Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Halihó. Drága Kamillám, ne ijedezz, nem szeretem, féltelek ha nagyon sajnálsz. Az a fránya műszer kevés, és sorba kell állni. Mindenkinek türelmesnek kell lenni, ha a doktorbácsi nem ideges akkor mi sem vagyunk. Aztán meg az is lehet hiába lesz fenn 24 óráig, lehet hogy pont akkor nem produkál olyat a szív amire kíváncsiak vagyunk. Tehát nem kell izgulni. Nyugalom a hosszú élet titka, kedvesem vésd észbe Te is. ♥ :)Baba hol van? Megint a feje búbjáig a munkában? Babóci dolgozik. Mazsok meg eltünt?Hölgyvilág majd válaszol. Én meg el, majd jövök. Legyen napotok mesésen szép.

2. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép napot mindenkinek!
    Elnézést kérek hogy aggódtatok miattam...meglepően jó érzés hogy aggódtok értem...de igérem nem ezért volt...tegnapi napom...húúúo_OEl kelett menem bankártyáért...azt a sok papirt meg miegymást ne tudjátok meg...sok-sok időt voltunk ott...hazafelé gondoltam gyors vacsi lesz...vettem kuglófót..és finom meleg retró kakaóval milyen jó lesz...:pmama hívott hogy az eső leverte szinte az egész sárgabarackot...és érettek voltak már..berepedeztek az eséstől..szegénykém meg egész nap a kertett járta összeszedni....szóval azonalba el kell rakni.o_Oszóval skera haza a sok barackért...meg üveget mosni...és elraktuk..még jó hogy volt segitségem és igy 8 előtt egy kicsivel készen lettünk...megjegyzem azt sem tudtam merre vagyok arcal.:wuerg:Szóval ezért a hiányzásom oka..igazoltnak veszitek?;)
    Baabóka tessék elárulni a farm nevedet..nekem is van pár olyan ólam és fám amire nincsen nagy szükségem és nálad ahogy hallom elférne...szívesen küldök neked hogy haladj és fejlődj;)

Kedves Pormacska üdv itt nálunk...gyere csak ahogy időd engedi..megismerjük egymást...és jókat szórakozunk eventezünk itt.Megkérdezhetem az ország melyik feléből..vagy melyik megyéjéből játszol?
    Lassan már csinálhatnánk egy farmtérképet és mindenki bejelöli rajta hol van a farmja...xD
    Szóval szívesen látunk..tudod???sok jó gazda kis helyen is elfér..és itt csak jó gazdák vannak...jó lelkűek és kedvesek..igy ismertem meg őket:inlove:
    Ildikó drága verset olvastam;)meglepődtem de mosolyogtam is:)a recept a szuper..meg kéne csinálnom...de még van barack a kertben mamaánál..és a paradicsomok is berepedtek...szóval..lesz melóm itthon..Jobban vagy már?
    Szóval vendégeket látsz el...igazad van ez a két étel mindig szuper...sűrűn van nálunk is...mindenki szereti.:)
    Mami ne csináld...olvasom amit írsz és hát tényleg...gondolom megijedtél te is...tessék magadra vigyázni ám...bár ez most rajtad nem múlik...de kíméld magad nagyon nagyon.:)
    Kamylla itt vagyok..megvagyok...csak be voltam havazódva..és estére hulla fáradt voltam....most délután megint sok dolgom van de igyekszem még visszanézni este is..megint üvegmosás...és lecsozók egy kicsit.Nem tudtam jönni..de tényleg...egész család segitett nekem barackozni...és aszem egy perc alatt már aludtam is.xD
    Füli???itt vagyok...láttom te is dolgozol....;)

3. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Hahó hahó mindenkinek.Nagyon köszönöm a szíves fogadtatást,kérdésre válaszolva,hogy a térkép teljes legyen Győr-Moson-Sopron megyéből farmolgatok.:)

4. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szióka!
    Húúúú az jó messze van,persze mihez képest...de mondjuk Pest megyéhez;)
    Szóval ahogy olvastam a sorok között a csajoknál...benned egy farmert tisztelhetünk???;)
    Milyen szinten vagy ? Eventezni szoktál vagy csak ami tetszik?...kíváncsi vagyok naaaa:pxD

5. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Az elmúlt év tavaszán kezdtem el játszani ezzel a fantasztikus kis játékkal,és mondhatom nyugodtan,hogy függőőőőőőőő letttem.Jelenleg a farmom a 87. szinten állomásozik a bahán pedig a 197. szinten tengetem napjaimat.Eventezni természetesen szoktam épp milyen kedvem van.Főleg állatokat tartok úgy néz ki valahogy ez jött be nekem,a másik a piac na az tuti jó imádok szuper ajánlatokra vadászni,mindent megveszek amit érdemes,aztán vagy eladom esetleg ha éppen szükségem van rá akkor felhasználom.Nagy vonalakban ennyi;)

6. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szép jó estét kedves capuccunó rajongók. Szép térképünk lenne. Távoli pontok kötődnének össze. Remek. Remélem jól telt a napotok. Holnap új hold event? Nos majd meglátjuk. Az időről nem beszélek, mert..nem..:cry::wuerg:
    Mára elbúcsúzom. kívánok Nektek nagyon szép, és nyugodt éjszakát. Jó pihenést. pápá

7. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Akor nagyon jól haladsz...száguldasz a szintekenxDén a 93.szinten vagyok és a szigeten pedig a 241 szinten tartok....azt nyomnám nagyon de nehézo_OxD
    A piac az nálam idő fügő..majd talán télen lesz rá több időm.
    Láttad a cicá eventett??indulsz a top1000 cicásban?
    Szia!
    Jaaaa jó kis térkép lenne..topikos térkép;):inlove:
    A napom az rohangálósan telt...befőztem egy fazék lecsót:Dott figyel most a takarók között dunsztban;)
    Nem is tudtam az újhold eventről...na hogy fogok ráérni...majd meglátjuk.
    Szép álmokat neked....puszi

8. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szép jó reggelt kívánok minden kedves barátomnak. Itt van a hét vége, amit én nem szeretek. Van jó hírem is. Képzeljétek, süt a nap, de még hűvös van, de talán melegszik az idő. Ebéd nálam zöldbab felfújt lesz és egy kis paradicsom leves, és ez lesz holnapra is. Ma nagy takarítok, mert ha süt a nap minden jobban megy. Sajnos a porszívóm gége csöve elszakadt, ott ahol ahol csatlakozik a szívó fejhez. Azt ami benne maradt kifeszegettem, csak rögzíteni kellene. Ez be volt ragasztva, nekem is azt kellene. Vettem valamilyen univerzális ragasztót, de hogy ura leszek neki az nem biztos. Kedves szomszédomra nem számíthatok, mert szegénynek tegnap műtötték a törött kezét. Még kórházban van. Vannak szomszédaim, de nem szoktam kérni, mert az nálam idegen. Őt sem kérem, de mivel gyakran bejön mindent lát, és rögtön segít, kérnem sem kell. Ilyenkor mindig azon agyalok mivel tudom viszonozni? Szerencse van varrógépem és gyakran használom. Legalább hasznosnak érzem magam. Nos. Azt kívánom legyen szép napotok, na indul az event legyen sikeres. Még jövök, pápá

9. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szép jó reggelt kívánok kedves kávézók!
    Itt előbújt a napocska tegnap. kint jó iső volt, a lakásban hideg! :(
    Én már tegnap megfőztem este későn, a mai ebéd csirkepaprikás tésztával, tejfölös uborka salátával.
    A család nem leveses, az most kimarad.
    Holnap rántott hal, rántott hús, rántott patiszon, kettő fajta köret, francia saláta lesz.
    A desszerteket még nem tudom, csak azt, valamit sütni kell.
    Elnézést de most nem idézek senkit, mert nagyon hosszú lenne.

Kamylla Életem!
    Nem dolgoztam, a családdal voltam, pihentünk, élveztük egymás társaságát.
    Tegnap délután kicsit csavarogtunk is, nem lehet mindig csak a valós kertben lenni, uncsi már.......;)

Szia Pormacska!
    Elnézésed kérem, elfelejtettem egy fiatal embert várok! :(
    Örülök hogy idetaláltál, gyere nyugodtan, még ha rövid tömör is amit írsz !

Babóci Drága!
    Nagyon örülök neki hogy meghoztuk a kedvedet a játékhoz! :)
    Én tenyészteni baby boom-kor szoktam, jobban megéri.
    Ide hoztam neked az enciklopádiát, érdemes elolvasni. Megtalálod a tenyésztést is benne. FARMERAMA Enciklopédi
    Elárulom Kamylla nagy mestere a tenyésztésnek!

Mamikám Drága!
    Ne aggódj értem, a sok event után pihentem, energiát gyűjtök az augusztusi eventre.
    Olvastam milyen lett az eredményed, kérlek nagyon vigyázz magadra.
    Kisebbik fiam is kapott anno 24 órás kütyüt, bátyáim is, nagymamám is.
    Bizony volt olyan amikor valakinél pont akkor nem produkálta azt, így nem is tudtak mit kezdeni az eredménnyel .
    Mindjárt hozom a linket neked, hogy fel tudj készülni rá.
    Ez lesz hétfőtől: Cicakáosz - Nemzetköz
    Légyszíves olvasd át és ha segítsék kell hozzá írd meg bátran ide.
    Az viszont jó hogy 4 területen lehet majd ültetni megint. :) Ennek kifejezetten örülök mert kevés a szupitrágyám, várom hátha bedobnak valami akciót, ha nem, akkor marad a taktika.

Hölgyvilág Kedves!
    Nagyon szép verset hoztál Maminak! Remélem jobb kedvre derült.

Mazsok Kedves!
    Sajnálom ami a sárgabarackkal történt. :(
    Viszont legalább megmentettétek, befőztétek így nem ment kárba! :)
    Tőlünk Győr-Moson-Sopron megye kocsival max. másfél óra.Vonattal se vészes.
    Ott lakik a fiam albérletbe amikor az Egyetem elindul, nagyon szeret ott lenni.
    1 év alatt megszokta nagy nehezen. :)

Utoljára szerkesztett: 1.8.15
  10. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szerbusztok. Kedves játékos társak. Megy a munka? Az utcánkban van egy fogadó, ahol lakodalmat tartanak. Most ment el egy hosszú kocsi sor dudálva, mentek az esküvőre. Hangos dudaszóval tudatják a násznép jó kedvét visszafelé is.Szerencsére szép napos idő van, de meleg az nincs. Legalább sokat táncolhatnak. :music:vigadhatnak. :p Remélem a kedvetek nektek is jó és jól is érzitek magatokat. Látom kevesen írnak, de legalább a családdal csinálnak programot. Ez a szuper. Legyen jó és vidám napotok. Még jövök, addig is pá.

11. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok kedves Kávézók!

Üdvözöllek a baráti társaságban Pormacs,vagy kand úr?!:D Bocsánat! Remélem jól fogod érezni magad.

Tündérmami, kedves úgy szólítasz ahogy jónak látod, neked jobban esik. Becsületes nevem Ildikó, olvasod Mazsok,és Kamylla is imigyen szólít! A szívre tessen vigyázni, az nagyon kell.

Fülike, csatlakozom Döncy papához, és ha lehet husit.. husit:) Élek-halok a halért, rántott halért ,főleg amiatt,mert a többiek (család többi tagja) kevésbé rajonganak érte,így ritkán van. Meg halászlé, meg halpaprikás is túrós csuszával,ja,és a paprikás-lisztben forgatott,hirtelen kisütöttért.

Vendégek jó érezték magukat annak ellenére,hogy sajnálatos baleset ért, újfent. Nem tudom,hogyan írjam meg,főleg,hogy Tündérkét ne szomorítsam jobban..Lényeg,sajnos a bal lábfejem 2 fokú égési sérülést szenvedett, a többi rész megúszta első fokozatúval.
    Már itthon vagyok,de saját felelősségre, bár azt mondom, feküdni itthon is tudok,az ellátás után. S ugye a malőr,hogy mindez akkor mikor tele a ház vendégekkel, fiatalokkal,gyerekekkel. A tortúrát meg nem kívánom senkinek.. De hogy cipőt,vagyx papucsot mikor fogok tudni felhúzni?! :wuerg:

12. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szép estét mindenkinek. Kedves Ildikó. Hogy történt az eset, mivel égetted meg magad? Hál Istennek én a komoly égési sérüléseket megúsztam. Nagyon szerettem gyerek koromban a rántásos kenyeret. Kis iskolás koromban történt, hogy az édesanyám megkente a kenyeret rántással és letette az asztalra, vigyázz forró, Én elvettem és lecsúszott a kistányérról egyenesen naná hogy a megkent felével a lábfejemre. Ne tudjátok meg mit szenvedtem. Orvos, kényszer pihenő, nagyon megégett és sokáig tartott, így eltudom képzelni mit érzel. Nagyon sajnállak, segítenék ha tudnék. Érezd hogy meg öleltelek.♥
    Kamilla, Baba köszönöm a csatnit. Nagyon kedvesek vagytok én már nem is tudom mit mondjak. Az hogy ♥ ♥ azt tudjátok, ez az olyan szó amit mindig jó hallani, szeretlek. :inlove: Megpróbálom ezeket a jeleket jól alkalmazni. Mazsok, topika, ,pormacs, anubisz Jól telt a napotok? Remélem igen. Sokat gondolok rátok. Most elbúcsúzom, legyen szép pihentető éjszakátok. mami.. pápá

13. -Fülemüle-70

Szép estét kívánok!

Ildikó kedves, én nem ehetek halat mert allergiás vagyok rá, feldagad a szemem, az arcomon meg piros hólyagok lesznek tőle. Nálunk a fiúk szeretik, így nagy ritkán szoktam nekik csinálni.
    Hús minden mennyiségben, formában jöhet. Jó kis tatár bifsztek!:p:wuerg: Imádom, viszont azt meg csak én eszem meg, így igen ritkán, amikor a bátyám csinál akkor pirítósra rá kenem, kipukkadásig eszem!xDxD
    másod fokú égés a lábadon? Jaj az nagyon tud fájni. Kérlek vigyázz nagyon magadra. Épp az egyikből kilábaltál és most meg itt a másik! Hogyan történt? Csak nem kapkodtál a vendégek miatt?
    Édesanyám testvére elbóbiskolt cigivel a kezében, ugyan fel kelt rá, de már késő volt. A haja is lángra kapott. Pár napig az intenzíven volt, mindent megpróbáltak az orvosok hogy életben maradjon, sajnos nem sikerült. Azóta annyira félek még a gyertyától, tábortűztől is. Előfordul hogy rám fröccsen az olaj, de az is nagyon tud fájni, pedig az semmiség amit most Te érezhetsz.>:(
    Szívből kívánok mihamarabbi gyógyulást, a papucs meg nem érdekes. Van zokni helyette!

Drága Mamika!
    Mi is szeretünk téged, nagyon-nagyon!:D:inlove:
    Kell a hétfői eventhez, még szép hogy gondolunk rád és ha nem is írunk hidd el akkor is ott vagy legbelül a szívünkben minden nap. Próbálok hasznos ajándékot küldeni, én a pékséggel le vagyok maradva, meg a virágkötészettel.:( A természetgyógyászatot nyúzom most nagyon, utána következik a többi.
    Mamika elolvastad a linket amit ide hoztam a topikba?
    Röptess baglyot ha valamit nem értesz belőle, vagy akár ide is írhatsz. Biztos vagyok benne hogy mindenki a segítségedre lesz, ellát jó tanácsokkal!
    Szép jó éjszakát kívánok én is mára mindenkinek!:)

14. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szép napot topik lakók!!

Megérkeztem, ott hagytam a jó időt másnak. Na nem panaszkodom, de az első 2 nap azért nem volt fényes. Deee jól éreztük magunkat, és ez a lényeg.
    Próbálok visszaolvasni, de ma is mennem kell..........kicsi munka, kicsi szórakozás, összekötve,így majd este olvasgatlak tovább Titeket.
    Szép vasárnapot, pihenjetek.

15. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok, vidám vasárnapot!

Fülike,megértem az allergiát, folyóink,tavaink nem a legtisztábbak,épp megütik a mércét. Tengeri halra,fittyfenére is allergiás vagy? Nekem is van mogyoróra,dióra, ált. koncentrált olajos magvakra.

Hát a baleset úgy történt,hogy teát főztem, és az üvegkancsó amibe áttöltöttem szétrobbant. Ezért nem akartam írni, lábfejem gyakorlatilag nem létezik.
    Köszönöm az ölelést Tündérmami, fájdalomhoz hovatovább hozzá vagyok edződve, türelem kell igazán hozzá, az pedig most ennyi fekvés után fogyóban.

16. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép napot mindenkinek!
    Még hálóingben masirozok a lakásban..hiába na...hétvége van...lánykám most tömte meg magát melegszendvicsel szóval ebéd majd csak 1 óra körül lesz.Kínait csinálok és szilvás muffintxD
    Nagyon zúzós napjaim vannak...péntek este lecsót tettem el..tegnap vásárolni mentünk de előtte felhívott a bátyám hogy van számomra egy hatalmas vödör szilvája...és azonalba el kéne raknom....utánna mama hívott van egy vödör sárgabarack:wuerg:szóval azt sem tudtam délután hova kapjak...este 11 re lettem készen....ma semmit nem csinálok...aszemo_O
    Olvasom az eventett...háát nem lesz könnyű...és főleg most nekem...délutános leszek....18év után..hát nem is tudomxDkorán itthon leszek..fél 10re...de hát akkor is.
    Cicás event az nekem keeeeell!!
    Ildikó drága...üljél le és ne csinálj már semmit:wuerg:szerintem most te egy ilyen szériát fogsz ki hogy baj történik veled??elég legyen már:wuerg:Vigyáz magadra....hogy égeted le magad??kapkodtál vagy csúszott minden?:(
    Mami szóljál nyugodtan ha valamit nem értesz az eventel..segitünk...neked is menjen az event...majd húzúnk finoman a csajokkal magunk után;)
    Kamylla???hol vagy??családdal??;)
    Füli...szia...jó kis programod van...volt...családdal...kell a pihenés is..és való igaz sokszor nekem is elegem van a valós kertbőlxD
    Szia Topi!
    Szerencséd volt akkor a nyaralásból...volt jó időtök is...;)nem nagyon akartál hazajönni ugye?xD

17. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szerbusztok, capuccino rajongók. Csak most jöttem haz. Unoka tesóm is volt a szent misén és meghívott hozzájuk ebédre. Jó volt, egy kicsit elbeszélgettünk itt volt a kisebbik lánya a társával. Őket már rég nem láttam. Most kibeszélgettük magunkat. Hiányoztatok rögtön jöttem hozzátok.Drága Baba elolvastam a link jól jött, majd menet közben dől el mi az ami világos és mi az ami homályos. Akkor repül a madárka. Előre is köszönöm a segítségeteket. A mesterségekben az alkimistát nem is értem, a virág kötészet is és s természet gyógyászat i lemaradt, egyáltalán nem haladok velük. pedig mindig adok a fejlesztésbe is, de hát mindenhez idő kell, ami van csak kapdosok, ide oda. Legyen szép napotok. szeretettel ölellek mami

kamylla64, Hölgy-világ, mazsok és 2 más kedveli ezt.
  18. -Fülemüle-70

Szép vasárnapot kívánok minden kedves gazdának!
    Nálam ma már Rozi elvégezte a munkát, kivételesen a mosogató Rozi is. :)

Kedves Ildikó, alapból nem szoktam csak tengeri halat venni.
    Az allergiám nagyon régen kezdődött. Édesapám vett karácsonyra egy nagy busát, ez okozta a problémát. Egy szeletet ehetnék, csak kockáztatni nem szeretnék. Más az amikor nyaralunk, feleszek mindent, aztán ha telítődik a szervezetem, kijön. Olyankor nem érdekel, előtte iratok fel rá kenőcsöt, meg injekciót, viszem magammal, párom ha kell beadja. Hiába mondják jaj ezt nem kéne enni, azt nem kéne enni. Akkor meg ha már olyan helyen vagyok had egyek azt amit megkívánok. Igyekszem
    visszafogni magamat, de nem mindig sikerült.xD
    Juj a forró teát csak olyanba szabad átönteni ami bírja a meleget, nem pattan szét.
    Az allergiád nem lehet egyszerű, szinte mindenre rá van írva ezt tartalmazhat, azt tartalmazhat
    Megkérdezhetem hogyan védekezel az allergiád ellen?.
    Pihenj sokat, nagyon vigyázz magadra!

Szép napot Topipogi!
    Örülök hogy jól éreztétek magatokat, még ha az idő ki is babrált veletek.
    Legyen neked is szép napod, próbálj meg pihenni azért Te is valamennyit.:)

Szia Mazsok!
    Jól teszed ha ma pihensz, megérdemled a sok munka után! :)
    Na igen, holnap hétfő, az event tényleg nem lesz könnyű, főleg hogy délutános leszel!
    Lánykád biztosan szívesen segít majd neked benne.
    Bizony hogy kell az a felhősor, ez a beszéd.:D
    mamit meg ahogy írtad húzzuk magunkkal hogy meglegyen neki is a felhősor.;)
    Nem fogok még mindíg tudni 0 percezni, nagyon úúgy tűnik nem lesz akció.>:(
    Akkor is végig viszem, 4 területen vizezve nehogy má ne legyen meg.
    Geszti is meglett, pedig az nehezebb volt. Juj de kis kerttel fogtam neki anno, egyik szomszédom biztatott.
    Most megyek, majd még benézek.....

Drága Mamikám! :)
    Együtt írtunk. DDDDDDD
    Nagyon örülök hogy jól érezted magadat, már éppen kezdtelek hiányolni, aggódni miattad. Én nem váltottam ki az alkimistát, aki segített nekem, meg ha kell segít a mai napig is, azt mondta semmire sem jó, inkább a természetgyógyászatot váltsam ki. A lekvárfőzőt ki se váltottad?
    Van idő, majd elérjük A maximum szintet mindenhol.
    Elárulom neked, én vagy 4x olvasta el az event leírást, többször megnéztem a videót, de majd ha elkezdődik akkor lesz számomra tiszta,;)
    Egy biztos 5 magot kapunk, azt kell tovább szaporítani. A malom keverésével tudjuk az egeret előállítani. Én nem dobálok be sehova semmit, letermelem a száz macskához az egeret és a növényt, aztán folytatom a termelést, közben a malommal keverem a felröppenőt.
    Aztán lehet váltok másra.
    1 nap alatt kiderül mennyire jutottam, de a felhősort nem lehet kihagyni,:D

Utoljára szerkesztett: 2.8.15
    kamylla64, Hölgy-világ, mazsok és 2 más kedveli ezt.
  19. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Sziasztok Kávézok!! Gondoltam benézek ide,mert egy kedves barátcsaládom a teásoktól ide jár kávézni!! Remélem nem gond,olvastam változott a csoport témaköre! Erikám,hogy vagytok a messzeségben??? Látom ez egy megszokott csapat és szeretitek egymást és készültök az új eventre ami nagyon jónak tűnik!!!Nálunk esik az eső,amúgy Bp-i vagyok farmőrült.de már nem annyira.Az ebéd:húsleves,sült csirkecomb,sültkrumpli,koviubi,lúdláb szelet. Jó pihenést vasárnap délutánra!

20. Sziasztok drágáim!
    Most csak úgy kutyafuttában ugrottam be,mert a hétvége a kiccaládomé,ezt így van már régóta...
    Ígérem ha lesz több időm vissza olvaslak benneteket...
    Sokat írtatok,örülök neki..Most csak úgy benéztem a fórumra és egy nagyon kedves tünemény írását láttam meg..ezért jöttem ma be pár betűig..
    Ibókám életem! nagy az öröm most nálam hogy újra látlak,na meg hogy jöttél közénk..remélem ezt a jó szokásodat meg is tartod ,mert itt nagyon örülnénk neked..------:)------látod?! ennyire...ilyen nagy öleléssel várlak...
    Mi van veled?Mi itt a messzeségben élünk,kezdem megszokni.....a lányok meg a nagyok is itthon érzik magukat itt,csak Én vagyok még a kakukktojás,de ez van ezt kell szeretni...

Mamikám,Babócim,Mazsok,Ildikó,Topika,Babám,Ibóm...ennyire futotta az időmből,ölellek benneteket,holnap már leszek...

Legyen szép napotok...

Jaj! most néztem nem is kamylláról írtam,de tudjátok is már Kamylla voltam innen...

Hölgy-világ, -Fülemüle-70 és mazsok kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.