Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Benéztem egy kicsit......hoztam kávét!.....Ki kér?
    Ja.....és van palacsinta is....lekváros , kakaós és mogyikrémes!
    Learattam kézzel a fákat és a növényt.....mit monjak.....nagyon nehéz volt!:cry:
    1x1-t már nagyon régen arattam kézzel és mit is mondjak! Akadozott....
    nem azt szedte...amit akartam! Szerencse, most nem sok földem van,
    az állatoké a főszerep! Igy is sikerült egy-kettőt leszednem és
    boldogtalanul mentek a pajtába!:oops:

aranybanan, almarezs, mazsok és még 1 ember kedveli ezt.
  2. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Igyekszem feltankolni belőle...most mikor kezdődik a kakukk??én kerestem és nem találom...??mi van velem??o_OxD
    Kiváncsi vagyok lesz e ma szamár a baby boomnál,,,,sok mindent olvastam...és most majd reméljük kideül..pletyka vagy igaz;)Olvastam hogy Jónás mutogatott új fákat is...xxl fejlesztése lesz a bodzának..és a gránátalmának...és most lesz 2 új fa..szigetes és sima földra is.....akkor talán jövő héten titokzatos fák lesznek:;)Imádom ha a fák jönnek...szinte az tetszik a legjobban..csak lenne szerepe is..olyan állandó...annyi receptett lehetne vagy mesterséget kitalálni...igaz ne szóljak csak ha készen vagyok már mindennel...de az még elég sokká lesz...lehet mirre mindegyik mesterséget felfejlesztem az 5 szintre addigra jön még egy mesterség??:D
    Szia!
    Kérek szépen kávét..és palacsintát is...tegnap én is azt sütöttem...nem otthon hanem mamánál...de jó volt...:p
    Én ritkán váltok ki aratógépet...általában csak akkor ha event van mindenhol picike föld és sietek nagyon....:)Gondoltam át kéne rendeznem a terepet....túl sok fám van kint..és nagyon nem kell egyik sem...sok az ha minden fajta fából kint van 3.....ugy érzem hogy ennyi nem kell....és másé lesz a főszerep;)talán nálam is állatok lesznek.
    Mit csinálsz kakukkosat vagy sima állattenyésztést?

3. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Épp azért jöttem, hátha van egy kis kávé. Úgyhogy kérek, köszi. Palacsintát egy mogyikrémeset, ha van még. Én is azt sütöttem tegnap, de csak lekváros, és túrós van. Cserélhetünk is.
    Mi történt a munkásaiddal? Nem bántál velük elég rendesen, és felmondtak?
    Szegény állatok. Most ott sírnak-rínak a pajtában??:cry:
    Szia!
    Nem tudom mikor kezdődik, lehet, hogy háromkor, de a bumm csak később. Addig én nem tenyésztek.
    Szerintem egy jó kis pálinkafőzde kéne. Mit szólsz??

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A Kakukk utánpótlás küldetés ideje:
    Az event kezdete várhatóan: 2014.09.26 (péntek) 14:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2014.10.02 (csütörtök) 14:00 óra

5. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Én gyorsan tenyésztettem egy pár kakukkot és lestem hogy mi van velük hogy egyesével jönnek..o_O
    Na az király lenne....kapnánk is a fejünkre ha beirnák az ötletes topikbaxDPedig ötletnek nem rossz..a bodza pálinka nagyon finom...:p
    Szia!
    Köszönöm szépen a segitséget...igy már képben vagyok!:)

almarezs és zsozso577 kedveli ezt.
  6. zsozso577

Szia
    Vannak munkásaim.....csak őket, ha odaengedtem volna.....akkor mindent leszedtek
    volna!:cry: Látod...nekem is sikerült egy párat leszedni. Annyira akadozott és
    össze-visszamutatott mindent! Katasztrófa volt!:oops:

Szia
    Nekem is csak itt van....a nagyon....a többin komfort van és ott nem vettem észre,
    hogy ennyire akadozna!:oops: Régen én is kézzel arattam és 1x1 volt mindenhol!:cry:
    Jujjjjj..... nekem nem kell uj mesterség és uj recept sem! Ezekkel sem tudok mit
    kezdeni! 3-4 db-t használok.....gyártok! Mondddd.....minek kellene?????:oops:
    Kakkukozok! Most .... simán betereltem őket a tenyésztőbe.....mert el kell mennem
    és nem tudom....mikor

aranybanan, almarezs és mazsok kedveli ezt.
  7. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Van amikor nekem is borzasztóan akadozik...nem haladok nagyon ha kézzel csinálom...ezért van 2x1 földem...egyenlőre.;)
    Érdekes lehetne pedig....nekem borzasztóan tetszenek a receptek...attól független hogy használni nem használjuk ki mindet...de attól még jó.A mesterség meg egy új és pörgös dolog lenne...rengetegen rácsapnának és megszereznék az tuti...ezek már megvannak...neked is szinte teljesen ki vannak végezve...én ezért nem merek semmivel sem annyira nagyon haladni...volt ilyen szakasz amikor nekem minden hamar és azonnal megvolt..és nem volt érdekes:(Jó igy apránként..mert mindig van valami..most is 3 gazdakörit..vagy 2 terményes gazdakörit csinálok egyszerre...plusz a mesterséget..és piacozok is rendszeresen...szóval igy olyan érdekes nekem.;)

aranybanan és zsozso577 kedveli ezt.
  8. zsozso577

Erre szokták...azt mondani, hogy kinek a pap..... kinek a papné!:oops:
    Nekem....igy sem unalmas.....mindig van valami cél előttem! de..... már nekem
    sem uj recept, sem uj mesterség nem hiányzik. Még a negyedik ott van, azt sem
    tudom, hogy ott hol tartok!
    Nekem is van gazdakörim....ami még nincs megcsinálva,
    ott a sziget....ahol nagy erővel gyüjtöm az AB-kat...elérek egy bizonyos darab
    számot és ott is lazsálok!.....Akkor elmegyek valahová pihenni!:p
    Kiveszem az éves szabadságom%;)

aranybanan, almarezs és mazsok kedveli ezt.
  9. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Hát igen...nem unalmas a játék..ezért jó hogy mindenki másképp csinálja...annyira sokféleképpen lehet...megvan mindenkinek a magad szisztémája és kedvencei a játékban.Én elöször beleszeretem a mesterségekbe..lekváros és pék...volt aki meg szeretete velem az állattenyésztést is...a rózsaszin barik azóta is a kergében vannak.De mellette a fákat is szeretem...én birnám a sok-sok receptett...gyüjtő vagyok...azt sajnálom hogy nem lehet elérni a többi recepteket a 6.szinten..mert olyan is lesz figyelted?:)
    Az alkimistával nem tudok mit kezdeni..egyszerűen nem láttom értelmét..a teljesség kedvéért csinálom majd meg...vagy unalomból.
    Miii??lazsálni akarsz???röhög a vakbelem...:Dte olyat soha nem fogszxDitt a farmon biztosan nem!;)

aranybanan, almarezs és zsozso577 kedveli ezt.
  10. zsozso577

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Hoztam kávét....termoszban megtaláljátok!;)
    Kakukk kivégezve!.....este és ma a végére jártam!
    Most ezt....azt tenyésztek....meglátom meddig.:oops:
    Csináltátok?....mennyit sikerült?
    Mazsok....fogok lazsálni! 100 AB-t összegyüjteni....teljesen padlóra fektet!:cry:
    Most nem is tudom, pontosan mennyi van!...Olyan 85 körül!
    A szintlépés a szigeten egyre nehezebb.... olyan 750 000 emlékszem!-.-
    Topi....farmtelon légyszives referálni! Ha nem is leszek itt....a gép be van kapcsolva!
    Nagyon várom!

mazsok, aranybanan és almarezs kedveli ezt.
  11. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Tenyésztés nálam is befejezve..elhasználtam rá több mint 200szupitápot...többet nem akarok..hagytam a következő szamártenyésztésre is...ez a kakukkos event nem ér ennyi szupitápot....szóval csinálom mert azért haladok vele..kivettem egy-két dolgot...majd legközelebb megint...;)Kicsiken tenyésztek..ott is haladjak egy kicsit...de túlzásba azért nem viszemxD
    Majd beszélünk ha lazsálsz...akkor máslépp láttod majd.Mennyit??Anyám...az rengeteg...akkor hajtod most a szigetett rendesen.Én egyenlőre ott tartok vele.....hogy váltogattom ki a növényeket fákat..és csinálom a receptes gazdaköriket..álmodni sem tudok arról hogy mind készen van és pluszba a 100banánra hajtsako_Ocsak igy tovább....max veszünk még kötelet jobban tudj minket húzni:p

zsozso577 kedveli ezt.
  12. zsozso577

szia
    Huhhhh... megint nem tudtam törölni a fejecskéket!:cry:
    Okkkkk..... majd szólok, amikor elkezdtem a lazsálást!:p FOGOK!xDxD
    Tudom hogy rengeteg, de muszáj célokat kitenni, mert csak igy halad az emberfia!
    Pár kicsin....én is tenyészgetek! Nem kakukkolok....
    Itt a nagyon hajtanám a pulykát és a hollót....de belekapok más állatkába is!

mazsok kedveli ezt.
  13. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Hagyd a fejecskéket...ne piszkáld...van belőle elég.xD
    Hamar el fogod érni azt a 100-at...ismerlek már...addig nyúzod és hajtod amig hamar meglesz.Persze vannak célok...különben semmi érdekes nem lenne benne ha nem tűznénk ki célokat...nekem azok változnak szinte naponta...attól füg mit akarok....mert persze azért bennem van hogy mindent azonnal és készen legyen márxDde ugy nem megy!
    Képzeld még mindig nemesitem a növényeket...egész jó haladok..elkezdtem a sort és megyek szépen lefelé...;)Nem kerül semmibe...akkor hát miért ne????
    Nekem a gazdaköribe kéne pár tenyészállatka...nem is tudom hogy hol kezdjem...majd kikeresem...én már valószinű azokat venni fogom csak...egész magas szintű kell már egy-két helyre....az nem megy kitenyészteni...azért van a piac;)
    Hoztam ebédet....
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

zsozso577 kedveli ezt.
  14. zsozso577

Én a nemesitést addig csináltam....amig a számomra szükséges 3-4 növényből meg nem
    lett az időcsökkentés.....utána abbahagytam, mivel van jó pár növény amiből
    kevés van!:cry:
    A tenyészállatok gazdakörije....szintén felejtős, mert még van ami számomra
    előbrevaló,:cry:
    Huhhhh.... a piacomról ne is beszéljünk. Én csak venni járok oda.
    Az eladás nem megy! Ha kiteszek valamit.....rögtön alá licitálnak!
    Ez olyan.....mintha lesnék, hogy mikor teszek ki valamit és rögtön lép!-.-8)

Köszi az ebédet! Nálam spagetti van! Mi más is lehetne!xD

15. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Igen..a növény mindig kell...és mindig más növény kell..ha elkezdem a virágkötészetett akkor be kell spejzolnom pár növényből és virágból..tehát azt fogok aratni vetni egy ideig...tehát jó lesz ha hamarabb megérik...deee a többit már csak poénból csinálom..kihasználom ha már van...nemesitek...én leszek ebben a szakixD
    Legközelebb megyek veled piacra...és velem gyülik meg a baja akki az árud alá licitál...>:(
    Finom a spagetti is..nekem már undorom van tőle...valószinű papa is ugy örül a spagettinek mint te:wuerg:xD

16. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!
    Szép napot mindenkinek!!

Na::::::::::::::ki tudja mi van benne??xD
    kicsit ritkán jövök, tegnap olvasni ugyan voltam itt, de aztán már írni nem volt időm.
    Mazsok mi az, hogy nem kerül semmibe a növénynemesítés?? Mikor sorba adja azokat, ami a kutyának sem kell, és elveszi a növényeimet helyette.........hát mit mondjak.....sokba kerül.!!!
    Kakukkost befejeztem. Táphiány lépett fel. Farmmunkáskuponok, 2 színes ól, szpt megvannak. Próbáltam másik állatkát is, de majdnem az alacsonyabbat adta, úgyhogy befejeztem.
    Ma takarítós napom lesz. Zsozso neked most elég egy laza takarítás. Biztos minden nagyon csillog-villog. Kicsit irigykedek. Az én nappalimra is nagyon ráférne egy festés.
    Jó idő lesz ma, azt mondták. Lehet menni sétálni.

17. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Én tudom!!!Kávééé..és tejszín ,tej,tejszínhab a hűtőben:p
    Most van dolgod..mindenre figyelsz...tudom én.
    A növénynemesítés nem gázos...berakok 300 növényt visszaad 150kb....vagy ad mellé csp.tp,én múltkor szupitápokat kaptam tőle..egyszer 20-at is...szóval nem rossz..úgyis mindig ültetem a limit miatt a növényeket....és azokat nemesítem is.
    Elhiszem hogy bejezted...de legalább megvannak az ólak..és amit még ki tudtál szedni belőle.
    Jó idő van tehát megyünk sétálni...termés szedni..olyan szép tud lenne a nappaliban egy kis vegyes tál..bene a termésekből..és nagyon jól lehet vele dekorálni még karácsonyra is.;)

18. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Nem azt mondtam, hogy gázos, de mikor olyat kapok, amire semmi szükségem, de az idő csökkentésre sose megy, akkor már kicsit mérges vagyok, mert pl. a spenótnál már elment vagy 2000 db, de ami kéne azt nem adja. A kacsa katás, vagy szpitrágya nem nagyon kéne, úgyse fogom a spenótra pazarolni. Na mindegy.
    Ügyesen kitaláltad , mi van a termoszban.;)

19. csani07

csani07 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!!Szép napot!
    Elő keveredtem én is.Nem nagyon van időm csinálni semmit,ráadásul elfogyott a szupitáp.Ha minden jól megy jövő héttől többet tudok már lenni és talán haladni is fogok tudni.

20. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Igen ebben teljesen igazad van..sokszor ad lehetetlen dolgokat...és az éréscsökkentő csak nagyon nehezen elérhető...nincsen könnyű melónk vele.Olyat nemesitek sorban amit termelek is folyamatosan...annyira akkor nem érzem meg amit elvesz..a rövidérésüeknél...a spenóttal én is berágtam....necces volt.:)
    Ugye milyen okos vagyok??mert lehetett volna benne tea isxD
    Szia!
    Már azt hittem elvesztélo_Onem láttam hogy csuszna le a zöld csik...tehát gondoltam megvagyok valahol messze.
    Én pazaroltam el a szupitrágyámat..kivettem egy ólat egy matricát...elég volt ...legközelebb a szamár jön tenyésztésre....arra gyüjtögetem inkább.

Hoztam ebédet..gyertek......
    [​IMG] [​IMG]
    Újházi tyúkhúsleves,Sült tarja,párolt káposztával

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.