Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Van segitséged láttod....milyen jó dolgod van..nálunk hápi volt az ebéd....szóval akárhogy adta a dolgokat...megsütöttükxD
    Holnapig még csinálom én is...aztán ami meglesz.Most váltottam ki a legnagyobb kitehetőtt...az kellett még mindenképpen.;)
    Akkor sikeres vásárlás volt nálad...jó áron;)
    Én nem tudom sehogy...csak olvasgattam és ott már kész ténynek vették a dolgot...onnan gondoltam...de még mindjárt érik a növénykém és éjszakára teszem ki a brekiket.:)

patakvera kedveli ezt.
  2. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Bizony így van itt Győrben süt a nap végre :D

3. Anubisz44

Anubisz44 Törekvő

végül is összejött a felhő és a rávaló is ha más megvan kiváltottam, meg még a maradékon a rubin talányost vagy valamelyik titokzatos fát kiváltom. még nem tudom. holnap már nem foglakozom vele, nekem ma véget ért.

Hölgy-világ és patakvera kedveli ezt.
  4. patakvera

patakvera Fórum félistene

A "Köszönj már kedves szomszéd,mert kirázlak a bundádból!" -nek szólt a xDxD! Jaj sziasztok amúgy....én nem szeretném ha bántanál!:p;)

Hölgy-világ és mazsok kedveli ezt.
  5. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!
    Visszaolvastalak titeket. Kicsit nemvagyok, és mindnki betér ide. Nahát-nahát. Eventet kivégeztem, szinte mindent sikerült kiszednem belőle. Jó kis dobálós volt, tetszett.
    Sajnos nem jól zártam az ünnepet. Kimentem ásni, és a derekam tropa lett. Becsípett egy ideget, tegnap csak voltam, és a többieket dirigáltam. Ma már egy fokkal jobb.Még itt a gép elött is nehezemre esett ülni.
    Mindenkinek gratulálok az eventbeli sikerekhez.
    Bandi az a béka...........szenzációs.
    Anubisz azért így könnyű, ha ilyen segítsége van az embernek.;)

mazsok és patakvera kedveli ezt.
  6. patakvera

Azért valld be :nem volt rossz dirigálni sem!:p Kenegesd és csak óvatosan,amíg helyre nem jössz!

Hölgy-világ kedveli ezt.
  7. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szerbusztok.
    Olyan hideg van, hogy éjszaka biztos 0 fok alá esik a hőmérő. Tudjátok, milyen fázós vagyok, ezért D vitaminozni sem mentem ki tegnap a folyosóra, mert bár ragyogóan sütött a nap, mégis harapott.
    Az event jól zárult a felhősort sem és egyetlen kitevőt sem váltottam ki, és a 10 csillag is benn maradt, de a többi az enyém lett. csoki szirup már réges régen megvan, mert amikor kezdtem a játékot, mindjárt az első oldalon meglett. Szívből gratulálok mindenkinek az elért sikereihez, és kívánom legyen szép napunk. pá

8. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép napot mindenkinek...vagyis bocsi de szép estét!
    Mire mindennel végzek már ennyi az idő.Ma kényeztetem magam...és elmentem lánykámmal szoliba...gyorsan bérletett vettem hogy meg ne gondoljam magam.Idén nincsen annyi napsütés...hogy kimenjek a határba kapálnyi és barnya legyek xDfőleg mert nálunk a határban nincs mit kapálnyi:D:D
    Szia Vera!
    Ne gondolj ilyet hogy neked szól;)nem bántanálak véletlen sem:)..Anubisznak szólt...de ő elengedi a füle mellett:wuerg:ameddig el nem kapom:D:inlove:
    Szia!
    Szóval igy kell az embernek kivonnia magát....inkább akkor ne tegyél ilyet.Tudom nem akartad....de már igy jártál..és pihenj is azért....ne aggódjak érted;):inlove:
    Event nálam is kivégezve....a nagy kitehetőtt azért megszereztem...annak örülök...a kicsit nem sikerült...de hát annyi baj legyen...xD

9. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!

Vera ami igaz, az igaz, nem rossz dirigálni, de sokszor elöbb megcsinálom, mint elmagyarázom.:pxD De már jobb, alakulok.

Mazsok igyekszem nem csinálni ilyet többet, ezt se akartam, csak így alakult. De ma már félig-meddig használható vagyok. Holnapra meg már kutya bajom se lesz. A kis kitehető pluszba nekem sincs meg, de azon kívül minden.

patakvera, kamylla64, mazsok és még 1 ember kedveli ezt.
  10. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szép estét!
    Betett a hétvége, szombaton kifáztam,vasárnap eláztam, hétfőn meg nagy takarítani kellett,mert mama azt mondta,ha már otthon talált, töltsük hasznosan a napot, ezért,ma csináltam nyugi délutánt,mert délelőtt melo.. Érdekességként mai munkát a kollégák hangos énekléssel fejezték be: ".. munkának vége,kimész a gyárból.."
    Event, azt hittem ma még tart,meglepetésként ért a felismerés.
    Ebédre spárgalevest kaptam,sóskaszószt fasírozott szeletekkel.
    Holnap szintén fasírozott lesz kelkáposzta főzelékkel. Ha netalán valami valószínűtlennek tűnő eset miatt maradna még fasírozott, csütörtökön megpróbálom rábeszélni mamát a tökfőzelékre.
    Jó éjszakát!
    Azt mondja népi regős,ha Zsófia sírva fakad :cry:, Orbán megenyhül..;) ..már pedig nálunk, Zsófi igen neki volt keseredve:music:

Topi azért óvatosan azzal a fickándozással, egyszerre mindig csak keveset.. tudod!

Kamylláról levették már 'kalodát'?

patakvera és kamylla64 kedveli ezt.
  11. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szép napot mindenkinek!!

Szia!
    Óvatos vagyok, hidd el, ma már azért egész jó a derekam. Hétfőn a reumás csiga is gyors volt hozzám képest. Úgyhogy Veled ellentétben, én semmit se csináltam hétfőn.
    Jó az a fasírt, a tökfőzeléket is szeretem.
    Azt mondod , jön az enyhülés?? Nem ártana!!!!

patakvera és kamylla64 kedveli ezt.
  12. patakvera

Felhőt én sem váltottam ki,de nekem is a csillagon kívül minden meglett! Most már talán megjön a jó idő-vigyázz meg ne fázz!
    xD Én vettem a lapot,hogy neki szólt! ;)
    Nálunk is szép idő ígérkezik...8) Holnap termálozni készülünk! :music: Már alig várom a boomot! Persze ha kibírom addig!:p

Hölgy-világ kedveli ezt.
  13. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!

Szia!
    Persze, hogy kibírod...........összefogunk, és együtt nagy nehezen kibírjuk.o_O;)
    Szuper napod lesz holnap. Én dolgozom délelőtt, habár max. csak 1 órácska lesz.

patakvera és Hölgy-világ kedveli ezt.
  14. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Vera,jó pancsolást,s hátha kis napozás is belefér!
    Szervusztok!
    Nem bírtam ki boomig,igaz a szupertáp se bírta csak negyedik feladatig. 2 kütyü így is megvan.
    Kellemesen eltöltött hétvégét,sok napsütést, és meleg időt kívánok!

Mindennapra jut egy tálka eper,akkorák alig fér a számba.. :)

patakvera kedveli ezt.
  15. patakvera

Kibírtam nagy nehezen ma reggelig...:wuerg:...párom tegnap 6 előtt 2 perccel hazaért...xD
    Nagyon várom a délutánt! Szép időnk is lesz-beterveztem egy kis napozást....;)

Hölgy-világ kedveli ezt.
  16. patakvera

Igen-tervben van a napocska...;)

Hölgy-világ kedveli ezt.
  17. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Látod-látod..........hová ez a sietség? Én befejeztem most reggel, igaz az utolsó sort nem csináltam meg, nem lesz minenből pót kütyüm.
    Napsütés már van, remélem így is marad!!

Hölgy-világ és patakvera kedveli ezt.
  18. patakvera

Szerintem én sem csinálom végig! Kevés a tápom!:sleepy:

Hölgy-világ kedveli ezt.
  19. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép reggelt mindenkinek!
    Láttom mindenki ébren van már..a napocska mindenkinek a hasára süt?xD
    Bográcsozunk ma csülkös-körmös pacalt...jönnek a nagyszülök:pés a finyásoknak meg töltött paprika lesz...aki kér jöhet...:D
    Eventett csinálom...még egy kevéske kel hozzá.megcsinálom végig....már csak ugy.....ez már igy marad nálam:):wuerg:
    Tenyésztettem sok kakukkot...igy egy gazdakörivel végre készen lettem a sok közül...húúú de unom már őket.
    Topiiii??? megyünk eperföldre holnap???? randizunk ott:inlove::D gyere errefelé...csináltam egy nagy tál padlizsánkrémet...és nem fog elfogyni mert csak ketten vagyunk rá:(
    Na majd még jövök...jók legyetek:inlove:

20. Anubisz44

Anubisz44 Törekvő

SZép szombati reggelt!
    Kivételesen elégedett vagyok a viking eventtel, Igaz eleinte ugy voltam, hogy nem érdekel a felhősor, de aztán olyan jol sikerült a dobálás, hog yha már meglett, kiváltottam, és mellé a többit is amit akartam. A matrica nem érdekelt, az nem kellett, semmi értelme, a csillag sem kellett van elég, meg a szupertáp sem, azt ugyis ad a kerék mindig, igy a általam vágyott nyereményeket ki tudtam mindet váltani, a mi meg nem érdekelt amiatt ugysem bánkodom :D Végeredmény: elégedett vagyok az event eredményével. Ja, asszem 12 csillagom maradt is. Most ezt a tenyésztőset kihagyom, pajtatöltögetés, kiraktam az ólakat, hadd fejlödjön az állatállomány is. a szigeten meg nyomatom a növényeket, mindegyiket 10 ezer fölé akarom tölteni a készletet,a föfarmon meg a tököt termelem, hogy 20 ezer fölé menjen. Igen kel la töklekvárhoz ;)

mazsok, Hölgy-világ és patakvera kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.