Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. topipogi

topipogi Fórum félistene

Hát hiába beszélünk róla? Az a fránya csatni csak lemaradt??xD
    Gondolod, hogy van értelme beírni az újítósba???
    Most mi az, amit elfelejtettél??????????? Jaaa..........a paradicsomos káposzta.xDxD
    Erre a sütire se lenne panasz.....asszem.

2. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép reggelt mindenkinek!
    Ködös idő van...és nem túl szép ahogy látom.Nem volt túl jó éjszakám...a család beteg...és én vagyok a ápoló....szóval hiszti volt rendesen....
    Ma lesz a hivatalos a holnapi eventről..kiváncsi vagyok rá...de főleg az ajándékokra....jó volt a mai aji is....kell az ilyen...lehetne minden évben legalább 2-3 karácsonyxD
    Szigeten megint szintett léptem...nagyon haladok most...nem tudom mivel vagy mitől...megtáltosodott a számlálom??;)
    Rkicáim vannak az erdőben..mindjárt meglesz belőlük a darabszám..és utánna már csak a feladatba való 60db-ot kell letermelni..és mehetnek szundikálni a pajtába....jöhet a következő.Haladgatok mindig egyik másik gazdakörivel egy szintett...nálam már az nagy szó...majd csak meglesznek szépen sorban egymás után.
    Nem tudom hogyan tudok sütni ma sós mákosat...ha ápolgatni és felügyelni kell a családot...o_Oők az elsők.
    Mit csináltok ma??gyertek leülni...van minden féle kávé....
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

zsozso577 és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Benéztem egy pillanatra...és látom, nincs senki.....itt!
    Gyorsan nekiláttam kávét főzni......a termoszba megtaláljátok.
    Benéztem a piacra és ahogy megláttam, hogy a farkasnak milyen
    jó ára van.....elkezdtem kitenni őket eladásra. Azt hiszem ezt ki kell használnom.
    Most megyek megnézem a naptárt, hogy mikor kezdődik a köv. event,
    rendezzem a farmot....vagy hagyjam igy.
    Nahhh.....elindulok a reggeli bevásárló körutamra.
    Legyen szép napotok!

zsuzsa-mama és mazsok kedveli ezt.
  4. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Bejöttem egy kávéra, leültem megpihenni mielőtt útnak indulok. Igaz nem sok kedvem van hozzá, mert még nem vagyok teljesen toppon. A betegeknek mielőbbi gyógyulást, és az ápolóknak kitartást !
    Mazsok! Már Te is kezd el a kurát, nehogy a végén Te legyél beteg.

Topipogi, azóta már 3-szor volt kérdőívem, szépen, odafigyelve kitöltöttem, immár sokadjára, de mozipont nuku.>:( Nem értem minek rakják be, ha nem ad semmit, csak azért, hogy legyen valami.

Zsozso! Jó piacolást ! Én is kiraknám a farkasaimat, de ólam sincs !xD

Legyen szép napotok !:)

zsozso577 és mazsok kedveli ezt.
  5. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Itt voltam ..és kávét is hoztam itt várt már mindenkit...remélem azért látál???itt ültem okosan és vártam ne egyedül kávézak.
    Neked is szép napot!

Sziiiia!
    Gyere csak gyere...én is gyorsan elrendeztem mindent...vártam hogy jöjjetek kávézni és megyek is...lánykámat orvoshoz visszem,páromat elinditom az orvoshoz...még jó hogy főznöm nem kell.
    Köszönöm szépen....igyekszem kitartó lenni...de két hisztistől nem nagyon megy...kemény vagyok:p

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  6. zsozso577

Sziasztok...

Mazsok.....megelőztél! Se baj, lesz kávé....egész napra! Bár én csak a frissen főtt
    kávét tudom meginni.....
    Ki hisztizett jobban? A férjed biztosan? Ők nem birják a fájdalmat.
    Jobbulást nekik.
    Neeemmm mondod, hogy event kezdődik?
    Jól elvagyok magammal.....ugy látszik. Háááát ez a strucc.-politika átka!
    Zsuzsa....nagyon makacs az a mandulagyulladás....saját módszered biztosan jobb lesz.
    Gyógyulást kivánok.

7. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Zsozso!

Köszönöm a jó kívánságokat, de sajnos rossz beteg vagyok, türelmetlen, nem vagyok a semmittevéshez szokva.

Mazsok ! Kitartást, de nagyon, mert a férfiaktól rosszabb beteg nincs. Náluk minden betegség hatványozva jelentkezik !xD
    De mi tudjuk.....................

8. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!! Szép napot mindenkinek!!
    Lányok köszönöm a kávét, ma aztán van bőséggel.xD
    Az elöbb nagy öröm ért.........a keréken éneklő tulipánt forgattam.:):) Most már 2 virágom van.

A betegeknek jobbulást . Mazsok kitartás, nem irigyellek egy férfit ápolni.o_O

Zsozso én se tudtam, hogy megint event lesz. Csak mennek a napok, egyformák, fene tudja mikor mi következik.:wuerg: Már péntek óta vendégek voltak, reggel elmentek, most egy kicsit fellélegzem.
    Az én piacomon egyáltalán nincs farkas. Na és nekem sincs.:(

Zsuzsa mama írták, hogy a tesztet már jelezték az illetékesek felé. Viszont az elmaradt mozipontokat nem kapjuk meg. Még jó, hogy én csak 1x töltöttem ki.

9. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Kortyintottam a kávékból...köszi..:)
    Mazsok vigyázz magadra, mert belőled, csak egy van...és mi lesz ha lebetegedsz Te is?

Ma reggel elszunnyantottam. A páromkám azt mondta, ráérsz felkelni. Megfogadtam és 9(!) ig aludtam.
    Eleddig a restanciámat rendezgettem a farmokon.
    Üzenem akit érint, hogy a Hármaska szépen fejlődik. Már nincs 0 számú növény semmiből.....:)

Nálunk nincs kör. Enyhe derengés van. 8 fok Celsiussal. [​IMG]

10. zsozso577

szia
    Jujjj.....te szegény!:oops:
    Ó.-ról voltak vendégek?
    Én szeretem a vendégeket....de csak az olyanokat....amilyenek ti voltatok!:p
    Mazsok és Farkas kiszolgált minkent......Nekünk nagyon jóóóó dolgunk volt!
    Mi csak röhögtünk!....na...nem rajtuk!xD
    Amikor strucc-politikát folytatok......akkor szinte semmit sem tudok!
    Naaagyon szigoruan betartom!
    De.....most néztem a naptárt...és pénteken kezdődik az event!
    Mazsok is el van varázsolva!:cry:8)
    szia
    De jóóóóó helyen laksz! Báááááárrr most nálunk is elég enyhe idő van......de ködös!
    Itt laksz?.......Talán egyszer-kétszer jártam arra! Nem tudom.....H.szoboszlóra vagy
    H.nánásra mentünk! Nálam Szoboszló viszi a primet! Amikor még borsodi voltam....
    évente 1x biztosan elmentünk! Az évek teltével.....biztosan ti is sokat fejlődtetek....
    ott Böszörményben!

11. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Igen siettem reggel mert össze kellett szedni a bandát és orvoshoz indulni...a gyógyszertárban annyit költöttem mintha karácsonyi ajándékot vennék....csúúúcs
    o_O
    Van sok kávé...most már járnak be többen igy kell az utánpótlás.;)
    Mind a ketten hisztiznek...most éppen a távirányitóért ölik egymást...mint 2 gyerek...de komolyan...:wuerg:
    Deee event lesz....a karácsonyi aszem....:)

Sziiiia!
    Igen....de sajnálom is mert elég erős gyógyszert kapott...és egyedül nem nagyon tud még pulovert felvenni sem:sleepy:deee megkérdezte ma milyen sütit sütök...a pocakja nem betegxD
    Szia!
    Naaaagy gratula...ez tényleg szerencse...igy kell ezt csinálni.ÉÉÉÉS kiabáltál hozzá...?,tudod mint nálam
    :D
    Köszi....a bátoritást...megetettem őket..gyógyszer bevéve...most tévéznek8)Holnap meg szabadságra megyek pár órára...itt hagyom őket mert megőrjitenek;)

Sziiia!
    Köszönöm szépen ,belőlem csak egy van...hála istennek...xDnem szeretnék lebetegedni.....a karácsonyi előkészületek zajlanak....és persze péntekre mindenkinek jól kell lennie...adventi vásárba megyünk...és ott nagyon finom mindig a forralt bor...aki beteg az nem ihat:):wuerg:Jól mondta a párocskád...hova kapkodnál...feküdj csak és pihenj.:)
    Nagyon ügyesen haladsz....csak így tovább...:)
    Nem értem....miért???o_Oel vagyok varázsolva....akkor mégis királylány vagyok??:inlove:

zsuzsa-mama és zsozso577 kedveli ezt.
  12. zsozso577

sziaaaa....
    Igen-igen! Álmodj.....KIRÁLYLYÁÁÁÁÁNY!
    Megijedtem, hogy holnap már kezdődik....de csak pénteken!
    Nahhhh....erre mondtam, hogy el vagy varázsolva, mert holnap
    emlékem szerint csak szerda lesz.
    Azt....ezért tudom, ennyire pontosan.....mert holnap megyek
    halat venni......persze, ha el nem felejtem!

mazsok és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  13. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Sziiia
    Álmodok álmodok..és közben várom a herceget aki segit nekem:inlove::D
    Akor elnéztem....hááát legalább még van egy kis idő pajtát tölteni...meg állatokat tenyészteni...Most ötülök hogy ennyi ólam van...és mégis...igy is sokáig tart az állatkák darabszámát növelni.
    Nem korai a halvétel???persze én ehhez nem értek...pecás feleség vagyok...mindig van halxD..én még a főfogáshoz nem vettem meg a húsit....de azzal nem kapkodok...ráérek még...akár az utolsó napon is megvenni.

14. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia
    Bizony jó dolgunk volt, pedig én is vendég voltam, mégse csináltam semmit.xD
    Na most azért kicsit több dolgom volt. Igen, jól sejted, Ó-ról voltak.:music: De látod..........túléltem.;) Ha nehezen is.xD
    Örülök, hogy csak pénteken kezdődik az event. Még nem vagyok rá felkészülve. De lehet, hogy még pénteken se leszek.
    Szia!
    Jól tetted, ha lehet kicsit lazítani, azt meg kell tenni. Jól esik az nekünk.
    Gratulálok, habár nem érint,én csak hallomásból tudom, mi történt.:eek:
    Szia!
    Köszi, igeeen........halkan visítottam, mert azért ne nézzenek bolondnak.
    Menjél csak, lehet, hogy jót tesz nekik, hogy elmész. Rájönnek, hogy nélküled nehezebb. Nincs, aki odavigye a sütistálat.xD
    Ki tudja, mivé varázsoltak??:D:D
    Én is vártam a szőke herceget fehér lovon, de nem jött. Habár azt mondták, én vagyok a hibás, nem raktam a kapuba zabot, így a ló nem tudta hol kell megállnia.:eek:xD

mazsok kedveli ezt.
  15. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Na igen...nálunk lehet visitozni...tudják hogy farmbolond vagyok...ha visitok tudják hogy valamit nyertemxD
    Igen már nagyon várom...egy kis kiruccanás nem árt..;);)
    Szóval akor a ló volt a hibás???húúúú....akor ezért nem jön hozám sem a herceg...tőlem jöhet motoron is,....xD
    Készen vagyok a sós mákossal...igaz csak fél adagot csináltam...azóta nagyon aktiv lett a családom...egyfolytában a stelázsim körül vannak.-...o_O:D

16. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Elegem van a húsokból. Mindenféléből. Mostanában igen zsíros volt a kilincs is mifelénk..
    Ne nevessetek ki tejbegrízre vágyok. Fahéjasan... Esküszöm, hogy megcsinálom estére vacsiként..!! :)

mazsok kedveli ezt.
  17. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Nagyon tudlak sajnálni...de én a disznóvágáson lettem volna...én most nem vágyok tejbegrízre...találtam annál jobbat.....amire most rákaptam az a zabkása párolt fahéjas almával:p
    Most a karácsonyi menün gondolkoztam...mit és hogy kéne...nem szoktam karácsonykor is a tűzhely mellett állni..megfőzök 24-én és akkor eszünk amikor akarunk abban a 3 napban...székelykáposzta,töltött káposzta,halászlé,húsleves,töltött és rántott húsok...köretek a hűtőben...és akkor eszünk amikor akarunk...na meg a sok sütikexD
    Na nem is beszélek ennyit mert te tejbegrízt ennél....de ha mégis csinálsz..nyitva az ablak egy tányérkával küldesz nekem??;)

18. Snoopy

Snoopy Fórum ismerője

Sziasztok!
    Egy ideje megint nem voltam, sajnos egy perc nyugtom sincsen... Felmondtak az anyósnak a munkahelyén, és most itthon van egész nap... :S
    Nem is ez a baj, csak egyszerűen fáradt vagyok és minden sokkal lassabban megy... Most is éppen csak felkukkantottam és gondoltam szólok, hogy élek még. :D Remélem lesz a héten kicsit több időm és akkor tudok jönni rendesen. :D
    Jobbulást a betegeknek. :D
    Mindenkinek szép estét! :D

mazsok kedveli ezt.
  19. topipogi

topipogi Fórum félistene

Vigyázz, ha motoron jön, lehet, csak benzinkútnál áll meg.xD
    Aki beteg feküdjön, ne rohangáljon a hideg kamrába nasizni.;) Vagy nem is olyan betegek???:)
    Szia!
    Nem irigylem anyósodat. Jó, hogy bekukkantottál, így legalább tudjuk, hogy nincs semmi baj veletek.
    Néha pihenj kicsit!!!

Snoopy és mazsok kedveli ezt.
  20. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Nem tudtam mi van veled...gondoltam apa otthon van és vele vagy elfoglalva.Átérzem anyósod helyzetét...nagyon rossz érzés...nyugtasd meg..biztosan ideges szegény.
    Jó hogy megvagy..gyere csak ha van egy kis időd...:pPénteken event lesz;)
    Jaaaj akkor a benzinkúton sokat kell fizetni...na meg a bukósisak elrontja frizurámat.:wuerg:
    Majd mond meg nekik betegek...de csak amedig sütit nem látnak valahol.xD

Snoopy kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.