Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

szia
    Igen....én is pont most néztem....hogy mikor kezdődik az uj event.
    A héten horror lesz és hétvégén jön a kakas....amit én biztosan kihagyok!
    Nálunk esik az eső....fuj a szél és hideg van! brrrrr....
    Hmmmm.... mi nem tévedtünk el?
    Tudod aki eltéved....az vissza is talál!;) Én még emlékszem az első napokra, amikor
    felkerültem Pestre .....:p HooosssszzzuuuuxDxD
    Én már megtanultam.....ha nem hivnak nincs baj!;)

olivabogyo70 kedveli ezt.
  2. topipogi

topipogi Fórum félistene

Ez jó!!!xD Biztos az a fránya kép beugrott. Nem nagyon szeretem, ha fényképeznek, úgyhogy rólam nincs sok, nem igazán lehet válogatni.
    Mióta sikerült befejeznem a lekifőzőt, azóta még nem jöttem helyre , állandó cukorhiány van nálam.
    Nekem is nagyon kevés a terület a szigeten. Kint van a teve, szőnyeget is gyártok, a panda, pálcikástól. Ja.......és az elefántot nem ártana kirakni. De már csak a hátam közepére fér.:eek:
    Szia!
    De jó nektek........még süt a nap.
    Az a fa nem olyan rossz, kell a méz.
    Nagyon bezsúfolják mostanában a tenyésztéseket. Nem lehet szupitáppal győzni. Biztos azt akarják, hogy vegyünk.
    Nagyon izgis lehetett együtt dolgozni. Biztos sokat segített.
    Most ment elöször oviba? Vagy csak a nyári szünet volt?
    Szia!
    Na jó....nem haragszom, hogy megelőztél.xD
    Biztos /remélem/ nem téved el a lánykád. Minden rendben zajlik. Nyugi.!!!!!

3. zsozso577

Én sem szeretem a fotókat.....pedig már megszokhattam volna!
    Biztosan nem magától ugrott adaxD valamit én is csináltam!
    Igy jártam!
    Nekem cukrom....már bőven van.....elixirrel állok hadilábom! Azt hiszem....még vennem kell!
    Én már tettem ki fánit.....muszáj volt! Nagyon elszaladtak!:p

olivabogyo70 kedveli ezt.
  4. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Én nem tévedtem el..pedig 3 átszállásom volt....volt hogy néha 4 is...de mindig tudtam merre kell mennem..el sem kisértek csak elmagyarázták.:pde a metróban én is kóvályogtam 3 napigxD
    Igazad lehet...ha nem hív az csak jóó;)
    Szia!
    Köszönöm szépen hogy nem haragszol...aranyos vagy:inlove:
    Valami tipped nincsen vacsira????abszolút tanácstalan vagyok...gyors és finom legyen

5. zsozso577

Nyugiiii!!!...... Már nem sokára hazaér!
    Igaz, nem tőlem kérdezted.....mit szólnál bundáskenyérhez? Hmm....Nyami!
    Éhes lettem.....megyek is ebédelni.....még tegnapi maradékom van!

6. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Köszi....nyugtatom magam...de nem könnyű...én ilyen aggódos anyuka vagyoko_O;)
    Nyugodtan irhatzs mert nem tőled kérdeztem...képzeld megnéztem a elefánikat..és vetés után persze..szóval jó kevés van belőlük..estére kipakolom a bandát...kell egy csomó....ezzel én nem megyek majd messzire:wuerg:alig 200db!
    Az jóó..és van minden itthon...egy kis jó citromos tea...megyek is...ebédelek én is valamit...xD

7. zsozso577

HuhhhhhxD Hogy is értetted az első mondatot!???;) Ne strapáljam magam az irással?;)
    Vagy????
    Fáni nálam jóval 200 db alatt volt....azóta nem tudom....mivel mogyi-csináló is van kint!
    Hozzztam ebéd utánra friss kávét!....... Ki kér?

8. topipogi

topipogi Fórum félistene

Nekem sincs sokkal több. De hová tegyem?? Gondban vagyok. Lehet, nem is akarok tenyészteni?:)
    Látom, már megkaptad a jó tippet. Gyors, finom. A citromos tea is fincsi, csak a citrom ára az egekben van.>:(
    Én kérek.......olyan álmosító idő van, legszívesebben bevackolnám magam a sarokba egy pléddel, jó könyvvel, olvasgatnák, lehet, kicsit szundizni is tudnék.

9. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Neeem nem úgy értettem....ne csináld mert megint gerenda lesz a vége..aztán agyoncsap engemxD
    Úgy értettem hogy írhatsz te is nyugodtan meghallgatom azt is,....azért mert nem külön neked írtam hozzászólhatsz;)
    Én kérek kávét mert leborulok a székről..és most ne lehet ,mert dolgom van itt.

Nem tudom..nekem most nincsen kint semmi csak fák meg földek..hát ha egyszer nem haladok..akkor hová tegyem még a fánikat is...pedig a szőnyegcsomozót is ki kell raknom,pálcikásat is...a hozzájuk tartozó állatokkal...szóval nincsen tippem...de a hátamra nem veszem az tuti.
    De akarsz tenyészteni..egy kicsit legalább.;) Finom kis vacsi lesz,gyertek nyugodtan.

10. zsozso577

okkkk......leülük melléd......előveszünk egy jó könyvet és közben nézünk ki a fejünkből!xD
    Már nagyon régóta csak, reggel iszok kávét....de ma kellett még egy!
    Fejem is fáj......Jó lenne kimenni....de az időjárás:oops:
    Tudom.....Tudom!xD Gerenda.....avagy oszlop!xD
    Gondoltam, mit akartál irni......de még sem!xD
    Tudjátok.....a szigeten nekem is sok minden van kint! Amire hajtok....abból teszek ki többet.
    Most a fánik uralják a terepet! Legalább az esélyt adjam meg a tenyésztésnek.
    Nahhh.... meg papagájt is tettem ki fával együtt....mert igazából nem tudhatjuk melyik lesz
    a soros!

11. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Én könyv nélkül ülök mellétek..anélkül is tudok nézni ki a fejembőlxDugye mire vagyok képes??:D
    Igen gerenda....;)én mindenre hajtok...akkor mi van...a szigetesből én még csak a IV.részt csináltam...Topi kinevetett amikor látta...de ez van...nem tudok kapkodni mert akkor a készletemnek lőttek....én gyűjtögető életmódban vagyok.Minden kéne..csak kicsi a hely...majd kiteszem a fánikat...maaaajd este.
    Megjegyzem nekem is fáj borzasztó mód a fejem...képzeld kicsi lánykám hazaért és már durmol is.

12. zsozso577

Látod.....látod!...... haza talált!
    Könyv mellett jobban esik mélázni! Nézel....mint a moziban....de a betüt
    sem látod......az olyan jó.....lazitó!

13. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Persze...örültem ám neki.....Ő meg örült nekem..jaj mi lesz itt még???xD
    Megy nekem anélkül is..tudnék most aludni..de nem akarok éjjel aratni vetni mert akkor meg aludni nem tudnék.
    Gyüjtögetem az elixirt..megvárom ameddig lesz egy bizonyos darab...egyszerre igyam meg mindet..plusza palacsintákat gyártom...meg eprészek nagyon...valaki mindig csórja az epremet éjszakao_O

14. zsozso577

Nem vagyok álmos....de elhatároztam, hogy ma korán kikapcsolok mindent, hogy holnap is korán keljek.
    Viszont sok-sok dolgom lenne....amit ma elhalasztottam. az eső és szél miatt.
    Reménykedek a holnapi jobb időben.
    Én azért gyüröm a tgy-t....de sok minden kell hozzá!.....Mindig azt gyártom,amihez van alapanyagom.
    Te szereted az epret! Nemmm???xD

15. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Én úgy látom most már mindig korán kelek...suli szezon van...és segítek a lánykámnak...kikísérni a buszhoz azért nem fogom...de az ajtóig biztosan..szóval együtt kelünk korán veled.Én is sok mindent lehalasztottam ma....de már csak szokásos vacsi utáni rutin dolgok maradtak...nem lett bundáskenyér..szomszédasszony hozott nekünk káposztás húsgombócot...mert "ez a lány biztos éhes..."xDaz volt...és rengeteget kaptunk tehát én is azt vacsiztam.;)
    Gyürném én is a természetgyógyászt...de nem megy könnyen...termelgetek..és ami elixír jön azt mindjárt hasznositom..mást nem tudok tenni ez ügyben.Csinálom a szigetes gazdakörit....és ott is csurran cseppen egy kis szigetes tp.Mivel lehet a legjobban haladni????az pont nincsen nekem:cry:
    Jaaaa majd elfelejtem..megvan a titokfám..xl fenyő....ezért sietem annyira????szóval ezt adta az event...és mennyire megérte xD

Utoljára szerkesztett: 1.9.14
  16. zsozso577

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Hoztam kávét......friss meleg....gőzölgő!

Jajjj.... Mazsok, hogy milyen fád lett! Maga a fenyő tetszik....csak az xl.....Nem!
    Topi....Lányod jól van? Mikor engedik haza?
    Most léptem....nem tudom, mikor érek haza....Lehet, hogy az ajtóból visszafordulok....
    Olyan hideg van és nagy szél! Az eső jelenleg nem esik.....csak a lába lóg!

17. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép napot kívánok mindenkinek!
    Szia Zsozsó!
    Köszike a kávét...jól esik...meleg és fel is lehet tőle ébredni..legalábbis remélem...korán kelő lettem én is..lánykám elaludt...és nem sok ideje volt...és persze ki csinál hajnalban szendvicset??ki pakol be a táskába???hát anya....mondtam neki a magamét...ma este aszem elbeszélgetek veleo_O
    Nem tetszik az xl-es változatt.de maga a fenyő igen...de már van...szóval egy cukorfának jobban örülnék...cserenapkor kéne cserélgetnem sót cukorra.Vagy nem találok ilyen gazdát??mit gondolsz?
    Hova mész akkor ilyen időben??én ma sehová nem megyek,vásárolok és főzök..ennyi a program.
    Megint epret ültetek..elfogyóban van nagyon:)

18. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szép napot mindenkinek!!

Szia!
    Milyen rendes szomszédasszonyod van. Ellát vacsival.
    Múltkor gondoltam átosonok a kerítésen hozzád.........tudod, ahol a traktorral kicsit megdolgoztad.........eszem egy kis epret, de még mind éretlen volt. Úgyhogy nem én voltam. xD
    Nagyon nem nevettelek ki, hogy még nincs kész a szigetesed, csak egy kicsit kuncogtam.:p
    Háááát a titokfádhoz nem fűzök semmit.-.-
    Annak is van előnye, ha az ember korán kel. Hosszabb a dél elött, több mindennel végezhetsz.
    Szia!
    Köszi a kávét.Ma lehet többet iszom, mert nagyon borongós, csepergős az idő. Valami dobjon már fel.xD
    Köszi, lányom jól van. Ha ki tudja sírni, és olyan a vérnyomása, akkor talán hét végére hazaengedik, de ha nem, akkor már csak 2 db-ba jönnek.:D

19. zsozso577

Szia
    Egészségedre a kávét!
    A lányod készitse össze este a cuccát.....eddig nem igy volt? vagy .....te pakoltál neki?
    Tegnap is epret ültettél! Gyanus vagy???.....nagyon gyanus, hogy te eszed meg!:D
    Egyébként lekoppintottad az ötletem....pontosan hétvégén irtam....hogy a kicsiken több
    sófám és cserélném cukorra.....mert az alig van::cry: Most te is ezt irtad!
    Remélem....van olyan gazda....aki ad sóért cukrot!:p
    szia
    Egészségedre a kávét!
    Izgulsz?.....Uncsid nem sir az Anyja után?

Nahhh.... és most gyorsan leirom, hogy ma milyen ügyes voltam!:p Gyorsan haza is jöttem és
    leültem.....hogy a folytatás ne ilyen legyen!
    Elindultam, hogy ki váltsam az uj bérletigazolványomat! Este bekészitettem a dolgokat.
    Rám kerül a sor.....adom a dolgokat....veszem a pénztárcát.....nem tettem be pénzt!:p
    Kérdezem, lehet-e kártyával fizetni? Természetesen nem!;)
    Okééé.... kifizetem az igazolványt....megyek az automatához.....nem müködik!:oops:
    Nahhh.... mondom, nincs messze a Volániroda....elsétálok!
    Venném elő a kártyát......NEM TALÁLOM!:cry: Szivverésem is megálllllt!
    Kártyák ki.....zsebeim átnézve.....csak azt mondom, hogy a kezemben volt!
    A hölgy mondja....nyugi.....meglesz az!
    Táskám 5 fiókos....mind átnézem! Utána megint a kabátzsebeimet....Nincs benne....
    de ahogy tapogatom....csak van ott valami! Hááááátttt két zseb van a kabáton egymáson,
    csak különböző irányból nyillllliiiik!:p
    Pedig még van elintézni valom!

20. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Igen örültem neki...jól esett...ha olyat főz amit a lányom szerete akkor szokott áttadni egy tányérral...ez már csak ilyen szomszédi viszony
    xD
    Nem mertél enni epret??nem is volt érett...tegnap dierekt jó sokáig hagytam hogy érett legyen...volt ideje az már biztos.o_O
    Lassan haladok a szigetessel..mert az van ott amit megtermelek..és nem is adok be csak annyit amennyit letermelek...ezért haladok lassan...de hát vége lesz igy is...nem is tudom ha készen leszek mit csinálok??Vagy addigra már itt lesz az új korallvilág??;)

Szia!
    Dehogy eszem meg az epret...a sok csokis palacsintába kell...gyártom őket rendesen...meg minden mást is....;)
    Most az édesburgonyánál tartok de nem is tudok vele végezni rendesen mert elfogyott a vaníliám...azt kell hogy ültessek...a gyümölcsturmixhoz...szóval lassan működik a gépezet.
    Bekészítette mindig a drágám...de a suli itt volt pár háznyira tőlünk...tehát gond nem volt...de ha itt másik busszal megy akkor elkésik...szóval volt reggel jujjogáso_O
    Látványosan több cukorfám van mint sóm...pedig a cukor fogy inkább...persze nincsen kint az összes...próbálom kitenni...de nem fér...szóval azért kell hogy legalább arányban legyenek....mert nálad is ez a helyzet ugye???Majd keresünk egy olyan gazdát aki nagy tételben cserélne velünk;)
    Nagyon érdekes sztorid volt...így utólag majd kuncogsz rajta...de nem hiszem hogy ott akár kicsit is vicces lett volna...így elbújt előled minden???Ülj le és nyugodj meg...igyál egy pohár vízet.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.