Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

patakvera kedveli ezt.
  2. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép vasárnapot mindenkinek!
    Labovití köszi az infót....átolvastam én is mégegyszer.....és csak gyönyörködöm meg örömködöm a fákbanxD
    Csak a kiváltásuk...na az nem lesz egyszerű....persze nekem pláne nincsen annyim.....de nem is az az érdekes hogy egyszerre meglegyen minden....hanem szépen apránként.Nem is tudom..hagyjak meg esetleg banánt tartaléknak?mert most már nem igazán egyszerű szintett lépni a bahán:wuerg:
    Csajok mint gondoltok?meeeg a másik kérdés....hová teszem az új fákat?mert az esőerdőben is lassan betelek a szisztémám szerint....és oda is szinte minden titokfa alkalmával új fa jöno_Ojóóó jóóó de hova pakolom?o_O
    Event kivégezve....meglett az utolsó darabért szó szerint megküzdöttemxD
    Hozom a kávét is....
    [​IMG] [​IMG]
    Mit csináltok farmocskátokon?
    Személy szerint kakasokat nevelek a gazdaköribe.Ki van velük a hócipőm...rengeteget esznek...le lesznek vágva a fazékba a végén....borzalmas ez az étvágyo_OxD
    Utánna már csak egy titokállatos gazdaköri marad...azzal csak megbírkozom végre;)

patakvera kedveli ezt.
  3. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Szép vasárnapot Mindenkinek! :)

Csodás képet találtam barangolásom során.....Földünk jövőjéhez kapcsolódóan

Európai Fenntarthatósági Hét program
    "...a programsorozat azért jött létre, hogy egy olyan közös platform alakuljon ki Európa szerte, ahol civil szervezetek, önkormányzatok, kulturális intézmények, kutatóintézetek és egészen kis közösségek is meg tudják mutatni, hogyan járulnak hozzá a fenntartható fejlődéshez..."

Event:
    A 6 terembe jutás pár köre megvan, de nem az összes. Sebaj! AZ eddig begyűjtött jutalmak, a tervemmel egyezik és ez a lényeg! :)
    Mindent nem tudtam visszaolvasni. Nálatok mi a helyzet, ezen a téren?

Utoljára szerkesztett: 17.4.16
    -Fülemüle-70, patakvera és mazsok kedveli ezt.
  4. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Event terén még mindig magasan van a léc...meg szoktam csinálni elejétől a végéig....ez a nyerő dolog nálam.Kell minden amit ad...elfér a pajtában.
    Szigetes dolgokat nézegettem....renget dolognak kell helyet csinálnom..gondolom gazdaköri is jön hozzá.....ugy gondoltam párosával szedem ki a kiváltandókat..egy fa -egy növény....szépe lassan termelgetve...ha megvan belőle egy mennyiség....kiváltom a következő párost...közben talán gyűlnek az aranybanánok is.Te hogy gondoltad Bandi? miként csinálod?
    Egy kis ebéd...
    [​IMG] vadas...és most kipróbáltam teljesen másképp.....isteni finom lett.

patakvera kedveli ezt.
  5. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Köszi szépen, átolvastam, lesz miért dolgozni.
    Szia!
    Én kész vagyok az eventtel, most örülgetek a tikinaptárnak.
    Tényleg jól néz ki ez a kép.
    Szia!

Nem kérek vadast. :wuerg: Így bezöldülnék tőle!xD
    Hasonlóan gondoltam én is a bahás új dolgokat. Nincs annyi AB, hogy egyszerre mindet kiváltsam, meg hát minek is egyszerre mindent.
    . Nekem az esőerdőben csak fa van.
    Kakas?? Nagyon sokba kerül a tartása, rengeteget eszik. Fazékba vele.:pxD
    Nagyon fúj a szél mifelénk. Habár hideg az szerencsére nincsen. Kertecskémben kezdenek kikelni az elvetett magok. Eső kéne nekik.
    Nem kérsz egy sárgabarack csemetét?? Van 4 db.

patakvera és mazsok kedveli ezt.
  6. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Jóól van naaaa neked nem adok akkor vadast...nem tudtam hogy azt nem szereted:wuerg:nem etetném meg veled....pedig mos nagyon finomra sikeredett.;)
    Majd örömködünk együtt a fáknak meg a növényeknek..én megakadtam a szigetes gazdaköriviel is.....most nincsen kedvem csinálni..majd egyszercsak:music:
    Ugye??lábasba a kakasalxD
    Nagyon jó ez a tavaszi levegő..de mint az április ugy bolond az idő iso_Oremélem a szél lassan már abbahagyja...maradjon a napocska...a magoknak is ez kell...meg persze nekünk isxD
    Jaaaj de ari vagy...de ebbe a hatalmas kertbe nem is tudom hová tudnám tenni:(

patakvera kedveli ezt.
  7. topipogi

topipogi Fórum félistene

Most a bőröndöset csinálom, meg a ragasztót, ennyi a gazdaköri tevékenységem. A kaméleonok nagyon lassúak. Sok idő kell nekik.:(
    Szólj, ha kész a kakaspöri, vagy egy jó húsleves a kakasból..........na azt is nagyon szeretné a hasam.
    Nem tudod hová ültetni?? Adok 2 db-ot, és akkor nem fognak félni, abban a nagy kertben.xD

patakvera, Hölgy-világ és mazsok kedveli ezt.
  8. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Varázslatosan szép napot.
    Nem nyílt ki minden ajtó. A felhősor meglett épphogy, de az van. Olvastam a baháról. Majd meglátjuk mi lesz. Arany banán kevés van, és szerintem sem lesz egyszerű a szaporítása.
    Gratulálok Nektek az event befejezéséhez.
    Mondanom sem kell, hogy fázom....fúj a szél ami a szervezetemnek nem tesz jót, főleg a fájós csontjaimnak.
    Legyen szép napunk. pá

9. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Azokba is belekezdtem...de most ugy gondolom egyszerre egyet csinálok de azt lendületesenxD
    Na azt én is ennék már..valamelyiket...kakaspörit nokedlival és ubisalátával...a húsleves...meg hát mennyei tud lenni finom házi kakasból:inlove::D
    Nem félen egy fa sem mert valami ugyis mellette lenne...xDxDxD

patakvera és Hölgy-világ kedveli ezt.
  10. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok!
    Nem tudom hol kezdjem el.. nem is tudom,nem untatlak benneteket,háztáji rendbetétele az első,holnap talán neki tudok állni a kertnek,persze csak apránként,mert a..szóval az egészség se hajdehajde.Pénteken végre felrakják a kerítés elemeket, április végén jön vissza a festő és végez a vizes fronttal.
    Szóval talán nyárra elmondhatom,hogy kissé ugyan behaltam,de nálam rendben van minden.
    Eventre nem volt időm, bár ugyan elkezdtem, de rájöttem ez most nem fog menni.

Mazsi gratulálok az új munkahelyhez, és gratulálok Mindenkinek a sikeres event teljesítéshez.
    DE, anyukám egy hónapnyi távollét után hazatért,ami azért jó,mert a doki szerint míg ilyen kissé rozoga az állapotom,jobb ha van a közelemben sasszem.

patakvera, mazsok és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  11. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Végre látlak téged is..lassan lassan mindenki erre téved.....de a munkával azért tényleg vigyázni ám....mert az megvár....de ha valami bajod lesz..na akkor leshetsz nagyokat.o_O
    Köszi szépen a gratulát...ma voltam elöször teljes napot.és hulla vagyok.:wuerg:

Megjöttek a szigetre az újitások..nagyon jóóóó..kiváltottam a makadámia fát...és ki is raktam..meg persze a földicseresznyét és a tukánt...azok már vígan az esőerdőmet belakták....szóval itt megáj van...egyenlőre ennyi elég is.;)
    Többiek??
    Kamy??hol vagy te iso_O:(

12. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Nem untatsz egyáltalán, írjad csak, habár a jó híreket jobban szeretjük.D e azért írtál jót is. Vigyázz magadra, ki más vigyázna rád, ha Te magad sem??
    Szia!
    Mesélj, mi jót dógoztál ma??? Hogy telt az első nap?
    Tukánt még nem vettem meg, de a makadámiát, földicseresznyét, és még valamit......nem jut eszembe a neve. De mindegy, valami új.o_OxD

Hölgy-világ, patakvera és mazsok kedveli ezt.
  13. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Sokat dogoztam..olyan húú de nagyonxDmeg is dicsértek...de csináltam is apró bakikat...amivel én igen de más nem foglalkozott...azt mondták hogy lesznek majd igazi nagy bakik is...na én olyat nem szeretnék:wuerg:itt fontos az hogy perciz legyek....szóval igyekszem jól teljesiteni.;)
    nekem egyenlőre elég a földicseresznye meg a fa...tukán pláne....nem költöm az aranyamat tovább....nem égeti anyira a zsebem..főleg most nem vonz a gazdaköriben található recept sem.Majd meglesz... :D

Hölgy-világ és patakvera kedveli ezt.
  14. Anubisz44

Anubisz44 Törekvő

na baxki, honnan veszek ilyen papiruszt meg tavirózsát. az előző eventekben volt, de nem maradt meg állandóra.

Hölgy-világ, mazsok és patakvera kedveli ezt.
  15. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Hölgy-világ és patakvera kedveli ezt.
  16. patakvera

patakvera Fórum félistene

Örülök a pozitív élményeknek!:) Tudod sok éven keresztül mindig hagytam magam,de mára már rájöttem nem szabad. Szerencsére kevesebb az irigy,rosszindulatú ember-akarom ezt hinni-de aki ilyen az ha látja rajtad,hogy gyengébb vagy nem fog leszállni rólad.....de egy ilyen dumára nem nagyon tudnak mit mondani!;)
    Ez a kép tényleg nagyon szép!:D
    Jaj! Kedvencem! 8) Próbálom lehúzni a képernyőről,de nem megy....-.-
    Nekem is fáj mindenem és cefet a hangulatom....de bízzunk a jó időben!:)
    Biztosan nagyon nagyon szép lesz minden! Anyuka meg jó ha ott van...;)

Hölgy-világ és mazsok kedveli ezt.
  17. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szerbusztok.
    Volt annyi arany banánom, hogy a tukán odút kiváltsam és a hozzá tartozó fát és növényt a táphoz. Sajnos csak 34 AB maradt, és nagyon lassan haladok a szint lépésekkel a bahán is így a gazdaköri csak álom lesz jó sokáig. Jó lenne ha gyorsabban lenne AB. Tudom nem kell adj Uram de rögtön, csak jó lenne.
    Kívánok mindenkinek jó egészséget, szép napot és egy kis türelmet, amit magamnak is. pá

18. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!

Te tudsz precizen dolgozni, avval nem lesz baj. Az a lényeg, hogy a munkatársaid rendesek legyenek, jó legyen a hangulat.
    A következő szentélyig váltottam ki mindent,majd később továbblépek.
    A receptért még jócskán dolgozni kell.:pxD
    Szia!
    Sajnos a rosszindulatú emberekre nem jellemző, hogy megváltozzanak. Ezt a szöveget jól kitaláltad.
    Szia!
    Sajnos a banánok csak lassan tudnak bearanyozódni. De ha lassan is, azért haladunk.

patakvera, Hölgy-világ és mazsok kedveli ezt.
  19. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Jaj máááár.....azért egy szia,helló,vagy szép napot?:(8)
    Szió!
    Ma is megdicsértek..szóval tényleg jó ott lenni..dolgozni mindenhol kell....bizti nem ilyenek mindenhol csak éppen ott ahol jelenleg vagyok.De mivel van előrébb jutási lehetőségem igy nem szeretnék ott megragadni:pNem leszek gyenge:D
    Na z még csak jó ha megpróbálod lehúzni a képernyőről a vadast...hátha még nyalogatnád is a képernyőt...na aztán:D:D:D
    Szia!
    Normálisak....de hát majd meglátjuk a későbbiekeben;)
    Egyenlőre a tukán etegettem....sajnálom még tartalékolni az aranybanánomat...majd ha egyszer rámjön a hoptedrá akkor tuti mindent kiváltok amit csak lehet.

Hoztam nektek valamit...igyunk:inlove:
    [​IMG] [​IMG]

20. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Halihó.
    Proszit! Akkor igyunk Igazi konty alá való.
    Neked most van is mire. A jó munkára, a szint lépésre. Bravó.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.