Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Megfogadom a tanácsod Ildikó és köszönöm. Itt is lesz eső, már el van borulva.
    Tegnap nálam törlés volt, így most csendben vagyok. A dal nagyon tetszett, már sokszor meghallgattam és hallgatom. Most nagyon elromlott az idő és ez meg talán más is kedvét szegi az embernek. Hamarosan lesz nagy zuhé. Az eső még nem rossz, de ha villámlik és dörög akkor az nagyon rossz...félős. Na remélem nem visz el a víz. Mondjuk úszni tudok. pá

2. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

A mostaninál sokkal szebb vasárnapot Mindenkinek! :)

Kedves Mamikám! :)

Igen te is és mi is törölve lettünk, de azért nem kell "csendben" lenned/lennünk egyáltalán! Sőt!
    Csak arra figyelj és persze mi többiek dettó, velem az élen (már csak azért is illene ezt nekem tudni, mert "A fórum ismerője" vagyok, egy ideje :)), hogy mit is írunk le, nem ütközik-e a fórum, ide vonatkozó szabályzatába. Mert a modiknak jórészt ez a dolguk, hogy kordában és szabályok között tartsák az írásos beszélgetéseinket, még akkor is, ha nincs vita belőle. Szerintem tegnap egyáltalán nem volt, de papír forma szerint, valóban szabálytalanok voltunk. :)

Időjárás itt Pécsen sem alakult felhőtlenre. Fél-1 órán keresztül napsütés, majd hirtelen elsötétül az ég és elered az eső. Na és persze villámlik és dörög. Szegény cicusunk ilyenkor mindig rettegve elmenekül be a szobánkba, az ágyunkba, a takaró alá. Minden esetben megvígasztaljuk, simogatjuk sokat és nyugtatóan beszélünk hozzá. Ez gyakran be is válik nála. :)

Utoljára szerkesztett: 5.6.16
  3. Anubisz44

Anubisz44 Törekvő

tévedtem, törölték. ezek jobban félnek, mint a facbukkos kollégáik . Nem tudom mért fáj nekik ha megemlékezünk trianonrol.

4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A fórumban nincs politizálás. Semmilyen formában. Pont.

HéricsBáró kedveli ezt.
  5. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Szia Anubisz! :)

Természetesen nem fáj egyik modinak sem, csak vannak (itt is és még rengeteg más helyen az életünkben) szabályok és gondolom mindegyikük számára az egyik feltétel volt a sok közül, hogy ezt is betartatják velünk, cserébe azért, hogy vállalták ezt a másodállást.
    Fogadd el a tényt, jobb lesz Neked (is) a jövőben!!!! Hidd el!

Eventtel hogy állsz mostanság?

Kedves East! :)

Te csak a munkádat végzed, ami nagyon fontos. Mégpedig azért, hogy ne legyen káosz és békétlenség (egy idő után) ebben a virtuális világban sem!

Szóval a lényeg, hogy köszönjük, ha csak figyelmezteted itt bármelyikünket és nem a büntivel kezdődik a dolgok megértetése!

További szép napot és jó játékot Neked!

6. Anubisz44

Anubisz44 Törekvő

Az eventtel kész leszek amint meglesznek a tollsöprük, de mivel alig adja a betakaritás, igy a vége nem lesz meg. 5 ik szintig kész ,az utolsóraa már nincsen tollseprű. holnapig meg ami sikerül, aztán ugyis véget ér.

Nem személyeskedni kell, meg nagytestvérezni, csak elolvasni a szabályzatot és betartani. /-East17-/

Minden_esetre és Hölgy-világ kedveli ezt.
  7. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Na igen. Ezekkel a felrepikkel gyakran meggyűlik a virtuális gazda baja. :)

Nagyon bizakodom a kagylók alatti jutalmak minőségével. Volt már 8 titkos fa is. Na abból (ha jól emlékszem) legalább 3 db, pont olyan volt ami nagyon hiányzott már.
    Talán-talán lesz AB-is, és 5-nél több darab. Végül is közel 1 hónapig fog menni ez a kagyló felemelősdi. :) :D

8. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Helóka.
    Nekem volt egy bűbájos fehér fajta tiszta puli kutyám. Ő annyira félt a dörgéstő, no meg a petárdától, hogy azt sem tudta hogy remegjen. Az volt jó, ha az ölembe feküdt és szorosan át fogtam, mikor magamra maradtam nekem is jó volt. Azt hittem a kicsi szíve kiugrik a helyéből. A kis aranyos fajtáját tekintve a pusztai életében igen csak találkozhatott dörgéssel..már törlődtek a génjeiből.. Sajnos felette is eljárt az idő és elaludt. Megfogadtam, hogy nekem nem lesz több állatkám, mert az elvesztése sokáig nagyon fájt.... nos ennyi az emlékekből.
    Még az eventen dolgozom, a felhő meglesz. Mára elbúcsúzom, legyen szép az estétek és nyugodt az éjszakátok. pá

9. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

Jó reggelt! :)
    Nagyon jó egy hétfő kezdődik :) egy kv valaki?

mazsok és patakvera kedveli ezt.
  10. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Legyen jó a reggel, és egy jó kávé is jó lenne. Induljon jó a hét és a vége is legyen jó.
    Az event, nos a felhősor megvan, több nem lesz. Ezzel is elégedett vagyok. Most el csak bekukkantottam, pá

patakvera és Minden_esetre kedveli ezt.
  11. Anubisz44

Anubisz44 Törekvő

üdv! csak bekukk, mielőtt megyek délutános müszakba. A mai betakaritás még meghozta eredményét, a hatodik szintet még megkezdtem, de már nem lesz meg a 175 felröppenő, annyi kéne hogy be is tudjam fejezni. 4 óra van hátra és hamarosan mennem kell melózni, igy beadtam amit lehet, és itt bevégeztetett. jo lett volna ha megvan a második kitevő is a felhőre, de csak 1 lesz. a citrom bőven megvan hozzá, csak a tollseprük nem lesznek meg.
    a kagylók remélem majd adnak azért különlegesebb dolgokat is.
    Bandi ha van facbukkod, privátban ird meg, azt felveszlek és majd ott értekezünk olyan dolgokrol amiről itt nem lehet ;)

patakvera és Minden_esetre kedveli ezt.
  12. patakvera

patakvera Fórum félistene

Amikor tehetem ott vagyok a koncertjeiken! Bár ez a szám lett a legismertebb tőlük,de érdemes a többit is meghallgatni!

Hölgy-világ és Minden_esetre kedveli ezt.
  13. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép estét mindenkinek!
    Rég nem voltam...gyakorlatilag időm nem volt rá...sőt az event sem lett meg...hiányzik a legnagyobb kitehetőm rá...és van egy szürke felhősorom.Gyanitom hogy nem is lehet majd megszerezni hozzá a kitehetőt.Modik??valamit tudtok erről mondani??:(
    Nem tudom mikor tudok lenni...igyekszem...túlóra hegyek vannak...és általában utolsó pillanatban tudom meg ha van vagy nincsen...tervezni sem tudok semmit igy. Itthon is egy nagyobb krizist élünk át...és az sem tesz semmit könnyebbé....igy sokszor már játszani sincs kedvem.o_O
    Nem is tudom..irtam valami pozitvat...??:cry:neeeeem.....
    De egy azért van...szeretlek titeket!:inlove:

14. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Na nézzenek oda, milyen kedves és kellemes meglepetésünk van! :)

Szia drága Háziasszonyunk!
    Látom életzajlás van nálatok! Ez egyrészt nem gond, másrészt azért a"krízis" nem annyira megnyugtató jelzőnek tűnik.
    Nagy a baj Kedves? Remélem orvosolható és legalább neked kirajzolódott már a helyzet megoldása!!!!
    Bármi is legyen azt azért tudd, hogy mindenképpen szorítunk Neked/Nektek, hogy gond nélkül és mielőbb elmúljon az, ami a feszültséget okozza otthon.

Hoztam CSAK NEKED egy kis pozitívat!

"Az Élet múlását ne vedd soha észre,
    a szívedben éljen szeretet és béke!
    A mosoly az arcodról soha el ne fogyjon,
    az ajtódon csakis a boldogság kopogjon.
    Bárhová is sodor magával az Élet,
    az Isteni szeretet kísérjen el Téged!

Mindenben a jót, s a szépet keresd,
    S ki megérdemli, nagyon szeresd!
    Gondolj ránk is, a Farmeramás társaidra,
    akik itt vannak neked, a hétköznapjaidra.
    Mosolyod aranyozza be a világot,
    Még sok boldog, nevetéssel teli percet, napot, évet kívánok!"

Ja és mégyegy javaslatom lenne. Az aláírásomban a verset (amit Hemingway bácsi annyira kíválóan megfogalmazott) olvastad már? Ha még nem, kérlek ne késlekedj vele! Szép lassan olvasd és pillanatok alatt meg fogod érteni a lényegét.

No és tudd, hogy mi is szeretünk Téged!

VUK! :)

Míg el nem felejtem. Hiszem, hogy segíthet ez is, az otthoni dolgaid helyrehozatalában!!!!

Egy cseppnyi virágos Pécs
    Háttérben főterünk egyik éke, a belvárosi templom.​

Utoljára szerkesztett: 6.6.16
    pormacska1, patakvera és Minden_esetre kedveli ezt.
  15. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok!

Vacsoraötlet:
    -vékony szeletekre aprított újhagyma zöldjét kis majonézzel összekeverünk, megtöltünk vele 2-3 vékonyra felvágott főtt tarjaszeletet feltekerjük, kis ideig a hűtőben pihentetjük.Addig paprikából - uborkából- újhagymából állítunk össze salátát amit natúr joghurtban keverünk el, vagy ecetes lével öntünk fel. Vagy:

-túróból,vagy juhsajtból (orda) körözöttet készítünk - ha ordából van, érdemes kakukkfűvel,fokhagymával is megbolondítani kissé - tv paprikát félbevágjuk,kivágjuk a magházat,és megtöltjük a körözöttel. Szintén saláta mellé, vagy natúran párolt bármilyen fehér hús mellé kiváló. Jó étvágyat hozzá!

Ne feledjétek 9-től foci event, kiírása holnapi naptól esedékes.

Mazsi remélem hamar túl léptek 'béka feneke' mélységeken, veled érzünk!

Vera, "..nekem a Balaton a Riviéra.." - lánykádnak tetszett? :)

patakvera, pormacska1 és Minden_esetre kedveli ezt.
  16. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!
    Mazsok fel a fejjel, a negatív után mindig a pozitív jön. Sajnálom a felhősorodat, pedig igyekeztem segíteni, de bocsi, az a fránya póré későn érett.
    Bandi mindig szép verseket hozol, a képekről nem is beszélve. Ilyen díszhagymám nekem is van, nagyon szeretem.
    Ildikó köszi a tippeket vacsira. Már éhes is lettem.
    Kíváncsi vagyok, milyen lesz ez a z event. A focit nem szeretem, /elnézést attól, aki szereti/, remélem az eventtel nem így leszek.

17. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Sziasztok Capuccinósok! :)

Hoztam nektek egy szív és lélekmelegítő fotót.

Az uhu és gondozója között rövid idő alatt eltéphetetlen kötelék alakult ki. „Mikor Doug néhány napra elutazott, GiGi rendkívül izgatott lett. Alig várta, hogy hazatérjen a gondozója, és mikor ez megtörtént, boldog és hálás öleléssel borult a nyakába.”

Megmentője és egyben gondozója felé meglévő, határtalan bizalom. Ilyesmre csak nagyon kevés ember képes.

Utoljára szerkesztett: 8.6.16
    patakvera és Hölgy-világ kedveli ezt.
  18. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép napot mindenkinek!
    Bandi ezer köszönet a versért és hogy gondoltál rám.:p:inlove:
    Itt vagyok és próbálom összelapátolni magam....most elkezdtem az eventett...meglátom mi lesz belőle.
    Topi köszi a segitséget...nem rajtad múlt...de hamarabb nem tudtam szólni...a lökött poré ha hamarabb érik...sikerülhetett volna...vagy nem tudom.
    Fociért én sem vagyok oda...gurul és rugni kell meg rohani utánna....ha pasi lennék akor sem rugnám:wuerg:xD
    Ildikó képzeld...mit alkottam tegnap...magamat akartam kirángatni a rosszból....és elkezdtem dzsemet főzni:Deper-rebarbara-ribizli...állaga és izre...valami fenomális lett.Sok ugyan nem lett belőle...egy nagy üveg és 3 kisebb...de elég is lesz ugy gondolom...egyenlőre...az epret vettem csak...a többi a kertből van.
    Fiúk is megvannak időről időre...ennek örülök.:inlove:

patakvera és Hölgy-világ kedveli ezt.
  19. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!

Elkezdted az éves kamratöltögetést?? Biztos finom lett. Nálam a ribizli még kicsit savanyú, várok a szedéssel. Holnap reggel megyek az eperföldre, de sokat nem akarok szedni. Nem sok jót hallottam az idei epertermésről.
    Event elkezdve. Egyenlőre az ültetésé a főszerep.
    Szia!
    Köszi, hogy megint ilyen cuki képet hoztál. Nagyon megható.

patakvera, mazsok és Hölgy-világ kedveli ezt.
  20. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Sziasztok!
    Mazsi,ugye milyen pikáns ízt a rebarbara,ribizli. :)
    Keveseim most elköszönök,de nem örökre. Aktiváltam a szabadság üzemmódot, egy hónapig nem vagyok. Főleg a net szolgáltatással van egekeig érő problémám így a játék élvezeti értéke erőst a béka feneke alatt. Most sincs nyitott hálózati kapcsolatom a masina szerint, gőzöm nincs kinek a gigabájt-adatforgalmát dézsmálom.Amíg ez nem rendeződik.. ugye... nem kell tovább emlegetnem. Amúgy se jönnék valami sűrűn, ma nyomták kezembe a nyári munkarendet-tervezetet, hát lesz benne jócskán túlórázás, így időm se tudnám hogyan beosztani..
    Sikeres eventezést, jó játékot kívánok, valamint szép nyaralást, szorgos befőzést,s természetesen családdal eltöltött sok kellemes órát!
    Síííjjjetek vissza!:inlove:

patakvera és mazsok kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.