Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Tegnap este tényleg nem kellett altatni ! Bedőltem mint egy zsák, az altató műsorom ment, kb a vége felé járhatott, mikor kikapcsoltam a TV-t és durmoltam tovább, így is korán reggel lett.
    Mazsok ! megtudod ma amire kiváncsiak voltunk !xD Azért ennyire ne hizlaljátok fel a családot.xD
    Tegnap Tőlem is kérdezte a nagyobbik unokám -aki húst hússal eszik, de nem is baj, most van fejlődőben. -mi lesz az ünnepi menű. Mondtam zsírosdezska lilahagymával. Válasz az jó, csak a kettő között legyen 1 szelet hús.xD
    Nem zavarok tovább, pihenjetek még. Csendben tovább állok !:)

2. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép reggelt mindenkinek!
    Nagyon szépen süt a nap...de a szél ami hozzá társul az valami borzasztó...:wuerg:és kell menem vásárolni...brrrr...nem akaroko_OHúú Zsuzsa mama kíváncsivá tettél...:DHízlalom a családot??één???....ugy kell eldugnom mindent....de a lánykám tegnap felfedező túrát tett amig mi vásárolni voltunk...és megtalálta az összes sütit...képzelheted milyen boldog volt...és pláne én:D:inlove:Megyegyeztünk minden nap hozzok be egy kis tányér sütit....
    Hogy haladtok az eventel?????Nekem ma a gazak készen lesznek...nem kapkodok és tegnap egy aratásom ki is maradt...ráérek...utána ugyis hosszabbat kell ültetnem hogy legyen felröpim.;)
    Hoztam a kávét...és egy kis sütit hozzá...
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  3. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép napot mindenkinek!

Egy gyors bekukkantásra van időm. Nemsokára indulunk a nagy ünnepi rokonlátogatásra, ami megfelel egy országjárásnak. Bő egy hét alatt teljesítjük is. Így most kívánok nektek nagyon boldog karácsonyt.

mazsok és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  4. zsuzsa-mama

A kávé megint visszacsalogatott ! Már csak olvasnod kell !!
    Most még azért üldögélek a gépnél, mert most tudtam elindítani az utolsó adag liszt keverést. A következő aratással meg lesznek a növényeim, így már én is csak a felröpikre várok.

Ezután megy a hosszú érésüek ültetése, mert a mai teendőim is így kivánják.
    Legyen szép napotok !

mazsok kedveli ezt.
  5. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Igen nagy ereje van egy kávénak:pigenis értettemxD
    Elszámoltam magam alisztnél...vagyis belekeveredtem..és nem tudom mennyi kell...ugyhogy várok...ugyis hamar megkeveri...majd meglátom mennyi kell még....meglesznek a növényeim...és nálam is persze hosszú megy...holnaptól beindul anagy konyha event...mindent megnézni megvettem e....és persze a sütiket amit lehet elkésziteni...holnap zserbó nap lesz...és améteres tésztáját sütöm meg...raffaellót készitünk...ez lesz a délelőtti program...délután meg kókuszkocka készitése....xD

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  6. zsuzsa-mama

Hűűűűűűűű! Te mennyit sütsz.........ez már a harmadik hadosztálynak is elég lenne. Van türelmed az biztos, mert ezek elég macerásak, legalábbis nekem.
    Jó kohyházást ! Megyek én is lenditek valamit a portán.xD

mazsok kedveli ezt.
  7. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Igen...nálunk a családban a nagyszülőkkel nincsen ajándékozás...mindenhová egy nagy tál süti megy..és akkor nekik nem kell sütni.Vendégek is besnek ilyenkor mindig...legyen mivel megkinálni....és karácsony másnapján a haverok is át szoktak jönni egy capuccinóra...ott is egy tál süti elfogy...tehát képzeld el hogy azon aggódok hogy kevés leszo_O
    Macerás persze...de a méteres az én kedvencem...az mindig van....igazából mézes zserbót szeretnék...csak nem tudok....nekem az nem szokott sikerülni.:(

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  8. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szép napot !!!

Szia!
    Köszi a kávét. Most nagyon kell. Jól elaludtam.:( Mintha nem lenne semmi dolgom.:eek:
    Gazok köv. aratással kész lesznek, már a szédültre nem is kelett vetnem, visszapakoltam az állatokat. Megint hangos a farm.xD
    Ügyes lánykád van. Kiszimatolt minden sütit!!xD
    Kész a citromos linzer. Már dobozban.
    Nagyon jó utat, vigyázzatok Magatokra. Nektek is boldog karácsonyt!!
    Szia!
    Lisztem kész, növényeim is a köv . aratással. Nekem is csak a felröpik hiányoznak.
    Nagyon tetszik a karácsonyi menüd.xD Asszem nem merem bevezetni.:eek::D Hogy én mit kapnék?:eek::eek:

zsuzsa-mama és mazsok kedveli ezt.
  9. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Tudtam, hogy valami csalafintaság lesz a feladatban. Ugyanis szinte mindenkinek kész van az ánizsa, mégis alig van felröppenő.
    (legalábbis nekem) Innentől okosan köll játszani, hogy mit érdemes kirakni? Állatot, netán hosszú érésű növényt ?
    Majd összehozom valahogy..:)
    Szép napot, jó utazást és minden földi jót Nektek !

mazsok kedveli ezt.
  10. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Nálunk is napok óta szép idő van......tegnap sem volt eső.....bár a szél
    az erős....de ezt már mi megszoktuk.

Az eventet....ma kivégzem.....40 db felröpi hiányzik.....bár most rövid
    van ültetve....köles és trs-i.....elég sok elment belőlük, mivel jó ára volt a
    piacon és nem tudtam ellenállni!
    Egyelőre az állatokat még nem teszem vissza....a fákat nem szedtem le.
    Bár a farkason nagyon gondolkodom.....mivel jó ára is van a piacon és még
    nekem is hiányzik...

A kitüzött célok készen vannak....ma és holnap a jól megérdemelt
    pihenésem töltöm. ....aztán kedden jön a következő menet!

11. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Nem csak neked hiányzik a felröpi. Nekem is, jó sok. Majd a hosszú érésűek adják. Legalábbis remélem.
    Én a szédült szántót teleraktam állattal. Többi helyre veteményezek.
    Szia!
    Fákat én se szedtem le. Azt csak nagyon húzós eventeknél teszem meg, bár ott se szívesen.
    Nincs farkasom, nincs vele gondom. Nálam a piacon 1 db sincs.
    Sütöttél mézeset???

mazsok kedveli ezt.
  12. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Na és ha elaludtál...a munka megvár...és legalább egy kicsit pihentebb vagy.Ügyes vagy nagyon...én nem kapkodtam el...mégis minek...van jobb dolgom is
    :Dfőleg ha a barátaimmal lehetek.;)
    Ügyes a lánykám hogyne...most viharzott le egy hatalmas tábla csokival...30dkg milka...valahogy el kell vennem tőle...mert reggeli az még nem volt:wuerg:még mindig gyereko_O:D
    Mi az hogy dobozban??miért nem egy tálkában elöl a konyhapulton??Képzeld csak el micsoda rajzás lenne körülötte....kikopna a járólapxD

Szia!
    Persze hogy ez egy könnyű eventnek igérkezik...a felröppi meg ugyis meglesz akármit ültetünk..a rövid érésűt sűrűn a hosszút ritkán aratjuk..meglesz az mindenhol.:)
    Szia!
    Nagyon ronda és erős szél van itt is.
    Nem piacoltam vele,semmi terményt nem adtam most el...termelek...mert elég nagy eventek lesznek jövőre....új a tervező és fejlesztő gárda feje...és tudja mi kell a népnek...amit lehet azt betankolok és termelek nagyon...hellyel közel megy is.Farkas...hátam közepére sem...xDmaaajd egyszer csak.
    Pihenni is kell csak...a kitűzött cél nélkül is...bár igy édes a pihenés ugye,;)
    Szia!
    Össze vissza idézgetek...remélem azért olvasol még!
    Nagyon jó programod lesz...finomakat eszel...és jót beszélgetsz a régen látott rokonokkal.Nagyon vigyázatok magatokra...figyelni az úton...nem kell kapkodni..odaértek lassabban is.
    Neked is kellemes ünnepeket kivánok ha addig nem tudnál jönni.pusza:)

Utoljára szerkesztett: 21.12.14
  13. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szia
    Ha sok event-növény kell.....én akkor leszedek mindent. Most a szigethez hozzá sem nyultam,
    ólakat szedtem le a farmon is....és tényleg nyugisan kész lett a növény, ezért külön köszönet a
    BP-nek , hogy a karácsonyi előkészületek hajrájában nem ültettek gép elé!
    Igen megsütöttem és annyi lett belőle, hogy a következő karácsonyra is maradni fog.
    Nem is tudom, hogy miért sütöttem meg az egész adagot!
    szia
    Ez a farkas.....nem az a Farkas!.....ez szolid....házias és hozza a sok csp-t!
    Tényleg...jelenleg kifogytam a házi munkából....lassan készülök, megyek az erdőbe.
    Mivel strucc-politikát folytatok.....igy nem tudom, hogy mi vár ránk jövőre!
    Igy csak kiiráskor tudom meg, hogy mit is kérnek.
    Addig azt termelek.....amit én gondolok....amiből kevés van.

14. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Jaaaa akkor jó...akkor talán megnézem ezt a farkast;)
    De jó neked hogy kifogytál a házi munkából...nekem egy elhúzható ajtót kell még lemosnom és én is készen vagyok...deee azt valahogy nem akaródzik nekiállni...pedig ma be kel iktatnom még..és ragyog az egész lakás...aszemxD
    Sokat olvastam a topikokban..lesznek nagy eventek...kicsit rákészülök...a pajtatöltés mellett.Most már igazán nálam amiből kevés van...hmmm...a holló:D

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  15. Koppi

Szia !
    Valahogy nem vágyok a farkasra. Megnéztem a táp iszonyú sokba kerül hozzá. Elleszek nélküle, mint ahogyan a tanodás is a végén lett.
    A szilveszteri event, valószínűleg kimarad, mert 28.-án indulunk telelni..és ott töltjük a nevezetes napot is, ahol nincs internet..:)

mazsok kedveli ezt.
  16. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Jó lesz a szikveszteri event is...mi itthon bulizunk...de ez nem gátol meg hogy néha ne nézek rá a farmomra...biztosan nem lesz húzós event...elvégre búcsúztatjuk a idei évet.:)Bedobáljuk ami kell és kész.

17. topipogi

topipogi Fórum félistene

Most én sem nyúltam a szigethez. De nem is kellett szerencsére.
    Ha nagyon húzósra csinálták volna ezt az eventet, azt hiszem, hogy akkor fájó szível, de kihagytam volna.
    Nekem egyszer régen kőkemény lett a mézesem, és szépen felakasztgattam a fára. Nagyon jól nézett ki. Persze akkor még nem volt ez a jó kis receptem.
    Hogy lehet a házimunkából kifogyni??o_O Te nagyon ügyes vagy. Ez a leghálátlanabb munka. Csak akkor látszik, ha nem csinálod. xD
    Én sem tudom mi vár rám. Termelek, ami fogy, kevés, aztán majd lesz valami. Többet nem tudok termelni, hisz csak néha csúszok el az aratással, igyekszem mindig kiszámolni, hogy mikor tudok jönni, és olyat vetek, ne legyen sok üresjárat. De nem vagyok függőőőxD

Koppi szia!
    Miután nem hajlandó többet beidézni, így írok.
    Szóval a világ háta mögé mentek szilveszterezni. Az se rossz. Néha nem árt elszakadni ettől a szerkentyűtől.

Mazsok hogy készülsz az eventekre? Csak nem fogod kirakni a hollót????xD

mazsok kedveli ezt.
  18. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia Topi!
    Nem idézlek...de ennyire nem lehetsz gonosz???:cry::cry:ne piszkálja azzal ahollóval...igy is olyan szerencsétlen vagyok vele...utálom a szárnyasokat!!!:wuerg:
    Készen vagyok az event növényekkel...és egy két kört répázok és teszem ki lassan az állatokat.Később meg hosszabb érésűt ültettek.
    Már nem is tudom hol milyen állatom volt kitéve.o_O

19. Snoopy

Snoopy Fórum ismerője

Sziasztok! Tegnap nem tudtam jönni, mert délelőtt vásároltunk délután meg sütöttünk, este pedig olyan vihar volt, hogy el-el ment az áram... Hun vót, hun nem... :D
    Ma díszítgettem a sütit, És sikeresen bedöglött a termésem. :S Még jó, hogy az állatok nem murdelnek meg. :D
    Most megyek, van még egy "kis" takarítani valóm!v :D Szép estét mindenkinek! :D

mazsok kedveli ezt.
  20. Koppi

Aztán miért nem szereted Te azt a szárnyast?? :) :)
    Én már "vidáman" hosszúzok ...:)

Én mindent leszedtem, mert most más szisztémával akarom csinálni a Bahát. Kapóra jött az event és gyorsabban is kész lettem az ánizsal...
    Igen végre nem itthon töltjük a szilvesztert az egyik baráti házaspárral megyünk. Olyan 30 év után először...:)

mazsok kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.