Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

szia
    Köszönöm.....majd szólok, ha esetleg kell segitség. Elkezdem azt eldöntöttem és holnaptól a hosszuval kezdek és hosszut fogok ültetni.....a röviddel meg végzek az utsó percekben.....nekem csak a felrőpi a necces...igy most.
    Lehet,,,,,,hogy aztán nagyon jól fogja adni.
    Ha pink festék lesz a keritésen.....akkor a viz nem mossa le róladxDxD, hogy te voltál!
    Topi....nem festene a lakásban pinkkel!
    Szia
    Én tegnap előtt voltam azon a szinten, hogy befejezem.....akadt....kibodott.....nem azt csinálta amit kellett volna.:cry::cry:
    Tegnap már talán nem idegesitett annyira, hogy a denevérek bezavarnak!
    Ma meg ezután fog kezdődni!:oops:

zsuzsa-mama, Csöpi02 és Snoopy kedveli ezt.
  2. Snoopy

Snoopy Fórum ismerője

Szia!
    Tudja ez, hogy eventkezdés! :D Mint a kisangyal engedelmeskedik. :D Én megmondtam! Ha vacakol, kivágom az utcára! :D
    Csak azt a 20 szusit sajnálom. :( Berohadt a pajtába. :(

zsuzsa-mama és Csöpi02 kedveli ezt.
  3. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Szép kora estét nektek. Hát valahogyan ahogy össze írogattam mit kell termelnem egy-egy feladatba(3 részesbe), hát nem repdestem az örömtől valahogyan. A felröpinél az első feladat három részében 260 nagyító kellene, van 160 idáig az első vetés leszedése után.
    Kevésnek tartom, pedig bahán és tölgyesbe ki vannak rakva a fák :wuerg::cry: Most nagyon negatívba mentem át, pedig a békatót (remélem jól írtam) meg kell szereznem :oops::p.
    Kiváncsi lennék nektek mi a véleményetek evvel kapcsolatban.

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  4. Snoopy

Snoopy Fórum ismerője

Szia! Nekem még mindig van egy rakat potyára. :D
    Szólhattál volna, szívesen elcseréltem volna veled. :D Erről jut eszembe... Még meg sem néztem, mik az ajándékok, csak belevágtam az evenbe. :D Pedig ki szerettem volna hagyni. :D Már mindegy. :D
    Jó éjt mindenkinek! :D

Csöpi02 és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  5. zsozso577

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Benéztem egy pillatra.....eventet elkezdtem!
    Köszönöm a felajánlott segitségeteket.....de öröm az örömben, :phogy
    a most érkező vendégem....holnap elutazik!:oops:
    Vasárnap bokros teendői lesznek.....én meg este nem nagyon érveltem neki.
    A rövidet komforba tettem....a hosszu az hosszu!:p Aztán meglátom este, hogy
    tudom leszedni.....

Szép hétvégét kivánok.....és sok.sok felröppenőt!

Csöpi02, zsuzsa-mama és mazsok kedveli ezt.
  6. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!
    Szép napot! Már most nagyon klasszul süt a nap.Mennék ki, de ma nem nagyon lesz rá időm.
    [​IMG] Hoztam a reggeli ellátmányt!
    Lányok.........nagyon kevés felröpim van. Vagy még ne izguljak???
    Csöpi ne légy negatív, majd csak lesz valami. Hátha összeszedi magát a rendszer, és ezután adja jobban.
    Snoopi a kezed nem akarja, hogy kihagyd az eventet.xDha akarod, hanem, csinálja.xDxD
    Zsozso nagyon szívesen, tudod, az úttörő ott segít, ahol tud.:D
    Nem marasztaltad a vendéged?? Ejnye-ejnye;)xDxD
    Én tényleg nem festeném pinkre a szobámat. jól eltaláltad. Sőt semmit se festenék pinkre,. Viszont tegnap ilyen színű csipesztartót vettem. Gondoltam is Mazsokra.xD

7. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

SZÉP NAPOT MINDENKINEK!
    Sok időm nincsen ma sem...készülödök a szülinapra...meg persze minden amit intézni is csinálnom kéne most hétvégére jön be.Nyügös vagyok...csak nézek ki a fejemből..már az itthoni munkámmal készen kéne hogy legyek...azt hittem most kell aratnom és még van 1,5 óra.o_O
    Szia!
    Ne legyél negatív,minden amit ad az event elfér a pajtában és hasznát is veszük...most vagy később.Event nélkül igazán unalmas lenne...még ha ilyen csöppnyi isxDKevés felröpi jött ,tegnap 0perceztem 2-3 kört...szóval valahogy jobban állok...meglátom a vég
    Szia!
    Nem mondod hogy elkezdted......xDMár tudom a legközelebbi event előtt mit fogsz irni...csak szólj és idézlek.Kell nekünk ez az event ne tagadxD
    Most akkor nem is tudom örülsz hogy keveset lesz a vendéged vagy nem?
    Van felröppid???
    Nálunk a haverok nem díjazák hogy farmozok...de kit érdekel...xDHa aratni kell aratni kell.:D
    Szia!
    Köszi mindent..hiába ittam pörgetőtt....még nagyon nem térek magamhoz.
    Nálunk pink lesz a lányom szobája...de még gondolkodóban van...nekem mindegy....:)Szeretem a pinket....élénk és feltünő...xDvan sok minden aminek jól áll az a szín.Topi a régi facsipeszek azok retrók...a mostani pinkek..meg hát csudiszépek lehetnek.Vald be hogy nem tudtad ott hagyni őketxDxD

8. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok
    Ma mindenki másfelé járt, úgy látom.
    Eventtel haladgatok. Ti hogy álltok?
    Holnap rohanós napom lesz, de azért reggel biztos bekukkantok.
    Mindenkinek jó éjszakát!!

zsuzsa-mama és mazsok kedveli ezt.
  9. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Hát igen...volt ma egy meglepi is...a kézműves fagylaltok ma féláron voltak mindenhol...szóval drága uram meghívott fagyizni...én meg meghívtam kislányomat délután...és mamát is meghívtuk estefelé...szóval fagyijárat volt ma....xDnagyon finom volt.
    Vásárlás is volt...meg persze kertecskémben tragéduia történt...ami felett nem tudtam napirendre térni...ezek a csigák kiboritanak.Valami tipp hogyan lehet távoltartani...nem meztelenkedő perverz csigákra gondolok hanem a házikósra.:wuerg:
    Egészen jól állok event ügyileg.Aratógépeket szedem ki ahogy szükség van rá...és sorban ugy vetek aratok ami kell..éjszakára és reggel ültetem a hosszú érésű rózsát...a felröpikről még nem tudok nyilatkozni mert még van amennyit be kell adnom..majd síkitok ahogy elfogy..remélem inkább később.
    Holnap buli lesz..2 születésnapot is intéznem kellene....nem is tudom magamat megtalálom exDBüncselekményt hajtottam végre ma...kész tortát vettem...egyszerűne nem volt időm és hangulatom sütni ma...nem is egyet...szóval igy jártak.Az is nagyon finom...:p

zsuzsa-mama és Csöpi02 kedveli ezt.
  10. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Szép estét nektek, csak bekukk, sok volt ma a dolgom, holnap jönnek a lányomék segíteni kertezni amit már nem birok. Elnézést most nem idézgetek, a kezemet is alig bírom emelni az izomláztól .
    Jól haladok az elejéhez képest elég türhetően jönnek a felröpik. 1/3-as, 2/3-as feladattal készen vagyok most jön majd a harmadik feladatsor éjszakára hosszút raktam be, aztán meglátom mi jön le reggel és annak megfelelően fogok berakni növénykét továbbra.
    Nyugodalmas jó éjszakát kívánok mindenkinek mára, ébredjetek nagyon szép napra holnap.
    Pusza mindenkinek :inlove:
    ui: Snoopykám meglett a 8-dik brekim :DxD én már nagyon a teknőst várom:pxDxD

Snoopy és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  11. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!
    Szép napot!
    [​IMG] Mielött elkezditek a napi rutint, igyatok egy kávét!!!
    Mazsok nincs ötletem csigára.o_O Sajna nálam a pucér változata is garázdálkodik, és a sünicsalád eltünt. Azok pedig ritkították rendesen.
    Sajna ami cuki nálunk van, az nem volt benne ebben a tegnapi fagyis akcióban, így én nem voltam fagyizni.Habár itt 130 Ft egy gombóc, akció nélkül is jó ára van. És finom.
    Nem baj az , hogy bolti tortát kapnak. Az is el fog fogyni.
    Haladok a z eventes gazokkal, habár úgy érzem, hogy lassan gyűlnek. Még nem raktam be semmit.
    Csöpikém jó sok brekit összegyűjtöttél.
    Te csak irányítsd a családod, ne dolgozd agyon magad. Meg se néztem, mennyi felröpim van. Nem merem....xD

12. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép reggelt mindenkinek!
    Láttom szerencsére mindenkinek jó programja volt tegnap.Hulla voltam..a szülinap nagyon jól sikerült...és utánna meg motoros találkozó volt...szóval azt nem hagytuk ki...estig ott voltunk...utánna ithhon filmezés volt...szóval hulla voltamxDMa meg jó későn keltem....kialaudtam a nem létező krumplit a földből.Hosszúérésű növénykéből megvagyok...szerintem ha ma aratok rendesen akkor a rövidből is megleszek;)76 nagyitó kel még..szóval szerintem abból sem lesz gáz...ha ma nem akkor holnap lesz meg...no para.Ma kocsi takaritás és kertrendezés leszl..meeeg lustálkodásxD[​IMG] [​IMG]

Csöpi02 kedveli ezt.
  13. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szép napot mindenkinek!!!

Ahogy olvasom, jó napotok volt tegnap. Én egész nap kertészkedtem, de még mindig rengeteg gaz van.:eek:
    Nekem még 30 nagyító hiányzik, estig csak meglesz, és akkor kész az event.

Lányok...........hol vagytok? Üres a jelenléti!!!:D

Csöpi02 és mazsok kedveli ezt.
  14. zsozso577

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Benéztem egy kicsit....de megyek is'romeltakaritani!'
    Az eventet valamikor kivégeztem.....a felröpivel kellett megküzdeni....de összejött.
    Nem O-z-tam!.....Sporolni kell az sztp-vel!
    Aztán....mivel nincs sok dolgomxD..elkezdtem még a két szokásos farmon is!:cry:
    Ott küzdök rendesen! Azt nem tudom, hogy miért is kezdtem el:cry:.....mivel ól is fa is
    van mindkét farmon.....biztosan elment az eszem kirándulni.:oops: Ezeken még termelek!

A gépem ujra lett telepitve.....most jól mükszik!.....kiváncsi vagyok meddig!
    Tegnap este amig arra vártam, hogy arathassak....benéztem egy topikba és ott olvastam,
    hogy egy gazdatársnak pontosan azt csinálja a gépe....amit az enyém csinált!:oops::cry:
    Én!!!!?????:wuerg:pedig vitáztam a mesterrel, hogy az pedig lehetetlen:cry:!!!!!..... hogy onnan!
    Ezek szerint......ő látta jól!

15. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Hogy sikerült a vendégség?? Biztos jól, jöttetek-mentetek. Csak nem otthagytad az eszed az erdőbe a napi sétánál??xD
    Igen??, Onnan is .............:eek::( Ajjaj.....sehol se vagyunk biztonságban.
    Jó romeltakarítást. Én is valami olyasmit csinálok.o_O

Csöpi02 és zsozso577 kedveli ezt.
  16. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Igen jó napunk volt...olyan jó volt este lefeküdnixD
    Ma szeretem volna kertészkedni...van pár kis palántám még...helyet kell keresnem nekiko_O
    Kész az eventem..meglettem vele....felhősorom aktiválva....és kész is...Ahogy olvasom most a kakukktenyésztés jön???keverem a tápokat rendületlenül;)
    Szia!
    Na neked is készen lett...mondtam én..nem volt nehéz event hogy meglesz neked is.
    Mi a baj a gépeddel???Mit csinál neked???

Csöpi02 és zsozso577 kedveli ezt.
  17. zsozso577

szia
    Igy van jóóóól tartottam a vendéget....voltunk fagyizni is....nahhh...... itt nem volt
    akciós a fagyi ! De jó volt sétálni....mert gyalogoltunk! Meg is kaptam a magamét!xDxD:cry:
    Én azt hittem, hogy biztonságban vagyok....még vitatkoztam is....hogy biztosan nem onnan
    szedtem össze!.....csak azért mondod, mert ellene vagy!.....igy viszont igazat kell adni neki!
    szia
    Szerdára azt hiszem kész leszek a két másik farmon is....ha már észnélkül belefogtam!xD
    Nem is a nehézségén volt a hangsuly.....hanem sok felröppenőt kér!
    Mi baja is volt a gépemnek....lassu volt, akadozott, nem azt csinálta amit
    mondtam neki....kikapcsolta magát....tele volt sok-sok hibával!:p:oops::mad:azt mondta
    a mester.....azt javasolta, hgy válasszak másikat. Én nem értem hozzá.....mindent elhiszek!
    De.....ezt nem akartam és vitatkoztam vele. Erre tegnap este olvastam!:p;):cry:
    Egyébként most ujra lett telepitve és jelenleg szalad!

18. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Mert kell azon a farmon is neked amit el lehet érni...nem hibáztatlak..ha már belefogtál akkor nyomjad...csináld meg.xDBizti könnyű volt az event ezért turbóztad meg hogy mééég akarsz eventezni;)
    Ebből a szempontból bizonyos mértékig nyugodt vagyok...ott a tűzfal és egy jó virusirtó...más gond nem nagyon lehet.A kedves szaki aki navigál a számitógép rejtelmeibe megnyugtatott hogy innen nem lehet semmi gáz....hiába aki ért hozzá;)szóval megnyugodtam.De ez lehet olyan mint egy jó biztonsági ajtó...aki nagyon be akar jutni az be is tud.Szóval én csak bízakodom a gépemben és a rajta lévő megbízható progikban.
    Ha szalad most a géped akkor a 24 óra lehet 28lesz...ilyen sebeség mellett:p

Csöpi02 kedveli ezt.
  19. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Kellemesen elfáradtatok?? xD
    Kíváncsi vagyok a kakukkra, annyi mindent olvastam róla.:eek:
    Hová akarsz palántát????? Húha..........találtál helyet??
    Szia!
    Itt se volt akciós a fagyi.:(
    Ebben az eventben a felröpi tényleg sok volt, de azért összejött. Neked is meglesz, tuti.
    Nálam is néha akadozik, de csak ennél a játéknál, sehol máshol. Ez mit jelent???
    Kösd ki a gépedet, nehogy elfusson ám!!!:DxD

20. zsozso577

Sziasztok!

Igen-igen ki van kötve a gép és a gyeplők is fogják!xD
    Eddig én is abban biztam, hogy itt nem lehet összeszedni semmit....
    a gépem eddig is biztositva volt éééésss mégis behatoltak illetéktelenek.

Graun holnap reggelre csak összejön a nagyitó.......
    olivka a gáz.....ott még elég sok kell ....és egy pici szeretet is!

Itt a nagyon pedig folyamatosan eszek-eszek és eszek!:oops:
    Holnap addig nem fekszek le....amig el nem érem a célom!:p:cry:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.