Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Snoopy

Snoopy Fórum ismerője

Sziasztok!
    Gyors jelentés:
    A filces eventem kész. :D De örültem. :D
    Most meg 1 óra múlva aratom a libákat, nyuszikat, barikat és cocákat. :D
    Ezzel le is lesz tudva a heti event. :D
    Sok sikert mindenkinek!

zsuzsa-mama és mazsok kedveli ezt.
  2. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    NAGYON ÜGYESKE VAGY!!!!!!
    Büszke vagyok rád....remélem te is örülsz...xD
    Libázol??én most tettem csak ki mert most aratam bazsarózsát...a jövőben nem tudom hogyan lesz időm...végezni a pajtatöltést..majd igyekszem.Szóval termeljél mindent...xD

zsuzsa-mama és Snoopy kedveli ezt.
  3. Snoopy

Snoopy Fórum ismerője

Szia! Köszönöm. :D Örülnék... ha nyuszi helyett nem kacsát raktam volna ki. :D Most még 2 órát várhatok, mire arathatok. :D Én éppen pénzcsináláson vagyok. :D

mazsok kedveli ezt.
  4. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Remélem úgy érkezel, hogy össze tudjunk futni ! örülnék neki !:)Na legalább ez az event nem lesz hajtós.

Mazsok ! Gratulálok ! remélem Tiéd a meló. Hisz ügyes vagy és a külsőd is odateremtett.! Az idődet meg majd ügyesen beosztod, hogy mindenre jusson !:)

Csöpi ! Köszi az infókat, jó hogy vannak köztünk ilyen szorgos gazdák.A lúdas feladatot csak holnap csinálom, mert ment a malmom és csak most jutott idő a lúdtáp keverésre. Remélem holnap le is tudom. Sokat nem akarok vele vacakolni. Vettem rahedli ólat és kirakom mind mellé a többi ólat, mert azt megérttem, hogy a pajtából nem lehet hozzá beadni.

Gabi ! Nagyon ügyes vagy ! Most leköröztél mindenkit ! Gratulálok !

Topi ! A te beidézésed valahol elveszet menet közben. Most már nyugodt vagyok, hogy az anyukáddal voltál, de légyszí máskor ne hozd rám a frászt !

zsozso577, Csöpi02 és mazsok kedveli ezt.
  5. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Háát ez nagyon jóóóó....miért nem figyelsz oda?:Dnem kellett neki a kacsa???húú de válogatósxD
    Miből csinálsz pénzt
    Mééég ne gratulálj...maaajd szólok:)próbanap lesz...jól kell debütálnom....nagyooon szeretném ezt a melót.Álmaim munkája!:inlove:
    Igen az időbeosztás nem lesz könnyű...de majd ha ott leszek meglátom.Van fontosági sorrend;)

Csöpi02 és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  6. zsuzsa-mama

Drukkolok 1000-el. Adj bele apait-anyait és tiéd lesz álmaid munkája. Így van van fontossági sorrend: első a farm, második a meló és harmadik a család !xDxD Hát nem így ismerlek !!!! :):inlove:
    Megfogod találni a megfelelő beosztást !!!! Csak legyen meg. Holnap választ is adnak???

7. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Igenis...mindent beleadok...ha el nem ájulok ideggeségemben...mert rettentően izgulok...:Do_O
    Igen van fontossági sorrend...most egy kicsit a munka lesz az első a családnak már elege lehet belőlemxD
    Remélem vagyis igy gondolom...kapok választ.különben nem tudok majd aludni sem.:wuerg:xD

Csöpi02 és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  8. zsuzsa-mama

A családnak sosincs elege belelőled biztos. Sőt most furcsa lesz nekik, hogy nem vagy otthol állandóan. Neked viszont már kell, hogy emberek közt légy. Jó kis dumád van és kedves, ezzel leveszed a vásárlókat a lábukról és még azt is megveszik amit nem akarnak.
    Én sem fogok tudni aludni, úgy, hogy feltétlenül várom a végszót !;):)

9. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Na igen...kiváncsi leszek rájuk....nem leszek ott mindig mellettük amikor csak gondolják.Jól esik majd végre emberek között lenni.
    Hááát nem én foogm eladni...én a boszorkány konyhán fogok tanulni:inlove:a kellemesebb részénél leszek.xD

zsuzsa-mama és Csöpi02 kedveli ezt.
  10. zsuzsa-mama

Az tényleg a Te helyed, így is mindig sütöl. Ám én a másik oldalon is eltudnálak képzelni.:)

zsozso577 kedveli ezt.
  11. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Mazsokám, ne izguljál, csak természetesen csináljad, és úgy ahogy a szíved mélyén érzed, akkor nem lesz gond és minden sikerülni fog neked. Fel a fejjel kislány... tudom ugyan aludni nemigen fogsz éjszaka, de egy jó pohár tejet igyál meg lefekvéskor megnyugtat majd.
    Azért holnap várjuk ám a beszámolódat ;):)
    Készen vagyok a Lúddal, mind a 4 feladatot megcsináltam vettem 32 alap ólat, mert az tetszett nekem az az igazi fehér lúd :D. 3,5 óra alatt megvolt táppal és vízzel is. Úgy kevertem a takarmányt, ahogy az 1.2.3.4 feladat kérte, az első feladatnál szuperoztam, a többit simán rendesen tápoztam. Jó volt és jól jöttek még a kis nyeremények is, mert a kicsit is meg kell becsülni ezt tanultam.
    Most még állatokat raktam ki amelyikből kevés van, aztán várom az óceánost "bahán" fog játszódni:pxD. (szsanci hozzászolása az 506.számmal !!)
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pletykagang-ahol-jónásné-is-szabadon-szárnyra-kelhet.12592/page-26

Mindenkinek jó éjt mára és jó pihenést, Zsuzsikám küldöm az energiát:inlove:, mert feltőltödtem a lúd feladatnál :pxD

zsozso577 kedveli ezt.
  12. Snoopy

Snoopy Fórum ismerője

Sziasztok! Hazaértem, event kész. :D Fene egye meg, nem kellett neki a kacsa... Csak a nyulat követelte. :D
    Mindenféléből: amherstia, tamarindusz stb. :D Jön belőlük a pénz. :D
    Köszönöm a gratulációt és a segítséget az előző eventhez. :D Sok sikert mindenkinek! Nagyon könnyű kis event, így hamar kész lesz nektek is! :D
    Mazsi! Sok sikert az álláshoz! :D
    Puszi mindenkinek! Jó éjt! :D

13. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!
    Mazsok én is drukkolok nagyon. Első legyen, hogy itt beszámolsz.;)
    Zsuzsa mama bocsi, ígérem ilyet nem csinálok többet, eltűnni ezentúl csak engedéllyel fogok.:)

Gabi gratulálok, megy ez neked is, látod. És már a libás is kész. Én ma csak az első feladatot csináltam meg. Majd holnap folytatom.

Zsozso vissazolvastam, de nem láttam, hogy mi van a wc-vel. Ha írtad bocsi, hogy nem vettem észre.

Csöpi jól teszed, ha lepihensz, ne hajtsd túl magad. Hogy üzemel a szecskázó???

Elteszem magam holnapra, szép álmokat mindenkinek.

14. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Nagyon ügyesek vagytok, hogy van aki már kész az eventtel, van aki részben, én sajnos még el sem kezdtem. Ma is sűrűben leszek, holnap is. Majd részenként azért igyekszem.

Csöpi! Köszönöm az energiát , holnap nagy szükségünk lesz rá. Gratulálok nagyon ügyes vagy ! Ma nagy meleget mond . Pihiz a hűs szobában.:)

Gabi ! így könnyű akinek ilyen pazar fái vannak. Gratulálok ! Ügyes vagy !:)

Topi! Tudod megszoktam, hogy azért mindennap itt vagy és most, hogy nem jelentkeztél, én balga mindjárt bajra gyanakszom.:)

Mazsok ! Egy kalappal és várjuk az eredményt ! Csak a szíved ted bele, no meg a belevalót és nem lesz gond !

Zsozso ! Azért ne legyél a munka hőse, néha lazitsál, vagy sétáljál is. xD

Kellemes szép napot !:)

zsozso577 kedveli ezt.
  15. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Mazsok....jó munkát és ügyi légy! Este beszámolót szeretnék.

Topi....A héten jönnek valamikor csinálni a WC-t.....biztosan fogom irni....amikor szétverik.

Zsuzsa....én sem kezdtem el....gágogit....talán ma este teszek ki rózsa-ólakat és holnap
    reggel pedig a ludakat... aztán délelőtt ki is végzem!
    Nem vagyok a munka-hőse....ez egy közepes erősségü munka.....egy év után ugy éreztem,
    hogy kell valamit csinálnom....valami mást, mint az itthoni melo.
    Séta pedig minden nap van.....az 50 perces köröm kint az erdőben már-már rutinná vált.

Most léptem....megyünk szomszédolni egy kicsit a közeli országba.

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  16. zsuzsa-mama

Gágovival ráérsz. A kirándulásra pedig nagyon is jó idő van, Érezzétek jól magatokat !

Csöpi02 és zsozso577 kedveli ezt.
  17. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szép napot mindenkinek!!

Szia!
    Szerencsére semmi rossz nem történt, csak olyan zsufi lett az a pár nap. Az első 2 feladat kész, most készül a 3. is. Csak úgy Pató Pál urasan. Nem kell elkapkodni. Meg most nincs is kedvem a gyors munkához.
    Reggel voltam az eperföldön, kell egy kis finom lekvár. Azt mi nagyon szeretjük. 10-kor fejeztük be, de akkor már nagyon sütött a nap. Ma jó meleg lesz.
    Néha tényleg kell valami más, amit nem csinálunk minden nap. Ha csak a napi robotot csináljuk, az felőrli az embert egy idő után..
    Nagyon jó szomszédolást. De ha szomszédolsz, mikor csinálod gágogit???xD

Csöpi02, zsozso577 és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  18. zsuzsa-mama

Hasonló tempóban dolgozunk 1 óra mulva kész a harmadok feladat és így még ma befér bőven a 4. is. Nálunk az emret csak így frissen szeretik, és a cseresznyét is. befőttnek csak az őszibarack jöhet szóba. Most akit ismerek hívok mindenkit csresznyészni.
    Delelőt mig ben jártam kezelésen ****** le rólam a ruha olyan fülledt meleg volt. Aztán fodrász, mire hazaértem dörgött, villámlott ! Gyorsan lekapkodtam kevés cseresznyét uszira és alig értem be, mintha dézsából öntötték volna. Tőlünk 1,5 km-re Miskolcon nem esett egy csepp eső sem.

Csöpi02 és zsozso577 kedveli ezt.
  19. topipogi

topipogi Fórum félistene

Én is így tervezem,hogy ma be is fejezem, most el kell mennem, de elötte aratok,és belefér az utolsó is. Ha nem , akkor marad holnapra.
    Lekvárt csinálok, és fagyasztok le, mert imádjuk az epret a csoki fondühöz télen. Meg eper öntetet is szoktam a túró fánkhoz. Befőttet nem csinálok már évek óta. Nálunk is az ószi megy befőttnek. Ha szerencsénk lesz, akkor fogok tudni elrakni, rengeteg kis öszibarack van a fán.
    Itt süt a nap, de elég nyomott az idő. Mintha borulna.

zsuzsa-mama, Csöpi02 és zsozso577 kedveli ezt.
  20. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nahhhh...megérkeztem a szomszédból. Huhhhh....nagyon meleg volt, szinte perzselt a nap.
    A jövő héten megint megyek....de akkor 2 napra. Azt hiszem, a lapit vinnem kell.

Mazsok....szedtem egy csokor pipacsot...és képzeld piros volt mind....
    nem volt közte rózsaszin!!!!

Most tettem ki a rózsa-ólakat ahogy beér az elültett növény mennek ki a ludak.
    Vettem .....éppen annyit amennyit kér a feladat és igy 1x-re kész leszek....
    Csak le ne arassam.....huhhhh....kézzel kell leszedni a növényeket!

zsuzsa-mama és Csöpi02 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.