Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Sűrűn szoktam macskával capuccinózni..ha egyedül vagyok ott ül az ölemben és figyel...meg bujik imádom:inlove:
    Ez nem püspökkenyér hanem kalács...csak fel van túrbózva.xD

Minden_esetre és babahalak kedveli ezt.
  2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Lassan-lassan ideértem....már jöhetne az ikernap!.....várom, de nagyon!:sleepy:
    Már csak a mosogép megy....de azt menetközben is elintézném.
    Nemmmm tudok mit csinálni!.....mivel a kicsikre sem akarok 2x felmenni.
    Igy csak este kezdődik a naaaagggy meló!
    Mazsok....tudod.....este! .... 98 tenyésztést kell beosztani és kivégezni.
    Ahogy nézem 1 óra alatt lehet végezni.....20 óllal!
    Nálam addig a babatakaró is kész lesz.....Beadtom éssss vége!
    Még graun fogom végigvinni....a többin csak az 1-3 ig válogatok.

3. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Énmár elintéztem a mosógépet is..el van ültetve az utolós adag horrorgazam is.....azzal is tök jól haladok...a pókicásat csinálom..és meg vagyok magammal elégedve...;)
    Nekem nincsen anyi lehetőségem hol is csinálomxDaz enyémen és persze Oszinak is csinálom...azért mert suliba van ne maradjon le róla..;)takaróból még van 2 napom...ráérek..a sima malmocskám dolgozik de nagyonxD
    Nem tudom mennyi ól fér ki a sima szántóra..mert máshová nem teszem...ott már foglalt minden hely.

zsuzsa-mama és babahalak kedveli ezt.
  4. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!
    Nem tudok beidézni én sem.
    Nem voltam itthon délelött, így a horrorgazok nem nagyon szaporodtak. Majd legközelebb. Megnyugodtam, hogy lesz bumm, így estefelé itt a helyem.
    Nem tudtam, hogy valami verseny van a Normafánál, semmi ilyet nem láttunk. Nagyon jó a közkeledés oda, a Moszkva téren ...........Bocsánat..........Széll Kálmán téren kell felszállni a 21-es buszra, és 20 perc alatt felér. Mi filmforgatáson voltunk. Unokaöcsém operatőrnek készül, és a vizsgafilmhez kellett neki egy kisgyerek, így unokámat elindítottuk a siker útján.o_OxD Nem hittem volna, de megcsinált mindent, amit kértünk tőle, csak futni nem volt hajlandó, mert közölte, hogy csúszik.
    A parkolással se volt gond, hely bőven akadt.
    Ma reggel viszont korcsolyapálya volt. :eek: Nem részletezem, mennyi időbe telt, míg beértem Pestre.:cry:
    A takarók felénél tart a malom. Este tenyésztek, nem kell sok, ami hiányzik, és akkor már csak a bedobálás van, és várni a takarókra.

zsuzsa-mama, babahalak és mazsok kedveli ezt.
  5. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Nem baj ha nem tudsz idézni..irni tudsz az a lényeg.
    Jaj de jó programod volt neked...főleg az unokádnak..filmsztár lesz belőle.
    Mi voltunk ott szánkózni...hely az nem volt...alig találtunk..és ami ott volt...nekem valahogy nem tetszet.Lehet rossz időben voltunk...o_O
    Egy időben gyártja a takarókat a malmunk...:)nekem sem kell sok tenyésztés...és készen leszek...de majd megnézem mi hibádzik, esetleg...talán...tenyésztek valamit még pluszba;)

6. zsozso577

Lányok!

Mi az .....hogy nem kell sok tenyésztés?
    Ne feledjétek, hogy kell 36 db csibe és 62 db kiskacsa!
    Ez 98 db.....nekem sok!.....persze, attól is függ, hogy honnan nézzük!

zsuzsa-mama, mazsok és babahalak kedveli ezt.
  7. topipogi

topipogi Fórum félistene

Biztos hét végén voltatok. Akkor azért sokan vannak.
    Nagyon élvezte unokám a havat. Hempergett benne.
    Jaaaj nem úgy értettem, ennyit mindenképpen tenyészteni kell, hogy a felröpi csibe, kacsa meglegyen, de miután van, úgyhogy nem kell görcsölnöm. Persze, nem kevés.

8. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !
    Nekem nagyjából a kellő mennyiségek megvannak, de a takaróval voltam elhavazva...(A Garabonciáson 1800 szupitápom van...)
    Térültem, fordultam és lerendeztem két farmra is a turbómalmot. Mindjárt vidámabb a helyzetem.

Reggel fél kilenckor már vissza is értem Debrecenből...Kissé csúszott, mit ne mondjak...De nem voltam bolond 80-ál többet menni..:) Aztán hajrá az itthoni melóval...A horrorról simán elfelejtkeztem..:(
    De szintén összejött a fenti farmomra a felhősor..:)

babahalak kedveli ezt.
  9. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Tényleg nem kellett sok....hamar lezavartam az egészet.Kaptunk szupitápot is az eventbe....és most szeretném kifejezni külön köszönetemet azon szomszédaimnak akik vesznek tápot...és igy az ő jóvoltjukból jutott nekem is;)
    Igen lehet,mindenki szánkozott rengetegen voltak...lehet a társaság hibája is...nem éreztük jól magunkat:wuerg:
    Elhiszem hogy jót játszott bennne...akor nagyon kifáradt ugye?
    és tele volt élménnyel..mesélte biztos este apának is...olyan jó kis dumája van a kissrácnak...iádomxD
    Mond neki ne nöjön meg olyan gyorsan.....xD

10. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Látom nektek a kis kacsák miatt megy még a tenyésztés. Bocsika, de én most be vagyok havazva így is úgyis. Csináltam nektek jó meleget !
    Topipogi ! Azért majd ha sztár lesz az unokádból egy aláírást intézel Tőle !:D Szeretek előre gondolkodni !xD

Jó, hogy Ti ilyen közel laktok egymáshoz, na jó nem a szomszédban. Szerintem az lenne a legjobb !:)
    Vigyázzatok magatokra !
    Kellemes hétvégét !:) Ma én bébicsősz leszek !:D Már alig várom, hogy az idő teljen.:D, hogy mikor hozzák a picit!:) Itt éjszaka nagy szél vihar volt.:wuerg: A ketyerémet kicsit kiakasztotta.

mazsok és babahalak kedveli ezt.
  11. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok! Szép napot mindenkinek!!

Eventbe már csak a takarókra kell várnom. Jó kis event ez, visszajött a sztp is, amit elhasználtam.
    Most nem volt kedve mesélni, úgy kellett belőle mindent kivarázsolni. Majd téglát rakok a zsebébe, hátha az nem engedi gyorsan nőni.xD
    Szia!
    Este befejeztem a tenyésztést, és ahogy adogattam be sorba , kiderült, hogy 1 db kendermagos hiányzik. Lehet, hogy nem tudok számolni.:eek: De már pótoltam.
    Aláírást megigérem, de majd csak később, még nem tud írni.xD Unokaöcsémtől is kérek, hogy mikor átveszi az Oscar díjat, akkor Te már lobogtathasd az aláírását.
    Itt is nagy szél kerekedett késő este, még olvastam, és azt hittem leviszi a tetőt. Nagyon nem szeretem a szelet.
    Közel lakunk, csak nem esünk útba egymásnak, így van, hogy 2-3 hónap is eltelik, és csak levelezünk.
    Jó napod lesz, de én sem fogok unatkozni, kártya napom van ma. Itt lesz nálam, úgyhogy sütök, főzök.
    Vigyázz magadra

12. zsozso577

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Benéztem egy pillanatra....és látom, hogy mindenkinek dolga van.
    Eventet este 7 órára kivégeztem....graun csinálom még végig....ott a malom
    dolgozik....azt hiszem, hogy hétfőig. Későn gondoltam meg magam!
    A többin pedig csak az első és második ezüstöt. Azt is azért, hogy legyem ólam
    és az sztp is visszajöjjön.
    Hozzánk a nagy szél....most ért ide. Nálunk elég sokszor fuj....már valahogy nem zavar.

Vigyázzatok magatokra....én is léptem....talán este jövök....ha be tudok lépni!

zsuzsa-mama, babahalak és mazsok kedveli ezt.
  13. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép napot Zsuzsa mama!
    tegnap tenyésztettem készen vagyok...megy még a malom és kész.Jó kis programom lesz..mi fözünk meg lustizunk ma,délután vásárolni megyünk...meglátogatjuk papát..szóval este leszek csak valószínű én is...
    Neked is jó napod lesz....olyan fáradt leszel estére hogy csak naxD
    Szia!
    Igen ez az event határozottan tetszik nekem is.;)Jó sok kaméleon ólunk lett...lehet majd nevelgetni őket aszem...azt még nem is néztem mennyi az érési idejeo_O
    jaj de megnéztem volna mit ügyeskedett...lehet ez valahol viszontlátni...vagy ilyesmi?
    Meg ne téglázd szegény gyereketo_Onőjön inkább....xD

Szia!
    Igen én is nagyon hamar kivégeztem...és ugrott is a tenyésztés tehát egy szavam sem lehet...:p
    Van idő megcsinálni ha meggondolod magad...hamar ki lehet végezni ha van minden hozzá és csak tenyészteni kell.
    Ma az eső esett de rendesen....azt hittem nem ázok el...o_O

14. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!
    Beugrotta picit.
    Ahogy olvasom senki sem unatkozik.Nálam még a malom nagyon dolgozik. Ma nem is lesz kész, de nem probléma.
    A két kicsin én is csak addig csinálom, hogy legyen ól.
    Ma már nem jövök, vigyázzatok magatokra, legyen jó programotok!!!

15. zsozso577

Szép estét kivánok MIndenkinek!

Be tudtam lépni! Tegnap este....nem engedett!
    Mentem sétálni és ahogy kinyitottam az ajtót......huhhhh
    nagyon meleg ütött meg! Szinte tavasz van!
    Topi.....jóóóó kártyapartit! Én is mennék! Szeretek römizni!:cry::oops:
    Nekem még graun pörög a malom....még sokáig fog....de kész lesz!
    Most ideülök a gép elé és tenyésztek a szigeten ....egy kicsit!
    Nahhhh.....és teszek ki tyukólat is....ha már nagy hatalom vagyok!xD

Léptem!

További szép estét kivánok!

zsuzsa-mama, babahalak és Minden_esetre kedveli ezt.
  16. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia + minden !

Na bezzeg itt a keleti végen a legmagasabb hőmérséklet 6 fok volt, ráadásul még délután leszállt a köd is...
    Összejött a dolog, a piaccal?

zsozso577, babahalak és Minden_esetre kedveli ezt.
  17. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép estét Csajszik !

Erőm fogytán, de nem tudtam úgy elhúzni, hogy ne nézzek be hozzátok. Kipurcant a bábi csősz, de lehet, hogy inkább az időjárás volt a ludas benne.:sleepy:
    legyen szép estétek !:)

Most ért el az agyamig, hogy nem küldtem el a hsz-t.

zsozso577, babahalak és Minden_esetre kedveli ezt.
  18. zsozso577

szia
    Igen.....igy már sikerült. Nem is tudom, hogy ezt még miért nem probáltam ki.
    Lehet....anno ránéztem....de maradtam a régi módszernél.
    Most megint feltámadt a szél....itt biztosan nem lesz köd.

szia
    Biztosan az időjárás miatt purcantál ki.....vagy a pici gyerek nyügös volt?
    Jó éjszakát kivánok...neked. Pihend ki magad.

19. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép reggelt mindenkinek!
    A pénteki sima kacsa tenyésztésből összejött egy pénzes kacsa...amit gyorsan pénzért is tettem...szóval az éjszaka leple alatt el is vitték.;)
    Zoszsó rákaptál a piacozás izére...jó is az...amit kipakolok este azt reggelre el szokták vinni.Most itt agonizálok mert égeti a pénz a zsebem...mit vegyek rajta,xD
    Topi izlett a süti a kártyásoknak?...bizti jó volt...mi is voltunk kártyázni egy kicsit...snapszeroztunk egy kicsit én a lányomal voltam aki persze azt sem tudta merre van arcal...szóval volt nevetés bőven.xD
    Zsuzsa mama...elfáradtál tudtam én...bezeg a picurka még bírta volnaxDmára biztosan fitten ébredtél..és remélhetőleg havat sem lapátolsz..állitólag ma mindenhol melegedés vano_O
    Hoztam kávét reggelit.....meleget is csináltam gyertek...
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

babahalak, Minden_esetre és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  20. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!
    Szép napot mindenkinek!
    Na itt nem az van, ha kinézek az ablakon. Hideg ugyan nincs, de esik az eső.
    Koppi itt is rusnya idő van, habár tegnap nagyon szép volt.
    Zsuzsa mama elég volt az éjszaka a pihenésre? Nekem is egy kicsit összezilálta az időjárás a vérnyomásomat. Már én is jártam úgy, hogy az elküldés valahogy kimaradt.
    Zsozso nagyon jól sikerült a kártyaparti, persze most nem nagyon nyertem, de miután nem tétre megy a játék, hát kit érdekel.
    Mazsok el is fogyott a süti, annyira ízlett. Még a receptet is elkérték. Köszi a reggeli ellátmányt.
    Még megy a malmom, de már csak 6 db takaró kell, és kész vagyok.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.