Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Jó, hogy jelentkeztél, az nem baj, ha sűrű a nap.
    Nekem is talány még az event, mindenesetre a fákat kiraktam, abból nagy baj nem lehet.
    Vigyázz magadra, neked is szép napot!!

babahalak és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  2. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Igen muszáj tornázni..próbálok ugy főzni hogy ne legyen hízlaló de azért finom és laktató étel legyen.Nem fogadtam meg semmit újévkor...minek??tudom mit akarok fogadalom nélkül is...de ez most azért nem könnyű.
    Ugy tudom hogy nem számít...ne verjetek meg érte...lehet félreolvastam8)
    Szia!
    Én is hiányolak ám...de sokszor nem tudom merre vagyok arcal..pedig itthon vagyok.Máskor nem mondok olyat hogy ráér aki otthon vano_O
    Meglátjuk milyen event lesz azért te is állj csak neki...mert lehet lesznek benne jó dolgok..egy két dolgot kiszedegetsz belőle.
    Szoktál kertészkedni???

3. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Topipogi ! Nekem nincs kedvem rakosgatni semmit sem, azért vagyok a kergén is kicsit lemaradva .mert egyszerűen, amikor bármit is pakolni kell a rosszullét kerülget. Az eventek is nekem több napig tart az átlagnál , mert nem vagyok hajlandó leszedni semmit sem. Egyszer szedtem le, de azóta sem tudom úgy visszarakni.
    Majd ha kivilágosodik, akkor lépek, de csak amit muszájxD

Mazsok ! A valósra gondolsz a kertészkedésre ?? Mert ha igen, a kert 1400 m2, de ott csak fák bokrok vannak. A fiam jó pár éve már, hogy mindent parkosított, így is az unokák segítenek be a heti fűnyirásba. két géppel tolják olyankor.
    A kis virágos kertem gondozom, de most az nagy változás előtt áll. Ősszel a hortenziát kiszedtem, mert már az uralta az egész kertet. Most rózsafákat ültetünk, ez egy próba, mert nem tudom, hogy hogy fogják a helyet birni. Majd meglátjuk.

Olvaslak én is benneteket folyamatosan, de írni nem mindig van erőm.xD
    További szép estét !:)

babahalak, mazsok és topipogi kedveli ezt.
  4. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szép napot topiklakók!!
    [​IMG] [​IMG]
    Itt a friss kávé, egészségetekre.
    Kinéztem az ablakon.........az autók le vannak fagyva. Brrr.........hideg van.
    Mazsok ma milyen fogyókúrás, laktató ebédet főzöl? Lassan nekem is el kell kezdenem valamit , amitől a fölösleg eltűnik.:wuerg:
    Zsuzsa mama szép nagy kerted van. Nekem a fele, de azon is bőven van munka. Nekem van veteményes részem, na nem sok.
    Várom már a kiírást, kíváncsi vagyok erre az eventre, ami jön. Mennyire akarnak minket megdolgoztatni.

babahalak, zsuzsa-mama és mazsok kedveli ezt.
  5. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Igen a valósra gondolok...hogy mit szoktál otthon kertészkedni..hobbykerted van vagy ilyesmi,De olvasom hatalmas kerted van...nekem icuri picuri ahhoz képest...de gaz aztán nő benne...szeretek kint mojolni a kertben ...megnyugtat....idén gondolkoztam egy kis fóliasátron is...váz az van...uram meg kikad lehetxD
    Én sem szeretem leszedni a farmomat...de már betanultam mindek hol a helye..és vissza is tudom rakni..elöször térképet csináltam az oldalakrólo_OxD

Szia!
    Köszi szépen a habosat elveszem:p
    Igen én is meglepődtem hogy milyen hideg volt hajnalban...cicám este megint fájós lábbal jött haza...hajnalban kiment azóta nem láttom...mit akar ez állandóan kint...még ilyen sántikálva is?o_O
    Ma nem fogyókurás lesz az ebéd...kivételesen ...nem szabad ma anak lennie....hurka,kolbász lesz a vacsi...közkívánatraxD

6. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Gondoltam, hogy csak a habosat fogod elvenni.xD
    Én cicám is állandóan kint van, pedig bejöhetne, ha akarna. Az előbb láttam, lepofozta a kutyát.xD
    Mi van ma, hogy nem szabad fogyókúrás vacsinak lenni???

7. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Hát én az olyat szeressem:p:inlove:sok habbal...de milyen régen is ittam olyat.:sleepy:
    Húúú nagy erőfölénnyel van a macsek...szegény henry...gondolom meg sem mert nyekkeni..vérmes egy macsekod van.....xDSemmi...kislányom ezt kérte...hosszú és nehéz napja van...ilyenkor ő mondja mi legyen a vacsi..és ma ezt kérte.:)De nem jön össze...képzeld minden honnan elfogyott:wuerg:

8. topipogi

topipogi Fórum félistene

Avval a 40 kilós kutyával tényleg nagy erőfölényben van. xD Még szerencse, hogy a kutya szereti.
    Szegény leányzó........hazaér, és csalódás fogja érni. Gyorsan nem vágtál le egy disznót??:D:D
    Kint van a kiírás az eventről. Nem ír semmi olyat, hogy különbségek lennének az ólak között.

9. Snoopy

Snoopy Fórum ismerője

Sziasztok! :D
    Eventre ideértem én is. :D
    60000 TP??? Nekem nincsen ennyi fám... Ólakból ia jó ha 10000 összejön...
    Nektek van valami jó kis TP növelő tippetek az aranyvásárláson kívül? :D
    Jó diétázást mindenkinek, aki belekezdett. :D Sok sikert hozzá. :D

10. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép napot mindenkinek!

Event kiírásra én is előkeveredtem Izgatta a fantáziámat, mert rengeteget pletyiztek róla.

Csak, hogy ne felejtsétek mik vannak TP növelők :
    Répáskenyér - ezüst + 20% 4 órán keresztül
    Édes rózsa lekvár - arany +20% 8 órán keresztül
    Tavaszi koszorú - arany + 30% 12 órán keresztül
    Húsvéti lekvár - arany + 30% 12 órán keresztül

És természetese a tojások, kinek mi van -bagoly - táltos - varjú - sárkány

Sajna csak két arany rekeszünk van, így ki mit tud készíteni, vagy megvenni a piacon azt használja.

Na ennyit az eventről, sok sikert mindenkinek hozzá.

Gyönyörűen süt a napocska, nemrég jöttem haza, de már megyek is tovább. Van még egy kis dolgom. Igaz ilyen időben szívesen kóricálok.

Legyetek jók, vigyázzatok magatokra.

babahalak, zsuzsa-mama és Snoopy kedveli ezt.
  11. Snoopy

Snoopy Fórum ismerője

Szia! Köszi az infót. :D A répás kenyér az csak földekre van nem? :D

babahalak, zsuzsa-mama és Gabi922 kedveli ezt.
  12. Gabi922

Gabi922 Rutinos

ÍÍÍgen, az tényleg nem mindenre van hatással, de már annyira megszoktam, hogy már természetes, hogy benne marad az ezüst rekeszben :pxD

babahalak, zsuzsa-mama és Snoopy kedveli ezt.
  13. Snoopy

Snoopy Fórum ismerője

Sose azt nézd. :D Előfordul mindenkivel. :D

14. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Igen ez a mázlija a macseknak...mert olyan nagy szive van annak a hatalmas kutyánakxD
    Nem éri csalódás mert a kedvencét főztem neki...szóval el van ájulva tőle.:p
    Akor minden rendben,reméltem hogy csak én olvasok vagy értek félre valamit...bár ilyet tényleg hallottam vagyis olvastam valahol.o_O

Gabi köszi az infót meg az emlékeztetőt...oda kel figyelni mit eszek meg és mit nem.Remélem rendben lesz az event;)Sétálj csak,jó idő volt ma...remélem holnap is ilyen jó lesz.
    Snoopy láttom már Gabika segitett neked...el voltam csavargosba egy kicsit...néha azért kimozdulok valahová én is.;)Lehet többször is aratni...és az ólakra fákra 24 óra van adva.Ha tudsz épiteni egy egy terményes ólat azok nagyon jó tp-ét adnak ám.

Snoopy, babahalak és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  15. zsuzsa-mama

Sziasztok !

megjöttem ! Ma jó napom volt, az uncsikámmal eltöltött idő nagyon jól telt. Már akkora kópé. hogy nem igaz. Még nincs 7 hónapos, de már feláll a kiságyban. A szobából kimászik a konyhába:) A reggeli utam na az rázós volt, csak úgy száguldoztam cca. 10 km-es sebességgel. A köd leesett és rá is fagyott az utakra. Először nem is vettem észre, csak furi volt, hogy nem száguldoznak az autók. Kicsit ráfékeztem , mindjárt megértettem miért. Ezt a 2 km-es távolságot meg is tetem fél óra alatt.:oops:
    Az eventet a szokásomhoz híven fogom kezdeni. Nem pánikolok rajta, remélem az időbe bele férek.xD Vasárnap ugyanis nem érek rá, teljes napi elfoglaltságom lesz. Itt lesz minden gyerekem és unokám !:):inlove:
    Sajnos az egyik szomszédom már napok óta lázas volt, mostanra ki is esett. Ha van valakinek ötlete a pótlásra szívesen veszem.:)

mazsok és babahalak kedveli ezt.
  16. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Eventre előkerültél, nagyon helyes. Köszi az öszefoglalót. Én a rózsalekvárt hagyom ki, sajna nincs neki hely. Én rendszeresen elfelejtema répás kenyeret.
    Szia!
    Próbáld meg elkezdeni, most kirakod az összes fát ami van, a tölgynél kezdjed, ott több tp-t ad. íEzt most tudtam meg, gyorsan tovább adom az infót. Össze fog az jönni.
    Szia!
    Csavarogtál? jól tetted, azt is kell néha.
    És mi az a kedvenc étel, amit csináltál?
    Szia!
    az ilyen napok csak jók lehetnek.
    A jeges út rosszabb, mint a havas. Vigyázz magadra.
    Írok Neked, bagoly megy. Remélem ez a farmneved is.

babahalak, mazsok és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  17. zsuzsa-mama

Szia Topipogi ! A névvel beletrafáltál !xD Várom !:)

babahalak kedveli ezt.
  18. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Nagyon kell vigyázni az utakon..egyik nap nagyon jó idő,másnap lefagy minden.Óvatos legyél:eek:
    Huncutka lehet az unokád...valószínű tudják hogy el tudnak minket varázsolni a kicsik..tehetségük van hozzá..és ha már az ujjad köré csavartak...na akkor már végedxD
    Neked aztán jó programod lesz...gondolom már pénteken készülödsz nagyon;)
    Van hely ha gondolod...;)sok szomszédnak is;)

Szia!
    Igen...na nem messzire...csak pletyizni egy kicsit...de jó volt.
    Hát mi más...Bolognai spagetti...sok sajtal...azt mondta majdnem olyan jó mint a papáé...hááát azt hittem a fejére öntöm...de aztán mégsem tettem...mondtam legközelebb krumplis tészta lesz.xD

babahalak kedveli ezt.
  19. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Ha nem bánjátok kinyitok itt is, ha bánjátok meg már késő !:D
    Nálunk nagyon hideg van,, ezért itt is rakok a tűzre, hogy melegbe érkezzetek.

Mazsok ! Engem az unokáim, már régen megvettek kilóra. Ki ezért, ki azért. 4 fiú 4 féle tulajdonsággal.:):inlove: Imádom őket, de nagyon család szeretők és szerencsére a földön járnak.
    Köszönöm, már meg is oldódott a hiányérzetem !:);)
    A tenyészólak kivételét, kicsit zokon vettem!xD-.- Most gyártom a papagájokat a tollászkódóra. Remélem így nem számolom el magam. Meglátom mennyi fér ki a bahára.

Legyen szép napotok !:)

mazsok, babahalak és zsozso577 kedveli ezt.
  20. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!
    Szép napot mindenkinek!!
    Itt gyönyörű idő van, tiszta az ég, süt a nap, egy felhőfoszlány sincs az égen.

Várom az eventkezdést. Kicsit izgulok, hogy jön össze a 60ezer tp.
    [​IMG] Mindjárt 10 óra, itt a kávézás ideje.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.