Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Dehogyis..eltúlzod...láttam olyan farmképeket hogy csak meregetem a szemem...amennyi pink ólja volt...Hát igen azt művészet és sok munka összeszedni...na meg sok pénz is...most már lehetetlen a piacról venni...amilyen árban vannak.Nem is hiszem hogy tudnak eladni:wuerg:
    Sajnálom hogy elolvadt...peig annyira jó lett volna egy kicsi igazi tél.

babahalak és zsozso577 kedveli ezt.
  2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Van még tőled....nagyobb pink-őrült?xDxD
    Azt hiszem, hogy most én is csökkentem a tempót. A pink-terményesekhez nagyon drága
    az aranyállat....én biztosan nem adok érte annyit! Kitenyészteni......nahhhh képzeld csak el!
    Nagyon -nagy munka lesz......
    Itt 3 napig , azért volt szép hó.....igazi tél! Akkor is voltunk kint az erdőben és jó volt
    sétálni....nagyon élveztük!

Ikernap.....péntek 18 órától.....kint van a hivatalosban!

Minden_esetre, babahalak és mazsok kedveli ezt.
  3. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Beestem, kissé kifacsarva. A derekam nem érzem, a hétre a test mozgás letudva. A jó melegben jól elcsevegtetek . Írni sem tudok, olyan izom lázam van a karomban, alig birom megemelni, ezért olvaslak ám benneteket !
    Szép estét !:)

4. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

biztosan van...de nem akarom megismerni mert megtépnémxDxD
    Annó ugy csináltam hogy az egyiket legalább kitenyésztettem és a másikat megvettem...de ugy sem volt olcsó mulatság.:wuerg:
    Szép az igazi hó...hideg van de minek ha még hó sincs...szánkózni vagy hógolyózni egyet:p
    Jaj de jóóóó ikernap lesz akkor lehet tenyésztenixD
    Szia!
    Jaj te szegény...feküdj el és néz egy jó kis filmet...jó sokat dolgoztál akkor ma...8)gyere te is a jó melegbe...az kell neked...nem a kinti hideg..lapátolja az a havat nálad akinek nem tetsziko_O

5. zsozso577

szia
    Huhhhhh.....akkor holnap fel sem tudsz kelni!
    Elhiszem, hogy nincs kedved irni.....pihend ki a hólapátolást.
    Meg is marad a hó? Hideg van Borsodban?
    Igy van.....holnap este ikernap kezdődik.....rákészülök.....és be is fejezem....addig talán a
    malom is végez a munkával.
    Vettem én is pár állatot....baráti áron! :oops: a pink ólakhoz!
    de....arany állatot egészen biztosan nem fogok!
    Nahhhh.....megnézném a pink-őrültek harcát!xD Természetesen neked drukkolnékxD

6. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!
    Megkésve /Majdnem 2 órát/, de hazaértem. A Normafánál van hó. És csípős hideg.
    Most megint el kell rohannom. De majd jövök. Ne féljetek addig.

Minden_esetre, Gabi922, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  7. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

remélem én is be tudom este fejezni mert jó programot találtam szombatra.Délután együtt sütünk egy finom kis sütit...lebontjuk a fát..és elpakolunk...este pedig lesz egy jó kis film...szóval pénteken kel kitenyésztenem amit lehet.xD
    Igen tudom...a baráti ár is fájdalmas...a többi árhoz viszonyitva baráti nem a kaszáhozo_O:Dértem én:D
    Köszi hogy nekem drukolsz...de nem lenne a harcra semmi szükség...elég lenne rá néznem..és mindent nekünk adna...na mit szólsz hozzá:wuerg::cry:xD

Szia!
    Megyek a normafához...ha marad a hó....xD
    Ne rohangálj mert valami bajod lesz....nem félünk majd fogjuk Zsozsóval egymás kezét és várunk..de siessxD

Minden_esetre, Gabi922, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  8. zsozso577

szia
    Neeeemmm láttalak a TV-ben! Most mutatták a Normafát....valami verseny volt!
    Siessss.....várunk! Ettől a rémségestől nem félek!.....nahhhh és nem vagyok egyedül.
    Én addig nem fogok lefeküdni......amig be nem fejezem!.....Mi ez ?????....ha már
    nem függőség!
    A tv-ben láttam, hogy a Normafánál hó van! Neked az közel van! Lehet menni a családdal.
    Én szombaton megyek.....erdőtjárni!

mazsok, Gabi922 és babahalak kedveli ezt.
  9. zsuzsa-mama

Nem panaszképpen szeretek kint lenni hóesésben, csak a mai kicsit sok volt és nagyon hideg volt. A kutyák víze fél óra alatt befagyott. Az utakat akkor takarították,már mikor jól lejárták. Mindenütt havas korcsolya pálya az út !
    Ha nektek ilyen jó helyzetben vagytok, hogy nem kell lapátolni, és ha van hó használjátok ki. A normafához látogassatok ki Topipogihoz hasonlóan.

mazsok, zsozso577, Gabi922 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép jó estét mindenkinek!

Nemrég estem haza, tényleg nagyon hideg van odakint.
    Mint friss nyugdíjasnak, semmi időm nincs. Ez az event is úgy esett a nyakamba, hogy azt se tudtam mi kell hozzá. Nem is nagyon van hozzá meg semmim. Én balga vörös áfonyát és gombát termeltem napokig. Birka gyapjú eszembe sem jutott. Most aztán lapátolhatok, mert a piacon nem veszem meg az biztos :mad::D
    Még az a szerencsém, hogy pehelytollam van rendesen.

Zsozsó! Az erdő járást én most kihagyom. Majdnem odafagytam a buszmegállóba, így a szabad levegőből elegem van....

Mazsi ! Téged nem féltelek, az eventet biztos gyorsan ledarálod. Tenyészteni csak holnap este a Bumm alatt fogok én is. Nem pazarolom a szupitápomat.

babahalak, zsuzsa-mama, mazsok és 2 más kedveli ezt.
  11. zsozso577

szia
    Akkor már nem vagyok egyedül.....nekem sincs semmire sem időm.....
    Este azon gondolkodom, hogy mit is csináltam ....rájövök, hogy a "nagy semmit"
    Én szeretem a hideget.....de nem a minusz 20 fokot!.....ha mozgok....akkor nem fázok!
    Sőt a végén még melegem is van! Szombatra már enyhülést is mond.

babahalak és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  12. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Dehogy nem csináltál... Nagyon sok mindent. Sajnos mi nők alkalmasak vagyunk arra, hogy bizonyos dolgokat, ami a napi rutin semmisnek vegyünk. Közben amikor a férjem véletlenül elmosogat, ezerrel kell megdicsérni és megköszönni...
    Most nagyon hideg van, sokáig voltam kint, nagyon átfáztam. Jelenleg jót tesz a lakás melege. Remélem szombatra tényleg jön egy kis enyhülés.

babahalak, zsozso577 és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  13. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Dehogy függöségo_O...holnap délután egyedül vagyok és tenyésztek ezerrelxDez egyáltalán nem függöség...ne is mondj ilyet:wuerg:
    Nincsen közel...egyáltalán...voltunk már ott...és a parkolás...na az borzalmas volt.8)
    Igen tudom....ez már sok volt neked...egész nap kint lenni és lapátolni...és nagyon hideg is van...ebben már nincsen szépség meg romantika csak hideg...és ez nem jó.Szegény állatok is megszenvedik.o_O
    Szia!
    Nyugi simán meg tudod csinálni...tenyésztünk beadjuk...és el tudod dönteni mit szeretnél megcsinálni belőle.....elég jó ajándékok vannak...nem egy kihagynivaló eventxD
    Én is gombásztam...xDmajd máskor jó lesz a következő eventbexD

babahalak, zsozso577 és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  14. zsuzsa-mama

Szép jó éjszakát !

Estére még megy a tollasbál nálam, talán szombatra meglesznek a termények és utána jön a nagy bumm !
    Nyugodt , békés álmot !

babahalak, mazsok és zsozso577 kedveli ezt.
  15. zsozso577

Sziasztok.....

Megint nem tudok idézni......ilyenkor ugyan mi történik?

Gabi......jó meleg tea vagy forralt bor, ilyenkor csodákra képes.
    Nem is tudom....de tényleg sokszor azon gondolkodom, mit is csináltam.....
    azon kivül, hogy arattam-vetettem!xD

Mazsok.....csak közelebb van, mint innen! A parkolás azt elhiszem, hogy gond lehet.
    Tömegközlekedve????....elérhető?
    Holnap csak este tudjuk elkezdeni a tenyésztés, hisz 18 -kor kezdődik.
    Viszont sok ólat teszek ki.....igy fogom befejezni! Addig nem fekszek le!xD

zsuzsa-mama, babahalak és mazsok kedveli ezt.
  16. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép álmokat neked...pihenj sokat...:)Kimeritő nap volt ez:)

Persze közelebb vagyok...de attól még messze van.Tömegközlekedéssel rémálom lenne...eszembe sem jut...4-5x biztosan át kéne szállnio_OIngem gatyám rámenne a sok jegyre.
    Jóóó ezt majd mond nekem holnap is délután...mert elfelejtem hogy 6kor kezdődiko_O

zsuzsa-mama és babahalak kedveli ezt.
  17. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Jó reggelt mindenkinek a topikban!

Esett a hó nálunk. Seprés van nem mindenkinek, csak a szemközti oldalnak, mert oda tette át a havat a szél. De jó dolguk van !
    Dolgozhatnak...:)

Minden_esetre és babahalak kedveli ezt.
  18. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

A kandallóra dobtam ! Na kezdjük el a mai napot is, ahol megint nem csinálunk semmit, ahogy Zsozso mondja, de estére mégis hulla fáradtak vagyunk.
    Ügyes csajok vagytok jól álltok az eventel én is álllok !xD Hétvégén belehúzok !
    Szép munka nélküli pénteket, ilyenkor már nem illik dolgozni !

Szép napot !

Minden_esetre és babahalak kedveli ezt.
  19. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép reggelt mindenkinek!
    Éjjel esett az eső amit le is fagyott gyönyörűen.
    Zsuzsa mama köszi a jó meleget de igazság szerint sehogy sem állunk az eventtel...éppen ez az izgi...hogy már azt hisszük Zsozsóval készen is vagyunkxDmaaaajd maaa
    Zsozsó készülj az estére...itt vigyázunk a másikra és hajtsuk ameddig nem leszünk készen:wuerg:xD
    Hoztam kávét reggelit
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

babahalak és Minden_esetre kedveli ezt.
  20. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

húúúú, ezek aztán csábítóak. Sokféleképpen szoktak kávét inni, én mondjuk macskával még nem próbáltam, bár ahány ház annyi szkoás ugye. A püspökkenyér megbolondított változata is tetszik :D

babahalak és mazsok kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.