Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Üdvözlök minden kedves játékos társamat.
    A vikinges játéknál a felhősor nem izgatott. Az egyéb nyereményekből sokat megszereztem, és a focinál is ugyanígy, felhősor nincs de sok egyéb sikerült. Élveztem a gól rúgást mindig a hatosat céloztam meg és jó volt a grafika és a hang. Bírtam amikor mellé rúgtam és kinevetett a kapus és a tömeg óóóó hangja is tetszett. Végül is jól szórakoztam. A kutyásnál sem hajtok a felhősorra, mert az úgy sem szokott összejönni...a férjemnek volt a szava járása " a kis hal is hal". Ezt szem előtt tartom én is.
    Legyen szép napotok. pá

miklos4949 és kamylla64 kedveli ezt.
  2. Anubisz44

Anubisz44 Törekvő

Üdv! idetaláltam megint. A kutyaetetés egész jol megy, a felhő em érdekel, ugyem lesz meg. Ezt a raktárházat hol lehet összehozni? ne mtalálom hol van.

3. szilvalé

szilvalé Utánpótlás-írogató

Szép napot! Erre a raktárházra én is kivámcsi vagyok.

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Sziasztok!

Itt olvasható a legutóbbi hivatalos közlemény a raktárházakkal kapcsolatban - most a vadaspark volt terítéken:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...-vadaskert-barkács-akcióval-egybekötve.15084/

5. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Üdv mindenkinek.
    Nem fejeztem be szokás szerint a kutyus játékot sem, 72 etetést végeztem. Eleve tudtam hogy nem lesz meg a felhősor, és már nem tudom hányadszor igazam lett. Nem sikerült arany banánt sem szereznem, pedig benne volt a lehetőség de nem lett. Ez az ami hiányzik mert a gazdaköriben vannak olyan fák amihez szobrot kell szerezni, de az várat magára.
    Legyen szép napotok. pá

miklos4949 és eva19650120 kedveli ezt.
  6. Anubisz44

Anubisz44 Törekvő

nekem se lett meg, de kit érdekel?
    A majomkirálynő event viszont jol sikerült, egy csomo mindent öszekosaraztam, vagy 5 ször szintet léptem bahán , meglett a flamingó olam és a katicabogaram is :D

miklos4949 és eva19650120 kedveli ezt.
  7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ahogy látom, a topik kihalt, be lehetne zárni. Sajnos. :(

8. szilvalé

szilvalé Utánpótlás-írogató

nagyon kong. jó én csak néha nézek be, meg csak olvasgatok, de ugy látom a törzsgárda elmaradt, és a fönökasszony is messze jár.

9. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szia Mindenki!
    Gyakran benéztem és látnom kellett, hogy nem látok sokat. No ez egy nyakatekert mondat lett, de nem baj.
    Voltak jó humorú írások amik hiányoznak, voltak szép versek, voltak panaszok ( legtöbbször tőlem, bocsika ) Nos volt mit olvasni. Most benézek és elkullogok.
    Legyen szép napotok, napunk. Látjuk még egymást?

eva19650120 kedveli ezt.
  10. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Én is idenézek, de ha nincs senki, akkor nincs kinek írni sem. A végén még az az érzésem, hogy én miattam nem jönnek a régebbiek.

eva19650120 kedveli ezt.
  11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Még mindig nem járt erre senki. Nincs nyoma. :(

eva19650120 kedveli ezt.
  12. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Én itt voltam! Segítség nem látszom??? Már olyan vékony lettem, hogy nem is látszom???
    Azért mindenki jól van?

eva19650120 kedveli ezt.
  13. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Én (mi, királyi többesként) igen. De vékonynak nem nevezném magam. Inkább ... hm! .. szóval. A régi görögök, főként akik geometriával és matematikával foglalkoztak, azok szerint a legtökéletesebb forma a gömb. Minden irányban azonos a kiterjedése. Én leginkább erre a tökéletesre hajazok. :D
    Jó reggelt mindenkinek!

14. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Egy kicsit csillapodott a kívánságunk? vagy nincs témánk? esetleg elfelejtettük hogyan kell kanyarítani a betűket?Van köztünk olyan aki tud varázsolni? az talán segítene abban hogy egy varázsütésre minden visszaálljon és mindenki tudjon írni. Legyen szép napunj.

15. Anubisz44

Anubisz44 Törekvő

Kukucs. én is csak benéztem, de ugy látom lassan kihalt a csoport. Temetésre meg nem szeretek járni, igy akinek hiányzom marad a facbukk. aki akar itt megtalál:https://www.facebook.com/profile.php?id=100007695048693

Időnként majd felnézek, de nem sürün, mer tugy látom "hétvégi csoport" lettünk.

16. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Segítség!
    Sziasztok. Bebe néztem de csak tükröt láttam és benne magamat meg halványan 1 - 2 embert.
    Most bajban vagyok. A kagylók nem nyílnak. Minden nap beléptem és nyitottam de a 2. sor csigája, a 4. és 5 sor csillaga nem nyitható lakat van rajta és 16 óra múlva vége a nyitogatásnak. Így a felhősorom nem lesz meg. A szomszédomat kérdeztem neki sikerült. Miben vagyok én rosszabb, hogy nem tudom kinyitni?

Megoldódott a problémám. Nyomogattam a 2. sor csigáját, és a sor elején egy nyitott kagyló alatt lett egy kék kereszt, állítólag azt nem nyitottam ki,befizettem 12 aranyat és a 3 lakattal ellátott csillag nyitható lett és így meg van a felhősorom.

Utoljára szerkesztett: 31.7.17
    kamylla64 kedveli ezt.
  17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Így van. Volt elmaradásod, ahogy nekem is, amikor három napig nem voltam itthon és akkor kimaradt kettő kagylóbontás. Azokat most pótoltam. Igaz, aranyba került, de vagy megveszem a hiányzókat vagy elveszítem a jutalmakat. Elherdáltam a család aranyban lévő vagyonkájának egy részét, de a felhő is megvan, meg a maradék kettő "nagyobb, értékesebb" kagyló is a sorok végén. :)
    Én is idekukkantok, de nincs sok olvasni való. Sajnos.

18. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Tihamér csak ketten?
    Ejnye ejnye, pedig most a jó hűs szobában lehetne írogatni. A család aranykészletére meg vigyázz. Igaz én is költök, de olyankor a kezemre csapok, el a kezekkel mondom de nem hallgat rá.. na néha megengedhető...
    Kockázni meg nem tudok nagyon keveset gurítok, így nem is haladok. A pohár is gyéren jön, a felhősor sem lesz meg. Azért nem esek kétségbe. Nézted az augusztusi naptárt? lesz benne fizetős, neonos, tenyésztős, vidám park, ajándékozási lehetőség meg egyéb nyalánkság.
    Kívánok jó játékot, majd be kukkantok. pá

19. onagger52

onagger52 Fórum császára

Tudod, engem már akármilyen event hidegen hagy. Nem érdekel egyik sem. Ritka, ha belevágok egybe. Az utolsónál is úgy jártam, hogy nekiálltam, tettem bele mindent, csatnit, szuperizéket, meg éjjeli fentlétet is. Aztán feleségem döntött, elmentünk három napra oda, ahol nem tudtam eventezni. Ugrott minden addigi befektetésem. Se felhő, se ajándék, se semmi. Három napot büntetlenül nem lehet kihagyni. Így jártam.
    Hol van a hűvös szoba? Nálunk éjjel, pontosan éjfél után 3 perccel 27 fok volt belül a szobában, nyitott erkélyajtónál, ablaknál. Tény, huzatot nem csinálunk, de hűvös? Most is ugyanannyi a hőmérséklet a szobában, mert az az áldott panel beszívja a nappal kapott hőt és éjjel löki be a szobába. Hűvösről szó sincs itt. Máshol persze lehet. Volt olyan munkatársam, - nő volt a drágaságom - aki harminc fok melegnél levetette a kardigánt, mondván, kezd jobb idő lenni, már nem fázik. Harmincas éveit taposta akkor, szó sem lehetett banyalázról. Minket meg az izzadság öntött el, nem a hideg. Nem vagyunk egyformák az tény, de hogy ennyire különbözünk?

20. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Igen nagyon különbözünk. Én tégla falú cseréptetős 3 szintes emeletenként 5-5 lakásos társas házban lakom, de itt is 29 fok van de bírom, nem izzadok és jól érzem magam. Mivel észak nyugati fekvésű így a délelőtti nap is és a délutáni nap is besüt az ablakokon. Van redőny de teljesen nem húzhatom le, mert akkor villanyt kell gyújtani, és nem olcsó az sem.
    Játékról.16 millió pont kell és a 100 szinten leszek. Ez volt a cél amikor kezdtem - nem is volt tovább, csak időközben hosszabbították -nos gondolkoztam hogy abba hagyom de akkor nem lesz mit játszani -azt meg szeretek- nincs kertem nem tudok kertészkedni, angolozok de lazítani is kell. Már engem sem érdekel a játék vége, mivel csak akkor lehet általában végig csinálni ha valós pénzt fektetsz be. Az meg nincs annyi, hogy elszórjam.
    Legyenek szép napjaid, és reménykedjünk abban, hogy véget ér a kánikula. Minden jót. pá

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.