Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Itt vagyok, megvagyok. Délután át kellett mennem Dunaharasztiba, aztán mivel az utca elött mentem el, ahol topiktársunk lakik, beugrottam. Tartottunk egy szűkített topiktalit. Hiányoztál, még nagyobbat nevethettünk volna , ha ittvagy.
    . Nekem 1 db virág sikerült. Annak is nagyon örültem. Örülök, hogy neked sikerült mindet kipörgetni. Virágon kívül sztp-ot, és csp-t pörgettem.
    Szia!
    Megvagyok, nem tévedtem el a sötétben.
    Az utolsó pörgetésre baha tp jött. Az se rossz, de a virágnak most épp jobban örültem volna. Na de ne legyek telhetetlen,14 pörgetésből 1 virág lett. Amilyen nagy szerencsém szokott lenni, már ez is nagy csoda.

2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Nohhhh....mit olvasok.....talli volt nélkülem!:cry:;)
    Már jóóóó a csuszka....az nem lehet akadály!
    Az alsó érték.....nagyon emelkedik, Reggel 10 milla volt....most több, mint 30 milla

3. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Akkor jóó..már kezdtem aggódni...megijedtem hogy útközben is a könyveket keresed.:music::D:inlove:
    Láttod láttod azt az egyet elpörgetted volna itt akkor sikitoztunk volna mégeegyet és van mégegy virágod...én meg majd átmegyek néha hozzád megcsodá
    Ez olyan rögtönzöz és gyors volt...ha itt megy el 3 háznyira tőlem...hogy tenném meg hogy kihagyomo_O:Dáááááá..szeretek igy együtt farmozni...az nekem olyan élmény...végre valaki aki értékeli...mert a család frászt kap már tőlem:wuerg:Legközelebb már együt talizunk...tudod iszunk forralt bort...meg fázunkxD
    Tényleg jó a csuszka gyorsan megnéztem nálam is müködik e és tényleg jó.Meglátom meddig megy el a alsó határ,attól függ minden...mindent nem adok érte....xD
    Elköszönök mára...mindenkinek szép álmokat és nyugodalmas jó éjszakát.;)

4. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!
    Szép napot mindenkinek!!
    Kávé a termoszban vár az álmos farmerekre!!xD

Egy hirtelen tali volt nélküled, sírtunk is picit:cry:hogy nem voltál.

Teljesen jó a csúszka, semmi trükköt nem alkalmaztam. Már 37 milla az alja.

Mit olvasok..........adventi talira készültök?? Fázni akarunk egyet??xD

5. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

SZÉP REGGELT MINDENKINEK!
    Álmos vagyok
    :sleepy:nem rakja sorba amit irok..a szemtelen mindenit...hogy fog kinézni a hsz-em.Nyügös idő van errefelé...Kukoricázok egy kicsit,azok a fránya kacsák nagyon eszik...meg persze a csalogatáshoz is kell kukoricaxD

Szia!
    Köszi szépen a kávét...majdnem magamra öntöttem mindent reggel...a kanál kiesett a kezemből,a szekrényajtóba bevertem a fejemet:(
    Sirtunk ám....maaajd decemberben fázunk is...:music:
    Háát félő hogy 37milláról hamar felmegy majd...nekem sok pénzem nincsen rá...majd meglátjuk hol lesz az alja:wuerg:

6. zsozso577

Szép napot kivánok MIndenkinek!

szia
    Köszi a kávét!.....még nem ittam ma.
    Hol voltál?.....mikor Mazsok rákérdezett a talira!:music: biztosan a papagáj-fiuval voltál
    elfoglalvaxD

7. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Azt azért meg kell hagyni érdekes jelenség volt.....:D:D:Dténylegesen volt mit nézni rajta...bámultunk ott rendesen mind a hárman:D

zsozso577 kedveli ezt.
  8. zsozso577

szia
    HIHIHI...hihihixDxD......de élvezte is, hogy ennyi nő bámulja!
    Autogrammot kellett volna kérni tőle....a fehérzsepinkre!:eek::p

9. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Na az kellett volna...ott állunk előtte térdremegve...és kérjük az autógrammot:Digy is majd megpukkantam a nevetéstől...:Dfőleg ha a szakálla eredeti színét firtattam volnao_Ona akkor aztán :wuerg:Mély nyomot hagyott benem/bennünk:inlove:Bírnám ha magára ismerne itt a fórumon:music:

Képzeld elkezdtem a alkimistát..aszem nem vagyok normális....:ppedig nem akartam...de átrágtam magam rajta mi és hogy kell....szóval vágtázok a 2 szintről felfelé..ha igy halad akkor szintet is lépek ma.;)

10. zsozso577

Ohhhhh.....xD:cry: Beirna.....itt nekünk, hogy ne cikizzük.....mert ő a szines ember!xD
    Nahhhh....de nem félünk mi tőle!.....Szerintem külföldi volt!

Nem birsz magaddal? Én valamikor csináltam...de rájöttem, hogy nálam nem nyerő!
    Néha-néha benézek....csinálok valamit és aztán hetekig felejtős!
    A 3. szinten vagyok!....valahol a közepén. Nagyon sok paletta kell hozzá....és
    én abból valahogy mindig kifogyok!....most is termelgetem.
    Igy valamikor esetleg jövőre :p...vagy utána kivégzem.

Viszont.....gondolkodok....hol is kezdjem el a gyüjtögetést, hogy jövőre legyen
    esélyem a TOP-ban elindulni.
    Mit javasolsz?....Mire menjek rá?

Olvastad, hogy a szuper felhővel, milyen gyorsan érnek azok a nemesitett
    növények...amelyeknél az sztp-növelés is meg van.
    Most nemesitem tovább a hagymát....és ki fogom probálni....amint lehet.

11. Snoopy

Snoopy Fórum ismerője

Sziasztok!
    Nem voltam pár napja, mert ugye apa hazajött és minden felfordult. :D
    Csak nekiálltam ennek az eventnek (nem bírtam ki) és valamelyik nap befejeztem az utolsó előtti feladatot is. :D
    Szó szerint 1 állatom sem maradt, 2 napig piacoztam mire a hiányzó értékben megtudtam venni a maradékot. :D
    Az utolsót el sem kezdtem. :D 1 csupasz juhhal és 2 tarka tyúkkal úgysem tudnám megcsinálni. :D
    Neki kell állnom rendesen az állatoknak, de nem baj. :D A farm Mikitől pedig kérek szépen 2 új területet a farmra és 1-et a szigetre. :D
    Top-on nem gondolkodtam egyébként sem, de most, hogy láttam, hogy a nagyja része 10 számjegyű, soha többé nem is gondolok rá. :D
    További szép napot nektek!
    Itt egy kis ebéd. :D Nálunk ma ez van. :D
    Paradicsomleves és Bolognai spagetti. :D Hmmm... :D
    http://www.delimanochefs.hu/images/recipe/36349_91178_big.jpg
    http://andreaspizza.hu/upload/Bolognai Spagetti.jpg

A képek linkre cserélése /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.11.14
  12. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Nem biztos hogy külföldi...csak nem beszélni magyar....de a vigyorgást azt értik minden nyelven...mi meg vigyorogtunk rá mint a vadalma:inlove:
    Neki kellett állnom...tök ciki...minden mesterség készen van..ez meg ott szerencsétlen árválkodik??:sleepy:
    Most léptem szintett...szóval akkor most hagyom egy ideig.Tettem ki 6 pulykalábas telepet,3 pulykaólat,meg gondoltam kirakok 4 rénszarvast...hátha idén már lesz valami belőle...annak nagyon jó az ára a picon is.
    Ami most is kellett,növény abból is a magas szintű ami a legtöbb az ára,gyümölcs,állatokból is a magas árú....szóval szerintem ezek,Meglátjuk mit ad majd az elkövetkezendő év...és gyere velem piacozni.xD
    Nem olvastam...de nekem már rengeteg növényem van nemesitve...most azok vannak bent az időcsökkentésre amiket éppen ültetek most szüneteltettem egy ideig.

Szia!
    Köszi szépen az ebédet...és nagyon jó hogy jössz,azt hittem elvesztél már;)...de igy minden érthető...első a család.Igénylik a pasik hogy ők legyenek a központban:inlove:
    Ne aggódj az event miatt,majd lesz másik amit simán végigviszel...biztosan.
    Jaaaj már most akarod maghad ijesztgetni a topal amikor nincsen semmid a pajtában...ha nekiállsz és gyüjtögetsz lehet jövőre simán indulhatnál;)

13. Snoopy

Snoopy Fórum ismerője

Szia! Igazán nincs mit! :D
    Nem aggódom, hiszen így már sikerülni fog, de ilyen beadósat nem hiszem, hogy fogok csinálni. :D
    Nem ilyesztgetem magam, csak megnéztem, de ezt sem fogom, inkább eladom a feleslegem. :D

14. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Ügyes leszel nem olyan ördöngöség csak figyelni kell nagyon;)
    Jó lenne ha tudnál a piacon egy kicsit keresni mert most azért mindennek jó ára van...és egy kis félretett csp soha nem jön rosszul,van mirre költeni.:p

Snoopy kedveli ezt.
  15. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!
    Zsozso figyeltem erősen, csak kiment a fejemből.o_O Biztos a tarka pasi az oka.:music:xD
    Te együtt utaztál vele, a palacsintasütőre kellett volna autógrammot kérned. Hogy irigykedtünk volna.:wuerg:
    Ezzel a sztp-os dologgal az a baj, hogy én nem nagyon szoktam használni, csak eventkor.
    Szóval most te is nemesítesz. Valamelyik növénynél már van ilyenem, majd kipróbálom.
    Mazsok ezen az alkimistán átrágod magad, és jó kis méregkeverő lesz belőled.xD:D

Snoopy már épp kérdeztem Mazsoktól, mi lehet veled.
    Köszi az ebédet, vettem, ettem.
    Majd a köv. event sikerül. Ne keseredj el.

16. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Végre lassan azért mindenki befut...;)remélem az a pasi csuklik eleget...ahogy az kinézett:wuerg:xD
    Én méregkeverő...nem kell nekem az ...én egy szerény,... ártatlan,...védtelen kis makka vagyok:inlove:
    Egy kis sütit csajok....közben elmondom mit olvastam ,láttam ,hallottam....(Topi...ezt a szót hibátlanul írtam)
    Hétvégén feltehetőleg farkas jön,és a titokállatos gazdaköri is érkezik:)

Vettem praty pörgetést,,...jobban nálam sem mennek el otthonról...lett egy kék virágom...nem jut eszembe a neve:sleepy:

[​IMG] [​IMG]

17. zsozso577

Sziasztok!

Huhhhhh...... most döbbentünk rá.....hogy mindjárt itt a Karácsony!
    Beszéltük a lányommal, hogy is csináljuk....mit is csináljunk!
    Eszembe is jutott....akkor már nekünk is beszélni kell....a taliról.
    Jövő héten december.
    Nos....hétvége???....hét közben????.....gondolkodtatok már róla.

18. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Mi is a család vagyunk...tehát igen jó hogy gondoltál ránkxDnekem mindegy ,de lehet a hét közben az jobb lenne...vagy nem tudom..kinek milyen időpont a jó?Van két fogorvosos napom...azok kivételével bármikor jó nekem.;)

19. topipogi

topipogi Fórum félistene

Mindjárt itt van........sajna. Én annyira nem szeretem, de akkor is jön.
    Nekem inkább a hét közbe. Mindegy mikor, még nem vagyok lekötve.
    Neked is a hét közbe, ez szuper. Már csak a dátumot kell pontosítani.
    Meghívjuka tarka pasit?:D:D

20. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Okés...ezt megbeszéltük....;)
    Neeeeem!! még csak az hiányozna...egész végig azon gondolkodnék...hoogy tudjátok:D
    Hova megyünk???

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.