Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szia
    Tudom.....xD voltál is eszembe....hogy neked ez életmentő lesz!

2. topipogi

topipogi Fórum félistene

Az az........jól írtad. Meg kell mindenáron csinálnom, hisz naagyon kell az a felhő.
    Nekem nincs olyan kitehetőm, amit kerestél, valami miatt.......már nem emlékszem..........ezt az eventet nem csináltam meg.:cry:

zsuzsa-mama, Csöpi02 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  3. zsozso577

Porolgattam a menüben....és akkor akadtam rá! Nem is kellett sokat keresni, mert rögtön az elején volt.
    Igy már tudom, hogy össze van rakva...igy ki lehet tenni....val.szeg kint is volt....de valamiért beszedtem.
    Deeeeee.....mivel ott volt a II. égre-földre kerestem, hogy mire lehet rátenni!.....azóta is somolygok magamon.

zsuzsa-mama, Csöpi02 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  4. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Most ugy gondoltam hogy megnézem rendesebben...és hátha ösztönzően hat Csöppire és Snoopyra,lesz ami motiválja őket...esetleg mi majd húzzuk őket.xD
    Igen nagyon jó a felhősor...az az elixir nagyon jól jön...nem csak régebben de most isxD
    Szia!
    Túléli a tulipán..no problémo:)
    Igen én is igy gondoltam hogy az elején egy kicsit megtolom póréval..nekem az is 0 perces....az kell egy kicsit.
    Igen örültem a fának...de a süninek is...mert nekem még mindig csak 1 db van belőle..és igen nehezen haladok vele...most már azért cseppett könnyebb lesz...és örülök az új fáknak is....azért szerintem mindenki bele fog húznixDAz elixir meg nagyon kell neked....az egy jelentős dobás lesz a farmon...sok kicsi sokra megy.
    Azért nincsen olyan kitehetőd mert nem volt annyi banánod hogy kiválsd a teve tenyésztését...emlékszem amikor ezt beszéltük...egy ideiglenes gazdaköri volt...és azt nem tudtad megcsinálni.:sleepy:

5. topipogi

topipogi Fórum félistene

De jó hogy vagy..........én agyon gondolkoztam magam, hogy miért is nem csináltam, és egyszerűen nem jutott eszembe.
    Nekem is csak 1 sünim van, úgyhogy az is jól fog jönni.

Zsozso én is szoktam dolgokat keresgélni időnként. Ne is törődj vele. De a supportra tuti írok, mert a horroros struccomat sehol se találom. Pedig 100%, hogy volt. Vagy........még azon gondolkozom, hogy esetleg felraktam a vonatra??? De neeem emléékszem.:eek:

zsuzsa-mama, Gabi922, Csöpi02 és 2 más kedveli ezt.
  6. zsozso577

ÁÁÁÁÁ.... nem kell őket huzni.....nagyon ügyesek...:oops:.nahhhhh ha elakadnak dobjuk a köteletxD
    Nem is néztem mennyi sün-ólam van...de farkas-lakom is van pár darab.....de ugy vagyok vele....mindig jól jönnek!
    Nahhhh....látod, hogy mindig csinálunk valamit....amire nem emlékszünk.xD Ez már a korral jár?xD
    Volt, hogy én is irtam....FA.m tünt el....aztán kiderült xxl majom-ól lett vásárolva.....amire nem emlékszem
    Viszont a menüben volt.:cry:
    Kiváncsi vagyok, hogy hová tünt a rémséges struccod???? Majd ird meg.

7. topipogi

topipogi Fórum félistene

Annyi minden van, az ember nem emlékezhet mindenre. Azért meg fogom kérdezni ezt a strucc relytélyt. Max rövid eszünek tart..

8. zsozso577

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Szétnéztem a farmon...addig amig nem érnek a cuccok.....igy nem kell a kezem figyelni!

Ide is beszaladtam.......főőőőztem KÁVÉ-t! Termoszba tettem!

Nálunk ...este esett az eső és most jó friss a levegő! Fáztam!
    Most felcihelődök és megyek a napi utamra.....esernyőt nem viszek....:cry:
    jelenleg süt a nap....de elég fura az összkép!
    Ebből még akármi is lehet!

Vigyázzatok az aratással!:cry:
    Én nem leszek itt a kezdésre....vinni kell a gyereket tornára!:oops:
    De utána már nem fogok semmit sem csinálni....csak aratni-vetni!xDxD

9. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Köszi akávét..jelenleg pillázok ki a fejemből...most kaptam Rackótól egy 20%tp bónuszt...1órán keresztül...xDTiszta szerencse hogy nem event kezdéskor nyitottam ki az ajándékát...akkor még hasznát is vehetem volna....igazi ritka holló nálam az ilyen ajándék...igy nem foglalkoztam vele egyáltalán...ez van!:cry:xD
    Aszem nálunk szép idő van...eső semmi...este sem volt,csak szél...de nagyon.
    Nem aratok csak nézelődök én is...ahogy olvastalak ,nálad is lesz öröm a farkas és süni ólra...már igencsak hasznosak...ha megnézük a gazdaköriket...és szerintem egyre inkább fogják kérni.

10. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Szép napot kívánok mindenkinek mára. Tegnap nem tudtam jönni délután már, mert a "gazda" nevem elment, olyan ismeretlen dolog jött oda, hogy ilyen lettem egy pillanatra:wuerg:, de aztán beírtam a "műszakisba" és megnyugtattak, hogy központi hiba, és korrigálják. Reggelre már rendeződött is, most megnyugodtam:p:D így majd kezdődhet az event. Nem is nyúlok semmihez se, nehogy elrontsak valamit mert még képes lennék rá most amilyen állapotban vagyok, ide vagy oda, még egy termosz kávé se tudná elvinni az almosságomat xD Alkimistáknál nem nagyon gyakoroltam idáig, igaz 1-es szinten nem is lehet még, de egy tanonc koboldom már van raktáronxD Na majd arra is kerítek egy kis időt, hogy ismerkedni tudjak azokkal a dolgokkal is. Megyek kicsit konyhára, aztán jövök eventre biztosan.

Utoljára szerkesztett: 14.4.15
    zsuzsa-mama, zsozso577 és Gabi922 kedveli ezt.
  11. Snoopy

Snoopy Fórum ismerője

Sziasztok!
    Látom várjátok az eventet. :D Én is készültem tegnap komfortos póréval. :D
    Láttátok, hogy késik az event? Remélem nem rontottatok az elején. :D
    Sok sikert midenkinek!
    Én a felröpiktől félek, de a múltkori taktika bevált. Aratás előtt a kupákat arra a területre tettem, ahol aratni akartam. :D
    Adta rendesen. :D
    Most megyek, még mosogatnom kell. :D Igyekszem kezdésre jönni!
    Puszit és FELRÖPIESŐT mindenkinek!!! :D

12. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!
    Kicsit figyelmetlenül olvastam az event leírást. Nem 14, hanem 16 órakor kezdődik. o_O
    Zsozso köszi a kávét, öntöttem a termoszból. Biztos azért rakták ilyen későre a kezdést, hogy hazaérjél.
    Csöpi az én nevem is átváltozott, húúú nagyon megijedtem.
    Mazsok egy kis esőt nagyon szívesen vennék. Olyan kemény a föld, hogy nem lehet még gazolni sem.
    Snoopy nem késik az event, mi sietünkxDxD

zsuzsa-mama, Csöpi02, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  13. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

zsuzsa-mama és Gabi922 kedveli ezt.
  14. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép napot mindenkinek!

Most, hogy csúszik az event, és én mint egy jó kislány, már időben itt kuksoltam a gép előtt, van egy kis időm.

Sok minden összejött nekem az utóbbi időben, ritkán tudok jönni, de azért olvasgatlak benneteket.

Eventet nagyon várom, mert most talán lehetőségem lesz megszerezni a régen vágyott sün lakot. :D

zsuzsa-mama, Csöpi02 és zsozso577 kedveli ezt.
  15. zsozso577

Sziasztok!

Látjátok?????xDxD.....megvártak a kezdéssel!......de még nekem is várni!!!!!....Tul érik mindenem!
    Az én nevem nem lett otto!.....de tegnap nem tudtam sok mindent csinálni.....mert mindenki otto lett!xDxD
    Nálam a malom megint nem jó!...ha belépek....lefagyok!:cry::cry:

Én most egy kicsit ironikus vagyok!
    Igy tudom kifejezni.....hogy Sokat akar a szarka, de nem birja a farka!:oops:xD

16. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Eventnövények bevetve, aztán a farmon a majoránnát kipakolom még egyszer nagy földre, a bahán pedig a pompás komlót rakom be újra nagyföldbe, mindenhol még egyszer szupizva. Igy már lesz az 1x1-hez elég mindkettőből. Úgy döntöttem nem szedem le a fákat a tölgyesről. De lehet hogy mégis le kell :oops:.
    Leszedtem :pxDxD holnap majd újra rakom :p

Utoljára szerkesztett: 14.4.15
    zsozso577, zsuzsa-mama és Gabi922 kedveli ezt.
  17. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Nem vagy egyedül, én is ide ültem, habár feleslegesen, mert aztán olvastam, hogy csak 16 órakor kezdődik.
    Mi az, hogy talán megszerzed?? Tuti megszerzed a süniket!!!!
    Szia!
    Én is nagyon iparkodtam,már éjszakára mindenhová tudom a komlót ültetni. Jó sok kell belőle.
    Egyenlőre én 1 fát se szedtem le. Holnap még újragondolom a dolgot.o_O

Zsozso a beidézésed eltünt, vagy én csináltam valamit nem jól. Előfordul.
    ;)
    Látod megvártak, ráhagyással, féltek, nem érsz haza időbe. Nekem semmi gond a malommal.

Laboviti köszi, akkor nem elnéztem, hanem változott.

zsozso577 és Gabi922 kedveli ezt.
  18. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt Fiatalok !

Gyors bekukk, mert indul a napom. Az eventet elkezdtem, mert kell az a farkas és az új fa is. Először azokra hajtok és utána, amire futja.
    Mindenkinek sikeres eventet és sok felröpit. Szerintem azzal nem lesz baj, mert én zabbal kezdtem az eventet és mára már ennyi lett. Kicsit benéztem és utána már nem voltam szabad. Ja az annyi az 200 db. !
    Igyekszem jönni, olvasni a beszámolókat ki hol tart.

Puszi Mindenkinek !:)

[​IMG] Még egy gyors kávéra futotta, hogy jól induljon a napotok!

zsozso577 és Gabi922 kedveli ezt.
  19. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép reggelt mindenkinek!
    Gyönyörű időnek néz ki..palántáim már napoznak kint...ennyi nekik is kell...olyan szépek.
    Event megy rendesen,bár pilláztam hogy a csodakomlót engedi csak a szigetre a majorannát pedig nem...de mindegy is..oda azt vettek akkor.;)
    Zsuzsa mama örülök ha jössz...azt jelenti hiányzunk esetleg?xDminden rendben?jól érzed magad...bár amennyire lehetséges tudom:p
    Tegnap amig nem tudta mindenhol eventnövényezni addig póréhagymáztam....és nem értem miért lett nekem 45perces?agyaltam rajta...de a gondolkodás micimackónak is fájtxD
    Hozom a kávét mindenkinek...
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Gondolom mindenki elfárad a sok aratás vetéstől...kell egy kis energia!

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

zsuzsa-mama és mazsok kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.