Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Kedves Bandi! A különleges kávé-csodát köszönöm,látom többen meg is írigyelték.Szívesen megosztom minden arra érdemes gazdatárssal,de sajnos csak így írásban,mert a képküldés meghaladja számítógépes ismereteimet,unokám sincs aki megtanítana.Jól véled,hogy ez az első capuccinó sarkos szösszenetem,de a történeted nagyon mélyen megérintett.Ez volt a tizedik hrsz-em.Egyebként hozzád hasonlóan sokat barangolok ,olvasgatom a nyugdíjasokat,épelméjűeket,kuncogókat,Ariannét,néha a 9X-en túliakat,de hozzászólást még csak a Tiszántúliakhoz és az aktuális eventek csevegőjéhez küldtem.A közigazgatásból jöttem nyugdíjba ,22 év alatt minimum 50 ezer oldalt írtam.Most igazi magyar farmerként nem írok,csak olvasok!!,de azt sokat. Van néhány kedvenc ismeretlen-ismerősöm,akiktől sokat tanulok a játékról és az élet dolgairól.A jó pap is holtig tanul! A gépnél egyébként a 14 éve leukémiával küzdő férjem-uramé az elsőbbség.5 és fél éve tartjuk a farmerama házi vetélkedőt,ő már kicsit-nagyon ráunt,gyakran helyette is nekem kell tüsténkedni. Mindezeken túlmenően imádok főzni. Mára talán ennyi elég,ha szeretnétek később majd én is megosztok veletek néhány igaz történetet,22 év alatt volt jónéhány derűs, szomorú,és tanulságos is. Ilona gazda ,alias Lona vagy Ili

patakvera, mazsok és -elzemari- kedveli ezt.
  2. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

10-et tévedtem,nem 10, 20 hrsz-em vol,puskoznom kellett a jó eredményért.

patakvera kedveli ezt.
  3. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Naaa már les is szedted..éppen akartam ajánlkozni neked holnapra hogy megyek segiteni meló után.Lemaradtam.:p
    Kiabáltam....farmtelon:inlove:
    Szia Ilona!
    Bár Bandinak irtad a hsz ed de azért ne haragudj hogy én reagálok rá.Örülök ha jössz ide hozzánk csevegni,ne maradj csendben,ne csak olvasgass...gyere bátran ,mesélj...farmról...sztorikat is várunk...és persze jó kis recepteket mert azt itt mindenki nagyon szereti;)
    Én azt az elvet vallom hogy nem számit ki hány éves....lélekben mind gyerekek vagyunk mert játszunk.:Dcsak az a fontos hogy tiszteljük egymást és figyeljünk oda amásikra.Néha eltününk hosszabb rövidebb időre...persze kinek milyen dolga van...vagy előfordul hogy nincs mit irni.Én a két véglett között vergődöm:Dvagy szófos...om van vagy hallagatokxDJó kis csapat a mienk..imádom a fiúkat...csajokat egyaránt:inlove::D
    Asszem mára én is ennyi voltam...
    Szép álmokat jó éjt mindenkinek...pusza nektek:inlove:

patakvera és _Ilona49_ kedveli ezt.
  4. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Halihó Mindenkinek! :)

És ismét szép, küzdelmes vagyis jó mérkőzéseket láttam. Pontosabban egy találkozót elejétől a végéig (ez volt a Németország - Ukrajana), a többiről meg az összefoglalót.

Akkor jöjjenek a mai találkozók végeredményei:

Törökország - Horvátország 0:1
    Lengyelország - Észak-Írország 1:0

Németország
    - Ukrajna 2:0
    (Várható volt, hogy jobban játszanak majd a németek. DE!!! Le a kalappal az ukránok előtt is. Szédületesen jó helyzeteik és majdnem góljaik is voltak. Vagyis lehettek volna. Mivel ezt a játékot (is) gólra játszák, így a győzelem (amúgy teljesen megérdemelten) a németeké volt.

A holnapi összecsapások nemzetei és a játékok kezdési időpontjai:
    Spanyolország - Csehország (15:00)
    Írország - Svédország (18:00)
    Belgium - Olaszország (21:00)

Szia kedves Ili! :)
    Nagyon örülünk, ha körünkben maradsz. Szeretettel látunk és várunk Téged is. Amint időd, kedved engedi ne habozz! Gyere és oszd meg velünk azt, ami a szívedet nyomja! Legyen az játék, fórumtechnikai gond vagy egyéb, számodra fontos ügy.

A képküldésben szívesen segítek, de még nem ma......hanem belátható időn belül, egy kicsit később. De rajta leszek a témán.

Írtad, hogy "...A közigazgatásból jöttem..."
    Részemről meg benne vagyok még, mint aktív kormánytisztviselő. :) A nyugdíjig még van 15 évem, de ha tovább emeleik a korhatárt, akkor lehet, hogy 16 év is lesz az.....szóval majd meglátjuk.
    Párommal és most már csak egyik gyermekünkkel, egy társasházi lakásban élünk együtt. Árpi most januárban volt 21 éves. Az egyik pécsi autógumi és felni szerelő műhelyben dolgozik több éve. Suli után egyből el tudott itt helyezkedni. Nagyon tetszik neki a munka és a főnöke is megvan elégedve vele. Leány gyermekünk 2 éve költözött el. Budapesten él a barátjával. Jól megvannak. Mindketten dolgoznak szépen, szorgalmasan. Encsi női szabónak tanult. Sulit elvégezte nagyon jó eredménnyel. Abban az évben is rendeztek Szakma Sztár (régi nevén Országos Tanulmányi Verseny) versenyt, aminek a budapesti döntőjébe került legjobb három közül az első lett. Sajnos mint ahogy ez szokott lenni, se a szülővárosában, se a főrávosban nem tudott elhelyezkedni. Legalábbis hosszabb időre nem. Szörnyű körülmények között 3 hónapot bírt egy szabás-varrással foglalkozó cégnél. Aztán jött egy lehetőség és élt vele. Jelenleg egy játékboltban eladó, ahol nagyságrendekkel jobbak a munka és bér körülményei.
    Egyenlőre magunkról röviden ennyi.

Szia Mazsok! :)

Nagyon fején találtad azt a bizonyos szöget! :)
    És addig maradunk gyermekek, (vagy mondhatjuk így is: lélekben örökké fiatalok!) amíg a gondolkodásmódunkban, a hozzállásunkban nem következik be negatív irányba változás.

Ez a kedves kis "úszó" maci pedig a Tiéd! :)
    Jegesmackó a forró capuccinóban.​

Jó pihenést, szép álmokat Neked is! :)

Lányok-Fiúk VUK! :)

Utoljára szerkesztett: 12.6.16
  5. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szépséges napot kívánok minden kedves Játszó Társamnak.
    Kedves Lona, légy üdvözölve általam is. Én az ügyeletes mami vagyok itt.Mi nyugdíjasok tartsunk össze, de a fiatalokkal is mert igaza van kedves mazsoknak lélekben fiatalok vagyunk, én mint óvónő sosem tudok megváltozni, a játék terén mindig "játszottam" az oviban is fára másztam a homokban mindig bányásztam, ha kirándultunk a dombról a gyerekekkel együtt gurultam, a lányoknak "szomszédasszonya" voltam én is vittem a babámat orvoshoz, stb. Most a kis 4 éves szomszédommal Dáviddal, aki a folyosón bicajozik, meg meg állítom és mint rendőr kérem a papírjait aminek roppant örül és be be jön a lakásomba és mindig találunk ki valami érdekest.....és így tovább.
    Minden capuccinó rajongó kedves, vigasztaló, segítőkész, lehet rájuk számítani.
    Event lassan de biztosan halad. Tetszik. 2 alkalommal nem sikerült gólt lőnöm és az is tetszett, hogy kinevetett a kapus.
    Legyen szép napunk. pá

patakvera és _Ilona49_ kedveli ezt.
  6. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok, szép napot!!

Ilona üdvözöllek körünkben. Mazsok már mindent leírt, amit én is írtam volna.

Bandi köszi a foci eredményeket. Mi mikor fogunk játszani?? A legjobban az érdekel. Én is női szabó vagyok, vagyis ruhaipari technikus. De már nem a szakmában dolgozom, csak régi, kedves ismerőseimnek varrom meg a ruháit. A nyugdíjról annyit, hogy olyan érzésem van, sose leszek az, mert mindig megemelik, mikor megközelítem.:cry:

Mazsok nem hallottam, hogy kiabálsz, biztos fennt voltam a fán.xD

Szia mami, megelőztél, habár most lassan ment a z írás. Kinevetett a kapus??? Biztos jópofa, de nem szeretném kipróbálni. Eddig mindig sikerült gólt lőnöm.

patakvera, _Ilona49_ és mazsok kedveli ezt.
  7. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Sziasztok!
    kimondottan jó lenne egy hazai, döntetlen, döntetlen eredmény! Milyen esélyt láttok rá?
    :)

patakvera kedveli ezt.
  8. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép napot mindenkinek!
    Ideértem ,pedig azt hittem leszakad az ég mire beérek a házba...szerencsére nem...és még most sem esik,pedig már nem tervezek sehová sem menni....maaajd holnap.;)
    Megvan a felhősorom és a matricám...egyenlőre beérem ezzel is...még póréhagymázok egy pár kört...és meglátjuk mennyi felröpi jön...utánna már nem lesz időm eventre mert mirre hazaérek addigra bezár a bazár.

Szia Bandi!
    Jaj de aranyos vagy...ez egyedül az enyém??azt sem tudom hova legyek örömömben...nem is adok senkinek...most irigy leszek...de én sem innám meg mert olyan aranyos:inlove:

patakvera kedveli ezt.
  9. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!
    Nagyon kihalt a topik.o_O Mindenki meccset néz??? xD
    Tegnap nálunk özönvíz szerű eső volt. :eek: Nem ecsetelem a pincénk állapotát. Az árkokból folyt ki a víz.
    Event felhő kész, és úgy néz ki, hogy minden meglesz, amit még szeretnék.
    Mindenkinek szép estét kívánok. Még lehet, később benézek, hátha erre téved valaki.

patakvera és mazsok kedveli ezt.
  10. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szió!
    Benéztem délután,meg még kicsit később is....de senki nem volt...magammal csak nem beszélgethetek:Dbár néha arra is van példa amikor unatkozom:D:D
    Igen nálatok nagy zuhi volt...nálunk egy csepp sem...fura ám..ennyire messze nem lakunk....sőőőőt:)
    Nekem is megvan a felhő és sok minden más amit szerettem volna...elég is ez már:p

patakvera kedveli ezt.
  11. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Sziasztok drága capuccinos Barátaim! :)

:) :) :) RIA-RIA HUNGÁRIA!!!!!! :) :) :)

Szalai Ádám és Stieber Zoltán góljaival a végeredmény​

:) Magyarország - Ausztria 2 : 0 :)

És sikerült, és sikerült, és sikerült!!!!!! Ez egyrészt váratlan, másrészt (a mérkőzést végignézve) teljesen megérdemelt volt.
    Magyarország labdarúgó csapata 44 év után újra kijutott az Európa-bajnokságra, ahol nem vereséggel, nem döntetlennel, hanem GYŐZELEMMEL kezdte a saját csoportjában!

Bordeaux, Nouveau Stade de Bordeaux, 43 000 néző (ebből közel 15-16 ezer magyar szurkoló).
    Vezette: Turpin (francia)

MAGYARORSZÁG: Király – Fiola, Guzmics, Lang, Kádár – Gera, Nagy Á. – Dzsudzsák, Kleinheisler (Stieber, 79.), Németh K. (Pintér Á., 89.) – Szalai (Priskin, 69.). Szövetségi kapitány: Bernd Storck

AUSZTRIA: Almer – Klein, Dragovic, Hinteregger, Fuchs – Baumgartlinger, Alaba – Harnik (Schöpf, 78.), Junuzovic (Sabitzer, 59.), Arnautovic – Janko (Okotie, 65.). Szövetségi kapitány: Marcel Koller
    Gólszerző: Szalai (62.), Stieber (87.)
    Kiállítva: Dragovic (66.)

Mivel a Portugália - Izland összecsapás eredménye 1:1 lett, ezért a csoportunk állása a következő:

1. MAGYARORSZÁG 3 pont
    2. Portugália 1 pont
    2. Izland 1 pont
    4. Ausztria 0 pont

A szombati Izland elleni meccsel kapcsolatban is ugyanolyan bizakodó vagyok, mint a mai magyar-osztrák előtt voltam.

Hajrá MAGYARORSZÁG!!!! Csak így tovább!!!!!!!!

Utoljára szerkesztett: 18.6.16
  12. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Bravó Bandi.Bravó Magyarország. Nem vagyok foci rajongó de a Kis Hazánk győzelme lelkesít és a Te lelkesedésed nagyon tetszik.
    Szerbusztok játszó társaim. Event még talán 3x tudok gól lőni. Most várom az utolsó ültetés növekedését. Felhő, kitevő a fasorban sem, a vegyesek között mazsoláztam, így csak van siker élményem.
    Ma Budapest mert délután ballag a nagyobbik unokám.Jön értem a fiamként szeretett vőm, és elvisz.( ma és holnap csak egyszer egyszer jövök fel a netre.)
    Elvégezte a 8. osztályt. Nagyon büszke vagyok Rá. A 8 év alatt mindössze egyszer volt 5. ben 1 négyese,(az is testnevelésből) és végig évenként sok sok dicsérete pluszban. A kicsi most volt 4. osztályos. Őrá is nagyon büszke vagyok. Mindkettőt nagyon szeretem. 2 nagy fiú, nekem a legszebbek és legkedvesebbek.
    Legyen szép napotok. pá

13. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!!

Szia!
    Teljesen véletlenül az utolsó bő 10 percet én is láttam a meccsből, második gólt is, és nagyon nagyon örülök az eredménynek.
    Szia!
    Nagyon gratulálok a fiuknak, ügyesek. Persze, hogy büszke vagy rájuk, lehetsz is. Nagyfiú hová megy tovább tanulni??

Meellcc és patakvera kedveli ezt.
  14. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Kedves topi. Már óvodás kora óta pilóta, majd később irányító a toronyban ez a miről nem lehet lebeszélni. Remekül beszél angolul és az orosz érdekli 2. nyelvnek.
    Ehhez a szakmához kell a fizika és a matematika, ami szintén jól megy neki. Orvos nem lehet mert nem bírja a vért. Szeretne Londonba kikerülni és ott végezni.
    Most elköszönök tőletek csütörtökön jövök haza. Már várom hogy menjünk. pá

Meellcc, patakvera és _Ilona49_ kedveli ezt.
  15. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

SZép napot mindenkinek!
    Irdatlan eső kapott el amikor végeztem a melóban ma...semmi nem volt nálam....és egy nyári felső volt rajtam...mondanom sem kell 10 méter alatt bőrig áztam...utána meg majd megfagytam....hazaérve gyorsan csináltam egy csésze forró levest.....és itt vagyok.
    Event kész...köszönöm Topi neked a sok segitséget....ahogy mondják...nélküled nem sikerült volna.:inlove:Hiába a melóhelyen nem támogatják szegény farmosokat xD
    Jön a raktárház holnap....izgi...én örülök neki..jó lesz ez...kint lesznek az ólak és mégsem...bár meg sem néztem rendesen pontosan mi is kell hozzá.....aszem csak az 500 csillag az első körben.Hű de soki csillagom azért nincsen...de simán megy hogy egyet vegyek belőle...ugysem kérik már sehová a csillagokat...:)

16. Anubisz44

Anubisz44 Törekvő

kukucs. nos most nem vagyok elégedett az eventtel. sajnos kevés volt az idő és nem tudok 24 órában ülni itt. gyakorlatilag semmily ne mlett meg ami takartam, igy beváltottam egy egyéb kategoriás cuccot. A foci amugy sem a kedvencem, Békákrol mit hallani?

Meellcc, patakvera és mazsok kedveli ezt.
  17. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szió!
    Nem volt egyszerű annyira az event...hangsúlyozom nem a munkás emberekre épülnek az eventek.....sőőőőt nem is tudom kire...mert a gyerekeknek nincsen rá pénzük.....szóval nemtom.Ha nekem nincsen segítségem minden event alkalmával szinte....akkor nem is tudnám befejezni...vagy csak korán keléssel és későn fekvéssel.
    Béka jön csütörtökön a tenyésztése...tehát békára fel.Tuti jó ára lesz vagy van a piacon..sokan inkább megveszik minthogy nevelgessék.
    Békára fel kedves szomszédxD

18. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Volt ma is jó kis eső, de szerencsére meg se közelítette a 3 nappal ezelőttit.
    Pénz nélkül is egész jól lehet boldogulni. Én a 90 . szintig eljutottam úgy hogy egyetlen egyszer vettem egy kevés FA-at. Viszont a gyerekek is járnak iskolába, és ők azért nem biztos, hogy felkelnek korábban, hogy tudjanak aratni.
    Nagyon szívesen a segítséget. Te is segítesz, ha nekem van rá szükségem.:inlove:

19. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Nagyon szép idő van...megy a mosógépem is....dolgozon legalább őxD
    Ma vérvételen voltam...képzeljétek...megcsapoltak rendesen...és mennyire féltemo_O
    N hagyjuk....:D jönnek a békák.....lesz terményese is a létrakészités...na szegény béka...dolgozhat rendesen majd.Most is az erdőben békáim vannak...és a táp ára elég durva,hátmég majd a béka ára...arra nem mondhatjuk hogy a béka segge alatt van:D:Djön baby buum is...azzal legalább érdemes lesz elkezdeni.Kiraktam a titokólakat...citrom pálcikahegyező,narancs pandakuckó retró++ anakonda ,éééés egy hangyászom is lett...annak örültem persze mert 2 van "csak" belőle .

20. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Halihó.
    Elballagott a drága unokám. Olyan szépek voltak és az ünnepség is kedves volt. Feltöltődtem szeretettel és most boldog vagyok.
    Már itthon vagyok, és munkálkodom itt a farmon. Holnap békusok, most nem kerültek fölém, holnap meg megregulázom őket. Idomítgatom. Legyen szép az estétek és jó az éjszakátok. pá

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.