Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép napot kivánok mindenkinek!
    Csak ülök és nézek ki a fejemből....csinálom azért a kávét és reggelit nektek...deeee szerintem jobban jártok ha az izesitést ti csináljátok...nem vagyok topon...:sleepy:

Az a másik fagyizó sokkal jobb volt(A városban)...sőőt van a szelek városában is egy isteni fagyizó...nagy adag ,olcsó,és nagyon finom;)
    Nem baj ha rendesen mérik valami...nem a munkánkat igazitjuk a farmhoz és az időnket..hanem forditva.;)Szóval jó az a túlérett.
    Igen -igen jön az eventismertető...csak nehogy hiszti legyen belőlexD
    Szia!
    Tudom figyelek...itt száguldozol a sorok között..nekünk meg csak ugy lobog a hajunkxD
    Na milyen ott az élet?nyugalom csend...és lazulás?Mit csinálsz ma?:)
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Gyertek csajok mindenki hozz a bögréjét...

zsozso577 és Csöpi02 kedveli ezt.
  2. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Én se tudok mindig idézgetni, de asszem, ezért még senki se sértődött meg.
    Oké, a pados fánál talizunk.:) Nagyon úri fagyizó van arra, se dél előtt, se hétfőn.:p
    Vannak napok, amik csak arra jók, hogy gyorsan elmúljanak.:eek:
    Van már 1 db búvárszemüvegem, sikerült kiváltanom, de el is raktam, most nem etetem meg a nehezen gyűlő kacsacsőrűt.

Szia mazsok!
    Most Te vágtál be elém. Köszi a kávét, itt a bögrém.
    Itt nyugi van, este leeresztettem a redőnyt, hogy tudjak aludni, de azért sokáig nem sikerült.
    Ma meghívásom van egy finom ebédre, úgyhogy megvárom az event ismertetőt.......elötte ugyebár nem lehet elindulni..........aztán indulok, egyszer majd jövök. Olyat ültetek, ami csak 18 óra körül fog érni.

Utoljára szerkesztett: 21.4.15
    Csöpi02 és mazsok kedveli ezt.
  3. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Na jó...legalább bögréd van....bevágtam eléd?xDbocsika,nem direkt volt.
    Kiváncsi leszek au ismertetőre...de inkább az ajándékokra..és mennyibe fog fájni ez az eventxD
    De királyi dolgod van...ebédmeghívás...az aztán jó dolog;)

Csöpi02 kedveli ezt.
  4. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Szép napot mindenkinek, a kávé+tej+hab megtette a hatását, ne keljen számolnotok :p
    remélem jó lesz, ha nem ráfogom a kávéraxDxDxDxD
    BOCI és CSIKÓ + papik
    1 feladat
    : 6 boci
    13+28+45= 76 répapapi
    2 feladat: 6 csikó
    8+18+32= 58 répapapi
    3 feladat: 8 boci
    2+8+16= 26 édesköménypapi
    4 feladat: 12 csikó
    6+14+26 = 46 édesköménypapi
    5 feladat: 11 boci
    4+10+22= 36 almás-zabpapi
    6 feladat : 22 csikó
    3+7+14= 24 körtepapi

Boci : 28
    Csikó : 40
    Magyar tarka 18
    Magyar szürkemarha 12
    Kisbéri kincsem 18
    Huncut hucul 12

Na termelhetek szójababot még ma, hogy legyen :oops::wuerg:

Utoljára szerkesztett: 21.4.15
    Gabi922, mazsok és zsozso577 kedveli ezt.
  5. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szia

ÁÁÁÁÁÁÁ.....akkor már nem emlékszel rá! Mazsok tudja.....ő biztosan rábólint, hogy volt ilyen!

Tudod a francos fagyizoknak uri a nyitvatartásuk....tudják magukról, hogy finom a fagyijuk és
    sokan jönnek amikor nyitva vannak!

Nahhhh.....nekem a tegnapi ilyen volt!

Most, hogy mondod....nekem is kint van....csak azt nem tudom, hogy minek!
    Be kell szednem.....mert csak az állatot viszi....egyelőre!

Mazsok....köszi a kávét....most , hogy hazaértem a napi rutinból....
    nagyon jól esik.....lassan megyek eszek is valamit!

Csöpi.....Jó ,hogy kiszámoltad a hozzávalókat.....köszi.

Én valahogy nem tartom sokra ezt az eventet....igaz, hogy kacifántos egy kicsit.....de a
    nyeremények számomra halványak! Egy.....csak egy !!!!:oops:.....szines óllal megdobhattak
    volna minket!.....én már csak azokat látom!....várom!xDxD

Gabi922, Csöpi02 és mazsok kedveli ezt.
  6. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Igen átnyálaztam én is az eventismertetőt..nem kell semmit vennem..termény van papit keverni...szóval én aszem gyorsan lezavaromxDAz a pár boci meg csikó...amiből több van majd azt tenyésztem...:)
    Szia!
    Igen én is ebédelni készülödök...bár nem tudom mit...a héten a kisasszony rendeli a vacsit...szóval extra bonyolultxD
    Hát szem én ezt elbambultam...azt nézztem hogy mit kér...de hogy mit ad azt nem...eszem annyi mint a lepkéneko_O:D
    Te már csak szines ólat látsz??ne csináld már....:D:D:D

Gabi922, zsozso577 és Csöpi02 kedveli ezt.
  7. zsozso577

szia
    Igen....ól a vágyam és szép szines......xD Azt szerettem volna.....egy iciri-piciritxD.....legalább!
    Az egyéni tenyésztést befejeztem.....nem idegesitem magam rajta....talán piros ólat még fogok
    épiteni.....ha találok olcso hozzávalót! Az aranyakat én nem fogom elérni....kitenyészteni lehetetlen....
    megvenni képtelenség! Igy szomoruan....de lemondtam róla......ugy mint sok minden
    másról!:cry::cry:Tettem magamnak egy fogadalmat a játékkal kapcsolatban!

8. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Igen..én is a szines ólakat szeretem nagyon...főleg a rózsaszint...de hát ugye annak általában nagy ára van...cserenapkor szoktam vadászni de az újakért szinte az egész farmot kérik:sleepy:Szóval a tenyésztéskor ki szoktam tenyészteni legalább az egyiket..és a másikat hozzá veszem...ennél egyszerűbb nincsen sajna.Ha jön a cserenap arra sikerül lebonyolitanom pár rózsaszin cserét......és ennyi....igy is marad ami nincsen...de majd csak meglesz.
    Nem kell lemondani róla...ne csináld már...majd mindig van rá egy csöpp lehetőség...kakukkosnál is volt amit meg lehetett nyerni.
    Milyen fogadalmat tettél???
    Egy kis ebéd.....ha valaki még nem ebédelt volna rendesen:p

9. Csöpi02

Köszönöm az ebédet én megebédeltem jó kis fokhagymás leveskét cérnácskával, és mákos tésztát . Most olyan álmos vagyok, azt hiszem pihizek majd egy kicsikét.
    Zsozsokám, meg is lesz a szép színes ólad hidd el nekem, ne keseredjél el mindig van remény tudod ;):inlove:

Mazsokám a kakukkosom nekem sem lett meg, de még reménykedek benne hátha visszahozzák egyszer felhőm meg van meg a doki II. Színes ólakba a narancsost szeretem ami 2 állatkát ad, de az is ritka nálam, mint a fehér holló olyan :D.
    Nem vágyom az aranyra, sehol se, mert azok már azoknak valók, akik rabja ennek a játéknak én meg igaziból játszom, tudjátok ami megy az megy, ami nem hanyagolom, aztán előveszem ha tudom megcsinálom.
    Én nem vagyok elkeseredve, játszom most már igaziból, egyszer mellőztem ezt a farmot játékkal, de nem hagytam itt soha. Higgyétek el nekem még ha sok is a bibi néha, akkor is ez a legjobb ilyen játék én már csak tudom :pxD.
    Estefelé benézek majd, Remélem Zsuzsikánk meg van és vágja a centit visszafelé :)
    Topikám, nincs gond ugye, remélem nem a kutyus kergeted :p:inlove::D

Gabi922, zsozso577 és mazsok kedveli ezt.
  10. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Azt mondták visszajön még a kakukkos...hát remélem is...akkor nagyon kevés szupitápom volt és lehetetlennek tűnő feladat volt számomra megcsinálni.o_O
    H a szeretnél narancs ólakat én szivesen küldök neked....nem probléma...:p
    Nem játszom igaziból...csak ugy játszásibólxDelvagyok vele...csinálom mint egy fanatikus...de nem hiányzik ha más dolgom van...beraktam a játékot arra a helyre ahová való... a játékokhoz...de a legjobbakhozxD

Gabi922 és Csöpi02 kedveli ezt.
  11. zsozso577

Deeee.... nem fogok több ólat tenyészteni....csak azt ami igy feladatban van.....bár ezen is nagyon gondolkodom....
    Ugy vártam volna egy pink boci ólat.....nem adtak....igy el is ment a kedvem.....durcás vagyok, mint egy gyerek...
    akinek nem ugy alakult a játék kimenetele , ahogy ő remélte!
    Emlékszel....az elején....még ha nem is ugrott nagyott....de azért duplán jött....nagy százalékban.
    Most is duplán ad.....de alapállatot!......nagy százalékban!:cry::cry::cry:
    Az elején nem tenyésztettem.....elég sokáig...nem volt sztp-m!
    Aztán ráéreztem az izére.....az az orosz -eventkor történt!
    Jelenleg van jó pár narancs és piros ......és kevés pink ólam..... a kakukkost is megcsináltam...mind.
    Most valahogy kilátástalannak látom!...Nem tudom, mások hogy
    csinálják....láttam olyan farmot...fényképről....ahol pink-ólak tömkelege van!

12. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!
    Visszaértem, a kutyus jól viselkedik, habár most kint ugat........nem tudom mit.......mindjárt utánanézek.
    Látom, a játék a helyén van mindenkinek.;)xD
    Az event nyereményeitől elájulva nem vagyok egyáltalán. De azért tuti megcsinálom.
    Húúú.......lányok........nekem a kakukkosban nagyon nagy lemaradásom van, sose volt sztápom. Nagyon remélem, hogy ha jön, tápom is bőven lesz.
    Ne beszéljetek fagyiról.............most nagyon meg tudnák enni egy jó adagot.
    Finom ebédet kaptam, úgyhogy itt már nem tudok enni, nem fér belém.xD

Gabi922, mazsok, zsozso577 és még 1 ember kedveli ezt.
  13. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szeretek tenyészteni..ugy izgulok mint egy gyerek...nálam többé kevésbé jól adja...lehetne jobb is...de mit hisztizek rajta...igy van beállitva a szerver...vagy a kezem béna...???xD
    Ne durcáz...régen sem és most sem adták puszira a pink ólakat.o_O:D:D..ennek most még nagyobb értéke van mint volt...szóval nem egyszerű...de én nem szoktam feladni...ráérek minden szépen lassan nyugiban.

14. zsozso577

Nahhhhh....mit ugatott kuty????.....csak nem be akart menni valaki?xD
    Akkor már nem vagyok egyedül.....engem sem kápráztatott el az ajik halmaza!
    Én nem vagyok nagy fagyis....de süti az jöhet ill....jöhetne! Most tiltó listán van.....legfeljebb
    egy-egy csokit eszek.:cry:
    Te csak ne panaszkodj a szerveredre.;).....te már kaptál szépeket! Gyere csak az enyémre.....xD
    azután rögtön hazaszaladsz!xDxD
    Tudom, hogy nem adják/adták puszira a pink-ólakat...... ilyet nem is gondoltam!:oops: Nem vagyok arról hires, hogy valamit
    feladok....tudhatod! Ha valamit elkezdek kitartóan csinálom.....:oops:

15. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Ez is egy event ilyen nyereményekkel..az előző event szuper volt...most ez egy kicsit lájtosabb lett...de azért csináljukxD
    Most gyógyultál meg...és már fagyiznál??azért figyelj oda...habár mértékkel nem árt az.:p
    Akkor holnap is mehetsz ebédelni...ha ilyen finoman főztek;)
    Neeem nem panaszkodom mert tudom tőled sirva szaladnék haza...hallottam már milyen szegényen bánik az ugráló állatokkal boomkor.o_O
    Tehát akkor fel a fejet és küzdeni azokért a pink ólakért...mert megéri,nekem legalábbis.

Gabi922, Csöpi02 és goldhund55 kedveli ezt.
  16. topipogi

topipogi Fórum félistene

Neeem, akezed nem béna, cak a szerverrel lehet a baj.xD
    Itt van egy nagyon jó turi, holnap oda megyek, és majd csütörtökön megint ebédre. Ezt szeretem, nem kell semmit csinálnom.:inlove:
    Nem tudom, miért ugatott, pedig kimentem megnézni. Elég, ha ő tudja.:music:
    Megoldható!! Én fagyizok, Te sütizel. xD
    De azért, mert nem annyira tetszenek az ajik, azért Te is fogod csinálni, ugye?

Gabi922, Csöpi02 és goldhund55 kedveli ezt.
  17. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép reggelt mindenkinek!
    Csöpi ez a farmneved is mert akkor röptetnék egy baglyot;)
    Topi nagyon jó programod van...tuti hogy tölt az hogy lazulsz és nem nagyon csinálsz semmit....pihensz;)A szerver a hibás..gondolod....???Volt hogy a lányommal nyittattam ki egy egy titokólat vagy fát...és mondtam mit szeretnék...persze nem lett olyan nagy többségében...és akkor meg sírt...hogy elrontotta nekem...na többet nem kértem meg...nem volt elég hogy én bosszankodtam rajta még lelkiismeret furdalásom is vigasztaltam hogy ez csak egy játék...szóval most ő szokott engem vigasztalni::"anya...ez csak egy játék""xD
    Nem is tudjuk ma igazán elkezdeni az eventett..mert ahhoz boom is kell...szóval majd csak hétévégén...nem is tudom mi a program...mert az fontosabb általábanxD
    Mikor jössz haza?
    Hozol nekem valamit???:music:magocskát, palántát....:p
    Na rohanok a kávéval...hátha az illatra jön Zsozsó is...
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

18. Csöpi02

Nem a Csöpi021948 a farmnevem, oda röpülhet a levélke:inlove:, most megiszom mind a három haboskásat, már megvannak a bébik és a nagyobbak is, már csak tápkeverés van hátra sorba, ahogy kell és kéri. Nekem nem tetszik, hogy nem folyamatosan megy be a raktárba a lekevert táp, de ez csak az én pici véleményem :D

Gabi922 és mazsok kedveli ezt.
  19. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Oks mindjárt röptettem is ahogy lesz egy szuszanásnyi időm...tornázok és ilyenkor megpihenek cseppet...lóóg a belemxDxDxD
    Én még nem csinálok semmit...majd boomkor...mert számit hogy dupla állatkát adjon...keverem adig a tápokat és mire boom jön addigra az is megvan...szóval igy gondoltam én ezt;)

20. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Nagyon fürge vagy, én most értem haza, egypár töhénkét tenyésztek, már csak hogy elkezdjem az eventet, de bumm alatt akarok.
    Nekem se tetszik így a malom, de asszem a mi véleményünk nem sokat számít.
    Szia!
    Vasárnap megyek haza,itt nagyon jó idő van, nem unatkozom, pedig nem sok mindent csinálok. Nem tudom hol vannak itt olyan üzletek, ahol palántát lehet kapni, úgyhogy még magamnak sem veszek.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.