Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nekem jó éjszakám volt, nem fájtak a térdeim. (Eddig, de mit lehet tudni, mi lesz.)
    Eső abbamaradt, lett helyette jó nagy köd. Száz méterre sem látni. Pedig az úton rendesen van világítás, de az is alig látható innen. Azért nem tenném tűzbe a kezemet, hogy az eső nem szitál közben. Ki nem mentem az erkélyre, annyira nem érdekel.
    Megyek tovább aratni és vetni a többi farmra.
    További szép álmokat mindenkinek!

Hölgy-világ kedveli ezt.
  2. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép estét!
    Soká is jöttem és ugy látszik későn is.Még azt sem tudom mondani hogy húú de sok dolgom volt...elöször a derekam állt be,és kicsi lányom garázdálkodott itt...utánna a járvány kapott el amiért kisájitottam gyakorlatilag a trón helyet.:wuerg:Amikor lett volna időm..akkor meg persze egy kedves régi topikostársamnak lett nagy szüksége rám...és tljesen leamortizált lelkileg...erőm nem volt.De a barát segit ahol csak tud...szóval a kötelező egyszeri berohanásom volt a géphez.8)
    Most van időm...aszem....szóval....most vagyok....pusza mindenkinek akinek hiányoztam..akinek nem annak nem küldök ám:D:D:D
    Köszönöm Topinak a segitséget...nagyon ranayos hogy segit nekem:inlove:örök hála neki.

patakvera és Hölgy-világ kedveli ezt.
  3. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!!
    Egész nap esett az eső nálunk is.
    Eventtel hogy haladsz??
    Már azt hittem, elfelejtesz minket.:(;)
    Egyik kórság se jó, remélem már minden rendben. Event halad, a segítséget meg nagyon szívesen.

Éjfél után, mikor írtál, akkor fordultam a másik oldalamra, az igazak álmát aludtam. 5-kor meg már ébren vagy?? Nem bírnám, az biztos, max egy napig.

4. onagger52

onagger52 Fórum császára

Hehe. Meg hehehe! Én tegnap amikor írtam, már kialudtam magam. Negyed kettőkor ébredtem meg. Éjjelente 4-5 órát alszok, annyi nekem elég. Tegnap este kilenckor aludtam el, ma meg negyed háromkor ébredtem meg, kialudva. Nappal ebéd után még lesz szundi szokás szerint. De 6 óránál csak akkor alszok egy nap, (összesen) ha beteg vagyok. :)
    Mindenki hiányzik, aki itt (is) szokott írni. A betegség soha nem jön jókor. Szerencsére nem kaptam el semmit mostanában, kivéve a öregség vírusát, ami gyógyíthatatlan, ezt tudomásul veszem, megpróbálok együtt élni vele. Lehetőleg sokáig. Aztán majd kiderül, meddig. :p
    Eventtel haladok, termelgetek. Ma elkezdem a "cuccuok" beadását. Gazokat is meg, az elemeket is. Jutok, ameddig jutok.
    Szép napot mindenkinek!

Hölgy-világ kedveli ezt.
  5. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szép reggelt
    Kedves topi, lassan haladok a felhősor meglesz, de kitevők közül talán egy. A növény ültetés okoz gondot. Nem sok a termőterületem. Ugyanis nem raktam raktárba az ólakat és a fákat sem, hogy több helyem legyen. Mivel szupitrágya sincs ezért döcögős. Nem vagyok elkettyenve.
    Vannak időszakok amikor este 10 órától reggel 7 óráig is alszom, de van amikor egész éjjel fenn vagyok és reggel 5 kor alszom el és 7 órakor már fenn is vagyok. Nem tudtam kifigyelni mi okozza ezt vagy azt az szakaszt. Amikor 3 nap illetve éjszaka nem alszom, nos akkor jobb ha bele sem nézek a tükörbe. Hiába alszom sokat akkor sem pihenem ki magam. ez a "fiatalság " velejárója valószínű.
    JÉ. Most sütött ki a nap. Jelentem sokkal kevesebb felhő, mint a múltkor és ragyog, kék eget is lehet látni. Legyen ilyen szép napunk.pá

6. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!

Na persze..........aki ebéd után is szundizik, annak kevesebb jut éjjelre. Még jó, hogy az öregség vírus, az nem betegség. :)
    Majd írd meg, meddig jutottál, lehet, hogy azon nyomban be is fejezed az eventet.
    De azért a felhőre való kitehetők remélem meglesznek, csak a második sorozat nem. A fákat én se szedtem le, de az ólakat azokat igen. Így lehet csak megtermelni ezt a sok gazt.
    Nem lehet, hogy rossz az ágyad, esetleg rossz helyen van, azért nem tudsz pihentetőt aludni.? Az öngyógyító rendszer csak éjjel működik, ahhoz meg jó alvás kell.

7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Kevesebb a szükséges gaz, mint amennyi kellene, de nem is akartam sokat termelni. Lesz amennyi lesz.
    Napsütés van bőven nálunk. Jó volt kint lenni az utcán. Feleségem rávett, hogy kísérjem el a boltba. Elkísértem. De kiderült, hogy az nem egy bolt, hanem három. Mert amit akart venni, azt nem kapott az elsőben. Onnan mentünk a másodikba, de mivel ott sem tartanak rizslisztet, mentünk a harmadikba. Pesze hogy ott sem volt! Több boltba nem voltam hajlandó mászkálni. Korán reggel, míg Ő aludt, én már voltam az élelmiszerboltban. Csak az után ébredt fel, miután már hazacuccoltam.
    Szép napot kívánok!

8. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Még van egy napod, termelhetsz gazt. Már ha akarsz.
    Mit csináltok a rizsliszttel? Vagyis mit csináltatok volna? Nekem van itthon, nyisd az ablakot, dobom.

9. onagger52

onagger52 Fórum császára

Itthon is van de még kell, mert lesz karácsony is. Az egyik menyem liszt és tejcukorérzékeny. Ezért ő nem ehet búza, rozs, és egyéb ilyenből készült terméket. De rizsliszttel vagy mandulával, dióval készült süteményeket igen. Van még néhány egyéb lisztfajta is, de azokat is nehéz beszerezni. A másik menyünk meg nem szereti a csokoládés, kakaós süteményeket, továbbá a zöldségfélék nagy részét, mert az meg neki nem jó. Nem egyszerű főzni rájuk. Az egyiknek ilyen, a másiknak olyan, a többi meg a hagyományost eszi. Az unokám is minden olyant szeret, amit ez a két meny nem eszik meg. A feleségem is süt ilyent, meg olyant, de néha bepöccen és semmilyent. Olyankor van fagylalt, fagylalttorta. Meg gyümölcs. Nehéz az élet. :wuerg:

10. topipogi

topipogi Fórum félistene

Van tőlünk nem messze egy kínai bolt /igazság szerint vietnámi a tulaj, de mindenki kínainak hívja/ minden van nála ruhán kívül, én ott szoktam venni ilyen extra dolgokat. A mandulaliszt piszok drága. Pedig úgy kipróbálnám a makaront.

11. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szép estét!

Valamikor csak ideérek magam is. Héten hoztak be olajradiátort,lényegesebben jobb a benti légkör. Hét után, mai nap is munkával telt,házimunkával, délután főzőcskével. Holnap hozza kistesó anyut haza,tehát lesz ebédre ilyen is-meg olyan is,ne lógjak ki a sorból,amolyan is.
    Eventből a rokkant ház ha félig ki lesz puceválva akkor jól teljesítettem, titkosólak megvannak, a kirakható kütyüket kikerültem,felhő kiváltásáig el se jutok,így igen egyszerű dolgom van.

Mazsok kedves jobbulást! Topinak, Verának jó pihenést, Tündérkének sok napsütést, Tihamérnak sokféle csemegét, Pormacsnak- merre kódorog vajhh.. megint az a kandúr- tejbe áztatott mazsolát,legyen néki sok ereje..;)

patakvera kedveli ezt.
  12. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Köszönöm a jó kívánságokat. Nagyon kedves vagy Ildikó.
    Most csak ennyit...Kívánok nyugodalmas jó éjszakát és szép álmokat. pá

13. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt mindenkinek!
    Eventet még csinálom, termelem az eventes gazt. Délben véget vetek az eventnek. Eljutok ameddig eljutok, úgy a fele lesz meg nekem is, pedig nekem több időm van, mint az aktív dolgozóknak. De annyira nem szeretetk eventezni. Azt a sok gazt megtermelni mindenáron, megszórni mindenféle trutyival, csatnizni, lekvározni. Nekem nem ér annyit. Nem görcsölök azon, hogy vajon lesz-e elég ebből, meg abból. Játék ez, nem ettől függ az életem. :)
    Szép napot mindenkinek!

14. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szép napot mindenkinek!!
    Remélem lesz olyan, mint a tegnapi, mert nagyon szép idő volt.
    Eventtel kész vagyok, a matrica az nincs meg az albumba, de nem is érdekel, nem tetszik az új album.
    Tihamér én csak vizezem a gazokat, igaz csatnit azt eszem mindig, ugyan kicsit hizlal.xD De hát event nélkül is eszem a csatnit.
    Görcsölni nem kell, de az a kis izgalom.............az jó.

Ildikó ezek szerint nem fagytatok meg, olyan régen jártál erre, már kezdtem aggódni, hogy odafagytál a munkahelyedre. Miért kerülted ki a kütyüket??

15. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Megvagyok....olvastam most sokat itt....
    Tegnap behortunk rengeteg tűzifát papának..elég is volt...mindenki megzuhant délutánra.
    Ma pedig sütöttem-főztem.
    Marha húsleves,rántott pipi comb,sült oldalas,párolt lila káposzta,sült krumpli.
    Csináltam pénteken egy isteni nassit.Leirom mert akinek unokája van annak ez nagyon jó lesz...meg bárki másnak is ám:inlove::D
    3 tábla tejcsoki(bocit vettem) ,fél zacskó győri mézes keksz,és egy csomag pille cukor.A csokit gőz felett felolvasztottam és ráöntöttem az összetördelt keksz és félébe vágott pillecukrokra.Összekevertem és szilikon papirra kiteritettem.2 óra múlva meg volt dermedve.Mennyei édesség.Kinézetre nagyon ronda szegény...de az ize....hát na.Ki kell próbálnotok.Lehet variálni dióval,mogyóróval..estleg karamellás cukoral,gumicukorral...bármivel szerintem.Mindenkinek meglesz a maga kedvence.CVsaládnak bizti csinálok karácsonyra.Lesz sport szelet darabka és kekesz meg mogyoró.És lesz gumicukros-pillecukros változat is:DSokat jár a szám....de hát ez nagyon tetszet.
    A meló nagyon jó...kedvesek az emberek...aranyosak...összesen 5en vagyunk.Megosztink mindent,szóval jól érzem magam.
    Eventel készen vagyok....Ami jó volt igyekeztem kiszedni....jó ez igy.

Topi ,makaront én is nagyon szeretnék késziteni,de az tart vissza ami téged iso_O

16. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Ma nem főztem semmit, ettük a maradékot.
    Ez a nasi nagyon jól hangzik, csak el ne felejtsem, hogy kipróbáljam.
    Végre összejött a jó melóhely. nagyon fontos, hogy az ember jól érezze ott magát, hisz elég sok időt tölt az ember ott. Szinte többet, mint a családjával.
    Ma már nincs kedvem, de holnap visszarakom az állatkáimat, lehet nem teljesen ugyan azokat.

17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nem kell elkapkodni az ólak és a fák visszatelepítését. Újfent event leszen, nagy mennyiségű eventnövényt kell majd termelni. Ahhoz türelem, hely, trágya, víz és egyéb nyalánkságok kellenek majd. Terület növekszik, mert a Bahán is lehet majd termelni, de 16.000 feletti gazt kell letermelni. Meg kapkodni a felröppenőket és etetni azokat a szörnyeket. Szóval, holnapi aratást nem elkapkodni, mert a felröppenőket a hosszúérésűek adják jól. Ahogy én az ilyen bonyolult dolgokra emlékszem. :p
    Szép napot mindenkinek!

18. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szép napot mindenkinek!

Szia!
    A szédültre raktam vissza állatokat, de azt nem nehéz eltüntetni, estére készen vannak, és szegfű megy a helyükre. Így esélyem se lesz reggel aratni, hisz nem lesznek készen. Jó sok gaz kell, de megbirkózunk vele. A bahán nem szeretem leszedni a dolgokat, de asszem pár fán kívül minden lekerül. Legalább mikor visszapakolok, új kinézete lesz.
    Egész jól emlékszel a dolgokra.

19. onagger52

onagger52 Fórum császára

Az a táblázat, ami a Farmerama Szinttáblázatban van, már elavult. Új van. Meg kellene néznie mindenkinek! Az új ma került fel a fórumra. Vannak érdekességek. Olyan növény is van, amihez 133-s szint kell. Nem a Bahán, hanem a főfarmon. Túl sokan nem fognak vetni abból mostanság. :)

20. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

patakvera kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.