Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szép napot mindenkinek!!!

Szia!
    Limoncsellót...........hihi............szeretnél, igaz??? Csak tiszta víz van a pohárban. De ha szomjas vagy, az a legjobb.
    Szia!
    Remélem, minden darabkádat sikerült megtalálni,és összeszedegetted magad. Habár még nincs hétvége. Én ma összeszedem magam, és permetezni fogok. Nem én szoktam, de nem merek hétvégéig várni vele.
    Szia!
    Nem kapkodok, ígérem. haladok, ahogy sikerül. Szép idő van itt is.

2. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Sziasztok farmerek.Az idő remek,a kedvem is ma pihis vagyok:).Az eventet nem csinálom nincs kedvem hozzá,ezért aztán ne küldjetek szívószálat mert nincs rá szükségem,inkább küldjetek másnak,természetesen én küldök nektek:D.

Nagy ölelés: macs

patakvera és Hölgy-világ kedveli ezt.
  3. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép napot mindenkinek!
    Vlégre itthon vagyok és még nincsen este...napocska is üt rendesen...szóval minden jó ha végexD
    Segitsetek...kérlek..szépe felásott kis kertecskémben..a cicám azt hiszi kincsek vannak elásva...mert mindenhol lövész árkokat ás...már kikészit...lehajoltam és megfenyegettem a kezemmel hogy nagyon kikap...mit gondoltok mit csinált??megpofozta a kezem....azt hittem megzabálom a kis mocskot...de attól még mérges vagyok rá...mert nagyon rossz...alig várja hogy elgereblyézem...máris ott van...tényleg verés lesz belőle:(
    Köszi Porcicó az infót...nem küldök szivószálat....:p
    Nem nagyon haladok az eventel mert nincsen rá időm sok....sőőőt...nagyon kevés.

4. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Halihó.
    Amint látom mindenki nagyon dolgozik, hogy nem látogatjuk a kávézó sarkot. A játék...hm...nem mondok semmit. Dolgozom rajta, de nem nagy elánnal.
    A napocska ragyogóan süt, de mint szoktam mondani harap...azaz hideg van, reggel a kocsik teteje és a rét fehér volt. Elég nagyot fagyott....és szokás szerint fázom. Azért már nyújtogatja a lábacskáját a tavasz, de félek, hogy szegény Tavasztündér megfázik.
    Mindezek ellenére legyen szép napunk és munkára fel... pá

patakvera és mazsok kedveli ezt.
  5. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép napot mindenkinek!
    Megtaláltam a színeket......hát most el vagyok ájulva magamtól...ne szidjatok le érte légyszi:wuerg:most én is színesen írnék....nem bírok már magammalxD
    Véget ért a meló...majd itthon a többi...ablakmosást meg üveges ajtók..ilyesmik..a többit megcsinálja lánykám.
    Mami dolgozik mindenki..meg lehet kertecskében vannak...ha csak magamból indulok ki alig várom...ki lehessen már menni a jó időbe..ültetgetni.;)
    Csinálom az eventett én is...elfogy az eventnövény vagy a felröpi..egyenlőre ezek váltakozvaxD

6. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Halihó.
    Ez a szín is jó. A zöld minden árnyalata a kedvencem.

Én csak a farmon tudok kertészkedni. Az első emeleten a folyosóra szeretném már kipakolni a szobából a virágjaimat.Arra még sokat kell várnom, hogy megtehessem.
    Mára búcsúzom. Jó éjszakát és szép álmokat kívánok. pá

patakvera, Hölgy-világ és mazsok kedveli ezt.
  7. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szió!
    Tetszik a zöld is nagyon...de hát mégiscsak ez a szin maradt.

Én imádok kertészkedni...na jóó vannak ilyen holt idők amikor nő a gaz is rendesen....ez olyan hobby nálamxDmegtehetem mert picike minden a kertben...éppen nekünk való....igy ha van kedvem csinálom..ha nincs akkor nincs.
    Akkor nálad nem áll fent a gazosodás veszélyexD

kamylla64, patakvera és Hölgy-világ kedveli ezt.
  8. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szép estét!
    Nálam közveszélyesen fenyegetőzik a tyúkhúr. Héten egyenlőre azt se tudom merre állt a fejem, minden nap vagy mentem,vagy szaki jött.Jelenleg itt tartok..:wuerg:
    Jövőhéten a festő így a kert vagy a segítségre marad amennyiben vállalja,vagy fentebb említett gyógyhatású gaz fog termelődni,mert nekem pakolnom kell. Azt nem tudom hova költözzek el,mert munka után még a festő is, világgá megyek..:music:

kamylla64, patakvera és mazsok kedveli ezt.
  9. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szió!
    Na te szegény....hát mindent összeszedtél amit lehet....??utánna meg napokig pihensz és a festő meg tyúkhúr szó hallatán is kiráz a hideg?:wuerg:xD
    Amikor nálunk volt szétrobbantva a nappali...(az meg ugye azzal jár hogy mindenhová került piszok,por mert középen van)
    ....szóval én azt mondogattam hogy haza akarok menni:wuerg::wuerg:
    Megyek veled én is világá......:D:D

kamylla64 és patakvera kedveli ezt.
  10. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szép reggelt minden játékos társamnak.
    Fátyol felhők az égen, A napocska süt, de nem vakít. Hűvös van.
    Az event lassan halad. Ti biztosan ügyesebben végzitek . Legyen szép napunk. pá

11. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!
    Szép napot mindenkinek!!
    Tegnap hiába akartam, nem tudtam ide eljutni, nem volt elérhető a fórum.:(
    Eventet mindjárt befejezem, még 1 db poharat kell kevernem. 1 db felröpi hiányzik. o_O
    Ildikó nem irigyellek, tavaly nálam elmaradt a nappali festése, de idén már nem lehet tovább halogatni.Elég, ha csak belegondolok, máris rosszul vagyok.
    Mazsok micsoda színváltás!!!! Na meg a bannered is új. tetszik, habár a rózsaszín nem az én kedvenc színem.

12. Nordek

Nordek Utánpótlás-írogató

Sziasztok capuccinos Barátaim! :)

Úgy látom az előrejelzésekből, hogy HÚSVÉTRA itt lesz a Tavasz végre!!!!
    Már nagyon várom.....ma már napfürdőztem egy kicsit a loggiánkról....

Event:
    A fele talán összejön Kb. 1 óra múlva aratom a dinnyéket....
    :)

Velem mi a helyzet:
    Legnagyobb meglepetésemre (legalább 7-8 éve történt utoljára ehhez hasonló), elkapott egy vírus, aminek köszönhetően hőemelkedésem, néha lázam van szombat reggel óta. Köhögök, folyik az orrom és tüsszögök is rendesen. Döntöm magamba a C vitamin természetes formában. Elsősorban nyers citrom és narancslé, mézzel. Kivi, reggel és esete egy-egy szem. 100%-os almalé.
    Holnap, holnapután szabit kértem, hogy legyen lehetőségem a teljes gyógyulásra és ne fertőzzem meg a kollégáim.

Hoztam nektek egy nem minden napi videót. Szédületesen csodás dolgokra képes az ember, főleg ha művész és artista tulajdonságokkal van megáldva...

Kaleidoszkóp

Az egész produkció olyan volt, mintha a csillagos eget és az univerzumot idézné, a folytonos változást, és a csodálatos tökéletességet megelevenítve. A táncosok kezeik és lábaik segítségével kapcsolódtak egymáshoz, és egy hatalmas kaleidoszkópot hoztak létre. A produkciót végig nézve, egészen biztosan mindenki fel tudja idézni gyerekkora varázslatos játékvilágát, amikor a kaleidoszkópba nézve egy tündérbirodalom tárult elénk.

A hihetetlen showra hat hónapon keresztül 4000 művész és 4800 kellékes, segítő készült. Az eredmény pedig lenyűgöző lett.

13. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép reggelt mindenkinek!
    A napocska nagyon szépen süt...fóliasátram kint figyel tehát...most már igencsak várjuk a tavaszt.Nagyon sok mindent csináltam hét közben és hétvégén....szinte azt sem tudtam hol áll a fejemxDde nagyon jó volt. Ültetgettem és pakolásztam...bent is takaritás volt....szóval eventett még ezáltal nem tudtam befejezni....deee igyekszem rajta...remélem megleszek vele.:)Már csak 5db limoncselót kell megkevernem....mindjárt arattom a biogyapotott....bizti meg is lesz vele.
    Bandi köszi szépen a videót...eszméletlen jó volt....2x megnéztem....na bizti nem én kerülnék oda még az alsó sorba sem....még a székre állva is félek és remeg a lábamxD
    Hozom a finom kávét nektek..és tessék napfürdőzni mindenkinek...Bandi te meg dönsd magadba a sok vitamint...tessék meggyógyulni:p
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Persze Porcicónak is van egy kis tejszínhab:inlove:

kamylla64, pormacska1 és patakvera kedveli ezt.
  14. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szép napot mindenkinek!!
    Bandi csodás amit hoztál. Ámulva néztem. Nekem is volt kaleidoszkópom. A karácsonyi vásárban láttam, de nagyon horror ára volt, így lemondtam róla.
    gyógyulj meg , az a legjobb, ha tényleg pihensz, kifekszed a betegséget.

mazsok köszi a kávét, vettem habost is...........módjával.........jusson másnak is.
    Most csak pajtát töltök, az őserdőt befásítottam, oda csak reggel, és este kell mennem. Szédültön csak ólak vannak, meg fák.
    Kertészkedtem hét végén.......nem sok látszata van, de én tudom, hogy csináltam, így meg vagyok magammal elégedve.

kamylla64, pormacska1, g.bella és 2 más kedveli ezt.
  15. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Majdnem kijutottam a kertbe kicsit...de hát más dolgom van és mindjárt megyek melózni is...szóval ennyi jutott mára.
    Gólyám van kint és vakondom dögivel...mivel csinálom a gazdakörit...egyszer csak elfogynak már...és akkor jönnek a terményes gazdakörik..mert azzal is le vagyok ám maradva....és különlegeségnek maradtak meg a tenyésztős gazdakörik...na ott meg majd piacoznom kell rendesen.
    Talán húsvétra itt lesz a tavasz tényleg.....:pxD

kamylla64, pormacska1 és patakvera kedveli ezt.
  16. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Kedves Bandi. Köszönöm a látványt. Lenyűgöző volt. Sok mindent bele lehet képzelni, én hatalmas víz cseppeket is véltem látni. Hatalmas munka és sok sok fáradtság eredménye lett.
    A 120 meglett, a felhősor kihelyezve, még egy kicsit dolgozom rajta, ma legalább is. A kávéból jó sok habbal én is fogyasztottam Mazsok köszönet hogy gondolsz ránk és nem hagyod, hogy elpilledjünk.
    Legyen szép napunk.pá

17. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Nálam sok macsek van kint, meg ami mindig. Ilyen a strucc, terményesével, pulyka terményesével, kellenek a sütéshez, virágkötéshez. Most kiraktam még nyulat, tyúkot, tápot akarok a z anakondának. Brrr.......:eek: meg amilyen állatból kevés van. Na és a lúd, terményesével, a bőröndöset be szeretném fejezni. Tenyésztősök talán sose lesznek készen.o_O
    Szia!

Gratulálok Neked. Ügyes vagy.

kamylla64, pormacska1, g.bella és 2 más kedveli ezt.
  18. patakvera

patakvera Fórum félistene

Szép napot Mindenkinek!

Kicsit eltűntem,de összejött minden! Munka-gyárban és itthon-betegség....most meg fáj a gyomrom,de dolgozom rajta.
    Tegnap nagyon szép idő volt-remélem ma is az lesz. Az ember kedve mindjárt más! Holnap sajnos újra meló. A 3 nap helyett 4,mert egyik kollégám szabira megy szombaton. Bevállaltam,mert aztán a 3 éjszakámra szabit kértem. Megyünk üdülni egy picit a Balatonra! Nagyon várom már! :music:

kamylla64, pormacska1 és mazsok kedveli ezt.
  19. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Sajna van ilyen, mikor az ember úgy érzi, összecsapnak a hullámok fölötte. nem idegeskedsz sokat??? Hmmm...........? Attól is fájhat,és a gyógyszerek nem igazán hatnak.
    de jó lesz , kár, hogy fürdeni még nem lehet, de kikapcsolódásnak tökéletes. Rendelek Neked jó időt.!!

20. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép napot mindenkinek!
    Na nem olyan szép mint volt pl.tegnap de azért...nem esik.Képzeljétek..tegnap kellett mennem balesetvédelmi oktatásra,tudjátok pár embert a cégen belül elküldenek . Valami baleset van vagy ilyesmi akkor tudjunk segiteni ameddig a mentők ki nem érnek.Szóval minden témakört át kellett rágni a doktornőnél,amikor ahhoz a részhez értünk hogy felreped a hasfal mi a teendő....na akkor éreztem úgy hogy nekem ki kell mennem a levegőre ha tovább boncolgatjuk a témát.
    Na de beszéljünk másról,event befejezve...várom a következőt...kiirást még nem találtam róla...de majd meglesz.
    Tenyésztem az álataimat...most nagyon belemerültem ebbe...lassan növényeket is kéne...meg minden mást...néha ugy érzem kicsi a hely...máskor meg hogy mennyi idő kell mirre mindenhol learatok.
    Vera nagyon jó dolgod lesz...Balcsira...húúúú királyság...jó időt varázsolunk neked...hogy még jobban érezd magad:inlove:
    Többiek merre csavarognak????Dolgoztok vagy lustiztok???xD
    Hozok egy kis kávét és teát...mert hideg van naaaa
    [​IMG] [​IMG]

patakvera, kamylla64 és pormacska1 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.