Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Azaz egy tuti közös bennük !xD A havat én is imádom, de nekem rengeteget kell lapátolni, azt viszont nem szeressem ......
    Mazsok, kezdj el spórolni, ha a borsó nem hatna......xD
    Az első új év éjaszkájára kívánok pihentető alvást mindenki számára !!:)

2. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Én egy mandarint ettem, bőven elég volt reggelire.
    Lencsét ettem, hátha az ideinek lesz hatása is. Na nem szelekre gondoltam.xD
    Utolsó eventgaz érik, már csak fél területen. 10-kor lesz kész. Majd kiderül, le tudom-e aratni még ma, vagy elalszom.
    Nagyon jó napod volt, unokázni a legjobb.
    Jó a bab is, az is hüvelyes.
    Én még nem voltam a barlangfürdőben, de hátha egyszer eljutok.

Jó éjszakát mindenkinek.

zsuzsa-mama és mazsok kedveli ezt.
  3. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Én vacsiztam is a levesből nem kellett volna...jaaaaj a pocim:cry:
    Ügyes vagy...nekem most érik...a gazamxD
    Nem voltál barlangfürdőben??nagyon szép...majd elviszlek jóó??vagyis inkább te viszel én meg befizetlek...ugyis jó?;)
    Szép álmokat mindenkinek.....

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  4. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Sokat ne várjatok tőlem nyügi vagyok, nagyon keveset aludtam!8)Nézek ki a fejemből.:music:

Na akkor tessék összekapaszkodni és irány a Barlangfürdő.xD

mazsok és zsozso577 kedveli ezt.
  5. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Láttom nem sokat aludtál...mi volt a baj?o_ONekem a fejem fájt nagyon este..ma kicsit jobb...biztosan front jön.:wuerg:
    Jaj jó is lenne...ott jót lehet pancsolni...és mellesleg szép is...sőőőt ismerek egy jó kis cukrászdát...bár nem tudom megvan e még?;)
    Hozok kávét,neked is...és a többieknek is ha betérnek.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Eventett sikeresen befejeztem...kint vannak a mamutfáim bekatázva és minden jóval ellátva,állatok zajonganak főleg a pehelytollasom,pulykalábas telepeim,és rénszarvasok vannak kint...raktam ki titokólakat is...meg titokfákat.Az erdőben bagolycsaládok nyaralnak a barikkal;)A szigeten pedig szőnyegcsomozók dolgoznak és pálcikahegyezők...a hozzá tartozó állatokkal és persze hogy ne unatkozzanak a nagy munkába papagájok szórakoztatják őket.Szóval buli van nálam...kell ennél több?:D

Tigrislady és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  6. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szép napot kivánok Mindenkinek!

szia
    Mit hallok?
    Barlangfürdő??????!!!!!!!
    Nekem valahogy kimaradt az életemből. Valahogy sosem jött össze.
    Amikor Miskolcon dolgoztam....a selyemréti strandra jártunk.....mert akkor
    az télen is nyitva volt.....most nem tudom!
    A gyerekekkel is ezt részesitettük előnybe.....amig....amig!
    Tapolcán is sokszor jártunk....de én valahogy ugy emlékszem, hogy régen
    nem lehetett gyereket bevinni......ezért volt felejtős nálunk...inkább a mellette
    lévő strandra mentünk.

mazsok és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  7. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok, szép napot!
    A tegnapihoz képest enyhe idő van.
    Szia!
    Fél kilenc is elmúlt, mikor felébredtem, én próbálom behozni a tegnapi elmaradást. Több-kevesebb sikerrel.
    Hátha sikerül egyszer összehozni a pancsit a barlangban. Csak az a nagy kár, hogy messze van.
    Szia!
    Mekem most fájt a fejem, de csak azért, mert fölment a vérnyomásom, de már rendben van. Bizos a sok alvás.xD
    Én is kész vagyok az eventtel, a gyémánt munkásoknál nincs még beadva mert az utolsó rakétát gyártja a malom. Titokólakat kitettem, de hát jó sokára lesznek készen,. Remélem ennyi idő alatt rendesen megérnek, és nem olyanok lesznek, ami már bőséggel van a polcon.
    Visszarendeztem a farmot én is, van kavalkád rendesen.
    Szia!
    Nagyon szép nevű strandra jártatok.
    Mi sose szerettünk igazi strandra járni, a természetes vizeket részesítettük inkább előnyben. Na meg állandóan horgászni jártunk. Sátor, kutya..........nem részletezem, mi mindent kellett bepakolni 3 napért. De nyár végére olyan rutinom volt, hogy fél óra alatt mindent összecuccoltam, és semmi se maradt otthon. Jó volt. Úgyhogy én az ország horgászhelyeit ismerem, a nevezetességek helyett.xD

mazsok, eperke577 és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  8. zsuzsa-mama

Mazsok !

Nem vagy semmi, még a farmodon is gondoskodsz a buliról. Így neked ott nem is kell csinálni semmit, mert a jó kedvtől a növények is jobban nőnek, sőt az állatok is átmennek önetetésbe !xD
    Szerintem valami időjárás változás lesz, azt megszoktam érezni. A fejem sem 100-as.xD

Szia Zsozso!

Nem tudom mikor dolgoztál Miskolcon, de ha régen, akkor a selyemréti strandra sem ismernél rá. Teljesen fel van újítva, van ott minden. A lányom a kisebb fiát oda hordja úszás oktatásra. Ma a 2 nagyobb is elkíséri. Kihasználják még a téli szünet utolsó napjait. Holnaptól kőkemény tanulás.xDEzt a programot már nem annyira díjazzák !xD

Szia Topipogi !

Legalább kialudtad magad rendesen. Nem lehet, hogy a vérnyomásod az időjárás befolyásolja. Nekem szokta, most kaptam egy vadi új vérnyomás mérőt. A lányom szokta kérdezni, hogy használom-e, mert addig strapáljam , míg tart a jótállása. Tudná még elő se vettem.:sleepy:
    A vizeket én csak a partról kedvelem, de a gyerekek miatt muszáj időnként részt vennem ezeken a programokon. Így, hogy már a 2 nagyobb, így nincs szükség rám.
    Szerintem is oda kell menni, ahol jól érzed magad !:)

Gratulálok az event befejezéséhez mind hármatoknak !Nagyon ügyesek voltatok !:)

zsozso577, mazsok és eperke577 kedveli ezt.
  9. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Nagyon jó az a barlangfürdő...főleg mert kinti és benti része is van..és többféle termálos...szóval jó.Én a strandokon is inkább a melegebb vízet szeretem...:)Amikor én voltam 5-6 éves akkor biztosan be lehetett vinni gyerekeket mert elöször a szüleimmel voltunk ott...és már akkor is tetszett csak emlékszem féltem a barlangos részétőlo_O
    Szia!
    Ügyesek vagyunk akkor az eventel...tudtam én...lassan napi egy aratással vetéssel is meg lehet csinálni
    xD
    Meglátom mennyire lesznek jó ólak és fák...szép rendezett helyre tettem ki őket...panasz ne legyen..és kérek ritka ólakat;)Sok mindent kell a farmon most termelnem...rózsa változatlanul is makacs de rendesen...nem tudom mi lesz vele....pedig már meg is fenyegettem.>:(
    Megyünk a barlangfürdőbe...elviszlek egyszer...élvezni fogod az biztos...már maga az egész hely nagyon szép.:)

Szia Zsuzsa mama!
    Persze a farmon is buli van rendesen....kel mert nem tudom miért vagyok lefogyva de nagyon....most termelek ezerrel.Nekem sem 100-as a fejem....de a kislányom is panaszkodott....bár ő inkább túlaludta magátxD

zsuzsa-mama és zsozso577 kedveli ezt.
  10. zsozso577

szia
    Jóóóó is volt....anno! Ez a strand közel volt és a viz is tiszta......mivel állandóan cserélődött!
    Mi is sokszor sátoroztunk.....de kimondottan csak kempingben voltunk.
    Nagyon félős voltam, el sem tudtam képzelni, hogy olyan helyen legyek....ahol nincs
    világosság! Előző életemben biztosan valamilyen magas és sötét helyre voltam bezárva!
    Lehet.....én voltam az elrabolt....."királylyány"
    A bepakolás a férjem reszortja volt.....ugyanugy a kipakolás is! Ő....nagyon értette!
    Mi még a kislavort is vittük!
    szia
    Hááátttt több szakaszban jártam! Amikor ott dolgoztam.....az rendszeres volt!
    Aztán amikor kicsik voltam a gyerekek....akkor többször.....utána is voltunk....amikor
    ott tanultak!......Akkor már volt valami felujitás.....Viszont, emlékemben él egy romost kép is.....
    azt már nem tudom hová tenni....lehet az már akkor volt amikor eljöttem otthonról.....és a
    Tiszairól mentem a Buza-térre!
    Nahhhh.....nyáron le kell ellenőriznem!
    szia
    Erre már nem emlékszem.....lehet, nagyon kicsi volt még a fiam....amikor ott jártunk....
    igy azt nem is céloztuk meg.....csak beszéltünk róla.....pedig Tapolcán nagyon sokat jártunk.....
    és persze Lilafüreden is! Ugyan a vizesés meg van-e? Legutóbb amikor ott jártam....
    akkor meg volt......viszont volt időszak...amikor nem !

zsuzsa-mama és mazsok kedveli ezt.
  11. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Nagyon vágytam oda vissza ,a családdal pár éve visszamnetünk..és tényleg gyönyörű az egész környék...Lilafüred persze másabb mint emlékeztem..modernebb lett.A fátyol vízesés megvan mindig...csak a nagysága függ a csapadékos évszaktól....amikor mi voltunk akkor nagyon meleg volt...és hát nem volt nagy a vízesés....a szüleimmel mikor voltunk...hatalmas volt..és hatalmasan nagy hangja is volt.xD

12. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Nahát, nahát, ejnye ejnye........azonnal vedd elő, lányodnak igaza van. Persze én beszélek...........enyémben meg nincs elem.:(
    Köszi a gratulációt. Nem volt nehéz event. Szeretem a 8 órás eventgazt. Nem kell állandóan a gép elött lenni.
    Én imádok úszni. Úgyhogy a parton ritkán vagyok.xD
    Együtt várakozunk. A fejfájásom múlik.
    Én nem féltem, vadkempingeztünk. Volt, hogy Délegyházán egy szigeten. Csónakkal cuccoltunk be.
    De izgis lehetett........kilógattad a hosszú hajfonatodat a torony ablakán.xD

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  13. zsozso577

Igen-igen....az a hatalmas az igazi! Volt egy időszak, amikor egyáltalán nem volt.....nahhhh
    az igazi csalódás volt számomra! Kerestük a vizesést! Utoljára amikor ott jártam....megint
    zuhogott....de az már megint csak nagyon rég volt....tizenvalahány éve!
    Mindig csodáltam a bátor embereket! Sok-sok ismerősöm járt vadkempingezni.....
    sokszor hivtak is.....de mondtam, hogy velem nagyon rosszul jártak volna.
    Tudjátok.....be tudok hisztizni!.....akkor megállok és nem megyek semerre sem!
    Lehet, hgy akkor izgis volt...talán még elveztem is......de most iszom a levét!
    Van amikor sikerül legyőzni....van amikor hisztit vált ki!

mazsok és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  14. topipogi

topipogi Fórum félistene

Volt egy pár év, amikor nagyon kevés eső esett, úgy emlékszem avval hozták összefüggésbe.
    Nem tudom, hogy bátrak voltunk-e. Talán igen. Mindig egy másik családdal mentünk, és nagyon jól éreztük magunkat.
    Nekem nincs tériszonyom, meg ilyesmi, de van beleérző képességem, tudom nagyon rossz lehet.
    Én a szűk helyeket nem szeretem, úgyhogy biztos egy barlangban, ahol át kéne mászni valami szűk járaton.............na az lenne nekem a vég.

15. zsozso577

Nem tudom......lehet az emberek müve is.....ugy mint anno Aggteleken a Barlang!
    Utána rájöttek, hogy valamit nem jól csináltak.....akkor valamit megint ügyködtek és
    utána már ott is rendbe lett minden!
    Tudod...nekünk már nem szabad hősködni! Mit akarsz te szük helyen átmenni vagyis
    átmászni......jó nekünk a sima egyenes és világos ut....a Földön!
    Kint voltunk erdőt járni.....nagyon jól esett mindenkinek!

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  16. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Először is békés boldog új esztendőt kívánok mindenkinek !
    Hazajöttünk....
    Jó volt, hamar elmúlt, mint az ó év..:)
    Ismét belevetem magam a farm körüli munkákba. Az elmúlt eventet nem csináltam meg idő híján...
    Itt is jártunk...[​IMG]

Ismerős a kép valakinek? :)[​IMG]
    Ha jól tudom ismét "üzemel" a vízesés Lillafüreden... :) (Anno túl sok vizet vettek ki és azért apadt el...Most már védett...)

Tigrislady és mazsok kedveli ezt.
  17. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Elhiszem milyen csalódás volt...mert már a látvány is olyan szép...és az a hang...ott lehet töltödni igazán....esetlegesen vízzel isxDEz a hely az egyike azoknak ahová még biztosan visszamegyek;)
    Milyen titokóljaid lettek,,,,és fák?
    Lett 2 újjas juharom és xxl bodzám is....ólak közül...meg van pocok,citrom birkanyiró,róka ,piros csacsikovács...és persze még 4 titokólat tettem ki...meglátom holnap reggelre mi lesz belőle.

Topi ha jól emlékszem mentünk mi barlangba...és semmi gond nem volt belőlexDZsozsó is egy hős lett!;)

Szia!
    Köszönjük szépen a jókívánságokat...minden szépet és jót neked is az új esztendőre!
    Jó kis event volt,jókat adott,...és simán meg lehetett csinálni,még időhiányban is...mert nekem az nagyon kevés volt;)
    A képen azt látom hogy jómódú asszonyka lehetett mert jó kis husis...és semmiképpen sem akart a párjával fényképezkedni....o_O

18. topipogi

topipogi Fórum félistene

Jaj.dehogy akarok én szűk helyen átmászni. Csak nekem ez már fiatal koromban is probléma lett vollna, ha véletlenül úgy alakul. Képzeld, ha az erdőjárásnál beleesek egy barlangba. Jaaaaj:eek:
    Szia!
    Köszi, neked is BUÉK!!
    Nem ismerős a kép. Esetleg elárulnád??
    A titokfák még nincsenek kitéve. Az ólak közül nagy örömömre lett egy kakas. Most már az is kipipálva. Azért még bőven van hiányosság nálam. A többi 3 narancs pulyka, macska, és narancs angórasimogató.
    De hogy ez a kakas mennyit eszik!! Egész megrökönyödtem. Érdemes lesz levágni. Hamar meg fog hízni ennyi kajától.

mazsok kedveli ezt.
  19. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

A vár, Gyula
    A két kis kép a gyulai "100 éves cukrászdában" készült

20. csani07

csani07 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Szép estét és Bolgog Új Évet kívánok nektek!

Borongós napok tűnjetek tova
    Okkal szomorú ne legyél soha
    Lépteid kísérje töretlen szerencse
    Derűs percek rajzoljanak mosolyt a szemedre
    Oszoljanak el az óévnek sötét árnyai
    Gúzsból szabaduljanak a képzelet szárnyai

Ú j évet hozzon a nesztelen iramló idő
    Jöjjön már a rég várt, csodálatos jövő

Évek ha múltok, ha elszálltok napok
    Vidámságot, örömet számolatlan adjatok
    Elfusson most az óévnek malaca
    Többé ne legyen senkinek panasza