Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia
    Nekem is nagyon megcsappant a sztp készletem.
    Te szegény...........és még hol van a tél vége?????????:( Én általában kibírom február végéig, akkor kezd piszok elegem lenni a szürkeségből, hidegből. Vágyom egy kis színre. Friss zöld hajtásokra, szép színű tavaszi virágokra.

patakvera kedveli ezt.
  2. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nem értem. Mi ez az elégedetlenség? Kevés a zöld szín? Tessék elmenni a Bahamákra, ott mindig süt a nap, ott mindig zöld minden, kivéve, ha begazosodott! Nem az ablakon kell kibámulni, hanem mindent beledobni és termelni meg termelni. Igaz, de miért is? ... Ezen még gondolkodnom kell. Majd jelentkezek, ha rájöttem. :p

patakvera kedveli ezt.
  3. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szervusztok Kedves Barátaim.
    Mondok most Nektek egy újságot. Nem is találnátok ki,...reggelre 25 fok hideg lesz. Na, na ugye hogy nagy újság. Ilyen tartósan nagy mínuszok már nagyon régen nem voltak. Teljesen elszokunk a hidegtől. Most aztán nem lehet hiány érzetünk. Brrrrrrrrrrrrrr.. nagyon hideg! Össze-vissza fagyok. Nem lesz orrom, pedig nem is nagy, hogy nagyon kiálljon az arcomból, az ujjaim le akarna fagyni, két kesztyűt is felhúzok, de nem érek vele semmit. Vastag puha fonalból kötöttem egy ujjas kesztyűt, de az is kevés.... nem panaszkodom tovább, tudjátok fázom és fázom...káposztalé folyik az ereimben nem vér, még az is kevés. A február állítólag nagyon enyhe lesz egy éjszaka sem lesz mínusz napközben is plusz 9 fok körül lesz. Na majd meglátjuk.
    Pajta töltögetésben vagyok. Legyen szép napotok. pá

patakvera és HéricsBáró kedveli ezt.
  4. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!!

Járok a Bahamákra, de az ablakon kinézve is akarok zöld színt látni. Bahán meg gyepet vetek, az tiszta zöld.xD Mikor megváltoztatták a gazos terület kinézetét, hirtelen nem tudtam, mit is vetettem, mi az, ami így néz ki. Aztán rájöttem.:(xD
    Ma is voltam a Velencei tónál. Jelentem még mindig be van fagyva. Kicsit göcsörtös a jég, lehet rajta sétálni, persze azért óvatosan, mert azért mégiscsak jég, tud csúszni is. Tudok vízen járni, de csak ha jég a halmazállapota.;)xD
    Na majd meglátjuk a február milyen lesz. de ez a mínusz 25 fok azért naaagyon hideg.

patakvera kedveli ezt.
  5. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Az olyan hideg, ma reggel is 20 körül volt amikor kimentem az orrom összefagyott, mert mindig szipogok, nos kinn nem kell zsebkendő, összefagy. a sálamra meg rácsapódik a leheletből a pára és deres lesz a sálam. Dél tájban meg olyan melegen sütött a nap hogy szinte meleg volt. Nagyon kell szenvedni ebben a fura időjárásban. Különben meg január és február és már itt a nyár. Ezt mondogatták nagymamámék annó.
    Aludjatok jól szép álmokat és jó éjszakát kívánok.

6. onagger52

onagger52 Fórum császára

Peeersze! Nyár meg január. De távol lévő két fogalom. ... Itt sincs meleg, csak mínusz 10 fok van. Palócföldhöz képest majdnem nyár. De én még ezt a "meleget" is keveslem.
    Szép napos napot mindenkinek!

7. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Tavaszváró, csodás vasárnapot kívánok Nektek Capuccinós Barátaim! :)

Itt is kicsit még hideg van (- 9, -10 fok körül), de már érzem a távoli Tavasz kellemes, langyos érzetét, ha kinyitom az ablakom és megfürdetem az arcom a Nap sugaraiban. :)
    A levegő még hűvös, de a Napon már a remény sugarait simán érezni itt Pécsen!

Aranyosi Ervin: Tavaszvárás

Hóemberünk földre száradt,
    itt már nem a hó az úr!
    Tél tábornok belefáradt,
    szégyenszemre elvonul.

Halott fáink csupasz ága,
    bennük friss élet kering,
    s ébredő nap szép sugára
    frissíti emlékeink.

Kis madárkák fenn a fákon,
    kis szemükben, nagy remény.
    Tavasz árad a világon
    s visszatér vele a fény.

És a kedvünk visszatér-e,
    elmúlik minden panasz?
    A szerelmest hajtja vére,
    s újra éleszt a tavasz.

Csipkerózsa álmainkból,
    felébredni oly csodás.
    Szívünk telve vágyainktól,
    s mosolyt hoz az olvadás.

Ébredezik a természet,
    már a nap is ránk nevet.
    Visszatér belénk az élet,
    Nagyon vártunk kikelet!

patakvera és eva19650120 kedveli ezt.
  8. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jöhetne a tavasz, már várom én is. Ma reggelre a pesti levelibékák mínusz 7 fokot jósoltak, 11 lett belőle. Az IDE (Mosonmagyaróvár) szóló jóslás szerint (köpönyeg.hu) a jövő héten még minden nap éjjel és nappal is mínuszban leszünk, de azt követően csak 1-2 fokos fagyos hajnalok, reggelek lesznek, DE a nappali hőmérséklet már mindig meghaladja a víz fagyáspontját, tehát olvadozni fok a leesett és megmaradt hó, no meg az összetömörödött jég, amit a közútkezelők nem tüntettek el. Minden nyáron, ősszel elmondják az utak gazdái, hogy alaposan felkészültek a télre, aztán mikor az első hó leesik, tanácstalanul nézik, hogy EZ MEG MI? Ismeretlen nekik, teljesen össze vannak zavarodva. Tegnap néztem egy cikket a neten, ment az út mellett a traktorféle fűnyírógép kinyúló szerszámmal és bizdergálta a havas füvet. Erre mondják azt, hogy: No comment!

9. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Kedveseim!

Egy első osztályú (megjelenés szempontjából mindenképpen!) capuccinóhoz mit szóltok?
    Hoztam párat. Egészségünkre! :)

patakvera, HéricsBáró és eva19650120 kedveli ezt.
  10. Anubisz44

Anubisz44 Törekvő

hm ilyet hogyan tudnak csinálni? szerintem fotoshopos kép, de jópofa nagyon.

patakvera kedveli ezt.
  11. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Jó reggelt kívánok.
    Capuccinó mindig jöhet. Ez szép is és biztosan finom is, köszönöm szépen. Induljon jól a nap mindenkinek.
    Köd, és hideg, megyeszékhelyünkön, Salgótarjánban szmog riadó. Kedves Bandi nagyon hamar írtad Te azt az aranyos verset. Az nem baj hogy írtad, mert csodálatosan Aranyos!
    Még mindig kamra töltögetésben vagyok. A Bahán mindenből 20.000 van minden növényből, a fő farmon szeretném ha mindenből 6.000 lenne, még a hosszan érőknél van lemaradás. Biztatom magam..hajrá...
    Legyen szép napotok. pá

12. eva19650120

eva19650120 Junior szaki

Sziasztok!
    Mindenkinek szép jó reggelt kivánok! Én is már nagyon várom a tavaszt de még sokszor meg fagy a kezünk és a lábunk .
    Esküszöm ha ki bújik az első fü szál le legelem mint a marhák vagy ha meg látom az első
    legyet meg fogom simogatni.
    Legyen szép napja mindenkinek

patakvera kedveli ezt.
  13. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ahhoz meg is kell fogni azt a legyet! De a télire padlásra, pincébe tett dobozokban lehetséges, hogy MOST is van egy-egy odabújt légy. Meg kell nézni, mert fagyott állapotában könnyebben megsimogatható, mint ha röpképes lenne. :)
    Ronda ködös idő van. Tegnap egész nap sütött a fenti sárga az égen, de ma ezek szerint begubózott a felhők mögé. Téli álmot alszik, akár a mozigépész. ;)

patakvera, eva19650120 és Samborg kedveli ezt.
  14. eva19650120

eva19650120 Junior szaki

Nem kérek pincébe be zárt tavalyi öreg legyet friss tavaszi ifjúra gondoltam és igérem,hogy leszek olyan ügyes ,hogy megfogjam egy simire:D csak jönne már az a TAVASZ

patakvera kedveli ezt.
  15. onagger52

onagger52 Fórum császára

Úgy legyen! Egyetértek. :D De most éppen a ködből mintha valami szitálna. Innen fentről így látszik. (Panel, ötödik emelet.) Mennem, mennünk kell oldalbordámmal "tekeregni". Nekem kellene valami térdvédőt venni. Kopottak az ízületeim, ropognak, a nyáktömlők be vannak gyulladva, ezért kéne valami oda, hogy ne mozduljon el jobbra-balra. Akkor sajnos nagyon tudom "érezni". Azt viszont nagyon nem szeretném, ha egy rossz mozdulatra hirtelen megrándulna, pedig erre a jeges járdán, pláne ónos/ólmos eső esetén nagy esély van. Most mínusz 5 fok van, ezért remélem nem eső fagy le. Ha igen, és csúszik az út, akkor majd máskor megyek táncot ropni a járdára. :p

16. eva19650120

eva19650120 Junior szaki

Nagyon kell lvigyázni hogy hova lépünk mert olyan helyen csusztam meg a tegnap hogy nem láttam ,hogy ott jég van . :p

patakvera kedveli ezt.
  17. onagger52

onagger52 Fórum császára

A feleségem tavaly januárjában szintén nem vette észre, hogy a hó alatt jég van. A jobb karja váll alatt 4 helyen tört el. Azóta is érzi a törést helyét. Azóta meggondolja, mikor és merre menjen.

18. patakvera

patakvera Fórum félistene

Sziasztok!

Ma kollégám meglepetten közölte,hogy holnap 20 fok lesz...mutatja a telóját és tényleg 20 fokot ígértek-plusszba! Ezt jól benézte az az oldal! Keszthelyen a Balcsi nagyon szuper volt.....korizott a drága lánykám majd 2 órát. Én meg szépen lefagytam....persze a gyereknek mindent!;)

eva19650120 kedveli ezt.
  19. eva19650120

eva19650120 Junior szaki

Tudod azt szokták mondani aki egyszer meg égeti a száját az már utána a hideget is meg fuja:). Nekem még nem volt szerencsére semmim sem el törve de azért bele tudok képzelni milyen fájdalmas lehet , mert ha megüti is az ember egy kicsit jobban az is milyen rettentöen tud fájni.

patakvera kedveli ezt.
  20. eva19650120

eva19650120 Junior szaki

Nagyon szeretném én is azt 20 fokot pluszba de sajnos arra még sokat kell várjunk juuuuuuuuuuuuuj!

Na megyek egy kicsit vetek és aratok mert itt a szülinapi buli!!!:D

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.1.17
    patakvera kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.