Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Jó reggelt mindenkinek.
    Egyke voltam. hármasban éltünk amíg férjhez nem mentem. A férjemmel egy gyermeket neveltünk, és boldogok voltunk 94 volt az a február amikor a lányunk.....abba belerokkantunk. Férjem is távozott 2002 őszén, még élhetne, jobb lenne. Egyedül azóta mint a kerék érzelmileg hol lenn hol fenn. Egészségileg, sok bajjal. Még van feladatom, hogy itt vagyok. Szeretném azt a feladatot teljesíteni, mert mindig kötelesség tudó voltam, így neveltek. Nehéz, de kinek könnyű. A házassági évfordulótokhoz szívből gratulálok. nem kis dolog a mai világban. Sokan hamar feladják. Sok örömet és boldog éveket kívánok még.
    Vidámabb vizekre evezek. A játék nagyon döcögve megy a nublon akku nem sűrűn pattog, de egy akku nem is kell hogy pattogjon, jaj de buta vagyok. Most is hideg van, de most kell hogy az legyen nagyon igazad van. Kibírjuk, mindent ki lehet bírni, csak a lakásban legyen kellemes.
    Legyen mindenkinek szép napja pá

2. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jelenleg 1186 akku van a birtokomban, de semmire sem használom fel. Több, mint háromszáz jött össze az event alatt. A jelenlegi léghőmérséklet lakáson kívül -5 fok, bent meg 22, de az pluszban. Nem fázok a lakásban. Majd akkor lesz igazán melegünk, ha a fűtésszámlában az elfogyasztott hő díja megjelenik. :p

3. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!
    Szép az ablakon keresztül az idő, amíg ki nem megy az ember. mert akkor már érezni, hogy cudar hideg van. De.....igazatok van, most legyen hideg. Csak egy kis hó azért kellene. nem szeretek havat lapátolni, söprögetni, de szinte porzik a föld, annyira száraz.
    Mami amíg feladatunk van, addig maradunk,és igyekszünk mindennek a jó oldalát nézni.
    Tihamér gratulálok az a 40 év jóban, rosszban gyerekekkel, szép unokákkal.......csak pozitívnak mondható. Nekem sajnos csak 26 év jutott, párom eltávozott.

Végre vége ennek a nublonos eventnek. Kb 300 akku jött össze, azt bedobáltam, a 30ezer rózsából dobtam a masinába,csak hogy ne pazaroljam el az akkukat.:music:Úgy neveltek, nem szabad pazarolni.;)xD

4. onagger52

onagger52 Fórum császára

Én sem pazarolok, csak úgy elveszik a készletemet. Megszokik vagy megszökik. Harmadik lehetőség nincs. :)
    Lesz hó a hétvégétől az előrejelzések szerint. Nem gond, majd elolvad és pótolja a talaj elfogyott vízkészletét. Bár így pótlódna a FA készletem is. :p
    ---------------
    Ma reggel viszonylag enyhe az idő itt. -8 fok van csak. Palócok most is jobban fázhatnak, arrafelé van foga az időnek. :p
    Szép napot minden gazdának!

Utoljára szerkesztett: 10.1.17
  5. Anubisz44

Anubisz44 Törekvő

kukucs!

na szépen megvoltam nublonok nélkül is. lám van élet eventen kivül is. töltödi ka pajtám és falnak az állataim. valdemárt várom meg a teliholdas venetet. ott még tudok alkotni.

6. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt mindenkinek!
    Nincs olyan hideg, mint tegnap reggel. Csak -5 fok van. Tegnap éppen 10 fokkal volt alacsonyabb, -15. Az azért még nekem is hideg. Én mindig úgy voltam, hogy mínusz tíz fokig csak hűvös van, a hideg ott kezdődik. Emberes idő volt, a kint lévők zöme be volt gombolkozva rendesen mikor a boltba mentem. Fél nyolc volt. Nem kellett hessegetnem a szúnyogokat. Most enyhébb idő van, de esett szépen az éjjel, minden csupa fehér. Itt az igazi tél. Ha gyerek lennék, lehet már kint gurigatnám a havat, építenék hóembert. De már kinőttem azt a kort. A hóember és a hóló építését meghagyom az unokámnak. Tavaly ilyenkor a fiammal építettek hóból egy lovat. Le is fényképezték és elküldték nekünk. Az emilke címe HÓLÓ volt. Nem értettem. Aztán mikor a mellékletet megtekintettem, rögtön egyértelművé vált.
    http://kepkezelo.com/images/gdpfpg65qp4cq9t555dj.jpg
    A lónak van sörénye, farka és még lovasa is. Egy fekete macska. Ezek szerint Szaffi - a macska igazi neve - már nem hétmérföldes csizmában közlekedik, hanem lovon. :)
    --------------------------
    Nagy tolongás nem volt az elmúlt 24 órában itt. Biztosan mindenki nagyon elfoglalt volt. :) Most és itt éjjel kettőkor PLUSZ 3-4 fok van. Hihetetlen! Bezzeg kétnapja meg rendes téli -15 volt. Aztán ezt kövesse az ember szervezete? Nah!

Utoljára szerkesztett: 13.1.17
  7. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!

Jó ez a kis nyugi, event nélkül. Igaz itt a tenyésztős, de ez nem zavar be a farm életébe, szerencsére nem kellett semmit se leszedni. Az alapólak megvannak a 2 új terményesnek, asszem a piros nem kell, akkor sztp-ot kéne vennem, mert nagyon megcsappant a készlet.
    Tegnap meg teljesen elfelejtettem a horrorosat, csak 17 órakor szembesültem a hibámmal.:music:xD

Tihamér szuper az a ló, nagyon ügyesen megcsinálták, gratulálok. Szép kis unokád van. na és a macska..........el tudom képzelni, hogy örült, hogy lovagolhat.xD Nekem is van egy fekete cicám, őt Bagirának hívják. A mesék szereplői néha életre kelnek.:)
    A cirokseprűt le szoktam fektetni, hogy ne csámpásodjon el, és az én cicám azon szeret ücsörögni. Múltkor mondtam neki, kis türelmet, mindjárt megyünk egy kört.:D
    Hideg van, de közel sem olyan farkasordító, mint pár napja. Viszont valami eseget, ami inkább ónoseső, mint sima. Na ez viszont nagyon nem kéne.

Anubisz jó pajtatöltögetést. Én is azt csinálom, de csak fák, és állatok vannak kint.

patakvera kedveli ezt.
  8. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szervusztok. Palóc földön esik és esik a hó. Már minden fehér. a szél is hordja. Nagyon szép, igazi tél van. - 2 fok, de hétfőre - 13 fokot ígérnek. Már van 10 cm és lesz több is. a fák ágain rajta ül és gyönyörű a táj, már ameddig el lehet látni. Régen nem volt ilyen mesebeli, ahogy rajzolják, olyan. Kocsiba kell ülnöm, mert a postán lenne dolgom, de lehet, hogy hétfőre hagyom. Sokan vannak gyalogosok az úton. Nos kiáradoztam magam. Legyen szép napotok. pá

patakvera kedveli ezt.
  9. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Itt is szépen esett a hó, rá a jégre, de mostanra a java el is olvadt, az utak rendesen járhatóak. Szép lehet feléd, szeretem, mikor fehérek a fák, földek, csak ki ne kelljen mennem.o_O

patakvera kedveli ezt.
  10. Anubisz44

Anubisz44 Törekvő

itt csak eső esik.

eva19650120 kedveli ezt.
  11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Itt most se hó, se eső. Ha lehet ne is legyen egyik se, mert ma megyünk és jövünk Budapestre. Nem szeretnék leszúrt Rittbergert bemutatni menetközben. De dupla Lutzot sem. :p Most pluszban van a hőmérséklet, 2 fok. Talán mínuszt is eléri reggel, de nem biztos.
    Szép napot mindenkinek!

patakvera kedveli ezt.
  12. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Halihó..hóóóóóóó
    Minimum 20 cm hó. Gyönyörű a táj. Nincs hideg, most feltámadt a szél, egy kicsit könnyít a fák terhén., de még minden csodálatos. A gyermek koromat idézi. A kedves szomszédaim lesöpörték a kocsimról a havat, de az udvarról még egyenesen nem lehet kimenni. Mindenki össze-vissza tekereg. A másodikról egy fiatal pár most hurcolkodik és a teherautók letaposták a friss havat... nos sejtitek.
    Játék. Töltögetem a kamrát, mert vannak olyan növények amikből alig van. Most jó ez az izgalom mentes játék.
    Legyen szép napotok. pá

patakvera és eva19650120 kedveli ezt.
  13. eva19650120

eva19650120 Junior szaki

Szép napot mindenkinek:DRemélem mindenki vet arat a mai csendes napon:D

patakvera kedveli ezt.
  14. onagger52

onagger52 Fórum császára

Igen. És még főz is, mert a család egy része jön vendégségbe. A másik részénél meg mi voltunk tegnap. A nagyobbik fiamékhoz lementünk nagyfaluba. (Én így hívom Budapestet.) Kora reggel le, este vissza. Este már nem is volt kedvem a farmokhoz. Fáradt voltam a sok semmittevéstől. Sok utazás, sok ücsörgés, de ez is fársztó.
    Szép napot mindenkinek! Itt szépen süt a nap.

patakvera kedveli ezt.
  15. patakvera

patakvera Fórum félistene

Szép napot Mindenkinek!

Vigyázzatok,mert nagyon csúszik....legalábbis a teraszom.;) Nem tudom,hogy itt kívántam-e BUÉKOT...de legyen újra. Régen írtam-sok volt e teendő és beteg is voltam. Remélem ti jól vagytok?:)

tereza6517 kedveli ezt.
  16. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Halihóhóóóóóóóó..
    Mivel nálunk hegyen van a templom, és ha csúszik az út, (nincs aki lekotorja a havat) kicsit veszélyes mert ha szemben találkozunk egy másik autóval az nagyon izgalmas, így tőlünk alig 10 km távolságra levő csodálatos Mária kegyhelyre mentem templomba. Mátraverebélyi- Szentkúti Kolostorra. A völgyben a fenyők között lévő bazilika minor ilyenkor télen is varázslatosan szép. 25 cm hó és csak kevesen voltak, és halk, csendes, a hívogató harangszó a fák közül kikandikáló nap felejthetetlen. Nagyon szeretem ezeket a hegyeket, völgyeket, Palóc- földemet. Nem bántam meg hogy idejöttem, bár bánt ha otthonról hiányzom. Jó összetalálkozni a többi emberrel, és beszélgetni, egy kicsit örülni egymásnak.
    Még töltögetem a kamrát, és keverem a tápot.
    Tegnap zöldbab főzeléket készítettem, amiből még ma is van. Ez lesz az ebéd, meg mandarin, kávé és pihenés.
    Legyen szép napotok. pá

Fatther, patakvera és tereza6517 kedveli ezt.
  17. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!
    Nagyon élvezem, hogy ilyen nyugis most a farmon az élet, azt csinálok, amit akarok. Nemsokára válogathatunk a fák között.

Vera tényleg rég voltál, már kezdtelek hiányolni. Most nem voltam beteg, de ma reggelre érdekesen rekedt lett a hangom. Remélem elmúlik nyomtalanul.

Tihamér én is így vagyok a semmittevéssel.......fárasztó.xD

Mami nagyon szép lehet feléd a táj. Itt jó, ha 5 centis a hó, de csak a földeken van már. Vasárnap voltam a Velencei tónál, teljesen be van fagyva. Nálunk húsleves volt tegnap. Tudom, Te azt nem eszed. Ma meg még nem tudom, ötletem sincs.:(

Szia Éva.

patakvera kedveli ezt.
  18. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Nagyon szép lehet a Velencei tó is. Egyszer voltam ott egy őszi napon, de már nagyon régen. Tetszett, van varázsa, és mivel nagyon kicsi országunk van, tervbe vettük, hogy ahová csak lehet elmegyünk. Sok helyen voltunk a családdal, nagyon szerettünk kirándulni, felfedezni kis országunk értékét. Voltunk más országban is. Sokfelé repülővel is... . az emlékek velem vannak...
    Valóban jók ezek a nyugis napok. Legyen nagyon szép napod.

patakvera és Fatther kedveli ezt.
  19. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!

Szia!
    Nyáron már sokszor voltam, de télen most először. Holnap is mennem kell munka ügyileg, viszem unokámat is, a munka csak fél óra, aztán lemegyünk a partra, had csúszkáljon egyet. Ilyet még úgyse látott. Mi sátoroztunk, míg férjem élt, nagy horgász volt, úgyhogy a tavakat egész jól ismerem az országban.
    Próbáltam a fa válogatást. Nincs szantálfám, de most se jött össze. :(Többet nem próbálkozom,habár még van egy kevés FA-am.

patakvera kedveli ezt.
  20. patakvera

patakvera Fórum félistene

Fát most nem próbáltam szerezni....elfogyott a farmos keret a tenyésztésnél. Nagyon unottnak érzem magam...ez a tél teljesen befordít...:(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.