Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Csodálatos napot mindenkinek!
    Kívánom hogy házatokat kerülje el bú és bánat...és költőzőn oda a szeretett .béke és nyugalom!
    Kívánok minden kedves Topikostársamnak és Moderátoroknak Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket!
    El a géptől.... és mindenki szeretgesse a családját..és örüljön ezeknek a pillanatoknak!

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  2. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!
    Remélem mindenkinek nagyon jól sikerült a tegnapi nap, ahogy eltervezte. Pihenjetek, jókat beszélgessetek, egyetek, igyatok, érezzétek jól magatokat.
    Az idő nem télies, hó nincs, de azért mégiscsak karácsony van.

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  3. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép napot mindenkinek!
    opi nálunk olyan volt amilyenek elterveztük...békés boldog;)
    Már korán felraktam a húsilevest...arattam vetettem egy gyorsat..és már megyek is mert hiányolnak...olyan jó hogy együtt vagyunk...nincsen semmi dolgom..és tudok lustizni egy kicsit.Ma papás holnap mamás nap leszxDLányom nagyon örül neki...;)
    Valahogy nem hiányzott a farm tegnap este...csak a sütis tálig tudtam moccani:inlove:a cicám már válogat a sok finom falat közül:wuerg:mondtam neki hogy januártól diétázik velem együtt:music:
    További nyugodt és boldog ünnepeket kívánok mindenkinek!

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia és jó reggelt Többiek !

Túl a Karácsony mindkét napján...immár készülődünk a ó év végére :)
    Az ünnep első napján anyós és keresztmama látogatáson voltunk. Tegnap már fel sem öltöztem, mert az orromat sem dugtam ki a lakásból.. Igazi karácsonyi hangulat volt itthon. Szerintem a gyerekek szépen feldíszítették a fánkat. Én megcsináltam a karácsonyi pudingot....[​IMG]

Megérkezett a fagy is. A hó még nem, de várhat még 1 napot, mert holnap reggel indulunk autóval...., hogy messzebb szilveszterezzünk...
    Nekem az elmúlt 2 napban nem volt belépési nehézségem, mert alig voltam itt....
    Apropó ! Itt a kávé...:)

mazsok kedveli ezt.
  5. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép reggelt mindenkinek!
    Én is naponta egyszer benéztem aratni vetni és kész...attól függ mikor....
    Nem készülödök az óévre mert ugyis jön magától a vége...megvárom.Soha nem kívánkozom el itthonról olyankor...nekem nagyon jó így...olyan igazi családias.
    Nekünk hatalmas fenyőfánk várt díszitésre amit kivételesen most nem én díszitettem....és gyönyörű lett....büszke voltam a kis családomra.

Csajok kiszedtem a rókákat a erdőből..és baglyok mentek e helyükre a pulykák helyére pedig barik.Haladok rendesen az állat tenyésztéssel.A növényeket a gazdaköribe tenyésztgettem idáig most a pajtába.Rózsa nemesitésemből már csak egy bónusz hiányzik..és próbálnám is a következő eventel...Topi drukolj hogy sikerüljön!
    Már megy a titokfa nap....hajráááá
    Vesztek fát?

Gabi922 kedveli ezt.
  6. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!
    Gyönyörű napos idő van. Pihenem a karácsony fáradalmait.xDTegnap én sem voltam messzebb, mint a kutya tálja.:D Csak ettünk, tévéztünk, ide heveredtünk, oda heveredtünk.
    Neeem veszek titokfát. Nincs is miből, mert ha még mozi lenne, akkor csaak összekapirgálnám ami kell, de így nem. Nem igazán szokott szerencsém lenni.
    Az utolsó csizmában lévő 4 titokólból semmi extra nem lett. A felhőnem örültem, volt is rá mit kiraknom.
    Köszönöm a kávét!!

Gabi922 kedveli ezt.
  7. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Bár nem nekem írtad de én ettől még drukkolok neked ! Drukk, drukk, drukk, így jó lesz ? :) :D
    Erre a farmomra nem vettem (nincs píz) Ám a Garabonciásra vettem 6-ot. Lassan be is érik... megyek és megnézem...:)

Gabi922 kedveli ezt.
  8. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép estét !

Jöttem kicsit benézni, de látom , még Ti is ünnepei hangulatban vagytok. Én sem lenditettem ma sokat. se a farmon, se a lakásban. Pihiztem. Ezt a nagy titokfa mizzériát kihagyom, mert még sosem volt vele szerencsém.
    Legyen szép estétek..:)

Gabi922 kedveli ezt.
  9. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép jó reggelt mindenkinek!

Hoztam egy kis könnyű reggelit a megterhelt gyomroknak.

[​IMG] [​IMG]

Nálunk havazott, így lett egy kis téli hangulat a karácsony végére. Még mindenki alszik, tegnap nagyon elfáradva értünk haza a nagy rokonlátogatásból. Így most csak lábujjhegyen gépelgetek, és itt is csak halkan kopogtatok.
    Nagy gondolkozás után vettem egy pár titokfát, mert mégis csak kedvenceim a fák. :pxD Majd jövök az eredménnyel.
    Szép napot addig is :D .

10. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép napot mindenkinek!
    Gabika köszi a reggelit...ezt pont eltaláltad...süti és húsundorom van teljesen.:wuerg:
    Elraktam a fagyasztóba a megmaradt káposztát meg husikat.....jó lesz az 1-2 hét múlva;)Sőőőt megmaradt süti...mindenki tologatta meg finyázott...azokat is elraktam....szóval aranyat fog érni ha sütehetnékünk lesz.
    Vettem én is 3-3 titokfát.....nem bírtam megállni...én is imádom a fákat.A főfarmon:xxl bodza,naspolya,szamóca lett.Szamócából csak 3 volt igy örültem neki...xxl bodzám nem volt még...és naspolyám sem...szóval vettem még 3 fát...hátha lesz kökénybokrom.A szigeten csillaggyümölcs és valami xl fa lett...éééés tamarinduszfa....szóval ott csak 2 fát vettem....meglátom mi lesz belőle.;)
    Holnap event kezdődik...tehát el ne felejtsetek hosszút ültetni ma este.Olvasgattam hogy elöször tápot kell gyors iramban keverni...
    A rózsám nehezen nemesedik...:)csak potyog...de azt rendesen.:wuerg:

Gabi922 kedveli ezt.
  11. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Sziasztok!

Mazsi, egész jó fáid lettek.
    Nekm a Bahán , ami említésre méltó az 1 db cédrát és 1 db papagájtoll fa, xxl gránátalma ---- 10 db-ből. Ezek már voltak, de csak 1-1 db, Így ezeknek most örülök.

A farmon viszont lett: 2 db japán naspolya, 1 db kökény és XXL sárgabarack, szintén 10 db-ből. Ezeknek nagyon örülök.

Szerintem nem rossz eredmény.

mazsok kedveli ezt.
  12. zsuzsa-mama

Szép estét !

Gratulálok a fáitokhoz!!! Szégyenre 1 db-t mégis vettem, de azt sem kellett volna. Többnél több az esély tudom, de még sosem jött be. A legutolsó titokfánál 5-ből a bahán 4 db banán XL lett, a másikon is felejtős. Ezért már nagyon óvatos vagyok. Számolom, hogy már a főfarmon 5 titok hiányzik. A bahán már nem is tudom követni. Tudomásul veszem, hogy nekem éz tényleg titkos -tilos !xDxD
    A farmozástól ez nem veszi el a kedvem.!xD

Mazsok ? Gabika ! Nektek nagyon bejött. Nem, hogy rossz eredmény szerintem ragyogó, kökényről még csak nálad hallotttam.
    Szép nyugodt éjszakát !:)

mazsok kedveli ezt.
  13. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Igen nem is volt egy szavam sem..kökény ugyan nem...de majd máskor...vagy megveszem a piacon...piacozásba lendülök megint és kész...ez nem veszi el a kedvemet....de még van gazdaköri amivel nem vagyok kész...szóval nem sürget semmi.xDA kökényért külön gratula neked...azt nekem nem akarta...biztosan nem megfelől hozzá a farmom...nem akart ott letelepednixD
    Szia!
    Ne is vegye le a kedvedet semmi.....jó farmozni..és persze nem szabad idegeskedni mert csak játék...majd jön máskor titkos..és az nem lesz tilos;):p
    Persze az ember nem tudja megállni hogy ne vegyen...megértelek teljesen;)

14. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

jöttem ébreszteni !xD Igaz én is majdnem sírva keltem.xD Kicsit leülök nálatok, várok egy kicsit hátha befut valaki.

Dobok a kandallóba, hogy jó melegre érkezzetek, mert kint elég téliesre fordult az idő !

mazsok kedveli ezt.
  15. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia...jóóó reggelt!
    Itt vagyok...odaülök a kandalló mellé ha már ilyen jó meleget csináltál.Rossz kimenni a hidegre...nem is nagyon szeretnék ma:wuerg:
    Hoztam gyorsan kávét is....ugy bizti jobban örülsz nekem....;)
    [​IMG] [​IMG]

Gabi922 és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  16. zsuzsa-mama

Köszönöm a kávét, de Neked nélküle is örülök.!:) Ma nekem sincs szándékom kimozdulni. Megyek viszek a kutymáimnak egy kis langyos vízet. Ma csak nekik főzök, hogy valami meleget egyenek ők is.

Gabi922 és mazsok kedveli ezt.
  17. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

El kell menem friss kenyérért meg valami kis finomságért reggelire a lánykámnak...és kész...ma csajos nap lesz....:pSzomszéd kutyusának szoktunk vinni langyos vizet....tegnap mirre felkelt addigra már volt neki langyos vize...:)
    Örülök neki ha örülsz nekem...a másodlagos dolgokkal amit irtam ne foglalkoz...nem kell hogy elrontsák a kedved...jó???:)
    Reggelit?
    [​IMG] [​IMG]

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  18. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép napot nektek!

Leülök én is egy kicsit a melegben. Jól lehűlt odakint. Nekem sajna ki kell dugnom az orromat, de nincs nagy kedvem hozzá. Igyekszem majd haza. Össze kell szedni a lencseleves hozzávalóit és egy kis virslit is kellene vennem. Holnap nem akarok sehova se menni. A fiuk mennek a barátokkal szilveszterezni, nekik akarok egy kis pogácsát meg aprósüteményeket sütni.

Zsuzsám vigyázz magadra és ha nem muszáj ne is menj sehova. Hirtelen jött ez a nagy hideg. Engem is megvisel, fájós a fejem tőle rendesen.

Mazsi! Óvatosan közlekedj, ha elmész. Itt nálunk nagyon csúszósak az utak. Le van fagyva minden.

Eventre felkészültetek? Most nagyon örültem neki, hogy jó hamar betették az ismertetőt. Majdnem mindenem hiányzott, de mostanra már letermeltem, tenyésztettem és így már csak az eventgazt kell ültetgetnem.

zsuzsa-mama és mazsok kedveli ezt.
  19. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!
    Szép napot mindenkinek!!
    Zsuzsa mama fini meleget csináltál, Mazsok a kávét köszi, már iszom is.
    Elmúlt a karácsony, de nem kell visszazökkenni a rendes kerékvágásba, mert mindjárt itt a szilveszter.
    Tegnap nagyon jó programom volt, uszodába mentem a barátnőimmel. És közben azon aggódtam, hogy elkezdődik az event, és nem vagyok otthon. Aztán rájöttem, hogy csak ma kezdődik.Nagyon megkönnyebbültem. Hát ez már a függőség határa aszem.xD
    Gabika jól megelőztél, de észrevettelek ám. De jó hogy írod, én is megnéztem a kiírást, és 6 db tenyészállatom hiányzik, de teljesen elfelejtettem.:eek:

zsuzsa-mama, mazsok és Gabi922 kedveli ezt.
  20. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia szép reggel neked is Gabika!
    Én tegnap már elkezdtem vásárolni....nálunk lencse csak a lányomnak lesz....neki már megvettem rég..nekünk meg sárgaborsó lesz....füstölt csülökkel....:)de rondán hangzik ugye?xD
    Finom sörkiflit csinálok...sonkatekercset,kaszinótojást,és francia salátát....csak annyit hogy elfogyon...virsli nem lesz...nem igazán szeretjük.
    Óvatosan mászkálok becsszó...közel van a spar....:D
    Szia...!
    Már hiányoztál ugy igazán:D
    Ez aztán a jó program neked....nem akart senki belefulladni....??vagy kapaszkodott a korlátba pár órán keresztül???:D
    Képzeld tegnap én is átmazsoláztam mi kell az eventhez..és rájöttem hogy 4 emum hiányzik...ugyhogy gyorsan kitenyésztettem...és szerencsém is volt mert az egyikre 2 adott...szóval igy csak 3 szupitápom bánta....;)
    Szenvedek a rózsa nemesitéssel...nem tudom miért ilyen akaratos...ugyis megszerzemo_O8)

zsuzsa-mama kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.