Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. topipogi

topipogi Fórum félistene

:DxDxD

patakvera kedveli ezt.
  2. Anubisz44

Anubisz44 Törekvő

ezta történetet vittem a facbukkos csoportomba.

patakvera és mazsok kedveli ezt.
  3. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Sziasztok capuccinós Barátaim! :)

Szevasz Anubisz kolléga! :)

Vidd csak egészen nyugodtan és remélem az ottani csapat, túlnyomó többsége szintén kávészemként él és fog a jövőben is!!!

Más.
    Szomorú hírrel jöttem.... :( Tudom ez a helyzet sajnos amúgy mindennapos, de ugye a többi esetet nem ismerem, nincs velük semmilyen kapcsolatom.
    Ha nem is közvetlenül engem, de közvetetten nagyon is érint, megérint a dolog ami történt pár nappal ezelőtt, az egyik kollégám által felnevelt, 12 éves családtagjukkal.

Luca1

Luca2

és a gondolatai, amit a képekhez írt...

"...Ma elveszítettem a Barátomat, a Társamat. 12 éve,hogy mentettem azóta a családunk tagja volt.
    Ma el kellett engednem mert súlyos beteg lett.
    Luca neked már nem fáj semmi! Remélem már találkoztál a többiekkel a szivárványhídon túl.
    Isten veled kiskutyám! Nagyon szeretlek!..."

Kolléganőm nagyon nagy állatbarát (hozzám hasonlóan), de ő sokkal aktívabban teszi mindezt. Egy pécsi állatmenhely, lelkes és szeretet adó tagja. A fotók az állatorvosnál készültek, altatás előtt pár perccel. Nézzétek a kutyus szemét....kis drága mintha érezné, hogy nem lehet már tovább a jó szívű, szerető gazdijával... :(
    Rákos lett ez a kedves élőlény. Zsóka pedig nem szerette volna, ha tovább szenved. Az orvos szerint egyre nagyobb fájdalmai voltak, amit nem nagyon lehetett már csillapítani...

Event:
    Mindegyik neonos ólacska begyűjtve. Holnap pedig a kitehetők is meg lesznek...
    Ti hogy álltok, ez ügyben?

Legyetek jók és VUK!

Utoljára szerkesztett: 23.4.16
    -Fülemüle-70 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  4. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép napot mindenkinek!
    Nagyon ronda idő van...esik meg is fúj is mellette rendesen a szél....szóval..lehangoló.
    Pénteken már nem tudtam jönni.....pedig akartam...haza sem értem a melóból és mentünk pizzázni...kedves barátommal és családjával:inlove:nagyon jó volt..és utánna még jót is dumcsiztunk..de hazaérve már szét voltam esve...szóval csak a kispárnám hiányzott.Tegnap szintén meló....de hazaérve már főtt a marahapöri bográcsban....várt a finom limonádé..a hintaágy előkészitve nekem....szóval mélyluxus volt rendesen.
    Event készen van...tenyésztettem a gazdakörihez állatokat....hátulról haladva...szóval strucc volt soron szigeten pedig majom és panda....jól jött azért minden.
    Kiraktam este a titokólakat és képzeljétek....lett egy rózsaszin hódváram...csak meregettem itt a szemem hogy mi azxD
    Készen lett a "segitő kezek" és a "csajos este" gazdakörim....örültem neki.....most jön a "békés este" és aszem készen leszek....de bizti mire készen lennék jön a következőxDfazekasból még a 9.szintett gyüröm..azokkal el vagyok maradva rendesen.
    Na rohanok gyorsan...ebéd nem az én reszortom...azt sem kell csinálnom..kicsi lányom azt mondta pihenjek.....de azért hozzom nektek:p

Hölgy-világ és patakvera kedveli ezt.
  5. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok, szép napot! Csak ne nézzetek ki az ablakon!!!

Szia!
    Igen, tudják!! Nekem is volt rákos kutyám, és ahogy utoljára rámnézett, benne volt a szemében a búcsú.
    Eventtel kész vagyok teljesen.
    Szia!
    Ma még az orromat sem dugom ki, az biztos. Amelyik növénykém kikelt, már biztos meg is bánta, hogy ennyire sietett.:oops:
    Nagyon rendesek Veled otthon, egy rossz szavad se lehet.
    Hiányoznak az új fák, és állatok, így ezeket a gazdaköriket még el se kezdtem. Majd.......van még mit csinálni.

Hölgy-világ, patakvera és mazsok kedveli ezt.
  6. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Voltunk vásárolni ami az ebédhez még kellett....de már megvan minden.Rossz az idő:(
    Nekem is kapaszkodnak a növénykéim rendesen..mondtam nekik hogy jól kapaszkodjanak mert nagy a szél:wuerg:xD
    Nincsen egy rossz szavam sem.....figyelnek rám:inlove:
    Ha lesz cserenap...majd szólsz...amit lehet küldeni és még nincsen neked azt küldöm szivesen....lehet hogy csak 1db-ot....de lassan abból is meglesz akkor.;)
    Nekem terményes gazdakörijeim vannak még egy jó páran.....jóóó sok....szóval nekem is lesz mit csinálnom.Dee beosztom és mindig csak 2 dologra figyelek oda egyszerre.Szigtes gazdaköri most egyenlőre áll...nincsen rá hangulatom.Majd egyszercsak...hogy az újról ne is beszéljek.

Hölgy-világ és patakvera kedveli ezt.
  7. topipogi

topipogi Fórum félistene

Egyedül voltam délelött. Család elment Alma koncertre. Grillcsirkét gyártottam nem sok munka van vele. Tegnap megfőztem mára a húslevest, meg franciasalátát, úgyhogy majdnem semmittevősen töltöttem a délelőttöt. Még tenyésztettem pandát, most így meglett az összes kitehető duplán. Így a farmra is kiteszem, nemcsak a felhőre.
    Köszi a felajánlást, majd kiabálok. Egy is több, mint a semmi.
    Most csak a ragasztót, bőröndöt, csinálom, meg még hiányzik pár lábas, azt összeszedem. Bőröndből is már csak az utolsó sor hiányzik, nemsokára az is kész lesz, és akkor választok valami mást.

8. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Neked is jó dolgod volt...én hagytam kislányomat pihenni...megcsinálta az ebéd oroszlánrészét...és most én is kényeztettem.
    Még tenyésztek én is...elvégre azért van a szupitáp....jó sok összegyült...ugy gondoltam a limitem megmarad és a többit tenyésztgettem.
    Jaaaa hát én nem is néztem hogy ki tudom e váltani a többi kitehetőtt...akkor lehetne a kergébe is pár.;)
    Nagy állat tenyésztésbe fogok...kell mindenből rendesen.xDSzóval majd a segitségedért kiabálnék ám...de nagyooon.xD
    Hoztam az ebédet...bár kicsit későn..bocsika érte....
    [​IMG] [​IMG]
    Paradicsomleves.....és marhapöri tarhonyával..a tengnapi bográcsozásból maradt......és közkivánatra [​IMG] [​IMG] szezámmagos bundás csirkafalatok voltak piritott zöldséges tésztával....és csípős szósszal

9. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia Mazsok:) Vacsorára is szuper lesz a paradicsomlevest,nagyon köszönöm.:):)

10. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Halihó.
    Nálunk is csúnya idő van. de még nem is kell, hogy melegebb legyen, hiszen még nincs itt az ideje. A napocska kínlódik, elő szeretne bújni a felhők mögül és már majdnem sikerül neki, amikor egy játékos felhő tömeg újra eltakarja. Az ablakon az ágyamból kilátok és elfigyeltem ezt a bújócskát. Amikor meg tűz a nap, akkor az arcomat cirógatja. Érvényes az a mondás nálam, hogy kelj fel pajtás a hasadra süt a nap. Tegnap egész nap esett. Ez volt az időjárás jelentés mamis stílusban.
    Remélem mindenki jól van. Kívánom hogy így legyen.
    Legyen nagyon szép napunk. pá

-Fülemüle-70, mazsok, kamylla64 és 2 más kedveli ezt.
  11. patakvera

patakvera Fórum félistene

Jaj ez nagyon sajnálatos....de tényleg jobb így,hogy már nem szenved tovább!:cry::(

mazsok, kamylla64 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  12. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok!
    Bandi, kollégáddal érzek. Enyémke 10 éves,látszólag jó erőben van,de már parázok mi lesz vele ha.. és velünk??
    Tegnap itt voltak öcsimék. 7 éves nagy,már majdnem akkora mint én, kérdeztem is tőle,hova sietsz ennyire pajtikám? ;)
    Potyka minimanó meg elkezdett járni, mindenkibe belekapaszkodik és elindul,így a kiszemelt muszáj vele tartson, de már el-elengedi a kezet,és pár lépés megy magától.. imádom! :D Innnetől új nevet kap, ő lesz a zsebcirkáló.. Még nem mondja,hogy nem, de ha nem tetszik neki amit ajánlanak,meggyőzően ingatja a fejét, nem..nem..
    Végül héten kineveznek kisfőnöknek, egy hetet kértem meggondolásra, nem igazán akartam ilyesmivel foglalkozni,mikor kerítést állítottak, konyhát-fürdőt festettek.. De a közvetlen kollégák részéről se érkezett semmi ellenvetés,így.. :) Igaz mostanában elég sok változáson mentünk át, csak kapkodtuk a fejünket a sok átszervezésen..
    Végül a telom meg beadta a kulcsot, az érintőképernyős, lehet ő volt az okos..;):D

patakvera, mazsok és kamylla64 kedveli ezt.
  13. szilvalé

szilvalé Utánpótlás-írogató

feltörtél mint a talajviz xD

patakvera, Hölgy-világ és kamylla64 kedveli ezt.
  14. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Sziasztok capuccinos Barátaim! :)

Kedvenc, virtuális elfoglaltságunkhoz szorosan kapcsolódó információözönt szeretnék megosztani Veletek.
    HéricsBáró kollégánk fejéből, illetve hsz-éből való mind...

Mamikám!
    Kedves kis bagoly repült feléd több alkalommal is, nem olyan régen....

Drága kis angyalkánk Kamylla! [​IMG] :)
    Mere vagy kis Szívem? Hiányzol ám mindenkinek szerintem. Gyere amint időd és a lehetőségeid engedik!

Várunk sok szeretettel Téged is!!!!!!
    :)

Legyetek jók és VUK! :)

és még így a nap végére.....

Utoljára szerkesztett: 26.4.16
    -Fülemüle-70, patakvera, mazsok és 2 más kedveli ezt.
  15. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Sziasztok mindenkinek!
    Csak pár betűig ugrottam be,azt is a bal kezemmel pötyögöm nehézkesen...Még pár hét és összeforr az eltört vállam és végre leveszik a gipszet is..röhej hogy is történt,majd elmesélem ha visszakapom az jobbik kezemet,mert ami maradt az nagyon suta..:po_O
    Hiányoztok Ti is...:inlove::inlove::inlove::inlove:

-Fülemüle-70, patakvera, mazsok és 2 más kedveli ezt.
  16. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!!
    Szép napot mindenkinek, habár az idő nem nagyon szép, de esik az eső, és az nagyon kell.

Ildikó Te sem unatkozol. Nőnek a gyerekek, mindig másak, más igényekkel, nem lehet megunni őket. Gratulálok a kisfőnökséghez.
    Na..igen, ezek az okos kis telók..........van baj velük. Lányomét kisebbik unokám bedobta a fürdőkádba.:wuerg: Nem tud úszni, annyira nemokos, így a kukába végezte.:eek: Volt is családi ramazuri.

Bandi köszi, hogy beraktad Héricsbáró összesítését. Nem lesz könnyű hónapunk, ahogy olvasom. Ez a szupercella nagyon szép, de azért félelmetes is.

Kamylla jobbulást neked, igyál mákolajat, egyél sok diót, ezekből közvetlenül beépül a kálcium.!! Minden mellékhatás nélkül.
    Várunk, gyógyulj meg gyorsan.

patakvera, kamylla64, mazsok és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Köszi! Hát ezt megfontolás tárgyává teszem..Van 2 póttelefon,ha mégismégisnetalántán... egyiket bekapcsolni se tudtam, megjegyzem ugyanolyan "okoskészülék" A következő két napban nagyfőnök leszek,mivel ma közölte az üzemvezető,hogy ballagás miatt szabira megy,pont ellenőrzés előtt, így jártam, már most kapkodom a bogyókat,mivel...:eek:

Angyalka, gyógyulj gyorsan, hamar.. Végül, nem írtuk eleget a lépcsőről gurulás után,hogy lassabban.. Legalább az orvos által javasoltakat tartsd be!.. és kényeztessen a család, helyettünk is.. kis Napsugaraid biztos segítenek Anyának!
    Ki kérem magamnak!!! Feltörök, mint "artézi víz", mint kénes gyógyító erő!
    :p

patakvera, kamylla64, mazsok és még 1 ember kedveli ezt.
  18. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép napot!
    Végre megérkeztem egy röpke percre....nem vagyok jól mostanában,....a gyógyszer amit kaptam a dokitól..nem a legjobb...jönnek ki a mellékhatások szépen sorban....éjszaka nem tudok aludni,deee napközben már 5-6 óra körül aludnék...állva is tudnék szerintemxDés a szivem..majd kiugrik a helyéről....szóval tegnap lánykám csak megnézte az azték napi ajándékot ,meg rackót nekem..és kész.
    Kamy...??mit csináltál már megint?? karate tigris közbe lép???vagy batment próbáltad?xDjóó tudom nem vicces....de neked is annyi mázlid van ilyenekkel mint nekem:)
    Ahogy olvastam a hírt amit hoztatok..lesz gondom májusban.Nem tudom akarom e?? lesz e annyi időnk???vagy a munkás osztáyra nem gondoltak:D
    Naaa rohanok tovább....vacsit gyártokxD

19. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szerbusztok.
    Látom mindenki nagy munkában van. Alig vagyunk magamat is beleértve, hanyagoljuk az írást.
    Kamylla kedves nagyon sajnállak, mit is mondhatnék? Kívánom, minél előbb gyógyulj meg. Csak remélni tudom, hogy azért nem írtok, mert a valódi kert és a munkahelyi munka, na meg persze a házi munka, annyira leköt, hogy nincs időtök. Most meg itt van az event.
    Gondolatban veletek vagyok.
    Kívánom, hogy legyen nagyon szép napunk. pá

20. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!!

Szia!
    mindenképpen kérjél mást, ha így marad, akkor ez nem jó, de van másik gyógyszer.
    Úgy néz ki, igazad van, a munkásosztály nem számít.:(
    Szia!
    Nehogy nagyon szigorú nagyfőnök legyél ám!!
    Ezek az okostelok..........állandóan tölteni kell őket, mert csak 1 napig bírják, na meg én csak telefonálásra használom, de a régi típus lassan már nem is lesz kapható. De hát ez van.

Eventet csinálom, kell a felhő. Csináljátok????

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.