Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Igencsak elfáradtunk....szóval mozgalmas napunk volt..sőt hétvége...és az event is menjen közben...na sikerült végül minden.;)
    Na én napok óta nem olvasok pletyit...szerintem már nem is nagyon érteném annyira le vagyok maradva.:sleepy:
    Igen még találtam helyet...azért próbáltam ugy ültetgetni hogy szép is legyen dekoratív ha minden készen lesz...mivel ez csak hobbykert...fontos hogy néz kixDKépzeld kikeltek a babokxDpersze a 2.vetés...de jó sok lesz...bab nagyhatalom leszek:D
    Szia!
    Én még mindig biztos vagyok benne hogy a játékban nem lehet összeszedni semmilyen vírust...ez nagy égés lenne....de hát manapság semmi sem lehetetlen.o_O
    Eszel és eszel...húúú akkor te meg akarod lépni a 97.szintett....na igen nagyon drukolok...hajráxD

Csöpi02 kedveli ezt.
  2. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Szomorú, de a vírusok mindig előrébb tartanak, mint az irtók.
    Szintlépésre készülsz. Izgi, én is sietek, mert nagyon le fogok maradni.-.- Aztán nehogy annyit egyél, hogy majd sírsz, mert fogyókúrázni kell.xD
    Szia!
    Viszed majd a piacra a sok babot?? Jó áron adjad ám.
    Én se járok állandóan a pletyisekhez, csak néha. De Jónás írta, hogy ha jön a kakukk, lehet, nem fogunk neki örülni.

Csöpi02 kedveli ezt.
  3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Jóóóó sokat ettem....nagyon tele vagyok! A polcom üres lett! de.......SIKERÜLT!
    Ezt megcsináltam.....most ahogy nézem 72 milla vár rám!
    Kiszusszantom magam......aztán keresek valami uj célt.....
    nahhhh....meg ki kellene pakolni ólakat és fákat ......még mindig földem van kint!

Topi.....szóval nem fogunk örülni?....... ugyan mit jelenthet.?

Ma délután a pletyka szerint lesz valami bejelentés.....lehet a gőzös....és
    ez hozza a pillangó terményesét???? Hmmmm????? .....talán??????

Csöpi02 kedveli ezt.
  4. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szép napot mindenkinek!!!
    Szia!
    Gratulálok , elég keményen meg kell dolgozni a sikerért. Na.....mire ezt a sok kaját lesétálod, lesz vele dolgod. xD Az a 72 milla megtermelése nem elég Neked új célnak?:eek:xD
    Nem tudom, mit jelent, mire gondolt Jónás. Én nem nagyon csináltam, mindig épp kevés tápom volt. Nincs meg a felhő se. Lehet, hogy már nem is lesz???:wuerg:
    Nekem alig van pillangóm. Ki kéne raknom???

Csöpi02 kedveli ezt.
  5. zsozso577

szia
    ÁÁÁÁÁÁ.....most még nem a 72 milla ledolgozása lesz a célom. Sokkal közelebbit kell találnom,
    az nagyon sok és menet közben még elmegy a kedvem a játéktól.
    Két-három napja tolom rendesen....tegnap még 2 milla volt a hiány....kiszolgáltam
    a vevőket....mindenkit....válogatás nélkül....Ettem tp-növelőket....nem eszem
    mindig.....és persze minden mást is ettem válogatás nélkül!
    Ledolgozni a felesleget és a polcot feltölteni lesz időm!xD:p....azt hiszem.
    Jóóó , ha van pillangód....nekem sincs sok....nem is foglalkoztam vele.....ráérek
    majd a kiirás után.....addig nyugi van nálam és pihenek!:cry::mad:;)

Csöpi02 kedveli ezt.
  6. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Látom a pillangó érdkel titeket...meg persze a kakukk is..én ugy hallottam még régebben hogy nem biztos visszajönnek a régi feladatsorok,gát lesz ha nem...nekem sincsen meg...és jó lett volna megszerezni.Most már van annyi tápom hogy belevágjak esetleg.:p
    72 milla Zsozsó???az jó sok...azt kalóriában mirre eljutsz...szzééép lesz...én nem töröm ilyesmin a buksimat..elvagyok...eszek ezt azt ha eszembe jut...xDmert ritkán szokott..mindig elfelejtem.:wuerg:

Csöpi02 és zsozso577 kedveli ezt.
  7. zsozso577

szia
    Nahhhh....ne gondold, hogy most izgat a 72 milla!:cry::oops: Keresek könnyebben elérhető
    célt magamnak és ha majd látszik az alagut vége....akkor belehuzok.....
    Ez szerintem valamikor decemberben lehet....addig én is Befőt leszek!xD:p

Hááááttt mit is mondjak....lehet, kihagyom a gőzöst! Nekem a zsákbamacskához nincs
    szerencsém.....és most ugy gondolom, nem pocsékolom a jelenleg is meglévő ólacskáimat.

Ki vesz????...titokól csomagot? Azon is gondolkodom.:oops:
    Lehet, kihagyom....de szólóban biztosan veszek!-.-

Csöpi02 és mazsok kedveli ezt.
  8. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Igen felejtős most nézegetni a csíkot...egy ideig biztosan rá lesz tapadva az elejérexDinkább befőtt legyél...majd a végén megint teleszed magad és kész...:)
    A gözösnek belevágok...természetesen...kéne nekem is olyan csillámporos izé...tetszik....;)Szerencsém annyira nem szokott lenni....de miért hagyjam ki??játééékxDcsak összekaparok magamnak egyet...majd irjuk és mondjuk miből mi letto_OxD
    Szeretnék venni csomagot....deee majd a pénzügyminiszterem megmondja:p:wuerg:Lesz belőle egy csomó olyan ól amit lehet utaztatok is mindjárt....
    Egyébként fel voltak sorolva a megnyerhető vagy kifejlődhető ólak...azért gondoltam hogy talán a citromsárga fejlesztéseket kiveszik belőle....az gyakorlatilag"nem nagy kunszt" mint kb az xl fák.Design...és kész.
    A gazdaköriket amik jönnek a titkosállatokhoz...látáttok...nagyon durva...nekem legalábbis személy szerint...első ránézésre...de nem mondtam hogy nem nyúlok bele-bele...Ez is csak ugy müködhet hogy szintenként...de még nem fejeztem be a többit sem..a végén akadtam meg....
    Szóval csajok pezsgés az van...csak bírjuk erővel..és kitartással.Zsozsó új célt kerestél magadnak????:Dmeghallgaták óhajodat:inlove:

Csöpi02 kedveli ezt.
  9. topipogi

topipogi Fórum félistene

Fogsz találni célt, már van is.8)
    Nem nagyon vonz a gőzös, megmondom őszintén. Majd meglátom, mennyi ólat kell beadnom. Nem sok minden van, ami miatt meg kéne válni az óljaimtól.
    Nem veszek csomagot. Asszemo_O Szólóban 1-2 db-ot. De úgy meg nem nagyon szokott szerencsém lenni.
    Habár találtam a polcon 3 titokólat, és reggel kiraktam. Lett 2 db kivi, és 1 sárga méhészet. Na ezt a méhészetet simán felraknám a vonatra.
    szia
    Csak a sárkány ólak.......ha jól emlékszem a nevére........abba vannak olyan ólak, amiket mondjuk szívesebben vennék. Hát nem vették ki a sárga ólakat. Még nem láttam az új gazdaköriket. Majd körülnézek. Hátha elájulok.:wuerg:xD

mazsok és Csöpi02 kedveli ezt.
  10. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Szép estét, elnézést, de hétfőn nagytakarítás volt a kertben jött a fiam és a legnagyobb fiú unokám, rendbe rakták a kertet, meg a kúszó növényeket is, trombita folyandárt kivágták, mert még a szomszédba is átment nekem :oops:. Most szép a kert, de nagy kupac dolog lett a rendbehozatalkor, ami a betonon töpörödik :wuerg:.Lehet hogy konténerezni kell majd az meg egy vagyon:wuerg:.
    Mikor megláttam a vonatost, aztán a gazdaköri feladatsorokat, na meg mit eszik a pillangoporos olacska, hány pillangót kellene kirakni hozzá ilyen lettem egyből, mert nincs is annyi belőle :wuerg::wuerg::wuerg:. Na majd letisztul holnap ha hozzák az ismertetőt.
    Kakukkost nagyon várom, mert nem lett meg mind, így üres a felhősorom feketedik :(.
    Jó sokat kellett visszaolvasgatnom nálatok is, a pletyiseknél is :pxD.Fejüket törik mit rakjanak fel a suhuhura a pillangoporos dologért mi éri meg mi nem :p:D.
    Veszek csomagot a teknős végett, a szívem csücske állatka lesz, s legalább 1 legyen belőle tutira megyek inkább, :pxD.
    Nagyon szép pihentetős estét kívánok nektek, és ébredjetek csodálatos napra holnap :inlove:
    Jövök majd délután 2-re biztosan, mert a kíváncsiság hajt ám ;):pxD

mazsok kedveli ezt.
  11. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Igen azok érdekelnek engem is..meglátjuk mi lesz belőle.Sárkány ól..jól hangzikxDA sárga ólak azok kellenek mint a kerékre a trágyaxDNa remélem azóta felmostad magad...mármint a gazdaköri olvasása után...aludtál is rá egyet.;)
    Szia!
    Én a heklyedben szépen apránként pakolnám a kukába,...kis adagokba...lehet valamit elégetni is el lehet...mi igy megoldjuk gyorsan...persze nagy kert nagy kupac.
    3 ól kell a pillangoporos terményehez...mert 3 pillangót kér egyszerre....
    Majd én is megyek a pletyisekhez informálódni ahhogy lesz időm.

Csöpi02 kedveli ezt.
  12. Csöpi02

Mazsókám, nálunk az égetés tiltva van, megy apránként a kukába, amit meg majd eltudok égetni azt szépen sorba rakosgatom őszre úgy döntöttem, inkább itt költöm el a manit.
    Eső vonatosom kutyus lett (alap ól) jól jött, mert csak kettő volt belőle. Másodikat felraktam , sárga denit raktam fel nagynak, az elérhető a mühelyben éa tyukolat számoltam fel még alapot és sárgát :D
    Ezeket is be lehet rakni : 2 sárga denit.2 sárga halastavat,1 sárga rodeót.ez pontosan 1250
    de lehet ez is :
    http://kepkezelo.com/images/i4s867iluhhfczw007o.jpg

Utoljára szerkesztett: 13.5.15
  13. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Akor valóban marad a kuka...apránként szoktuk mi is...ha már ilyen drága szemét díjat kell fizetni akkor vigyék el az összes szemetett.
    Már kész is lett neked az első ólad...?ügyes vagy.Háát a kutyus elég ritka szerintem.....azt nem nagyon lehet már megszerezni.A sárgákat én is igyekszem pakolni...gondolom mindenki lázas számolásban van...mit is kéne meg hogyxD

Csöpi02 kedveli ezt.
  14. topipogi

topipogi Fórum félistene

Jó reggelt, szép napot!
    Tegnap este írtam, de a gép szerint lassú voltam, és kidobott.:( Nem tudom, minek kellett ilyen rövid időkorlátra visszavenni. Régen legalább ha becsöngettek, és kimentem, utána nem kellett újra kezdenem az egészet.
    Szia!
    Nekem is kutya lett az első ólam.Most raktam ki a másodikat, de be kell mennem a nagyfaluba, így csak délután fogom megtudni, mi lett a következő.
    Mi csütörtökön égethetünk, de azt hallottam, ezt is megtiltják. De amíg csak mint szóbeszéd tudok róla, addig azért néha égetek. Bográcsozásnál, tárcsázásnál sok minden elég.
    Szia
    Én nem tudom, mostanában mi a fenét csinálunk, de a kukánk minden héten dugig van. Már kerti hulladék nem fér bele. Úgyhogy gyűjtjük, és minden hó utolsó péntekén leadhatjuk.

Csöpi02 kedveli ezt.
  15. zsozso577

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Jöttem helyzetjelentést tenni. Egyébként fel vagyok háborodva! :cry::oops::wuerg:
    Tegnap 2x inditottam a vonatot....először egy lemezgyár lett....okééé abból nincs sok!
    Nahhhh.....a másik sárga rodheo lett!!!!!!:wuerg: Ezen rágtam be!
    Most reggel utaztatok még egyet!........ azután befejeztem.
    Drága ólakat adok.....egy-egy silány terményesért......ez nekem nem üzlet.!
    Ha tudnám, hogy az 5. az a pillangó terményese lenne.....azért megcsinálnám!:cry:xD
    Deeee.....ezt nem szeretem! Neeeem jön be!

A titikzatos ólak is ontják a retro hódot!....pirosat meg kifelejtették????? nahhhh a pinkről
    ne is beszéljünk.

Csöpi02 és topipogi kedveli ezt.
  16. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Tegnap én is egy pillanatra berágtam. Habár kutya lett az első ól, abból nincs sok. Még 2x indítottam a vonatot, de most raktam ki őket. Még nincs eredmény. Titokólat még nem vettem.
    Múltkor is a retró hód volt a sláger. Úgy gondolják, még nincs elég??
    Ezt a vonatot azért találták ki, hogy a sok ólad, ami porosodik a polcon elfogyjon.o_O:wuerg: Meglátom, mi lesz ebből a 2 ólból, aztán lehet, elfelejtem a vonatot

Csöpi02 és zsozso577 kedveli ezt.
  17. zsozso577

szia
    Én még az elsőt el is fogadtam...hisz a lemezgyárat mostanság nem lehet megszerezni és nekem talán 2 db van belőle.....
    de a sárga rodheon.....ma reggel nagyon felhuztam magam.
    Most utazik egy kör.....lassan meg is érkezik.....délután tudom csak kitenni.....estére lesz meg.
    Ott majd eldöntöm, hogy utaztatok-e még!
    Betesznek egy uj terményest...... lutrira.....véletlenszerünek!!!!!!! Nahhhhh ez nagyon nem jóóóóóóó!!!!!!:wuerg::wuerg:
    Nem tudom....miért kényszeritenek minket zsákbamacskára!

Csöpi02 kedveli ezt.
  18. Snoopy

Snoopy Fórum ismerője

Sziasztok! Végre kicsit itt lehetek!
    Vacakol a gépem, ki kell mindent írnom róla DVD-re és újra kell telepíteni. Chrome-on vagyok. Eléggé lassú, de legalább csinálja amit mondok. :D Eventem elúszott, d eépp időben jöttem a vonatozásra. :D
    Sok sikert mindenkinek! Remélem mindenki jól van! :D
    Puszi mindenkinek! :D

Csöpi02 kedveli ezt.
  19. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép napot mindenkinek!
    Hátt tegnap vonatoztam én is...az első egy sárga kaptár lett..már a narancs szinnek is örülnék de citromsárga kaptár...na jó...rosszul esett.Utánna este lett egy piros struckarám belőle..gondoltam egye fene...még volt kint 2 amit reggel szedtem le...egy narancs birkanyíró és egy rózsaszin kaméleonlak...hát csak meregettem a szememet...mi ez.A titkosak nagyon jók lettek...síkitoztam volna ha szabad:2egér,2vakond,narancs nyuszi,4gólya,2béka,3sün,xxlhód,teknős,2mosómaci,farkas,2narancs pehelytoll,citrom pulyka,piros lóistálló,galamb,rózsaszin csacsi,citromkaptár, citrom nyúl,2kacsacsőrű,narancs tehén..szóval meg sem szólalok...nagyon jó lett...a sárgát utaztatom és a többi meg nagyionkirály.Az új állatokból nem rakok vonatra..egyáltalán...kell az,amilyen gazdakörik bejöttek én ugy láttom minden éjjal titkosólak jönnek elő....haladni csak igy lehet.

Snoopy és Csöpi02 kedveli ezt.
  20. Csöpi02

Szép napot mindenkinek mára, hát a nagy FA-s csomagomból a következők lettek :
    5 sárga ól : tojástojó, strucc karám, ló istálló, tehenészet, juhakol ......1-1 darabok
    5 narancs ól: tehén istálló, disznó ól, nyúl ketrec, juhakol, szamár istálló .....1-1 darabok
    retro hódvár ++ .... 3 darab
    kakasülő 1
    sün odú 1
    farkas odú 1
    vakondlak 2
    mosómedve 2
    egérlyuk 3
    gólyafészek 7 :wuerg::mad:
    ja és a + 1 kötelező teknőst is megkaptam hozzá !!
    Ami bosszantott, hogy se 1 db új teknős, se a régiből 1 kivi nem lett a csomagba betéve, ami szerintem irreálisan sok FA-ba került, pont ezért elvárható lett volna 1-1 darab be tétele a 7 gólyafészket lecsökkentve :pxD
    Vonatosom a következő : 1 sima kutyaól, majd még 1 sima kutyaól, 1 sárga pulykaól, 1 sárga tehenészet, 1 Illatszertár :inlove: 1 sárga tehenészet, 1 narancs kutyaól, és van még 2-tő kirakva amit ma ügyködtem össze leadva a gólyákból mert 13 volt már meg az egereket pusztítom és visszaküldöm vonattal , ;) nekik hozzák az unokákat, az enyémek már nagyok és dédunokára vágyom idővel, hogy azt is megéljem xD.
    Ennyi röviden velősen a beszámolom mely elég hosszúra sikeredett, csak győzzétek elolvasni;):D puszi mindenkinek és legyen meg mindenkinek amire vágyott :inlove:

mazsok kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.