Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Húúúú lehet, nem kéne ma mást csinálnod. Gyere ülj le a sarokba, majszolj egy kis sütit, akkor nem ér semmi kellemetlenség. Nekem is volt ilyen kabátom. Meg tudja viccelni az embert rendesen.
    Szia!
    Mertem volna epret enni, ha érett. Na de az éretlent???
    Majd beleszoktok a korai kelésbe. Mikorra meglesz a napi rutin, már nem lesz gond.
    A sziget az nem egyszerű feladat, de ne aggódj, van bőven mit csinálni, nem fogsz unatkozni. hisz ott a matróztea, az araturmix. A terményesekkel hogy állsz? Már minden pálcikát letermeltél? Meg szőnyeget? Én még azokkal sem vagyok kész.

2. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Majd szólok amikor érett..és akkor jöhetsz enni belőle...mindig friss és finomxD
    Muszáj leszek beleszokni ha akarok ha nem...azt tudtam ha egy diáknak összejön 30 igazolatlan óra akkor a szüleit pénzbírsággal is büntetik és elveszik a családi pótlékot!!Ilyet sem hallottam..felháborító..ha késik a MÁV vagy VOLÁN az is beleszámít..mert arra nem tudnak igazolást adni.>:(
    Kiraktam egy szőnyegcsomózót..és egy pálcikásat meg 2 elefánit..más nem vagyok hajlandó..nem haladok a szigeten egyáltalán..a receptekktől meg mész messze vagyok...ugyanis ahhoz banán is kell ám;)
    Hoztam ebédet is..
    [​IMG] zöldbab leves
    [​IMG] lecsó..Topi ebből ne vegyél...hagyd csak told félre....

grauhund kedveli ezt.
  3. topipogi

topipogi Fórum félistene

Mostmár ez van, mert egy csomó tanköteles gyerek nem jár suliba.
    Nekem is 200 fánim van, csak ki kéne raknom őket, már eleget pihentek.
    Na ne is mond.....folyamatos banán hiányban szenvedek. Már olyan is volt, hogy vettem a piacon.:(

grauhund kedveli ezt.
  4. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Körutam......letudva! Kipihentem a délelőtti rossz pillanatokat és utrakeltem.
    Elintéztem....mindent, amit akartam!
    Szombaton lesz a gyerek szülinapja és a tortát muszáj volt megrendelni,
    a többi utbaesett .
    Topi.....én nem csak banánt....hanem mangót és kakaót is vettem már
    a piacon! Pedig ezekből a fákból van kint pár darab és az ujakból is kell.
    Azokat szoktam cserélni....amelyik jobban kell....abból több van kint.
    Repülő szőnyegem 40 db hiányzik....igy abból is 1-1 db-t hagytam.
    Cserélgetni kell.....igy ott állandó a mozgás.
    Mazsok....köszi az ebédet....egy kis levest szedtem....a lecsót nem
    szeretem!

grauhund kedveli ezt.
  5. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Én nagyon meglepődtem..ilyet még nem hallottam.
    Ki raktam a fánikat még jó hogy van xxl ólam is...igy elég gyorsan szaporodik az állomány;)
    Főleg ahogy néztem a következő gazdaköribe is az kell mégpedig nem kevés..szóval eleszek velük egy darabig:sleepy:
    Borzasztó hogy hiába termel a gazda akkor sincsen elegendő....olyan jó lenne a nagyobb földterület..nem hiszik el hogy az lenditene a dolgon..vagy éppen ez a cél..picike legyen hogy legyen kíhívás?xD.
    Szia!
    Na akkor nektek sem hozok többet lecsót...ezt idáig nem mondtad!!o_O
    Jó kis buli lesz nálatok akkor hétvégén..milyen tortát rendeltél??mondjuk én mindegyiket szeretem amelyikben nincsen...tudjátok mi:wuerg:
    Ilyen sok mindent vettél.??..én rá szoktam fanyalodni a vaníliára hogy veszek,...de sohasem sokat...amennyi éppen kell...Hiába nem tudom letermelni...

6. zsozso577

ÁÁÁÁÁÁ.... hozni hozhatsz....más biztosan szereti. Én meg keresek a hütőben valami mást.
    Hogy milyet????? :D Természetesen csokit!
    Igen...elég gyakran megyek a picra....főleg, ha megszorulok!
    Jó éjszakát kivánok!

olivabogyo70 és grauhund kedveli ezt.
  7. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Ahogy láttam más nincsen oda érte...a fiúk nem szokták mondani mit szeretnek és mit nem...csak mi csajok úgyhogy ezt leveszem a menürőlxD
    A csoki az nagyon finom...onnan rendelted ahonnan a múltkor is amikor ott voltunk??
    Akkor rutinos piacra járó vagy Te is mint én...nem mindig vásárlok..inkább a tenyészállatokra megyek rá...de abból most elég gyér a választék...a hollóm és a struccom még nincsen piacon...sőt hónapok óta nincsen...:(
    Jó éjszakát és szép álmokat kivánok neked...!
    Még egy picit maradok...hátha betéved valaki...

Gabi922, zsozso577 és olivabogyo70 kedveli ezt.
  8. topipogi

topipogi Fórum félistene

Jaj de jó.!!!Nem látok tapsikolós jelet, azt kiraknám. Végre nem vagyok egyedül, te sem szereted a lecsót.
    Nekem nem a legkedvesebb tortám a csoki, de azért még sose utasítotam visszza.
    Itt vagyok, pár perce írtál.
    Most én is kiraktam egy xxl-es fánit. Gyorsan megérik, ha napközben ráérek, akkor nincs gond, tudok sokat termelni.
    Én is megyek, szép álmokat mindenkinek!!!

Gabi922, zsozso577 és olivabogyo70 kedveli ezt.
  9. zsozso577

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Nálunk....már harmadik napja nem lehet láni a napot......csak szürkeség és eső!

Hoztam a friss kávét,,,,biztosan jól jön . Hmmmm?????
    Holnap kezdődik a rémséges-nap! Azzal, most az a gondom, hogy 1 napos lesz.
    Igy nem biztos, hogy végére tudok járni a gazdaköri feladatnak....megyek is......megnézem!

grauhund és Gabi922 kedveli ezt.
  10. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép napot mindenkinek!

Jöttem egy kicsit hozzátok. Nem tüntem el, csak rengeteg dolgom van a munkám átadásával.
    Kicsit a farmom is hanyagolva van, nem is tudom a holnapi horrornapot ki fogom-e tudni használni. Szerintem a horroros felhőm még egy darabig üres marad :cry:

Legyen szép napotok, most mennem kell. :(

grauhund és zsozso577 kedveli ezt.
  11. zsozso577

Szia
    Neked is szépet!
    Igen....én is várom a holnapi rémségest...számomra a befejezése a tét!

grauhund kedveli ezt.
  12. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Az idő nálunk mintha tisztulni akarna..már amennyit kilátok a fejemből..most keltem..és a fejem...nem is tudom...iszonyúan fáj..szóval tapogatózva nyúlok a pohárért..benne a finom kávéval.o_O
    Ha egynapos lesz akkor sokat nem haladok vele.Szóval már ott tartasz hogy végére jársz a feladatoknak...hát erre mit mondjak...én nem tartok ott...nagyon nem:(Tiszta boszorkányságból 3szint van kész és a 3-4-5 ezüstje...szóval le vagyok maradva.Drakula pókja szintén...valahogy majdnem ugyanugy,meg az Éjszakai látogató is.Nem haladok velük.:(
    Szia!
    Ne aggódj a munka lassan elfogy és végezni fogsz Te is...sikerül majd minden.
    Ne aggódj a felhősorom nekem is sokára lesz meg...jöhetne valami csoda...ami segit nekem ezekben a horroros dolgokban:(:cry:

13. zsozso577

Szia
    Itt semmi jele.....hogy tisztulna az ég! annyi.....hogy pillanatnyilag , nem esik.....de a szél fuj.
    Még egy kicsit itthoon vagyok.....utána utrakelek.
    Igen...lassan végzek a horrorossal...viszont nekem nincsenek....kütyük.

14. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!
    Mindenkinek szép napot !!
    Na nem ilyen borongósat, mint ami itt van.
    Zsozso köszi a kávét, finomat főztél. Itt is fúj a szél, csúnya őszi idő van.
    Mazsok ittál kávét? Hátha az elmúlassza a fejfájásodat.
    Gabika kitartás. Lassan végzel, és mindent átadsz.
    Lányok nekem még a horroros felhősor sincs meg. Én miért nem haladok? Kütyüket én sem veszek.

15. zsozso577

Szia
    Miért nincs meg? Biztosan alszol közben.:D
    Még mindig nem számoltam össze....mennyi is hiányzik a két legujabb növényből.

16. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Neeem is igaz. :( Nem alszom. És termelek ezerrel. A nyolcadik sort kell megcsinálnom, már addig kész vagyok, de 1 nap alatt nem fogok tudni ennyi mindent letermelni.

17. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Vigyáz amikor mész intézkedni és ne stresszelj..nézd át a táskád amikor elindulsz...én már jártam ugy hogy azt hittem eltettem a pénztárcámat...és mégsem..a pénztárnál elég gáz volt.
    Milyen kütyülre gondolsz??olyanok nekem sincsenek..csak termelek ezerrel..és mégsincs látszata:(
    Szia!
    Ittam kávét és jobban vagyok köszike...Zsozsó tudta mikor kel hozni a forró kávét;)
    Na láttod..kütyükéim nincsenek..felhősorom sincsen...sőőőt még terményem sincseno_O

18. zsozso577

Annyi előnyöm volt.....talán.....hogy a régi növényekből alig kellett-kell termelni!
    Hajjjjjrrráááá!
    Én ugy emlékszem....hogy gyüjtöttél....kütyüket!:oops: vagy....Nem?????

Egészségetekre a kávét!

Nahhhh.... elmentem a raktárba és szétnéztem!
    Az eredmény....:oops:....huhhhh.....necces lesz a vége!:cry:
    Szóval 24 óra alatt le kell termelnem 2080 den.virágot....ami 6 órás
    és 900 h.orchideát...ami 3 órás! Ahogy számoltam 4x kell a 6 órásból,
    ami már maga 24 óra és 2x kell a 3 órásból.....ha megint leszedem az
    össz. kitett fát ..... használom a bokrétát.... éjszaka is aratok....talán kész lehet!:cry:

19. *misi66*

*misi66* Fórumprofi

Szia!
    Kicsit későn reagálok, igen itt még mindig nagyszerű az idő...hááát ezt nem is lehet bírni
    szupitáppal, de most jól álok vele kb. jól emlékszem 530 van most jelenleg, és keverem
    folyamatosan.
    Igen izgis volt vele a munkahelyen, és segített is legalább gyorsan elszaladt az idő :)
    Nem most ment először oviba, csak nyári szünet volt...és jövőre suli!!

20. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Én már nem emlékszem...van pár kitehetöm igen....most már leesett...de nem sok.
    Húúú teee...nagyon bele fogsz húzni szerintem..ez most neked nagy kihivás..és nagyon rá fogsz hajtani hogy készen legyél....ismerlek már annyira...készen is leszel vele;)xD
    Hoztam ebédet...ez lett rendelve mára.

Gabi922 és zsozso577 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.