Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. onagger52

onagger52 Fórum császára

Végre előkerült a "majdnem elveszett". Jó ez így. :)
    Végre elindult nálunk a fűtés, melegednek a radiátorok. Egy hete még nyár volt, most meg majdnem novemberi tél. Ellopták az októberi átmenetet. >:(

Hölgy-világ és patakvera kedveli ezt.
  2. patakvera

patakvera Fórum félistene

Szokás szerint nekem nem lett meg a felhő,de mindent kiváltottam...:D
    Nekem is volt gyerekkoromban....én nem is tudom...ha nagyon megnő az állatkert befogadja?8)
    A mája az enyém!!!!:p
    Reméljük csupa jó dolgot mond és kideríti,hogy semmi bajod!:)
    Csúnya brekuszt tessék nekem meghagyni,mert dádá lesz ám!:D

Hölgy-világ és mazsok kedveli ezt.
  3. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Igen...nagyon jó ott lenni....feltalálom magam..és kezdem megszokni a dolgokat...mivel sok meló nincsen igy hamar átláttok mindent...azt a kevesetxD
    Ahogy kisült Ingrid....behozom ide a belőle készült sültett...össznépi liba evés leszxDxD

Szia!
    Akkor mostanság sűrűn randizol a dokikkal...nem jó ez.Tudják miért csináltatnak ennyi minden vizsgálatott?:wuerg:

Szia!
    Remélem jobban vagy már....miért kéne sarokba állnod?? Ne butáskodj...örülök hogy itt vagy végre. Sokszor kerül az ember a béka feneke alá....de le kell gyürni azt a békát...tudom neked nagy békád is van...de szólsz nekünk...és együtt legyürjük.Mondtam itt vagyunk neked...sajna csak virtuálisan...néha jó kibeszélni.Együtt érzünk veled....

Szia Verus!
    Te nem is szereted a felhőt ugye???:D:D:D
    Nem tudom mit lehet csinálni a nagyra nőtt tekivel....állatkereskedés nem fogadja be mert túl nagy...és az nem kell senkinek sem.Sok mindent próbáltunk,mirre nagy nehezen végre el tudtuk adni.:sleepy:
    A mája tuti a tied lesz...félre teszem nekedxD

Bekapcsoltuk a fűtést...hogy milyen jóóóó....egyenlőre csak ahálószobába és alánykám szobájába..őrlángon ugyan...de nagyon lehet érezni:Dmeeeleeeeg vaaaan:inlove::inlove::inlove:

patakvera és Hölgy-világ kedveli ezt.
  4. topipogi

topipogi Fórum félistene

Ma még nem, de lehet, holnap kicsit begyújtunk. Kevés ez a 6 fok.
    Remélem nem csak úgy találgat majd a doki.
    agyon jó napotok van, már az ételre gondolok, az a kis tésztafőzés nem hiszem, hogy nagyon leterhelne.:)
    Szia!
    nem ér eltűnni!!! Vera már kiabált, én is épp akartam. Békák lassan elmennek téli álomra. Úgyhogy remélem tavaszig nem leszel a béka.... alatt. Sőt utána se.
    Úgy hallottam, hogy már nem veszi be az állatkert, mert egyre több van nekik is, de ezt csak hallottam, nem biztos, hogy így is van.
    Szemed hogy van???
    De jó, akkor nálatok már jó meleg van. Mi még fagyoskodunk egy kicsit.o_OxD

patakvera kedveli ezt.
  5. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Tegnap délután nem tudtam belépni egyik farmra sem. Most hajnalban sikerült. AKár mit csináltam, nem és nem. Pucolhattam én a gépet, nem segített. Most remélem minden rendben lesz megint.
    Orvos olyant talált, amiről én nem is tudtam, hogy olyanom is van. Megszakértette a leleteket és közölte, a nyáktömlőkkel van baj a bal forgómban és a bal térdemben. Ő oda nem adhat szurit, csak a becsesebbik felembe. Az asszisztensnő végrehajtotta a böködést. A doktor mondta, hogy ez az injekció lassan hat. Holnap (most már ma) majd hívjam fel és mondjam el neki, csökkent-e a fájdalom. Hát nem egy gyorsan ható izét kaptam, az biztos. Este lefekvéskor még nem volt jobb, de mostanra lényegesen csökkent a fájdalom. Eddig úgy kezeltek és kezeltem magam, hogy:
    1. Ízületekben kopás van, az miatt fáj. Rá estenként fájdalomcsillapító és naponta kenőcs, valamint csontképző bogyók.
    2. Vénák miatt fáj. Erre naponta kenőcs.
    3. Az ízületekben gyulladás jött létre, azért érzem az ízületeket. Erre a fent említett kenőcsnek kellett (volna) jótékony hatással lenni.
    A mostani orvosi vélemények után a kenőcsöket jórészt elhagyom, helyette a vénákra bogyót vettem. Az sem olcsóbb, de remélem fog használni. A leletek alapján jók a csontjaim sűrűsége, de ezt igazából majd a csontsűrűség vizsgálat fogja majd megmutatni, ha a reumatológus szakorvos elküld oda. A háziorvosom kérte. A szakorvos november légvégén fogad. Remélem, mert csökkent a számuk a városban, emiatt tolódtak a határidők. Ami szerencse a szerencsétlenségben, hogy az a mozgásszervi szakorvos, akihez megyek, hasonló gondokkal küzd, csak régebb óta, mintén. Tudja, mit lehet és mit nem. A gond igazából az, hogy tavaly elmagyarázta, a legtöbb amit el lehet érni, hogy lassabban romoljon az ízületeim állapota. Javítani nem lehet, megállítani nem lehet a romlást. Ez van, ebbe kell beletörödnöm. Ami segít, az a napi mászkálás, de a gyulladt ízületekkel nem kellemes, mert fáj. Szintén rendszeresen tornáztassam a lábaimat. Azt otthon fekve is lehet.
    Úgy tíz éve panaszkodtam az előző háziorvosommak.
    - Doktornő! Nem jó megöregedni.
    - Igaz. És fiatalon meghalni jobb?
    Hát ugye ... az se jó dolog. Szóval bírni kell és mozogni, míg lehet. A legfontosabb, nem elfelejteni a lélegzést. Amíg az megy, nagy baj nincs. :)
    Megyek tovább a farmokra dolgozni.
    Szép napot mindenkinek! Itt sajnos esik és mára sok esőt jósoltak a pesti levelibékák.

6. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Nagyon rossz az idő felénk is. Egész nap szemerkél az eső. Ez az amit nem szeret a kocsi ablaktörlője sem. Ha lassúra kapcsolom mire újra törölne már alig látok, ha gyorsabbra állítom, nyikorog, mert ahhoz nincs elég víz a szélvédőn... jaj. nem szeretem idő van. Ráadásul kutyára fázom. én már szeptember végétől fűtök. 23 fokra állítottam a termosztátot. Amikor meleg volt kinn akkor nem fűtött benn, de most kapcsolgat a kedves. Ma sokat kellett ide oda mennem, Örült a kedves Fábiám, hogy mehet. Nekem is jót tett a vezetés. Én a világ végére is elmennék olyan nagyon szeretek vezetni. Akkor a béka sincs a közelemben. Sajna nem lehet mindig a kocsiban ülni, és menni, menni. Nos ez volt a mai helyzet jelentésem. Ó. El ne felejtsem megköszönni kedves szavaitokat és együtt érzéseteket. Köszönöm.
    Legyen szép napotok. pá

7. patakvera

Nyami májacska!:D
    Tekit különben megtartm ám....csak nem nő annyira nagyra...:wuerg:...olyan kis hálás amúgy!:)
    Köszönöm kérdésed: szemem alakulóban...:)...még könnyezek,de már napról napra jobb lesz!:)
    A vezetés engem is megnyugtat....;)

Hölgy-világ kedveli ezt.
  8. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!!
    Mami én is szeretek vezetni, ha nincs dugó, és szép idő van, nem időre megyek, na és ha tele a tank.:) Na.......ilyen ritkán van.:(

Tihamér vigyázz magadra, és igyál sok vizet, az a porcok közötti zselének segít.

Vera ha nem adtok sok kaját a tekinek, akkor lassabban fog nőni.:music:

Holnap event...........az összes szupitámomtól meg akarnak szabadítani.:wuerg::cry:

9. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Jó reggelt kedves Játszótársak.
    Olyan köd van, hogy a szemben lévő házat is alig látni. A Kékesen tegnap leesett az első hó. Hát nem borzasztó, hol van október a csodálatos színes levelű fák, a fák ágai között beszűrődő langyos napocska, a lehetőség az erdei sétákra? Ez mind nagyon hiányzik. Csoda ha az ember lányának nincs jó kedve? Nos, lépjünk tovább, hátha még lesz jó idő. A hét végén nagyon jó lesz, mert ma délután jönnek az unokáim, és vasárnap délután mennek haza Pestre. Kapok és adhatok sok sok szeretetet. Azt mondják az okosok, hogy egy embernek kell napi 5 ölelés, hogy az érzelmei rendben legyenek, és 10 ölelés, ha gyarapodni szeretne az érzelmek terén. Ezt tudják a fiúk is és sok sok ölelést adnak, hogy egy ideig jól érezzem magam. Kívánom, hogy ti is kapjatok sok, sok ölelést szeretteitektől.
    Legyen szép napotok. pá

10. patakvera

Az a baj én mindig megsajnálom....a kutya is egy gombóc nálunk! Ja és a macsek is!8)
    Ölelést küldök neked én is! Kislányom elment nagymamához a hétvégére...így párommal kiölelkezhetjük magunkat!:inlove:

Hölgy-világ kedveli ezt.
  11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ma csak este leszek, ha időben hazaérek. Mai nap jelenésem van Veszprémben, a negyvenötéves érettségi találkozónkat tartjuk. Sajnos nem lesz ott mindenki a régi osztályból. Régóta fogyunk, fogyogatunk. Az első aki elhagyott minket, csak 31 évet élt meg. Agydaganata volt. A második a legjobb barátom volt, aki 50 évet sem érte meg. Másodszor későn házasodott. Negyven felett volt már. A felesége rákos lett, hamar elment szegény. Ő fél évvel később bánatába belehalt. Szó szerint. Ott maradt a két árva óvódás korú gyermeke a nyugdíjas szüleire. Még belegondolni is rossz, nem hogy átélni. :( Azóta ki ment el, nem tudom, de többnek is volt már infarktusa, daganata és egyébb súlyos nyavalyája. Mi sem leszünk fiatalabbak. Olyanok is vannak, akik az érettségi óta nem jelentkeztek.
    Mindenkinek szép napot és jó tenyésztést!

12. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szép jó reggelt kívánok.
    Vera kedves jól eltöltött napot kívánok kettecskén. Nehogy az legyen, hogy belefeledkeztek a munkában, mert még ezt, meg ezt, no még ezt is csináljuk meg nem szól bele senki... ez volna ismerős a hajdani szép időkben....
    Tihamér. Nagyon jó ünneplést és jó beszélgetést, és persze gratulálok az eltöltött időhöz.
    Legyen szép napunk. pá

13. patakvera

Jó emlékezést kívánok neked! Biztosan lesz öröm is a még élőkkel! Sajnos az idő telik és előbb-utóbb lejár mindenkinek!:sleepy:
    Köszönöm Mami! Már alig várom a délutánt!:inlove: Szép hétvégét neked és mindenkinek aki olvas!:p

Hölgy-világ kedveli ezt.
  14. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!

Ahogy nekünk se, úgy az állatoknak se jó a többlet súly. Kutyák meg amúgy is szeretnek mindent felfalni, ami a szemük elé kerül, rájuk jmég talán jobban kell vigyázni, mint a macskákra.

Nagyon jó szórakozást, régi kedves emlékek felelevenítését kívánom. Reméljük, nem lesztek kevesebben, mint legutóbb.
    Nagyon szomorú, amit leírtál, kár, hogy még a két kicsi se tudta őt itt tartani.

15. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt mindenkinek!
    Tegnap este már nem volt kedvem idejönni a farmokra, fáradt voltam. Korán mentem aludni.
    Jó volt találkozni a volt osztálytársakkal, de ahogy gondoltam, csökkent a még élők száma. Sajnos nincs mit tenni, tudomásul kell venni, ez az élet rendje.
    Tenyésztést csinálgatom. Az a baj, ahogy nézem, hogy nagyon sokat kellene még tenyészteni azokért az érmékért. Hiába lenne beadandó állat, érem nélkül mit sem ér. Jól kitalálták. :) Nem fogom összetörni magamat, ez csak játék. Nem akarok minden áron az élen lenni. Jó nekem ráérősen ballagni az út szélén, nem a középső sávban robogni. Már ráérek. Nem hajt a tatár. :)
    Szép napot mindenkinek!

16. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Szépséges vasárnapot Mindenkinek! :)

A változatosság kedvéért tegnap újra belefeledkeztünk a munkába. Reggeltől sötétedésig. Árpi gyermekünkkel ketten (anyósom kérésének megfelelően) betonjárdát készítettünk a temetőben, a tönkrement helyett. Bár sok pénzt fizetett a mama egy kőfaragónak a sír felújítására, (többek között a járdára is) de valahogy ez a művelet szépen elfelejtődött. A pénz elfogadása persze nem. Az is igaz, hogy ebben azért nyakig benne van anyósom is. Mert amikor valóban kell és érdemes a száját nem tudja eléggé kinyitni. De nekünk siránkozni, meg panaszkodni ami a csövön kifér! Az ilyen stílust és hozzáállást nem igazán kedvelem. Se én, se a párom. Ennek ellenére természetesen mindig megyek/megyünk segíteni akár kerti, akár ház körüli vagy házon belüli munkákról legyen szó....

Event:

Képzeljétek sikerült megszereznem a Cápatanyát, ami még ráadásul piros is! :)

Aztán ennyi, mert semmi energiám nincsen több jelvényt gyűjteni. Azt viszont mindenképpen szerettem volna, ha egy "valódi" cápatanyám lenne végre a Bahamákon. :) Remélem nektek is sikerült ezt vagy a Szalamandraodú összehoznotok. Viszont nem tudom néztétek-e, hogy ha termeltek sok brekuszt, akkor egész komoly CSP-t lehet velük begyűjteni. Nekem 2-3 milliót simán sikerült. Egy részét azért el is költöttem, de hát a virtuális és a valós pénznek már csak ez a sorsa a végén! :) Ugye? :)

És hogy kedves topikunkhoz hű legyek.....hoztam egy-két csodás capuccinót:
    Egészségünkre!!! :)

Utoljára szerkesztett: 9.10.16
    patakvera kedveli ezt.
  17. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Legyen szép a vasárnap hátralévő része is.
    Elmentek a drágaságos unokáim, de szó szerint sírva. (15 és 11 éves fiúk) miért kell holnap iskolába menni, még maradnánk....stb. Nem sokára jön az őszi szünet ez vigasztalta őket, meg engem is. Bár abból nem valószínű, hogy lesz valami. Ne legyünk telhetetlenek. Nagyon jó hétvége volt.
    Van szalamandrám is cápám is, szarvasom és vízilovam nincs. Hiába szugeráltam, hogy legyen a titok ólból, de nem. Nem baj. Ez nem tör le. majd lesz, ha nem hát akkor nem. A nem lévő fák jobban hiányoznak.
    A capuccino látványnak szép, az íze is jó lehet. Most megyek és készítek magamnak, ilyen szépet nem tudok, de az íze az jó lesz, remélem.
    Minden kedves lánynak és fiúnak jó pihenést még. pá

patakvera kedveli ezt.
  18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Nálam se cápa, se szalamandra, se vizipaci, se más hasonlók. Van helyette a lakásban egy jól hasznosító röfi. Viszonylag kevés eledellel is szépen tud gyarapodni. :p
    Éjjel kettőkor felébredtem és utána már nem ment az alvás. Hiába forgolódtam, nem és nem. Mérgemben fél háromkor kimentem a konyhába, elővettem 12,5 g lefagyasztott élesztőt, felengedtem és csináltam egy fonott kalácsot. Az háromnegyed hatra kikerült a sütőből. Jó lesz majd reggelire, vacsorára. Feleségem háromnegyed hétkor ébredt, de nem evett reggelire kalácsot, mondván, még meleg. Pedig korábban nem fogok nekiállni, az hót ziher! Olyan isten nincs!
    Jelenleg egymagam szomorkodok itthon, mert a nejem elment szakorvoshoz. Ha hazaér, nekiállunk főzni ebédet. Mivel karalábé és sárgarépa keverékéből lesz a főzelék, nem állok neki most, majd csak tíz óra után, de inkább tizenegy felé. Akkor nem kell melegíteni, frissen el lehet fogyasztani.
    Szép napot mindenkinek!

patakvera kedveli ezt.
  19. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!
    Szép napot mindenkinek!
    Itt hideg van, és az orromat se dugnám ki legszívesebben.

Bandi gratulálok a piros cápához. Nekem a sima jutott, csak addig mentem, de ez így is pont elég.

Mami hátha mégis lesz valami abból az őszi szünetből. Sajna szarvasom nekem sincs. Majd egyszer csak felénk is jön. Vizilovam az van, habár csak 1 db, de elég az.

Tihamér ez szörnyű.........mások akkor fordulnak a másik oldalukra, mikor Te befejezed az alvást. Volt egy óra annak a kalácsnak, hogy kihűljön. Én biztos ettem volna, nagyon szeretem a házi kalácsot. Ha ezt tudom, lehet, beugrottam volna egy szeletért. Te korán keltél, én meg nagyon nehezen aludtam el, de arról én tehetek. Kártya napunk volt a barátnőimmel, és kissé többet ettem, mint kellett volna.Ilyenkor nagy eszem-iszom is van. Én persze inni csak vizet, mert sofőrnek csak ez jár.:wuerg:xD Na aztán forgolódtam rendesen, a sok étel amit leküldtem..........huh

20. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Sziasztok.
    Itt is nagyon hideg van.
    Ma a virágok egy részét behoztam a folyosóról, pontosan 6 cseréppel, a többit szét adogattam. Nem férek a lakásban tőlük, meg az a baj, hogy sok muslica vagy mi a szösz terem bennük, és mindig az arcom körül köröznek. Ezek amiket behoztam ezek a szívem csücskei.
    Épp elég.
    Most nem tudok magammal mit kezdeni, olyan nagy lett a két fiúcska után az űr.
    Kedves topi én is szeretek kártyázni. Ultiztunk is 10 filléres alapon, anno. Az volt a legjobb csaták egyike. Ma már a gyerekekkel uno- zunk. Nem tudom ismeritek-e. Nagyon jó kártyajáték nem csak gyerekeknek, hanem felnőtteknek is. UNO ez a neve, van 4 szín: piros, sárga, kék, és zöld, és minden színből 0 -9 ig lapok, akkor minden színű húzzál kettő lapot, kimaradsz, válts színt, megfordul a haladási irány és húzzál 4 lapot.Jó játék. Minél többen játsszuk annál jobb. Most is játszottunk.
    Legyen szép napunk. pá

Hölgy-világ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.