Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Már mész is...???:)Azért tessék ám jelezni hogy rendben megérkeztél!;)
    Köszcsi a kávét...jó esett..és tényleg szép időnek néz ki ami ma lesz.
    A másik állat amit tenyészteni kell az a tehén lesz.
    Ne maradjon itthon semmi...vigyél több könyvet....:p

Csöpi02 és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  2. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Köszi, összekevertem, és úgy rémlett, hogy a disznó.
    Még nem megyek, csak a pakolásnál tartok.>:( Ebéd után indulok.
    2 vastag könyvet pakoltam be. Talán elég lesz.:)

Csöpi02, mazsok és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  3. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Gyors bejelentkezés számomról, hisz a tegnapi nap nagyon gyorsan eltelt. A holnapi kora reggeli fuvarom viszont ugrott, úgy hogy most délután vissza kell mennem. Még most szervezem, mert vagy fél órája tudtam meg.
    Ez a hét vagyis a hátra lévő 1 hét már remélem gyorsan eltelik. Viszont napi 10 kg-al voltam edzésben !xD:inlove: Nagyon élveztük, most tehetnek megint rendbe.

A lányom nevében köszönjük a jó kivánságokat !
    Mindenkinek szép vasárnap délutánt ! :) Igyekszem jelentkezni.:)

Csöpi02 és mazsok kedveli ezt.
  4. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Ne kapkodj,...nyugi....remélhetőleg semmi fontos nem marad itthon...a többi nem számit annyira.;)A könyv az jó dolog...bár már nekem is nagy szükségem lene rá:sleepy:
    Szia!
    Jó társaságban persze gyorsan telik...igazi jó hétvégéd van;)Biztosan gyorsan eltelik és végre a saját ágyikódbna alhatsz és sűrűbben itt lehetsz velünkxD

Csöpi02, Gabi922 és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  5. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Gyorsan benéztem....aztán megyek is tovább.....sok-sok dolgom van....igy vasárnap!
    Majd holnap pihenek.....a várakozásban!

Topi.....Apu mindig azt mondta, hogy a pénz a legjobb utitárs....ha az van
    nálad....akkor semmi sem hiányzik.....Én ezt tartom be mindig amikor megyek
    haza....hisz tudjátok....reggel indulok és este 10-kor kezdek pakolni....

Csöpi02, mazsok, Gabi922 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Szép estét elszaladt ez a hétvége is, tegnap topzodtam, jött a legkisebb unokám a lányomékkal 9 éves Levikém és az egyszem kislány unokám is aki 18 éves lett Annácskám, ő a fiam gyermeke :) Öröm volt velük lenni szombaton jó sokáig este. Ma viszont egy kicsit kerteztem, vagyis locsoltam és virágot ültettem, de csak a feléig jutottam, mert fáztam kint egy kicsit délben, de a levegőn jó volt lenni, megebédeltünk aztán irány pihi, mert leragadt a szemem:D. Töltögetem a pajtám, nem is tudom holnap rakjam-e ki a frissen szerzett oljaimat is a többivel amiből még kevés van az egyik farmos részre. Tölgyesen és a bahamán már fák vannak kint.
    Jóéjszakát kívánok nektek, és ébredjtek nagyon szép napra holnap.

zsuzsa-mama, mazsok és Gabi922 kedveli ezt.
  7. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép reggelt mindenkinek!
    Remélem mindenki szépen töltögeti a pajtát...nem is tudom mi jön most a következőleg...vent ,tenyésztés,megmondom őszintén gondtalan pajtatöltögetésben vagyokxD
    Topi remélem jól aludtál..és azért benézel.
    Zsozsó már most nagyon jó idő van errefelé...mennék veled sétálni.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

zsuzsa-mama, Csöpi02 és Gabi922 kedveli ezt.
  8. Csöpi02

Jó reggelt, nagyon szép napot mindenkinek mára.
    Mazsokám a habos kávét köszönöm, nagyon jól esett, fel is ébredtem tőle.
    Zsozsokám, én is megyek sétálni veled, hisz olyan ritkán mozdulok ki itthonról.
    Topikám, remélem jól aludtál és a kutyus örzött ugye ? Már 1 nappal kevesebbet kell ott lenned és utánna saját ágyikódba leszel.
    Zsuzsikám, ez a hét hamar elfog telni és ujra itthon leszel, és közöttünk.
    Pajta töltögetés, ne keljen kiadni érte, hátha kell még másra is.
    Tehenet és lovat fogunk tenyészteni, sok kis bébi lesz, abból meg telirakjuk megint és adunk nekik papit, gondolom feladatsoros lesz majd mint multkor, és hétvégén még bummot is igértek evvel együtt,ha lehet hinni a pletyiknek.

zsuzsa-mama és mazsok kedveli ezt.
  9. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Kiváncsi leszek erre a tenyésztős eventre...főleg mert én szeretnék a szigeten is kicsit tenyésztgetni,egypár szines ólat összedobnék;)
    Tetszik ez a papis kép...lehet bent marad a játékban.?..bírnám nagyonxDSzeretem az ilyen újdonságokatxD
    Pajtatöltés megy nálam.....mást ugysem tudok csinálni...este meg állatokat pakolok ki..lehet most mindenhová tehenet.....mert abból nagyon kevéske vano_O

Csöpi02 és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  10. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!
    Sikerült bekukkantanom, most aránylag gyors. Vagyis inkább azt mondom, nem olyan lassú.o_OxD
    Lányok jól esik, hogy így aggódtok, de jelentem egész jól aludtam. Na persze nem az én ágyam, de azért nem rossz. Csak a redőnyt elfelejtettem leengedni, így reggel a hasamra sütött a nap.:pxD
    Töltöm a pajtát én is. tenyészteni csak bummkor akarok. Azért majd kipróbálom, hátha nagyot ugrik, és valami szuper állatkát kapok.

11. zsozso577

Mit mondjak.....ez a nap.....nem az én napom.....de már elmult...aludtam rá egyet!:cry:
    Mazsok....Milyen "papis kép"-ről beszélsz? Miről maradtam le?
    CSöpi.....Mazsok.....lassan indulok a napi sétámra.....a nagy fánál találkozunk!xD

Én is a pajtába termelek....de valahogy nem érzem, hogy gyarapodna is.
    A szigetet....nem pakoltam vissza....ott növény van....de most is elszámoltam,
    amikor indulok....utána 5 perccel fog megéredni....igy mire hazaérek már
    tulérett lesz!......Délelőtt is pontosan u.ez volt a tegnap elvetett növényeknél!

Topi....beelőztél!!!! Álmodj királylány!!!! szép is lenne....ha nagyot ugrana ikernapkor. Kuty jól viselkedik?

12. Csöpi02

Topikám, ugye milyen jól esett az a napocska hogy hasadra sütött :D Nálam sajna nem szokott nagyokat ugrani bummkor, biztos rossz szerveren vagyok:sleepy:.
    Igen én is állatokat pakolok ki, bár 300-300 körüli tehén és ló van a pajtában, és állítólag majd a bumm-kor lehet továbbtenyészteni a nagyolasakat is.
    Gazdaköri a bébisbe nagyon jó lenne állandóra, csak kevés remény van rá szerintem, de már belekavarodott mindenki ebbe :D én meg pláne :p

Zsozsokám, remélem nem fúj el a szél ugye, téglákat raktál mindkét zsebedbe, a nagy fánál várlak ám :) Pajtát úgy töltögetek, hogy a hosszúakat a csatnihoz és a tököshöz-almáshoz inkább letermelem magam, horror árakba voltak. Én a structojással nem vagyok kibékülve, vagyis annak az árával, de nem szeretem a struccokat, pedig szebb lett az óljuk xD.
    Megebédeltem, megyek pihenni, mert leragad a szemem mindjárt itt alszok el a gépnél.

Utoljára szerkesztett: 20.4.15
    zsozso577 és mazsok kedveli ezt.
  13. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Nagyon igyekeztem ám, ezért sikerült megelőzni.
    Jaj......melyik nagy fánál???xD
    A szigethez én csak annyit nyúltam, hogy kint volt az anakonda, elfogyott a táp, így pihenőre küldtem. Miután a cseh eventhez sem változtattam ott semmit,így nem sok dolgom akad ott.
    Álmodom, és reménykedek, egyszer hátha megtörténik a csoda, és ugrik egy nagyot tenyésztésnél.
    Kuty rendes, tudja mi a dolga. Mondtam neki, hogy pihenni jöttem, ne sokat ugráltasson.:D
    Nem tudsz 5 perccel később indulni???
    Szia!
    Bevallom, nem nagyon esett jól, még aludtam volna picinykét. De azért örültem, hogy szép idő van.
    Áááá nem tudom ...........van egyáltalán jó szerver?;)xD Én is csak reménykedek. De azt nagyon.xD
    Én szinte mindent ami kell, letermelek. Nagyon ritka, hogy vásárolok a piacon. Csak ha eventhez kell, és nincs más választásom. Eladni többször szoktam.

Mazsok mi az a papis kép??

zsozso577 és Csöpi02 kedveli ezt.
  14. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    persze hogy aggódok mert messzire mentél nagyon:(siess haza:cry:
    Néha azért ugorhatna nagyot is...én nem haragudnék ráxDkell egy pár ól ami hiányos...meg gondoltam cserenapkor milyen jó lenne pár ólat beszerezni...ha nem kérik érte az egész farmot el.
    SZIA!
    Hoztak képeket a pletysibe...sőt Jónás elöször a fészekbe...bébiételes dobozok...mintha azt kérnének majd a tenyésztéskor...talán malomban kell gyártani...nem tudom..kavarodás volt amikor olvastamxD
    Várj meg a fagyizónál....ott talizunk persze csak ha nyitva vanxD
    A túlérett növények a legjobbak...én ár csak tudom:pde szerintem ti is;)
    Szia!
    Nagy ólasokat lehet tenyészteni..és azok milyen futamidővel érnek majd...igy is nagyon sok nekem.:wuerg:deee majd meglátjuk persze.
    Toopiiii..beelőztél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

zsozso577 és Csöpi02 kedveli ezt.
  15. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Ma úgylátszik turbó sebességen üzemelek..........mindenkit beelőzök.xD
    Pletyisbe most nem járok...........örülök, ha ide sikerül jönnöm. Na majd megátjuk, mi lesz.

Csöpi02, zsozso577 és mazsok kedveli ezt.
  16. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Szóval gumibogyó szörpöt ittál és száguldsz fel alá???vigyáz mert lemeszelnek gyorshajtásért...vagy írásért?xD
    Érdekes lesz szerintem nagyon....ilyen tenyésztésünk még nem volt...parázok mindig nehogy elrontsak valamit de ugyananyira szeretem is az új dolgokat.;)

Csöpi02 kedveli ezt.
  17. zsozso577

Huhhhh..... a szélről ne is beszéljünk....de kint az erdőben nem ért annyira...de a napsugarak elég szépen áttörtek.
    Miért nem tetszik a strucc?xDxD Olyan szépek!xD
    Jujjjj....de gyors vagy!
    Hogy melyik nagy fánál?....Tudod???? ....amelyik az erdő szélén áll és van egy pad alatta?:p;)
    Hová kell 5 perccel később indulnom?....Nem értem?
    Igen nyitva van már a fagyizó.....de mint régen....csak délután!:cry:......Most már tudom!xD
    Nálam mostanság nagyon megérnek a növények....valahogy nem jön össze.:cry::oops:

mazsok és Csöpi02 kedveli ezt.
  18. Csöpi02

Utoljára szerkesztett: 20.4.15
    mazsok és zsozso577 kedveli ezt.
  19. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!
    Szép napot mindenkinek!!!

Szia!
    Ittam egy kis gumibogyószörpöt.xD Csak gyorsírásért lehet elkapni, gyorshajtásért nem, arra nagyon vigyázok, sokba kerül.
    10-ig még várni kell, aztán megtudjuk, mi lesz az eventven.
    Szia!
    Jaaa.........már tudom, jobbról a tizedik nagy fa.xD Ha csak délután van nyitva a fagyizó, akkor délelött nem megyünk arra.
    Ha később indulsz, még le lehet aratni, arra gondoltam az 5 perccel, de ha zavaros vagyok, elnézést.
    Szia!
    Tegnap nem feküdtél le korán, látom.
    10-ig türelmesen..........vagy türelmetlenül várunk.:music:

Csöpi02, mazsok és zsozso577 kedveli ezt.
  20. zsozso577

Nem tudom, hogy mi van.....de bajban vagyok az idézgetésekkel.....ha összevonva irok.....az azért van, mert többedjére
    sem ment el.....valamiért!......de......:oops::p Nem haragszom senkire.....szeretném leszögezni!

Neeeemmmm a 10. fa......hamen amelyik alatt pad van.....igy könnyebb, lesz a tali!xD
    Igen és csak délután jó arra menni, aki fagyizni akar jaaaa.....és hétfőn zárva!:cry:

Igy már értem.....de busszal megyek ki....és a tegnapi megbeszélt volt.....igy muszáj
    volt azzal menni!:p;) Egyébként bevárom és utána nézem a buszt!....de a tegnap
    az tegnap volt és jó, hogy elmult!

Csöpi02 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.