Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. topipogi

topipogi Fórum félistene

Jesszus------még sportszeletet is.:eek: Mi kókusztekercset csinálunk a darált kekszből. Nem mi, hanem a lányom. Az az Ő reszortja.
    Reggel valamit megérezhettem, mert elkezdtem fahéjat termelni.:)
    Én majd event kezdéskor takarítok, ahogy érnek az állatok. A főfarmon meg most is 1x1-es föld van, nincs vele tennivalóm.
    Remélem gyorsan lezavarom az eventnövényt, karácsonykor már nem fogok tudni avval foglalkozni.

mazsok kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Kinyitottam az ablakot....megérkezett...:)
    Ezzel a rózsaszínűvel én is úgy vagyok, mint Topipogi...:)

Más: aranyáron, megy a köles...A Hármaskán gyűlik a Csp. mert ott nem csinálom az eventet...(Eddig 5000 db. köles adtam el maximális áron....:)

mazsok kedveli ezt.
  3. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Nem lett sokk belőle és már most kostolgatják amikor meg sem dermedt rajta a csoki.xDLetakaritottam és kölst termelek de sokat...éppen most töltöttem fel...szóval tetszik a darabszám nem szeretném leamortizálni:wuerg:Én sem ezel szeretnék foglakozni karácsonykor...hanem a
    Ajánlottam a bagolynak hogy siessen velexDjaj már...te sem kéred???o_O:(senki nme szeretné megkostolni?:cry:
    Persze hogy felment az ára...egyszerűbb megvenni mint megtermelni..én simán megtermelem...jó az ugy nekem;)

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  4. Koppi

Semmiféle repülő jószágot nem láttam a culáp tetején. Lehet elkóborolt másfelé..:)

mazsok kedveli ezt.
  5. topipogi

topipogi Fórum félistene

És még ráadásul rózsaszín is.xD
    Benéztem a piacra. Huh. Nem kell túl sok, inkább megtermelem.

Csokit is raktál rá?? Persze, hogy kóstolgatják.xD És még el se dugtad.;)
    Én is megtermelem inkább. Egyetértek veled. Ráadásul nem is kell sokat termelnem. Lehet, hogy kicsit lejjebb fog menni a darabszám, de majd event után pótolom, ami még hiányzik.

zsuzsa-mama és mazsok kedveli ezt.
  6. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Ott volt....vitte a sütit neked és visszajött;)én is szoktam keresni...de lehet már nem találnak el hozzám:(
    Most már eldugom...mindenki felvonul aludni..én véletlen lemegyek és elrakom...a széleket selejtnek gondolták....az kapásból lenyúlták...a többiről meg azt mondták párolog...adok én nekik párolgást>:(
    Nem kell sok valóban..és utána is ráérünk termelgetni..mondjuknem pont karácsonykor...nem is tudom hogy meg fogom e találni a gépet hétfőtől...gyorsan le kell kell termelnem a mennyiséget...mert hajtás lesz o_O

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  7. Snoopy

Snoopy Fórum ismerője

Szia! Köszi, de sajnos nincs időm... Aratni is ilyenkor érek ide... :S Anyósom meg megy munkanélkülire, addig is kapja a pénzt, és reménykedik, hogy lesz még jobb is. :D

Szia! Most megint nincsen, holnap jön haza. :D Karácsony előtti nyűglődés van éppen. :S Igen, tudom... Nem lesz időm... Sütés meg pakolás... És nagyon nincsen kedvem megint leszedni az összes ólat... Majd megpróbálok képet feltenni, hogy miért nem... :D Megyek, mert írás közben aludtam vagy 5 percet. :D Jó éjt!

Sziasztok! Jól látom, hogy én vagyok az első? :D
    Itt vannak a képek. :S
    http://kep.psharing.com/821760.jpg
    http://kep.psharing.com/821761.jpg
    http://kep.psharing.com/821762.jpg
    http://kep.psharing.com/821763.jpg
    Most éppen gyűjtögetek, szóval fuccs az eventnek, de nem baj, egyébként sem lenne rá időm. :D
    http://aranykanal.613.hu/images/templatemo_image_04.jpg
    Itt egy kis ebéd nektek is. :D
    Most megyek altatni. :D Sziasztok! :D

Hsz. összevonás /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.12.14
  8. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép napot mindenkinek!
    Jöttem gyorsan...ajándék vásárlás volt..és egy kis plusz süti a papának...sietnem kellett mindennel hogy event kezdésre ideérjek...:)
    Snoopy te aztán nagyüzemben csinálod az állattartást...nálam is igy volt event előtt és utána is igy lesz.Le voltam fogyva most termelek vissza.Köszönöm az ebédet..nagyon jól néz ki...én ma nem főztem.....papi főzött majd megyek és megkóstolom...
    Csajok elkezdtétek az eventett?
    Jók legyetek...este jövök és kaptok egy kis finomságot is;):inlove:

Snoopy és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  9. Koppi

Alig várom a finit...:)
    Az event gond nélkül indult. Remek piaca van a fahéjnak... (Jó, hogy raktáron van 10000 darab belőle...:) )
    Régebben én is az állattartás helyeztem előnybe, de mostanság sima növénytermesztő lettem..

Utoljára szerkesztett: 19.12.14
  10. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Sziasztok topikosok!
    Jaj de jól jártam ma....olyan finom bort ittam...1dl kértem csak....és az pont elég volt...főleg mert tűzforró.persze forrón szeretem...de nekem sincsen azbesztből a nyelvem:pxD
    Vettem ajándékot,csavarogtam...full jó volt...köszönöm szépen Topinak a vigyázást...minden rendben volt és láttam rendesen el vannak vetve növénykéim...csak ugy figyeltek a földben.:inlove:
    Hoztam is egy kis finomságot mert megigértem...[​IMG] erre tipikusan igaz a mondás...ronda de finom.:p
    [​IMG] mézes krémes....
    Ja és persze hogy ne maradjunk vacsi nélkül...csak levest hoztam...a minap ettem ilyen finomat...és annyira szeretnék én is csinálni de sajna csak én szeretem...
    [​IMG] ezt meg lehet ismerni szerintem;)

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  11. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!
    Nálam is simán zajlott az event kezdése. Éjszakára már mindenhová eventgazt ültettem. De asszema Bahára nem fogok, úgy is simán időben kész lesz. Nagyon kevés tp-t ad.
    Ma gyönyörűen sütött a nap. Holnap is ilyet szeretnék!!
    Megismertem...........zöldbablevesxD
    Jó éjszakát mindenkinek!!

mazsok és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  12. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Régen voltam nálatok, kicsit megpihizek és libbenek tova.
    Mazsok ! Akartam egy madarat küldeni, de nem ért célba.:) A címzett ismeretlen volt. Most már tudom a kettő nem uaz.

Szép napot Mindenkinek !!:)

mazsok kedveli ezt.
  13. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép reggelt mindenkinek!
    Topi imád meghallgatásra került...ma is csodaszép napsütés lesz...legalábbis ugy tűnik most a reggeli napsütésből itélve.;)Én is elgondolkoztam rajta hogy mit ültessek a bahára....de mire elgondoltam elvetettemxDMajd estére már nem azt vettek.
    Zsuzsa mama szia...sietek hátha még itt érlek.Megoldódott tegnap a kíváncsiság tárgya?Olvastalak titeket...mert szoktam mindig...csak már fáradt voltam akkor irni is.Ha baglyot szeretnél ...akkor elöször küldök én...ha neked egy és ugyanaz a neved??Megpróbálom.:)
    Kávé is van...gyertek...
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  14. zsuzsa-mama

Tudsz rám hatni !! A kávé illata visszacsalogatott. Köszönöm, minden rendben.:) Sikerült !!!:):inlove:

mazsok kedveli ezt.
  15. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Na igen..a kávé...az mindekire tud hatni..és tessék sűrűbben jönni....hiányoltalak már.;)persze tudom sok dolog van ilyenkor...éppen most lettünk készen egy mézeskalács házikóval...kisült...estére a diszités és összeállitás jön már....xDHoztam egy kis ebédet..nálunk ez a mai menű...
    [​IMG] tárkonyos raguleves
    [​IMG] Gundel palacsinta....tűz nélkül

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  16. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szép napot mindenkinek!!
    És tényleg az!!! 7 ágra süt a nap!!xD
    Szia!
    Jó, hogy beugrottál!! Már azt hittem, valamiért haragszol ránk. De tudom, ilyenkor az ember fia-lánya azt se tudja mihez kapjon.o_O

Szia!
    Köszi a kávét, ebéd utánra tartogatom.
    Este én is baha növényt vetek. Most napközben mehet az eventgaz.
    Az első feladatot beadtam, de sajna csak aratnak a munkások, másra nem hajlandóak.:p:(
    Sétáltam egyet a napon. Nagyon szuper idő van, csak a szél fúj nagyon.

mazsok és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  17. zsuzsa-mama

Sziasztok !

Köszönöm a szíves látást !

Mazsok, Topipogi ! Miért is kellene haragudnom??? Igaz Ti még nem ismertek, de ha én haragszom, azt szeretem mielőbb tisztázni.
    Mindenkinek van esélye nálam, egyszer tévedhet valaki, akkor kap még egy esélyt , ha az sem jön be, akkor lehúzom abba az irányba a rolót !xD
    Na most aztán el ne szaladjatok.xD:inlove:
    Ma szuper napom volt. A pici unokámmal lesétált az anyja, mert 7 ágról sütött a nap. a 3 nagy qvadoztak a jó időben, utána nálam összejött a csipet-csapat, a fiamnak is sikerült Svájcból becsatlakozni. Hát szerintem az utcán is lehetet hallani a viháncolásunkat. Nem régen mentek haza.
    Az ebéd fini volt, kicsit megdézsmáltam.
    Egyenlőre elég volt belőlem.

Jót ne halljak !!!!:)

18. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Bentről nézve nagyon jó idő volt..a boltba menet viszont azt hittem leviszi a szél a fejemet.o_OMivel nem arattam délután mert nem voltunk itthon...most estig vetegetek rövidet..nálam sem akarnak ugy müködni a munkások ahogy gondoltam...csak fél munkát végeznek:wuerg:xD
    Képzeld mégsem csinálok bejglit....kaptunk a haveroktól egy fél rúddal...ugyhogy felmentést kaptam...xDde azért lehet lecsökentem a mennyiséget és felét megcsinálom...kacérkodom a gondolattal.;)
    Szia!
    Én békülékeny vagyok...nem nagyon szoktam haragudni...csak arra aki bánt...aki simán csak h...lye azt sajnálom...szegény nem tehet róla;)
    Jó kis programod volt akkor ma....feltöltött ugye???és gondolom el is fáradtál egy kicsit.:)

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  19. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Az egyenes út a legjobb, igazad van.
    Nagyon jó napod volt, legyen sok ilyen.
    Igyekszünk, nem akarunk mindig jók lenni.xD
    Szia!
    Szélárnyékban mentem, ott nagyon szuper volt az idő. Most viszont dörög, villámlik. Győrben meg hatalmas jégeső volt, 5 perc alatt minden fehér lett. Lányom küldött képet. Persze idevarázsolni nem tudom.:(

Jól van, ne csinálj bejglit. Beleegyezem.:D:D Csináld meg a felét, és mond, hogy nem bejgli, hanem diós tekercs.

Utoljára szerkesztett: 20.12.14
    zsuzsa-mama és mazsok kedveli ezt.
  20. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Azért holnap elküldheted a képet farmtelon..érdekel...:p..néztük a tévét és nem tudtam mi ez a dörgés...mit csinál a szomszéd???kinézek és zuhog az eső...szegény szomszéd nem tehetett rólaxD:wuerg:
    Zöld az egyik betű...mit csináltál vele?:D
    Kiváncsi vagyok..minden recept szuper amit tőled kaptam...ki kell próbálnom legalább fél adaggal....:)biztosan finom lesz ez is:music:

zsuzsa-mama kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.