Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Anubisz44

Anubisz44 Törekvő

üdv ! Béka sehol, helyette valami állatkertet vehetönk. Erről mit tudni, hogy müködik? egy ulyabb terület lesz, amire kipakolhatok egy halom ólat? vagy azt is darabokban kell kiváltani mit a szigetet?
    Ja és tényleg, hova lett a nagy képem?

Meellcc, patakvera és _Ilona49_ kedveli ezt.
  2. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!
    Mindenkinek jó és szerencsés békatenyésztést kívánok. vasárnap estefelé jelentkezem.

3. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Sziasztok.
    Van bónusz nem tudom szabad e kiírni, én kiváltottam.
    Mindenkinek jó béka tenyésztést kívánok. pá

patakvera kedveli ezt.
  4. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Halihó Mindenkinek! :)

Csak beugrottam egy pillanatra, két félidő között.

Nos a békás event, számomra igazán szenzációsra sikeredett, mivel a virtuális fizetőeszköz készletemet, sikerült közel 7 millió CSP-vel (14:35 - Tegnap estéhez képest mostanra + 1 millióval lett több) megnövelni, a békucik eladásából. Szédületesen jó ára van, legalábbis azon a piacon, ahová én járok. :) Már 30.000 felett (14:35 - 49.000) van ma délelőtt óta, a béka darabára. :)

Mamikám! [​IMG]

A gyermekek/unokák és a szülők/nagyszülők nagy napja a BALLAGÁS.
    Mi már Hajnikámmal túl, illetve még előtte vagyunk ezeknek a felemelő és szép pillanatoknak.

Ajándékkód:
    Mivel a kód amire céloztál teljesen legális, ezért nyugodtan megírhatod itt is és bármelyik topikban, ahol persze annak témája ennek közlését nem bünteti.

Kamylla drága kis Angyalkánk! [​IMG]

Gyere kérlek mesélj nekünk valamit magatokról! Amúgy ment a tollashátú barátunk csőrében egy levélke tőlem, a birtokod irányába. Ha a lehetőséged és kedved engedi olvasd el kérlek és persze gyere vissza hozzánk mielőbb!
    Remélem nincs gond Veled/Veletek, amiért se nekem (a kis tollas igénybevételével), se ide nem tudsz írni pár mondatot a többieknek!!!!!!!!

Legyetek jók és persze VUK!

*****************************************************************************
    2016.06.18. 16:23
    Szépséges szombatot, kedves capuccinós Barátaim! :)

A mi csoportunkban már lejátszott mérkőzések eredményei, illetve a közeljövőben várható összecsapások résztvevői és egyéb adatok a helyszínekről:

F-CSOPORT
    1. forduló

Június 14. - 18.00: AusztriaMAGYARORSZÁG 0-2 (egyéb infók olvashatók, ha az eredményre rákattintassz!)
    Bordeaux, Matmut Atlantique (Férőhely: 43.000)

Június 14. - 21.00: Portugália–Izland 1-1
    Saint-Étienne, Stade Geoffroy-Guichard

2. forduló

Június 18. - 18.00: Izland–MAGYARORSZÁG 1:1 (egyéb infók olvashatók, ha az eredményre rákattintassz!)
    Marseille, Stade Vélodrome (Férőhely: 67.000)

Június 18. - 21.00: Portugália–Ausztria 0-0
    Párizs, Parc des Princes

3. forduló

Június 22. - 18.00: Izland–Ausztria
    Saint-Denis, Stade de France

Június 22. - 18.00: MAGYARORSZÁG–Portugália
    Lyon, Stade des Lumières (Férőhely: 59.000)

Csoportelsők vagyunk 3 ponttal és nagyon remélem, hogy ez a mai napon továbbra is így marad!
    Vagyis GYŐZNI FOGUNK a izlandiakkal szemben is!!!!!!!!!!!!!!

Ja és még néhány tény, ha bárkinek kétsége lenne arról, hogy voltunk-e egyáltalán valaha is Európa-bajnokságon és ott sikeresek voltunk-e vagy sem.

Legutóbbi EB-s szerepléseink:

Idő és rendező ország: 1972, Belgium
    Az elért eredményünk: 4. helyezés
    Belgiumtól kaptunk ki 2:1 -re.

Idő és rendező ország: 1964, Spanyolország
    Elért eredményünk: bronzérem
    Dániával szemben 3:1 -re győztünk

2016.06.18. 23:21

BINGÓ! BINGÓ! BINGÓ!
    Vagyis folytatódott a dicsőséges menetelésünk a legjobb 16 közé jutás irányába!
    Már 4 pontunk van és továbbra is az élen vagyunk a csoportunkban, mivel ha nem is győztünk, de 1:1-es döntetlent viszont játszottunk Izlandal szemben.

A többi csoportban a helyzet a következő:

A csoport:
    1. Franciaország 6 pont - már továbbjutott
    2. Svájc 4 pont
    3. Románia 1 pont

4. Albánia 0 - már kiesett
    Az utolsó fordulóban: Svájc-Franciaország és Románia-Albánia

B csoport:
    1. Anglia 4 pont
    2. Wales 3 pont
    3. Szlovákia 3 pont
    4. Oroszország 1 pont
    Az utolsó fordulóban: Szlovákia-Anglia és Oroszország-Wales

C csoport:
    1. Németország 4 pont
    2. Lengyelország 4 pont
    3. Észak-Írország 3 pont
    4. Ukrajna 0 pont
    Az utolsó fordulóban: Németország - Észak-Írország és Ukrajna-Lengyelország

D csoport:

1. Spanyolország 6 pont (már továbbjutott)
    2. Horvátország 4 (3-2)
    3. Csehország 1 (2-3)
    4. Törökország 0 (0-4)
    Az utolsó fordulóban: Horvátország-Spanyolország és Csehország-Törökország

E csoport:

1. Olaszország 6 pont (már továbbjutott)
    2. Belgium 3 pont
    3. Svédország 1 pont
    4. Írország 1 pont
    Az utolsó fordulóban: Olaszország-Írország és Svédország-Belgium

F csoport:
    1.
    Magyarország 4 pont (reményeim szerint első vagy második helyen, de tovább fogunk jutni!)
    2. Portugália 2 pont
    3. Izland 2 pont
    4. Ausztria 1 pont

Az utolsó fordulóban: Portugália-Magyarország és Izland-Ausztria

Utoljára szerkesztett: 19.6.16
    Meellcc, mazsok és patakvera kedveli ezt.
  5. Anubisz44

Anubisz44 Törekvő

jó reggelt!
    Kiváltotta valaki ezt a vadaskertet? megéri? hogyan müködik?

patakvera kedveli ezt.
  6. patakvera

patakvera Fórum félistene

Szép napot Mindenkinek!

Köszönöm kérdésedet-kislányom nagyon jól érezte magát! Sőt!! Szerdától lementünk hármasban is a Balcsira! Nagyon szuper volt minden!:inlove::inlove:
    Elnézem,hogy nem szereted a focit!;) 15 évig fociztam-nekem ez volt az életem! Hajrá Magyarország!:inlove::inlove::inlove:
    Itt vagyok! Bocsánat! Sajnos a munka miatt sokszor hulla fáradt vagyok! Mindenki most nyaral-természetesen mi is! Foci eventtel nem jutottam el a felhőig,de nem is tetszett annyira a játék! Most kezdtem a békát!;)

Köszi Bandi a foci infót! Sajnos a tegnapi meccset a rádión hallgattam hazafelé jövet,de a hallottak alapján a bírónak bevertem volna 1-et!>:(

mazsok kedveli ezt.
  7. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Halihó.
    Ha szabad akkor ha még valaki nem tudja 10 parti pörgetésért a kód, spin
    A békatenyésztés nekem nem a legjobb mert nem volt sok szuper táp, és mindig kevés a bájital. kétszer sikerült körbe menni és egyszer félig. A felhősor meglett. Aminek nagyon örülök meglett a madárijesztős felhősorom.
    Legyen sikeretek és legyen szép napotok. pá

8. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Szevasz Anubisz! :)

Engem egyáltalán nem hozott lázba. Rengeteget kell rá áldozni, szerintem a ráfordított idő és virtuális vagy valós pénz felhasználás, egyáltalán nem éri meg. Igaz nem próbáltam ki (és nem is fogom!), de a leírtak alapján nagyon sajnálom rá a következőkben olvashatóak beáldozását:

Részlet a Vadaspark leírásából, ami a Játékismertetők topikban olvasható:

"...Elérhető az 50. szinttől.
    Ára: 500 csillag az első darab, a második darab 299 FA...."

Gazdaköri feladatsor
    (Nonszensznek érzem az oda, több millió értékben elvárt tenyészállat beadást. Valamint a 2. és 3. feladatsorban szükséges szerszámok, növények és gyümölcsökről nem is beszélve.)

Ezek meglehetősen nehezen beszerezhető játékelmek. Főleg úgy, ha valós pénzt nem akar rá áldozni az ember fia és/vagy lánya.

Amúgy itt van az ismertetőjének teljes szövege:
    Vadaskert

Szió kedves Vera!

Na ezt sajnálhatod is, bár ha jó a riporter, akkor rádióban is élvezetes tud lenni egy focimeccs közvetítés. :)

Utoljára szerkesztett: 19.6.16
    _Ilona49_, mazsok és patakvera kedveli ezt.
  9. patakvera

Jó volt így is hallani a lelkesedést! Sajnos szerdán dolgozom,de azért drukkolok nekik nagyon! :inlove::inlove:

mazsok kedveli ezt.
  10. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Biztosan bejutunk a legjobb 16 közé, csak az a kérdés, hogy a 3. forduló eredményeinek függvényében, kivel hoz össze bennünket a sors.

Én meg Budapestről indulok Pécs felé kb. fél 4, 4 órás indulással. A 18 órás kezdésre szerintem már itthon leszek.

_Ilona49_ és patakvera kedveli ezt.
  11. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Bocsi a késésért...de nálunk is megkezdődött a nyári bulizások ideje.Befőzök is egy picit...ahogy érnek a finom gyümölcsök a kertemben ugy vándorolnak a fagyasztóba,üvegekbe dszemként és persze a sütire ,turmixokba:D
    Szia Vera el van nézve neked a késés ,tudom hogy sokat dolgozol..és ha mégsem akkor örülsz hogy családoddal vagy...igy van ez jól...az az igazi töltödés.Örülök ha bármikor jössz is ide közénk.
    Anubisz ,én kiváltottam a vadaskertett az 500 csillagért és nem bántam meg...egyébként is mirre tartogasam a sok csillagot...örültem neki és tök jó igy mert 4 ólat helyetesit.A gazdakörit egyenlőre hagyom...sok amit kér...de hát ki tudja...elfér a többi között,vannak fontosabb gazdakörik most nekem.
    Bandi eszembe jutottál tegnap...néztük a meccset haverokkal...minden ami kell hozzá...ropogtatnivaló,sör és persze a drukoló sapka...kiabálás...és morgolódás a bíró miatt.Nem vagyok szakértő...de ez részrehajlás volt rendesen....szabad ezt?o_O8)
    Mami köszi szépen a kódót...amit a fórumon olvasol az minden hivatalos....tehát ne félj hozni valamit ha találsz.:)
    Hozok egy kis finom ebédet...csak nem késtem el.....
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

12. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Üdvözlöm a capuccinos gazdatársakat! Köszönöm a kedves fogadtatást,ami a Farmerama "őskorára" emlékeztet,akkor ugyan nehezebb de sokkal vidámabb,izgalmasabb,szinesebb és főként szeretetteljesebb volt a játék.Mazsok kérése,felsorolása mentém haladva elsőként :.Mese a farmról:"2010. december 28-tól játszom.Kezdettől mostanáig komolyan veszem,hogy a játék ingyenes,ennek gyakran érzem a hátrányát,de 240Ft-ból veszek 1kg.kenyeret,vagy 1 l.tejet,1400-ból meg 2-3 napig jóllakatom a családom . Azért így is elég sikeresnek érzem magam . Elértem a 98-as szintet,Bahán a 291-et,lekvárfőző és természetgyógyászat 5-5.Más mesterséget nem űzök,így nincs gondom az event- felröppenőkkel.Farmaranyaimat a kezdeti tékozlások után gazdaraktár akciók idején bagoly- és varjú tojásokra költöttem,Eleinte vettem titikólakat, de attól kezdve,hogy a nehezen összekuporgatott kincsemért sárga tyúkólat kaptam -amit 220 csengőpengőért vesztegetnek - leszoktam erről a pazarlásról.A titokcsemetéknek azonban nem tudok ellenállni,pedig abban is 30-35 pajta-töltelék után jön egy-egy előbbre lendítő.5.5 év alatt minimum 50 szomszédom mondott búcsút a játéknak,néhányukat még most is nagyon visszavárnám!Legkedvesebb és legbosszantóbb emlékeim a malackákhoz fűződnek Az első baby-bumm-ok alkalmával 4 szalontai kucuért egy aranydisznót kaptam,a következők egyikén meg 150 ezerért elkótya-vetyéltem a repülőset.Azóta 2-3-szor is megszámolom a nullákat. Bárhogy osztok-szorzok,szeretem a farmerkedést,mert erőszakmentes és a figurák többsége tüneményes.

Meellcc, mazsok és patakvera kedveli ezt.
  13. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok, szép napot mindenkinek!!
    Megjöttem a rövidke nyaralásomból. Velencei tónál voltam, a víz nagyon jó. Tegnap ugyan már nem volt fürdőidő, de azért jól éreztük magunkat.
    Békással kész vagyok...........vagyis az utolsó 4 szint már lemarad, de úgy gondoltam, nekem ennyi is elég. Már a végén nagyon sokat kért.
    Mami köszi a kódot, rohantam beváltani.

B
    Ilona én se nagyon költök a játékra, van is, ami hiányzik az utolsó ólakból, fákból. Sebaj, majd lesznek valahonnan.

Bandi nem értek a focihoz, de focimániás ismerősöm azt mondta, hogy a legjobb lenne a 2. helyen végezni, mert akkor jó csoportba kerülünk. Az első helyről továbbjutva nagyon kemény csoportba jutnánk.

Mazsok micsoda terülj-terülj asztalkám.........keresgéltem, de még morzsát se találtam.xD
    Még nem váltottam ki a vadasparkot. Rágódom rajta, megéri-e. De hosszú távon biztos.

Meellcc, miklos4949, mazsok és még 1 ember kedveli ezt.
  14. patakvera

Szia Ilona!

Üdvözöllek én is közöttünk! Én 2014-ben kezdtem el a játékot. Nagyon sok kedves szomszédom játszik azóta is mellettem. Biztosan hullott ki nálam is 1-1,de a fontosak megvannak.;) Én az elején nem költöttem egyáltalán,de mostanában néha elkap a hév...o_O....a tenyésztés a gyengém és gyűjtöm a bájitalfákat. Cserekor esetleg egyezkedhetünk...:p;) Az ország melyik részéről játszol?
    Velencei tónál 1x voltam csak nyáron....viszont párommal télen elmentünk és valami hotel melletti kis helyen olyan finom halászlét csináltak...:)...friss,kemencés kenyérrel...:music:...nyaminyami,de megenném..:music:
    Békás kivégezve! Vadaspark majd 1x...84 csillagom van csupán...:wuerg:

_Ilona49_ és mazsok kedveli ezt.
  15. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia Ilona!
    Köszi a mesét....én az elején egyáltalán nem költöttem a játékra,mostanában kaptam rá az izére...és most már természetes nekem.Más iszik,dohányzik ,dorbézol..és én??farmozok...tehát szerintem jobban járok:DAzért persze meggondolom mit veszek...általában titok fák és ólak...meg persze a tojások...felhősort ritkán veszek...nagyon megnézem mit ad.Mióta is játszom???aszem januárban indult a játék és én március végén csatlakoztam..vagy ilyesmi....szóval régi motoros vagyok már aszem....de a agyacskám sok mindenben kihagy:D:D:Dannyi mindent felejtettem....ez akkor derül ki amikor szomszédasszonyommal farmozunk mert nála vagyok...és jönnek elő a kérdéseim:ez mi??? de jó nekem is van ilyen??:D
    Örülök ha jössz vagy maradsz is nálunk.
    Sziiia!
    Drukoltam neked hogy jó időd legyen,gondoltam pancsikolni mész valahová:)
    Nem találtál morzsát sem...pad alatt volt a te részed is...nem felejtelek el;)
    Kiváltottam és nem bántam meg,ugyan hová költsem a sok csilllagot...az ugyis gyülik...és ez jó befektetésnek indult...tudod nekem minden kell mint a bazárosnak a majomxD

patakvera és _Ilona49_ kedveli ezt.
  16. Anubisz44

Anubisz44 Törekvő

Nos eldőlt a kérdés, Aranyam nincs rá és nem is fogok venni, tehát felesleges a sok csillagot is kidobni rá. ráadásul ahogy a leirást olvastam kedvezőtlen az érési ideje is.

mazsok és patakvera kedveli ezt.
  17. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!!

Szia!
    Szeretem a Velencei tavat, de elárulom, hogy a Balaton a gyengém. Nem szeretem...........imádom!!!! És inkább a déli oldalt. Szeretek fél órát caplatni a kis vízben. Sajna nem tudom, hol ehettél olyan finom halászlét. Megenném én is.
    Szia!
    Jól gondoltad, és szombaton igazi strandidő volt. Szerencsére nem égtem le, csak szép színem lett.
    Most meg megyek a kertemet kapálni, mert a múlt heti nagy eső simára döngölte a földet.Eddig nem volt időm.

Vera még gyűjtögethetsz rendesen csillagokat. Meg sokminden van a tölgyön, ami nagyon hasznos, úgyhogy hajrá!!!!

mazsok és patakvera kedveli ezt.
  18. patakvera

Akkor mindketten Balaton fanok vagyunk!:inlove: Unalmamban eldobáltam a csillagokat olyan dolgokra,amiknek hasznát sem veszem....:oops:....most bezzeg jól jönne a sok csillagocska..o_O Közben találtam egy képet a halászlé helyéről: Gárdony a hotel mellett....gyönyörű a kilátás is!;)

mazsok kedveli ezt.
  19. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép estét!
    Igazán nem tudom most mirről beszélsz...valamit keversz lehet.Nem kell arany ahhoz hogy kiválsd...csak az 500 csillag...és kész...már ki is rakhatod...utánna beledobsz 4 ólat...amelyik neked tetszik...és a leghosszabb érésidővel rendelkezőhöz igazodik a többi is...ennyi az egész.Nekem megéri mert nem foglal annyi helyet...ennek az a lényeg,és utánna később lehet bőviteni.
    Szia!
    Na akkor jól jártál...jó idő volt ,szined is lett...mi kell mégxDNekem a Balaton nem annyira inkább a tengerpart a gyengém...ritkán jutunk el...és soha nem annyi időre mint szeretnénk...de beleszerettem:inlove:
    Esőőőő...ne is mond....tele volt minden gazzalo_Ode a Barbik azok a sok víztől megtáltosodtak;)

_Ilona49_, patakvera és miklos4949 kedveli ezt.
  20. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Jó reggelt minden játékos társamnak.
    Pajta töltögetéssel folytatom a farmos munkám. Végre nem kell fáznom jó idő van. Megkérdezték hol töltöm a nyarat, hová megyek erre azt feleltem egyik szobából a másikba, meg a folyosóra.
    A tenger! Voltam míg mehettem. Drága Cilikémmel és férjemmel a Fekete tengerben, az Adriában, az Égeitengerben, a Földköziben,a Márványtengerben, volt szerencsénk élvezni a habokat, a hullámokat. Természetesen sokszor a Balatonon is süttettük magunkat. Ma már határt szab az egyedüllétem, a pénztárcám, és a hangulat váltásom. De amíg lehetett addig szép volt, nem elégedetlenkedem, mert nincs miért. Ma az emlékek élnek, a rengetek fotóban gyönyörködöm és emlékezem. Csodálatos életem volt 1994-ig..... azóta......most lapozok.
    Kívánom hogy jól töltsétek a szabad időtöket és szerezzetek sok sok kellemes napot magatoknak.
    Most búcsú mára. Legyen szép napunk. pá

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.