi02 kedveli ezt.
  7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek az aláírásodat módosítsd az ide vonatkozó szabálynak megfelelően.
    Aláírás
    • Az aláírásoddal egyénivé teheted a hozzászólásaidat. De mindig vedd figyelembe, hogy az áttekinthetőség egy fontos szempont, ezért be kell tartani egy szabályt: az aláírásban max. 1 banner megengedett.
    • A max. méret 500 x 200 px; ezt a méretet a német VDZ (Verband Deutscher Zeitschriftenverleger – Német Lapkiadók Szövetsége) határozta meg a reklámbannerek standard méreteként. Ha a reklámszakembereknek sikerül ezt a méretet betartaniuk, akkor ez a számotokra sem lehet gond. Ha úgy érzed, kevés a hely, hagyj ki néhány képet.
    • A kép mellé max. 4 szövegsor és két üres sor csatolható. Figyelem! Egy nagyobb betűméret csökkenti a rendelkezésekre álló sorok számát!

8. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép reggelt mindenkinek!
    Gyönyörű idő van,hét ágra süt a nap...és ez most már csak egyre jobb lesz.Rendezkedek a farmomon...alakítgatom a pajtátxD
    Lett új növénykém és majd abból is kéne ültetnem egy-két kört..hogy legyen a pajtában.
    Hozom a finom kávét...és reggelit...
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

9. Pharysheus

Pharysheus Fórum-zöldfülű

Éljen, jön Valdemár!

Mehetünk lőni a ládát, csépelni a vakondot. Miért is?
    Az eddigiekből kiindulva egy határ sz..., ill. trágyáért.

Köszi, tényleg!

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  10. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Gyors bekukk. Olvaslak benneteket, sajnos írni a lapzpon nehezen megy.
    Vigyázzatok magatokra.

Puszi !

Snoopy, topipogi és mazsok kedveli ezt.
  11. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Biztosan elkerülte a figyelmedet hogy ez nem hiszti és nem panasztopik.Ha valami problémád van irj oda légyszíves,nem vagyunk kiváncsiak a negativ hangvételű irásodra.akinek nem tetszik a játék...ne játssza.

Szia!
    De jó hogy jössz egy kicsikét..olvas csak minket.majd néha mondunk időjárás jelentést is meg mindent...szólj csakxD
    Jó legyél...és ha tudsz gyere csak,várunk!;)

Snoopy és topipogi kedveli ezt.
  12. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Örömmel látlak, az is jó, ha legalább olvasni tudsz. Ha a laptopon vagyok, nekem is nehezen megy az írás. Mi vigyázunk magunkra, Te meg fogadj szót!;)xD
    Szia!
    Köszi a kávét, hoztál választékot, nagyon kis rendes vagy.
    Én is pajtatöltéssel foglalkozom, megdöbbentem, mennyi minden lefogyott. Kicsit nem figyelek oda, aztán máris apad a készlet. De hát a nyuszisat csinálni kellett!!! Az állatokból most keveset raktam ki, mindjárt kezdődik a cseh event, és nincs kedvem annyit pakolászni.

mazsok kedveli ezt.
  13. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Jöttem, aláirni a jelentétit...aztán huzok el a konyhába....valamit főzni kell.
    Utána ügyes-bajos dolgokat kell elintézni ....és gyerek-járatom is lesz....sőt holnap is.
    Én is pajtát töltögetek....csak ugy ránézésre....amiből kevés van!
    Az állatoknál figyeljetek a tehénre és lóra.....a köv. teny-event róluk fog szólni.
    Zsuzsa....remélem rendben van minden.
    Topi...milyen volt a szinház?
    Mazsok....itt megint csak a felhőké a főszerep.

mazsok kedveli ezt.
  14. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Igyekszem hozni mindig valamit ahogy időm engedi...mivel most inkább húúúz a szívem ki a kertbe mint itt lenni a farmon:p
    Igen észrevehető nálam ia a fogyás...szóval most kicsit nagyon belehúzok a pajtatöltésbe....A cseh event még nem most jött...elöször titokfa lesz szerintem....ugy láttam...talán majd csak hétfőn?: nem figyeltem pontosan;)

Szia!
    Beelőztél....láttom nagyon rohansz:pMi ma együtt főzünk a ház urával....tarhonyás husit...azt mindenki szereti...főleg ecetes szilvával:)
    Na akkor majd a tehénre és lóra figyelek...már egy ideje lovakat is pakolok ki csak ugy lájtosan...mert megcsappant és az a következő amit majd kell szaporitanom.
    Felhős??mond nekik hogy húzanak el.....nálunk már minden nyitva ajtó-ablak...egyszerűen melegen süt a nap.

15. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Mi finomat főzöl?? Én ma gyümölcsnapot tartok, ez a húsvét nem tett jót az alakomnak.:oops:
    Tehén, ló??? Hát van mindkettőből, de azért nem túl sok.
    A színház nagyon jó volt. A pesti színházban voltam, Játszd újra Sam c. darabot néztük meg, Kern András, Hegyi Barbara főszereplésével.
    figyeltem pontosan;)
    Szia!
    Kedden jön a cseh event, de a titokfa az nem olyan , hogy bármit is le kéne szedni, mert ültetni kell ezerszám.
    Az utolsó titokfa, amit a nyuszitól kaptam xxl-es kakaó lett. Annak is örültem.

mazsok kedveli ezt.
  16. GoldNox

GoldNox Junior szaki

Sziasztok! Nagyon szép napot mindenkinek.
    Mostanában kicsit több időm van így tudok két fő hobbimnak élni ami főzés és jazz.
    Nem vagyok szakács csak szeretek főzni és jött ez a sugallat amiből mindenki tanulhat
    Elkezdtem egy számomra érdekes dologgal foglalkozni ezért is jöttem ide hozzátok, régi nagy anyáink, családok
    receptjeit szeretném gyűjteni megfőzni és egy blogra feltenni. Biztos van köztetek olyan kinek van nagymama által
    kézzel írt recept füzet van
    Van hogy lakhelyemen kérdezgetek embereket több kevesebb sikerrel.
    Ezért kérlek titeket ha tudnátok segíteni ebben hogyha nem titkos és meg osztanátok velem hogy le írnátok nekem
    recepteket és hogy mely tájra jellemző és ha egy fénykép is van a füzetből amibe le van írva azt nagyon meg köszönöm
    Remélve hogy egy izgalmas témát indítok el és nem ütközik az itteni szabályokkal.
    További szép napot mindenkinek.​

17. Csöpi02

Elnézésed kérem, hibámat javítottam, remélem így meg fog felelni. (236x30 2,33KB).

Utoljára szerkesztett: 9.4.15
  18. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Köszönöm a gyors reagálásodat.

Csöpi02 kedveli ezt.
  19. Csöpi02

Szép napot kívánok mindenkinek. Elnézéseteket kérem hogy hibáztam, én csak a kevés KB-t néztem és nem egészen a kép méretét, mely 538x86 volt, de kevés KB-s. Ez most már remélem jó lesz, de ha mégsem akkor leszedem, nem történik nagy baj, csak egy kicsit színesebbé szerettem volna tenni a hozzászólásomat :oops::p.
    Zsuzsikám nagyon örülök neki, hogy írtál és bekukkantottál, mindig várunk nagy szeretettel :inlove:.
    Mazsokám, haboskávét a legnagyobb pohárkával elvettem és még sütit is, mert édesszájú vagyokxD
    Menjél csak ki a kertbe, jó idő van 17 fok van nálunk a teraszon, és melegen süt a napocska már, csak úgy melegíti a hátamat mikor kimegyek a kertbe. Én is így fogok tenni most, állatkákat tettem ki, ami következő tenyésztéses lesz, szélire vetettem gombát, többin fák vannak, kevesebbet kell idejönnöm.
    Topikám, örülök neki, hogy a szinházi estéd jól sikerült, a szereposztás is jó volt, ahogy olvastam :)
    Igazából nem is tudom most vessek-e vagy állatkákat neveljek, hol ezt, hol azt csinálom épp ami fontos, vagy nagyon drága a piacon és kifogyóban vagyok, mert ugye a gyorsítók gyártása sok növénykébe kerül;)
    Estefelé még jönni fogok, addig is jó munkát, kertezést, pihenést kívánok mindenkinek.:)

mazsok kedveli ezt.
  20. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Igen...nem kell leszedni semmit a titokfához...láttad milyen csinos kis fák jönnek..és persze xxl változatok is jönnek a mandulafenyőhöz és a csillaggyümölcshöz...azok tetszenek nagyon.Mondjuk nekem még az xxl gránátfám sincsen...csak simát kaptam a titkosakból is.o_O
    Jó az a xxl kakaófa....jobb az érési ideje...szóval jóóó...örülhetsz is nekixD
    Van ajándékkód...tessékbeváltani...nagyon jóóó...
    Mill2015

Beváltási határideje: 2015.04.17. (péntek) 23:59

Amit ad:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.