Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!
    Szép napot mindenkinek!!!
    Mamika megelőztél. De nem baj. Csak ugorj vissza, most hozom a kávét.
    Szia Döncypapa.

[​IMG] Valami ilyesmire gondoltál??
    Itt az idő friss, ezt szeretem reggel. Már voltam boltban. Mi van velem????????? Mikor még a gyorsító kávémat is most iszom.xD
    Eventet kivégeztem. Reggeli aratással megjött a hiányzó felröpi. Felhősor aktiválva.
    Autóm tegnap azt mondta, pihen kicsit.:cry::cry: Az egyik henger nem megy.:wuerg: Úgyhogy most nincs jó napom.Írjatok valami vigasztalót.;)

2. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szépséges napot mindenkinek!
    itt csudajó az idő,végre esik...ezt sem mondtam mostanában,de tényleg jó...
    ma nem kell főznöm,maradt rántott hús,babgulyás,rizsabiza és kókuszos süti is...
    Jelentem kész vagyok az eventtel,Döncym is betudta fejezni,még kettő farmunkon várom a felröpiket..Meglesz ott is,az idő még rengeteg, szegfűt ültettem,remélem az ontani fogja...

Drága Mamikám! már nagyon hiányoztatok itt is, odaát is,de tudod hogy jövök, amint csak időm engedi...
    Az elírás miatt ne aggódj,ez velünk is sokszor előfordul,sietünk kapkodunk,Én sokszor át sem olvasom,csak küldöm az éterbe úgy ahogy van,bakikkal,elírásokkal együtt..:p:D
    Különben is, nem is mi vagyunk a hibásak,hanem a betűk,mert nem ott vannak ahova éppen nyúlunk...
    Jól viseled ezt bolondos időt?remélem nincs semmi gond,a szíved is rendben...

Szia Snoopi! valóban rég jártál erre,gyere gyakrabban ha teheted..Eventet itt kivégeztem,de még adós vagyok két farmunkon a felröpivel..Cserenapot várom,pár dolgot be kell hogy szerezzek,ami a szerencse eventen nem sikerült,mert a rendszer nem adta a szerencsét is mellé...:p:(így feketén csúfkodik a felhőm..
    Babám drága! végre-végre itt van a lehűlés,most egy jó darabig nem is szeretném még a napot sem látni..totál bezárt bennünket a házba..
    Anyukád remélem jobban van,a nagy forróság nem tett jót a vérnyomásának ,mint ahogy Mazsokénak sem...gondolom Ő is a nagy hőség miatt szédelgett...Sajnos Én is,de ezt már írtam..most nagyoooon jól érezzük magunkat,igaz esik az eső,de tegnap sokat kint voltunk,nem is volt se hiszti és jól is aludt mindenki..
    Drága Babám! áruld el nekem mire is vadászol!! írd meg priviben,ha van nekem akkor tudod hogy adok...
    Tessék mindenkinek jelezni mire van szüksége,mit szeretne...nem szégyenlősködni,hanem megírni..nah...
    Amit most nem lehet küldeni,nem baj,majd megvárjuk a köv..cserét,akkor biztosan már lehet...várunk türelmesen...:)
    Remélem ma már nem hajtasz,pihensz is..megígérted.:)

Mamikám drága!kis fagyos szentem...:)sajnálom hogy fázol,velünk madarat lehetne fogatni,annyira élvezzük..Hányingered van? az borzalmas és kellemetlen is..próbálj pár szem negrót szopogatni,hátha segít...jobbulást,remélem hamarosan elmúlik...
    Van még idő az eventből,nem lesz gond,meglásd neked is sikerülni fog..küldöm a felhődre a megbeszéltet és akkor tudsz 0 percezni,onnantól kezdve nem lesz gondod majd a felröpikkel...
    Kénék egy baglyocskát,egy listát,mid nincs,mire lenne szükséged...

Mazsok drága! remélem ma már jobban vagy,tessék nagyon vigyázni magadra..kicsilányod egy tünemény,hogy beteg anyáját így istápolja...

Topika! hogy állsz az eventtel?
    Előttem írtál,így látom hogy lehet gratulálni neked is az event befejezéséhez..
    Sajnálom a tütüdet,nálunk mindig emberem rendezi,az övét is és az enyémet is,viszi,ha gond van a szerelőhöz,gumicserére,meg minden egyébre,Én csak vezetem...
    Köszönöm a rántotthusit emberem nevében,imádja,ha minden nap ez lenne se unná meg...
    A kávé is jól jött,kora reggel ittam egyet,már esedékes lesz még egy....

Ildikó!köszi a repicét,mentettem.nagyon jól hangzik..ilyent még nem csináltam..Vasalás nálunk is volt,nem szeretek,de most hogy nincs az a forróság,még ezt sem akkora nyögvenyelősen csináltam...

Most el,de még benézek..Legyen mindenkinek csodaszép napja...

Utoljára szerkesztett: 27.7.15
  3. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Olyan sokat emlegettétek a kirántott húst, és még képen is láttam. Nos bizony megkívántam és gyorsan szeleteltem és paníroztam és megsütöttem és most eszegetem a finom kirántott ..tököt.Haha, kackac.. ugye nem erre gondoltatok, egy kicsit incselkedtem veletek...jé hát hogy, hát nem ..de bizony nem , nem kell a husi, jó a rántott tök is. El kell mennem a gyógyszertárba hiányzik egy féle gyógyszerem. Nem szeretek egy doboz gyógyszer miatt útra kelni, de nincs mit tenni. A negrót kipróbálom, de a hányingerem a változékony időjárás miatt van, legalább is úgy szokott lenni. Nekem szinte sohasem fáj a fejem, de legalább legyen már olyan ami nem kellemetlen. Néha egy pillanatra észre veszem, jé van fejem, mert nagy ritkán csak egy kis sajdulás, de azonnal el is múlik. Szédelgés és émelygés gyakran van ha front van.No ennyi panasz már több mint elég. Legyen szép napotok, jó vetést, aratást pápá

4. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Na itt vagyok..tegnap ledőltem és ugy is maradtam..el se vetettem esteo_O
    Nekünk is lenne meló az udvaron...de most meg eső esik.:wuerg:Gyere keresem én is azt a fonalatxD
    Szióka....!
    Igen próbálok magamra vigyázni de hát tudod sok a dolog itthon..meg a melóheklyen is...hajtok ezerrel hogy rend legyen,és tisztaság itthon.:)Ne törödj az elirással...néha mi is Topival irunk olyanokat hogy csak kuncogunk rajta...mondjuk nekem a borzalmas helyesírásom is párosul hozzá.o_O:D
    Szis Döncy!
    Irtam is múltkor hogy gyere bármikor...örülök ha te is itt vagy kedves nejed mellettxD
    Pasi vagy hát naaa..rántotthús rántotthússal...az én páromnak csülök csülökkel..meg a többi hús:pnagy pecás ő is...szóval kamyllát meg tudom érteni...a naaaagy halat keresitekxD
    Azt a szárazságtűrő fűféle nevét elkérném...olyan keresnék én is...mert már lassan csak a gaz bírja jobban ezt a hatalmas meleget.
    Nagyon megköszöném ha kapnék illatszertárat...remélem lehet küldeni...;)
    Csáó!
    Drukolok neked hogy meglegyenek a felröpik...mert az ugye sok kell még neked.
    Készülök a cserenapra hogyne..csak még azt nem tudom mit neeem lehet küldeni.:wuerg:
    Szia!
    Bocsika hogy csak most válaszolok...:sleepy:Akkor jó messze laksz...;)
    Én is ugy gondoltam hogy csak ültetek most a napokban és nem pakolok vissza azonnal.
    Ma egy kicsit jobban esett a hűvös..jobb volt igy dolgozni és nem voltam annyira nyomi sem...szépen magamban mint a be
    Sziiiiia!
    Ügyes vagy ha megvan a event...lett egy újabb felhősor...xD
    Na jól pihen az autód...biztos már nagyon húza egy ideig mire megadta magát.
    Milyen vigasztalót irhatok erre..nem is tudom..meg kell csináltatni..sajna és az is fog szerintem fájni:wuerg:
    Kamylla..ma már teljesen jól vagyok,csak ezt a korán kelést nehezen tudom megszokni.
    Tündérke...én csak lestem hogy te rántott húst eszel....olvasom és már hajoltam a monitorhoz hogy joban lásamxDde csak tööööökxD

5. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Kedves mazsok, most kuncogtam...sikerült a tréfám. Valójában nem, nem eszem. Ma újból megtapasztaltam, hogy vannak önzetlen kedves emberek, akiket csodálok. és tisztelve szeretek. Remek ez a játék, különösen akkor ha olyan szuper csapatból áll, mint Ti, mint Mi. Álmodozós hangulatban vagyok. Nem tudok sokáig lenni, érzékeny búcsút mára. Legyen estétek szép, éjszakátok nyugodt, álmotok rózsás Jő éjszakát kedves barátaim. pápá

6. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szép estét kívánok mindenkinek!
    Szia Mazsok!
    Nem, nem lakom messze a központtól. :)
    Kocsival 10 perc max.
    Az utcánkban nagyon híres cukrászda van. Sejted hol is lakom ugye hogy ugye.;)

Mami bejött a tréfa! DDDDD
    Én is lestem nagyokat, mit is eszel. xD
    Azt hittem rosszul olvasok.:wuerg:

Kamylla ez jó, ez a csere nap. :D
    Azt hiszem holnap fojtatom, ma már fáradt vagyok!
    Amit szeretnék nem tudom megszerezni, nem is érdekel ha fekete az az egy felhősor.
    Annyit meg nem ér hogy felaánljak több mindent érte. Letettem róla.
    Sajnálom hogy sok mindent nem lehet küldeni!:(
    Ez van, marad a raktárban, a következőnél talán már lehet. :)
    Tudunk mi ha akarunk így is!;)

mazsok, Hölgy-világ és kamylla64 kedveli ezt.
  7. kamylla64

Szépséges reggelt minden kávézónak!
    Itt kellemes az idő,végre..
    Mára rakott kelt gondoltam,az is lesz..
    Drága Mamim!
    Meglepődtem volna nagyon,ha rántotthusozol..:)Döncym bevállalja mindenki helyett,nála ez a kaja megunhatatlan..:p:D
    Hányinger nálam általában migrénnel együtt jön,kínlódás van akkor,végigszenvedek két napot,mire becsukja maga után az ajtót..
    Borzalmas a fejfájás,örülök hogy téged nem kínoz..

Szia Mazsika! örömmel hallom hogy jól vagy,a vérnyomás ingadozására biza oda kell figyelni..
    Sajnos nem lehet küldeni a csillámporost,de itt őrzök egyet neked,meg drága barinőmnek is kettőt..remélem a köv-nél már lehet..
    Döncym majd válaszol kérdésedre,de ő leginkább csak hétvégén tud lenni,sokat dolgozik,Én is alig látom...:po_Opedig igényelnénk a társaságát..:DPihenj amennyit csak tudsz..

Mamim drága!Mi meg téged csodálunk,mert egy nagy szeretetcsomagból vagy összegyúrva...Ma még megy egypár meglepi...:)
    Babám drága! igen,szeretem ezt az eventet,mert adni jó és örömet szerezni is...
    Azt a kütyüt keresem kutatom,már ajánlatot is raktam fel,de senki nem akar meg válni tőle,vagy a csillagos eget akarja....azt pedig nem tudom adni,mert az az enyém...:Dazzal csak veletek osztozom..:D:)
    Majd talán ma sikerül...
    Mindenkit kérek röptessen egy uhut ha valamire szüksége van és ami cserélhető...

Most el,de benézek még...

-Fülemüle-70 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  8. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szép jó reggelt. Ugye tudjátok, mikor a kisgyermeket sok öröm éri belefárad és amikor alszik mosolyog. Hogyne tudnátok hiszen gyakorló anyukák vagytok. Nos, így jártam én is. Olyan sok meglepit kaptam és olyan örömet vele, és olyan nagy érzelem járt át, hogy este nem kellett ringatni és lefekvéskor mosolyogva gondoltam át a napi eseményeket. Szerintem én is mosolyogva alhattam. Reggel frissen ébredtem. Köszönet Nektek kedveseim. Kamilla, Baba, Dönci Szeretettel ölellek Titeket. Üdv az új barátoknak is. még jövök pá

kamylla64, mazsok és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  9. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!
    Szép napot mindenkinek.
    Itt ha kinézek nem túl szép..........borongós...........de változni fog, remélem.
    Mamika én is nagyon szeretem a rántott tököt, cukkinit, meg mindenféle zöldséget így. Nemrég megkínáltak rántott karalábéval. Na az is nagyon finom.
    A horgászos felhősorom nagyon úgy néz ki, hogy szürke marad.......nagy bánatomra.:cry::cry:
    Mazsok fájni fog a javítás, nem csak gyertya problémája van. Na de mivel megyek csütörtökön nyaralni????:eek::eek:

10. kamylla64

Topika! reptess egy uhut,mert nekem azt írja,nincs ilyen gazda...

-Fülemüle-70 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  11. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok kedves Kávézók!
    Sajna hadak útját jártam, avagy kálváriázni voltam ahogy felénk mondják. Begyulladt a sérvem emiatt még vasárnap idegsebészeten kötöttem ki, várták,hogy kipukk, de nem lett durr:), szerencsére. Beinfúzióztak 24 órán keresztül, tegnap már mankóval lábra tudtam állni,így délután hazaengedtek. Barátnőm bent volt mellettem, utánam jött, nálam aludt, anyukámmal felváltva ugráltak félkörbe.Azt hiszem ezzel megkezdődött a nyári szabadságolás, nem igazán tudok vállalni így semmit, pedig érik a szilva,barack.. befőzve se lesz idén,hacsaknem Mazsok féle gyors dzsem.

Kamylla, Döncy egészségetekre, mai ebéd paprikás csirkepörkölt tárkonyosan, házi zöldfűszeres gressinivel, kovi-ubival.
    Imádom a rántott pipicombot, és hortobágyi húsos palacsintát, vadast.

Fülike,csak nem a Százéves cuki mellett laktok? :) ..már ha nem titok.

Event,még 200 felröpi, de megvan az összes kütyü,csak felhősor hiányzik, így nem sietek, amúgy se hozták utánam a loptopot, fellépni tegnap estefelé tudtam.

kamylla64, mazsok és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  12. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szerbusztok. Két mondandóm van. 1. Az eventből. az ötödik gyémántja van hátra. hiányzik 60 barátság ital, 48 süti 592 rózsa + annyi rózsa ami az italhoz és a sütihez kell. Van rá ma, meg holnap. Csütörtök 8ig még, aztán nincs tovább, mert 9 re megyek a kórházba a kardiológiára, a kötelező 2 havi ellenőrzésre. Haza dél körül érek. Nem baj, lehet, sőt biztos, hogy kész lesz. De ha nem, akkor sincs baj A felhősor üzemel, sikerült. 2. Ma megcsináltam ebédre a sajtos paradicsomos kukoricás tésztát. Nagyon finom lett. Köszi a receptet. Ezeket a finomságokat szeretem. Még jövök,pá

13. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Bagoly ment, itt álnéven szerepelek.

Mami örülök, hogy ízlett, ez a recept kisebbik lányom kreálmánya.

Utoljára szerkesztett: 28.7.15
  14. -Fülemüle-70

Szép délutánt kívánok Mindenkinek. :)
    Itt hideg van, nem szeretem idő. :(

Szia Hölgy-világ!
    Nem, nem ott lakunk, arra fele nincs száz éves cukrászda. :)
    Sajnálom ami veled történt, nem jó kórházba lenni.
    Mielőbbi gyógyulást kívánok!

Babám írtam, hagyd a csudába. Én most megpróbáltam, ha sikerül jó, ha nem, hát nem.
    Szereztem hasznosat, amim még nincs.
    A keresgélésbe belefáradtam, most egy kis pihit tartok.
    Nagyon szépen köszönöm, de a csillagos ég az nem csak a tied, enyém is és annyit meg nem ér az egész. :D

Mamikám ment ma is tőlem is pár dolog, röptess egy baglyot mire van még szükséged.
    Megoldjuk! :D:D:D

Szia Topipogi!
    Reptess egy baglyot hátha tudunk segíteni hogy az a felhő ne maradjon fekete! :)
    Nagyon bosszantó tud lenni ha az autó elromlik és pont amikor kellene.
    Gondolom ha más baja is van, nem két fillérért javítanák meg!:(

Most el egy kicsit, majd még jövök.

kamylla64, Hölgy-világ és mazsok kedveli ezt.
  15. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Sziasztok csajok!
    Jó idő volt ma...de reggel azért gyorsan tekertem nehogy elázak...csillagos volt az ég de volt pár cseppecske is útközben.
    Szia Mami!:)
    Ugye nem baj ha én is igy hívlak..ez olyan kis aranyos.
    Igen sikerült a tréfád..olvastam gyorsan és én már szinte azt olvastam hogy rántott húsit eszelxD
    Szia!
    Ha arra gondolsz amire én akkor abban a cukrászdában dolgoztam 1 hónapot,...maga volt apokol...a fönök...egy...@ hogy szépen mondjam.:wuerg::wuerg:
    Szia!
    Nemmarad sokáig szürke..majd lehet küldeni azt is mint a többit is egyszercsak.
    Jaaaaj és ha elkéred a lánykádtól??? vagy levisz ő téged????vagy együtt mentek?
    Szia Ildikó!
    Hát mit csinálsz magadal..tessék azonnal vagy nagyon gyorsan felépülni;)
    Rendes barátnőd van..segit ott meletted,biztosan jól megijedt anyukád is.
    Ne bánd a szilvát dzsemet...azt egy pici segitséggel el tudod majd rakni ezzel a gyors módszerrel...több munka üveget mosni meg ilyesmi mint a dzsem ahogy elkészül.

-Fülemüle-70 és kamylla64 kedveli ezt.
  16. kamylla64

Sziasztok mindenkinek! jöttem ide kicsit pihenni,mert ma mindenhol lefárasztottak...aprónépem is,meg volt egy cserepartnerem is..már a lapitopim szélét rágtam miatta...de végre sikerült meggyeznünk...
    Szia Ildikó!nahát egyszer nem figyelek rád,máris megvan a baj!!:( eztán rajtad tartom a szemeimet,na nem azért,csak azért...;)Jobbulást drága,nem ugrálni,biciklire sem ülni..Nyamm amit főztetek,de az a zöld fűszeres gressini az mi?! nem hogy nem tudom mi az,de kimondani sem tudom...:Dcsirkepöri a zuramnak éjjel nappal jöhet,de a folytatása a sorolásnak is.. ..nem is tudom mi lehetett előéletében,de tuti valami dinnyóféle húsevő ragadozó...:D nah... szóval,vigyázz magadra nagyon..

Mamika drága! nagyon ügyes vagy,csak gratulálni tudok..Még van idő,biztosan befejezed..Most lettem Én is nemrég kész, két utsó farmunkon az eventtel...Nem volt nehéz és időt is adtak rá,nem mint az előzőre..
    Topikám! szóval teljesen inkognitóban vagy?:Daz uhut megetettem,megitattam,meg is simiztem és visszaküldtem...örülök hogy teljes lett a felhősorod,pedig itt sokan siettünk volna a segítségedre...tessen ezután szólni ha valami hiányzik,itt segítőkész jányok vannak...:)
    Babám! csak hiszed hogy a tied is!..:D:D:Dmajd ha adok belőle..:D:D:D!!csak idétlenkedem,de ma ilyen napom van,ne vegyetek komolyan...néha rám jön a hoppáré és akkor nem lehet velem bírni..zuram szerint,még jó hogy hamar elmúlik...
    Nah..próbálok komoly lenni,de nem bírok...Sikerült sok mindent beszereznem,meg sok mindenem el is ment értük...most meg azon gondolkodom megérte e-már midegyis...
    Babám! azért nem adtam fel,nem hagyom,keresem tovább..kinek keresném ha nem neked?hisz akkora a szíved hogy nah...

Szia Mazsika! azzal a tekeréssel csak óvatosan,meg figyelmesen..remélem jobban vagy,a szédülésed is a múlté...A nagy forróság az oka mindennek,nagyon remélem nem tér többet vissza...
    Drágáim! most még kicsit körülnézek a cserébe,meg rendezem kiccaládom...
    Szép napot..

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  17. -Fülemüle-70

Szép estét Mindenkinek! :)
    Szia Mazsok!
    Nem, nem az a cuki, ott a főnök rendes. :)
    Azt írtam a legjobb cukrászdája. Van sok arra felénk, de ez az egy ami szerintem visz mindent.:)

Babám, ne keresd, én is meg próbáltam mindent!
    Nem baj ha viccelődsz, az jó, nagyon jó. :)
    Nekem a csillagos ég megvan, csak felnézek az égre és ragyog!;)
    Ez az amit senki nem vehet el senkitől! :)
    A áték egy bizonyos határon belül mehet, na ott ne kérje tőled és senkitől a csillagos eget!:wuerg:

Baabóka és kamylla64 kedveli ezt.
  18. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szép jó estét kávé rajongók. A mai nap is hosszú volt. Szerintem holnap ha semmi nem jön közbe akkor kész leszek. 26 süti és 60 ital hiányzik jelenleg. Tetszett ez az event, mert nem hosszú volt a rózsa érés ideje, és volt idő. Most elbúcsúzom. Kívánok jó munka után jó pihenést, és jó éjszakát. pápá

-Fülemüle-70 és kamylla64 kedveli ezt.
  19. kamylla64

Szépséges reggelt drága kávézók!
    Korán keltem,kidobott az ágy...ráadásul fejfájással,le is küldtem úgy éhgyomorra neki egy Flektort..Ahogy elnézem ma már újra fog pirítani a nap,félek tőle..
    Mára tejfölös tárkonyos krumplilevest gondoltam,lecsós szeletet tarhonyával..ennyi..

Drága Mamikám! drukkolok hogy meglegyen,a sütiket időben keverd a malomban mert elég hosszú a keverési ideje...Nem jön közbe semmi,sikerülni fog...

Babám! Pedig sokan pályáznak rá..de hiába is,mert már az a Miénk..:D:DValahogy ez a csere már nem az a csere mint ami régen volt,sokkal reálisabbak voltak az ajánlatok..Emlékszem az első cserémre... tojásfáért pillangót sikerült csrburálnom,mindkettő új ritka dolog volt és Én annyira örültem neki..Gondoltam mivel sikerült a titokfából pár tojásfa,szerzek még egyet férjuramnak is,,lebeszéltem egy némberre...a tojásfa elment,azóta is küldi a pillangót...Na ezek a csereberések hál égnek lemorzsolódtak,a becsületesek megmaradtak...

Érzem az elmebajom ma sem múlott el,talán holnapra,addig viseljetek így el...:D

Drágáim! léptem,majd jövök..

-Fülemüle-70 és Baabóka kedveli ezt.
  20. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szép jó reggelt, kedves kávézó társaim. A meteorológia jelenti: jelenleg a napot nem látni a látás távolság, mint este, a lakásban kérem ha látni akarnak kapcsolják föl a villanyt. Aki olyan fázós, mint mami, az vegye elő a naftalinba tett bundáját, legalább kiszellőzik. A szél nem fúj,az eső még nem esik, esett az éjjel, de még fog.Hát kérem a mai napon erre számítsanak. Köszönöm türelmüket hogy meghallgatták. Nos Kamilla mit szólsz hozzá. Baba és Babóci biztosa vastag harisnyát vennének. itt a lakásban zokniban, pulóverben. Ki dehogy megyek, majd holnap, mert muszáj. Kabátba már csak nem ülök ki a folyosóra, Nem is tudom eltévedt az idő, mint április olyan szeszélyes, csoda ha az ember azt érzi azt se látta aki ivott és dől jobbra, balra, nehéz a feje és viszi? Elég volt belőlem, nem panaszkodom tovább. Ebéd a tegnapi sajtos, kukoricás paradicsomos tészta lesz. Az eventről. Meg van az ital, most keverek14 sütit, és ha ez meglesz, még 6 vár keverésre, de ahhoz kell felröpi és kész. Legyen napotok szép és gyümölcsöző. pá

-Fülemüle-70, Baabóka és kamylla64 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.