Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia Mami!:)
    nagyon jó dolgod és kellemes kikapcsolódás volt akkor neked mára.:)Az alkimistamesterség nekem is távol van..ahogy eszembe jut csinálom..de inkább felejtős.A természetgyógy az nagyon jóó..a virágkötészet is szuper...sok sok használható termék van.Ami mesterség pintott ad azt kell enned...előállitani vagy éppen megveni ha tudsz piacozni.Ugy jobb és gyorsabb a szinteken haladni..bár az utolsó szintért bitangul meg kell küzdeni...de az is meglesz majd egyszer.Válaszd ki melyiket szeretnéd és segitek neked...baglyozunk és mindent elmagyarázok neked ha szeretnéd:)
    Szia Füli;)
    Na erre kíváncsi leszek majd..hogy oldja meg...de hát itthon van..ennyit csak megtehet farm örült anyjának:DElső kérdése az volt "ugye lesz aratógéped???"..szóval már csak igy megy ezxD
    Mamit húzuk magunkal persze;)meg legyen neki is minden.
    Jaaaaj csak meglesz már egyszer neked is az a 0 percesed.:wuerg:
    Szia!
    Szép napot neked..gyere nyugodtan ha kedved tartja:)Igen kezdünk összeszokni...és megvallom nekem nagyon tetszik ez a csapat....büszke vagyok rá hogy itt vannak nálam a csajokxDGyere nyugodtan....jól megleszünk..hely az van.
    Várjuk az eventett...vegyes érzésekkel én mert nekem vízválasztó lesz most...de majd meglátjuk;)
    Az ebédből kérek én is...küldjél légyszi..jól hangzik..nálunk kínai bundás csirke volt...piritott zöldséges tésztával és soook szósszal..na meg szilvás muffin...de állitólag a csörgésből itélve készül egy kakaós süti is.
    Szia Kamylla...teee kis csavargó!:p
    Már látom mindig máshonnan irsz...de felismerünk ámxD
    Persze a kiscsalád az első..engem is már noszogatnak..anyaaaaa...gyereeeee máááár...:wuerg:xDfel mertem jönnio_O:Deste leszek még...pusza nektek.

2. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szép napot Kívánok, valóban kívánok, mert itt nem süt egész nap borong, annyira hideg nincs, de milyen nyár. Na mindegy, tenni nem tudunk ellene. Elviseljük ahogy tudjuk.Ami nagyon szokatlan, de már egy hete többször előfordult, hogy délután egy fél órára elszunnyadok. Nem tudom mi okozza, de nem jó, mert úgy érzem, mint akit összevertek, kába vagyok, nyűgös vagyok. Nem tudom mi lesz majd az event eredménye, de állunk elébe. Összeszedem magam. Hát jöjjön csak az a sok macs, keresünk nekik egeret, meg játszunk velük. Csak ők ne játszanak az idegeinkkel.
    Van új játékos társunk? Légy üdvözölve, kedves hugi. Jó ha így nevezlek ? Ha nem hogyan?
    Még ma jövök. pá kedveseim.

3. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szép délutánt Kávézók!
    Kedves Bündihugi! :)
    Üdvözöllek én is Mazsok csuda jó topikjában.
    Örülök hogy Kamylla meghívott ide.
    Jó kis csapat, kedves gazdákkal van tele!:D

Drágám szerintem teljesen mindegy melyikről írsz, naná hogy tudjuk.xD
    Naná hogy hétvégén az első a család!
    Holnap nincs kapkodás, szépen átgondolva cselekszünk és akinek kell segítünk!;)

Szia Mazsok! :)
    Kézzel 1x1 ezni? Jaj na azt én se szeretem. Jogos a kérdése a leányodnak!xD
    Tudnék 0 percezni, de elment a rövid eventkor a szupitrágyám.>:(
    Hiába várok én akcióra, így marad a spórolás, gyűjtögetés. Meg van más megoldás is, a felröpiktől nem félek hogy meglesz, sem attol hogy letermelem az adott mennyiséget 4 területen.
    A felhősor kell és kész. A topp 1000 be meg nem nevezek.
    Csak a mamutfáimat hagyom kint, a többit letarolom.átteszem mindenhol 1x1 re amint megvan a kellő mennyiség! :)
    Köszönöm hogy segítesz Te is Maminak. :)
    Tőlem is megy bagoly neki holnap, hogy kezdje el, mit egyen, mit szórjon rá. Csak nem tudom mennyi mamutja van, mennyi szupitrágyája, kacsakata stb.....

Mamikám drága! :)
    Már megint együtt írtunk! DDDDDD
    Estére hosszú érésűt ültess a felröpik miatt és úgy hogy 2 órakkor tudjál aratni, előtte nem aratunk sehol, egy területen sem. Megy a bagoly, utána mit is csinálj.
    Puszillak, lehet ma már nem tudok jönni a fórumra, akkor ne aggódj kérlek! :)

Utoljára szerkesztett: 2.8.15
    kamylla64, mazsok és Hölgy-világ kedveli ezt.
  4. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Üdvözöllek Kávézóknál Hugi!

Fülike, védekezés, persze van bogyó, spray, meg minden,de a legnagyobb védekezés,hogy nem eszel olyat. Persze lehetne a szervezetet hozzászoktatni olyan formán,hogy mindennap egy szemet fogyasztok belőle, ez nálad egy rántott szelet fele-vagy egy filé negyed része,tudod az íze kedvéért:) fél évente.
    De ez sajnos nem lehetséges se a rántott hal esetében,sem a magoknál ha a rá kiéhezett étvágyat, vagy a felturbózott ízlelőbimbókat nézem.:p Ezért jobb elkerülni.

Tündérmami,nem a kánikula jöttét érzed, és ezért vagy olyan kába? No holnaptól event, nem lesz idő szundikálni..
    Volt hasonló a tavasszal, ha jól emlékszem a húsvéti event? Akkor felugráló nyusziknak kellet, tojást adni?!
    Meg volt horrorosban is,ott megjelenő denevéreket kellett kiszolgálni,és az ajándékot kinyitni.

kamylla64, -Fülemüle-70 és mazsok kedveli ezt.
  5. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Amikor én alszok véletlen valamiért napközben akkor én is igy érzem magam tőle...de szerintem nem lenne baj neked egy kis szunyóka napközben.Jön a sok macs...de majd vigyázunk velükxD
    Szia!
    Na igen tudom...de még nem kel holnap egyszer egyeznie....mert mire hazaérek addigra szaporodnak fel a növénykék....de hát persze amit csak akar..legyen neki aratógép;)
    Igen kényes dolog a szupitrágya..nekem a kacsa katám fogyot nagyon meg...amennyi van annyi van:)
    Én sem nevezek a top 1000be..elvagyok én anélkül is..mindent be kéne dobni egy kitehetőért...nem kell az..legyen meg a fanatikusoknak csak...meghagyomxD
    Segitek persze aki kéri..nagyon szívesen...fél 10kor tudok csak válaszolni este mert akkor érek haza..meeeeg délelőtt..szóval csajok tessék ugy időziteni a kiabálástxD

Jól mondod Ildikó...volt már ilyen..nyuszis meg denevéres...most meg cicás...tetszik nagyon mert én macskapárti vagyok de nagyon;)

6. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Sziasztok,én mint férfi ember ugyan kutyapárti vagyok de azért a macskás eventet én sem hagyom ki;).A topban én sem indulok önként de ha 100-nál többször játszom a cicákkal akkor automatice indul az ember,cél nem a top csak a minél több aji begyűjtése.Nálunk is épp egy kicsit felhősebb az ég az imént épp görgették a hordókat de úgy néz ki elkerül az eső minket.Most a rémnövényeimet szaporítom,hogy legyen kellő mennyiségű a feladatok eltüntetéséhez.Egyéb helyeken a tenyésztős eventhez szükséges állatkákat termelgettem idáig,de most leszedtem őket és teleraktam mindent terményes ólakkal,így várom a holnapi cicakáosz kezdetét.További rémséges estét mindenkinek:wuerg:

7. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Nem kötelező hogy minden pasi kutyuspárti legyen...menj márxDvald csak be nyugodtan hogy élsz halsz a cicuskákértxDnaaaa jóóó vicceltem..mielőtt megbántlak;)
    Szóval ott hordógörgetés olt???itt nálunk pest megyében esett délután egy kicsi..sokra nem mentünk vele mert a kint maradó ruháknak sok volt a paradicsomoknak meg kevés..szóval ilyenkor nem értem miért esiko_O
    Én jól benéztem a telehold eventett..egy az egyben elfelejtettem...szóval erről lecsúsztam..adtam enni inni reggel a kint lévő állatkáimnak..és kész...utána már nem volt szívem leszedni őket...a sok drága tápot nem pazarlom el:music:
    A terményes ólak jobban adják a felröpit mint az xxl fák,mamutok és a szegfű??

8. -Fülemüle-70

Szép estét Kávézók! :)
    Kedves Ildikó, az a baj valami olyat termelnek a halak és herkentyűk, amire ez nem megoldás. :(
    Kipróbáltam amit írtál már régebben, az eredmény az lett hogy maradt a kenőcs, a szuri és a sok hólyag az arcomon. Hála nem maradt nyoma! :)
    Maradok az önmegtartóztatásnál! Az bevált! DDDDD
    Jól emlékszel az eventekre, nekem nagyon tetszett.
    Mazsok tudom hogy szaporítunk előbb, aztán jöhet az 1x1.;)
    Ez most nem olyan TOP 1000 lesz ahol be kell dobálni az állatokat, csak termesztesz és a felröppenőkből keversz egeret, játszol a macskákkal. Én is ha marad játszom még a cicusokkal már csak az ajándék miatt is.;)
    Itt leszek végig, csak Baglyot kérek és megy a válasz, a segítség. Nekem egyszerűbb, de azért feljövök míg érik a gaz!

Szép estét Pormacska! :)
    Teljesen jól írtad, alapba belép az a játékos a top-ba, ha tovább játszik a cicákkal.
    Viszont hogy benn is maradjon az ember, na az nálam lehetetlen, így jutok a feladat végzése után ameddig jutok. xD
    Érdekes amúgy ki hogy indítja az eventet, mindenki másképpen és ez tetszik,
    Én másképp kezdek, 3 ólam van csak kint, az is a bahán.
    Jó éjszakát, macskára fel!:)

Mazsok kedves, ezt csak holnap tudjuk meg mi ad jobban. Ezért is érdekes, mert lehet belőle tanulni, fejlődni. :)
    Én már nem nyúlok a farmomhoz, marad így.

Utoljára szerkesztett: 2.8.15
    mazsok, Hölgy-világ és kamylla64 kedveli ezt.
  9. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  10. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szépséges Jóóóreggelt minden betérő kávézónak! süt a nap,nem vészesen még,de már nem szeretem...
    Nem főzök,maradt tegnapról,meg vettünk házi szalámikat,különböző ízesítésű sajtokat a piacon..

Olvastam Ildikónak megégett a lábfeje,nagyon sajsaj,irtóra bír fájni..Nem annyira rég a kézfejemet égettem meg,a forró olajat borítottam rá a nagy kapkodásban..huh de fájt..kiguvadtak mindjárt a szemeim is..nagyon nehezen gyógyult,sokáig fájt is...Ildim! mielőbbi gyógyulást neked..

Mamikám drága! remélem már jobban érzed magad,a szédüléseid nem jönnek elő..Tudod mennyire aggódunk érted..Az eventnél segítünk,kérdezz nyugodtan,de ha kell még valamilyen finomság,(csatni fehér ártatlanság) csak kiálts,itt vagyunk mindig a közeledben...

Baba drága! Köszike a segítséged,tudod mit..;)ha nem vagy,még mindig bajlódnék a felröpi hiánnyal..Szegfű van mindenhol kint, emberemnek is szóltam hogy szedje szét a farmjait,rakjon ki 1x1-re szegfűt..megígérte,aztán most nézem, nem tett egy kéznyúlást sem,mindent úgy hagyott ahogy volt...nah férfiből van..:D

Topika drága! a rövidke nyaraláson nem volt igazán jó az időtök ahogy olvaslak,de azért a hangulatotokat sem rontotta nagyon..a lényeg hogy jól éreztétek magatokat..

Mazsok drága! itten vagyok é!:Dsokszor azt sem tudom éppen melyik farmot kapálom..:p:Dmerre is vagyok arccal.:pOlvastalak téged is miket nem csináltál,volt munkád bőven,kár is lett volna a sok sárgabarackot odaveszni..segítőkész családod van hogy így összefogtatok,együtt megoldottátok...
    Hétvége mindig csavargással telik,Óriás emberem gondol egyet,felpakol és visz bennünket Hamburgot rémíteni...:DDe hét közben jövök,le sem tudnál rázni...:D

Babócika életem!remélem kedvet kaptál nem csak a farmozáshoz,de a mostani event indulásához is..időt adtak rá,tudod hogy ha valamit nem értesz,mi itt vagyunk és segítünk..aranyosak a kitehetők,elég sok mindent ad,úgyhogy érdemes belevágni...

Szia Pormacs!Jómagam sem indulok a főfőért,azt meghagyom a nagyon nagyoknak.Minden alkalommal csak néztem hol tartanak és elámultam hogy mellettük Én labdába sem rúghatok...Már gondolkodni sem gondolkodom rajta..De nem is rohanok a szintekkel,nálam inkább a pink őrületem az ami volt,van,lesz...Teljes rózsaszínbe tudom öltöztetni a farmomat,ha nincs event,de az ritka,így a pajtába porosodik az őrületem is.....:sleepy:

Ibó drága! tegnap örültem neked,remélem ma is jelentkezel..Jól esett te jány az amit írtál...Régi barátság a miénk,de a Teaház már nem a régi,a megszokott társaság mind eltűnt,az újban meg nem éreztem jól magam..Itt viszont Mazsika kávézójában csudajó,imádok itt mindenkit,a ház asszonya is egy csupa szív csajszika...

Remélem nem hagytam ki senkit,mindenkihez írtam pár szót...

Még jövök,leszek és ezt nem fenyegetésként mondom...:D

mazsok, -Fülemüle-70 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  11. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!! Szép reggelt!
    Kávé folyik..........ébresztő!!!xD
    Kamylla nagyon friss voltál. Nálam a főfarmon kívül szinte mindenhol állatok vannak. A főfarmon még a rémséges növény volt, oda repcét ültettem, az event kezdésre kész. Nagyon vigyáztam, kezemet csapkodtam, nehogy mindent learassak.

Mazsok jól kidolgoztad magad a sok eltenni valóval. Én ma paradicsomozni fogok. Jó sok lesz.

Ildikó remélem rögtön hideg víz alá dugtad a lábad. Nagyon rád jár a rúd mostanság, de a sok rossz után már csak a jó jöhet.

Füli az allergia szörnyű lehet. Nekem úgy néz ki, semmi se árt.xD

Pormacska üdvözöllek a topikban én is. Neved alapján már meglett pormacs vagy, a porcica korból kinőttél.xD

Event kezdésre jövök, addig vigyázzatok magatokra. Mamika Te is. Ha valakit kihagytam, elnézést érte.

mazsok, -Fülemüle-70 és kamylla64 kedveli ezt.
  12. Hölgy-világ

Szervusztok Kávézók!
    Jelentem hiányosan leszek, visznek vissza mustrára, remélem többet nem kell,és elég lesz majd a helyi szakrendelés is, bár valahogy oda is el kell majd jutni. Eventkezdés későbbre halasztódik.
    Majd jövök.. tudjátok vidék..

mazsok, -Fülemüle-70 és kamylla64 kedveli ezt.
  13. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Topikám drága! itten lesem mikor folyik már le a caffe..:)kell még egy ébresztős...
    Nem hiszed el,ahogy beléptem a farmra úgy félkómában,kezdtem kiengedni a bónuszos állatkákat,mikor már a harmadikat röptetem,bevillant egy figyelmeztetés,Era ezt nem kéne...majd le is esett..eventre haggyá valamit,mert nem lesz felröpid...:po_Ovigyázzatok nem hogy arassatok...:wuerg:
    Topika! korán kelek,későn fekszem..amíg aprónép alszik,vagy már alszik,:)addig tudok jelentősebb házieventet csinálni,na meg ide is feljönni...
    Jó paradicsomozást,legyen sok és finom...

Ó Ildikóm! egy cseppet sem irigyellek..tényleg rád jár a rúd mostanság..de tudod,a rossz után mindig jön a jó...:)nagyon fájol?:(az égés nagyon bír csípni,marni,sajogni meg minden...jobbulást neked...

Hölgy-világ és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  14. pormacska1

Természetesen a cicákat is imádom főleg így event tájékán:) ( és nem bántottál meg,ez elég nehezen menne ).Ami a teliholdas eventet illeti,hát mostanában nagyon figyelnünk kell mindenre mert a BP imád egyszerre a nyakunkba zúdítani mindent.Felröppenős kérdésedre válaszolva nálam ahány terményes ól annyi felröppenő,az xxl fák eleve rövidebb érésidejűek ezért nem is adnak annyi felröpit,a szegfű meg gondolom csak akkor jó ha ki van nemesítve és van hozzá gesztenyés felhősor na meg szuper trágya.
    Hát igen a stratégiája mindenkinek más,gondolom Füli,hogy te fákkal várod az eventkezdést?
    Szia,nem is gondoltam volna,hogy imádod a rózsaszíntxD,valahol már láttam van egy kitehető ha jól emlékszem ami rózsaszínbe öltözteti a farmot.
    Lelkem még mindig gyermeki:D.

15. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A rózsaszín farmdesign a gazdaraktárban megvásárolható a dekoráció címszó alatt. Ezt követően a beállításoknál aktiválható.

16. pormacska1

Köszönöm,hogy felfrissítetted az emlékeimet;)

17. -Fülemüle-70

Szép napot kívánok minden Kávézónak!
    Itt süt a nap, én meg úgy beöltöztem hogy csak na! DDDDD

Babám nagyon szívesen segítettem. :)
    Most már ne arass, felhősort se indíts. Kezeket hátra a farmtól! DDDD

Kedves Topipogi!
    Köszönöm a kávét, az allergiám nem szörnyű, odafigyelek rá nagyon!
    Eventig jó paradicsomozást kívánok! :)

Szia Pormacska!
    Igen, már több napja fákkal várom, növénnyel és pár terményes óllal. xD
    Ráéreztél , ismersz már szomszikám! DDDDD
    Nem 0 percezek, jönnek a nublonok is, oda is kell szupitrágya.:D
    Csak nem rózsaszínű kertet szeretnél?
    Már régóta gondolkodom én is rajta, talán nemsokára azzá teszem.
    Sajnálom rá a FA-t az a baj.:(

Szia Ildikó!
    Szurkolok hogy többet ne kelljen visszamenjél és mihamarabb meggyógyuljon a lábad!:D
    Nem baj ha később kezdesz, van rá sok idő, ha csak nem akarsz a TOP első helyén lenni.
    Én meghagyom a nagyoknak, az őszire felkészülök amennyire tudok, viszont az állatokat sajnálom bedobálni, lehet piac lesz majd belőle. DDDDDD
    Most erre a macskuszra készülök minden bedobással.
    Jók a nyeremények, a felhősor meg kell minél hamarabb.xD

kamylla64, mazsok és Hölgy-világ kedveli ezt.
  18. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép napot mindenkinek!
    Befutottam gyorsanba:)vásároltam rend van,föznőm ma nem kell...holnap pizzaszószt készitek eltevésre...megvettem ma mindent hozzá és áznak az üvegek..ma amugysem lenne időm.Nem nyúltam a farmomhoz...figyeltem;)
    Elhoztam azért a receptett nektek..hátha valaki kedvet kapna hozzá:p
    2kg paradicsom,2nagy fej hagyma,2evőkanál só,2répa,picike zeller,4-5 gerezd fokhagyma,5dkg cukor,1dl ecet 10%-os,örölt bors,örölt szegfűszeg és fahéj...de csak egy csipetnyi,rozmaring-oregánó-bazsalikom egy csokorral összesen.
    A hozzávalókat ledaráljuk felfözük..és még kostolgatjuk hogy a szánk ize szerint még utánna fűszerezük.Üvegekbe és elteszük aludni őket.

Szia!
    Jaaaj köszike...én már kevertem rendesen....akkor nem kell beadni semmitxDjól van naaa....hát majd én keverem nekik a játékot a kislányom meg játszik velük:D:inlove:
    Okés..megjegyezük és felirjuk...segitség kell akkor bagoly;)
    Szióka!
    Igen vártam már hogy gyere....nagyon helyesen gondolkozol..hétvége első a család!
    Ne is törödj vele..pakoljon csak fel az embered és menjetek...minek otthon maradni?:??xDMi is ahogy lehet megyünk és lehetőség szerint csavargunk is.Most olyan programom volt amit nagyon vártam hónapok óta...de hát pénz is kell hozzá...fűszerboltban voltunk...és amennyi minden volt..nagyon kellett gondolkodnom mit veszek "csak"o_OxD
    Igen most meglepő modón a család ugrott mert ne menjen tönkre minden...mindenki befőzött:D
    Szia!
    Köszi a kávét..elraktam egy termoszba délutánra;)
    Igen volt munkám..nem igy gondoltam...szeretek rákészülni...de ez most igy jött ki...kész vagyok és ez a lényeg...fogy a hely a telázsi polcon és ez nagyon tetszik.Paradicsomozol???az is jóóó.én azt majd később...mert abból rengeteg kell...most a pizzaszósz majd a zakuszka...szóval arébb van:)
    Szia!
    Hát nagyon sajnálak...nagyon fájhat...de biztosan piszkálni nem fogják a lábadat...max hátha bekenik valami jó kis krémmel..vagy habot adnak rá...az nagyon jó.Kitartás!:)
    Szia!
    Húú ezt ki fogom próbálni...terményesekkel várni az eventett..nálam nincsen kinemesitve a szegfű...de elég jól szokott adni,..a pórém 0 perces..ha ugy láttom gyér lett az első aratás akkor letolok 3-4 kört o percessel és kész.
    Szóval cicás vagy:pnem is gondoltam volna a nevedből és a képből ami fent vanxDaranyos.

19. Hölgy-világ

Egyenlőre tipródom, jöhetnének már, mert nem fogok visszaérni kezdésre..:D

Kamylla, az a bőr gyógyuló szakasza,az új sarj bőr erősödése, az még egy hét kb. Bár a combomon már elkezdődött az bőrváltás, időnként ,megfeszül, de lehet csak bemesélem magamnak,és igazából gyullad. Már nem bírok vele feküdni,gerincem is igen tiltakozik, ülni még nem merek sokáig,mert a hasamat is kenegetni kell még.

Pormacsnak jobban állna egy kékes,vagy zöldes dizájn háttér mint rózsaszín.;)

Topika veled érzek, paradicsomlé készítés a hátamra se kell púpnak, pedig télen de jó 'nyakalni'.
    Tegnap megleptek a gyerekek, jöttek szilváért, le is tarolták a vörösbelű szilva fát így a miatt a fejem se fáj,nem kell lekvárt főzni:p, barack meg sajna Mamára marad.:oops:

kamylla64 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  20. pormacska1

Ejj ejj látom nem fogalmaztam elég nyilvánvalóan.Nekem rózsaszín design?Na neeeeexDxDxD.Csak kamylla rózsa betűire reagáltam:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.