Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Sziasztok:),most keltem fel éccakás voltam.Gyors aratás,rendezgetés miegyebek.Idáig 33 cicával játszottam,már teljesen szétkarmolták a kezem:p.Macskajaj mentes szép napot mindenkinek.Gyors kiegészítés,ilyen még nem volt csak néztem én is a 44 alap terményes ólat le aratva 61 db gombolyagot kaptam,hát ez zseniálisxD.

2. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Dolgozgatunk? Dolgozgatunk? 35 cicával játszottam Növényből van, de a felröpik valahogy nem jönnek, pedig sok mindent megtettem, de ezek szerint nem eleget. Taktikát váltok, mit? még dolgozom rajta. Csak benéztem, hogy megtudjam hol tartotok, milyen a napotok. További szép napot kívánok és jó munkát. pá

Hatalmas vihar, eső volt. Most hagyta abba. Félelmetesen villámlott dörgött. Most olyan jó eső utáni friss minden. Ma már nem jövök. Kívánok mindenkinek nagyon szép és nyugodt estét és éjszakát. mami pápá

Utoljára szerkesztett: 4.8.15
    kamylla64, mazsok, Hölgy-világ és 2 más kedveli ezt.
  3. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Na akkor váltjuk egymást mert én meg délutánosxD
    Szétkarmoltak???szépen játszál velük;)
    Jó sok gombolyagot kaptál...én nem nézem...aratok vetek és keverem a játékot nekik...nem hajt hogy bekerüljek a top 1000be sem..szóval meglesz az event és kész;)
    Szia Mami!
    Dolgoztam..néha ugy érzem 2 műszakot húzok le..és ez igy is van...itthon az elsőt hogy minden rendben legyen és utána meg megyek dolgozni a második műszakra.
    Taktikát váltasz?éjszakára hosszút kéne ültess vízzel....vagy nincsen 0 percesed?igaz az zabálja a szupi trágyát de van is belőle felröpi..nekem ez a két taktika válik be általában.;)
    Szép álmokat mindenkinek..kapcsolom a pilácsot..aki még jön az kislámpával tegye nehogy összetörje magátxD

4. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szép reggelt kedves gazda társaim. Gyönyörűen süt a nap. A tegnapi égiháború és nagy zápor után minden éled, jó a levegő. Ablakom nyitva és a gép mellől szippantgathatok ki a jó levegőbe. Így még a munka is könnyebben megy. Ma el kezdem varrni a csodálatos (legalább is nekem az ) gobelint. Bele varrom a szívem, lelkem. Gondolom ezerrel hajtjuk a farmon a munkát, már azok akiknek még nincs meg. Akiknek meg megvan vállalják a több műszakot. Elmondhatom nagyon jó munkát mára. Még jövök. pá mami

5. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziaaztok!! Szép napot topiklakók!!
    Mazsok ez a normális.......2 műszak.:wuerg: Megy ez nekünk, már belejöttünk. Lánykád csinálja délután a farm munkálatait? Cicusokkal ő is szeret játszani.
    Már 50 cicust megetettem, most kever a malom. Éjszakára mogyorót ültettem. Aránylag jól adta a felröpit.

Mami ahogy olvasom, Neked is van türelmed. Mert a gobelin az csak annak jó, akinek van. Anyukám is szereti csinálni, már van jópár képem a falon.

Meleg napok jönnek, igyatok sokat.

-Fülemüle-70, pormacska1, mazsok és 2 más kedveli ezt.
  6. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok Kávézók!
    Alvásból kimosakodva -mint a macskák-, kötéscserén túl, cicázom. Büszkén vállalom, hősies helytállással, az első kütyü megvan.

Tündérmami látod most úgy irigyellek, annyiszor próbálkoztam már vele (egyedül) nem ment, megpróbáltam ellesni, nem ment, azt hiszem gobleinhez nem csak türelem, érzék kell. Valami olyasmi, mint a tehetség, valaki vagy születik vele vagy nem. Hát én nem.:p
    De kitűnően hímezek-hámozok:D, na jó hímzek.
    További sikeresen cicázást, sok ajándékot!

7. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szépséges napot minden betérő kávézónak!
    Hujjnye de lemaradtam megint..egy nap nem jövök és megérek visszaolvasni...ami persze nem panasz,sőt...:Dígy viszont csak röviden mindenkihez pár szót...nade nem ússzátok meg az időjárás jelentésemet sem,meg a mai kajamenümet sem..:D:D
    Az idő.... ezerrel süt a nap,nem mondhatnám hogy ez nálam öröm...Mai kajcsink hamis gulyásleves,túrógombóc..

Mazsokám drága! nem csoda ha Te is elgondolkoztál rajta,szívesen látnánk a neved alatt egy remek szakácskönyvet.
    Köszi a hokedlit,elleszek mint a befőtt a befőttjeid között:D:D...ha látsz két zöld szempárt a sorba rendezett lekvárok között,ne ijedj meg, az Én vagyok... egyik kezemben kóbásszal,a másikban egy savanyú ubival...:D teljes inkognitóban laposkúszásban...
    Eventtel haladok,simizem a cicmorgókat,felröpim van, több mint elég,a növénnyel haladok nehezebben..az utolsó kütyüért kapálok...

Mamikám! tudod már,annyira ismersz hogy izgulós vagyok,érted meg nagyon..
    Munkálkodom,házit is,meg online kertben is tevékenykedem..

Topika drága!
    Nem vagyok finnyás,sok mindent megkóstolok,hajt a kíváncsiság.Az összes macsek kaját azonban még nem,bár van egy ami nagyon ízlik,itt viszont nem lehet hál égnek kapni,mert azt rendszeresen kiválogattam és megettem..még az illata is csábított,paradicsomos volt, lecsó illatú és eszméletlen gusztusos..semmi nem volt benne olyan ami miatt nem ehettem volna meg..
    Nagyin jó néha zizinek lenni,nálam meg elég sűrűn elgurul a gyógyszer,de nem bánom és ahogy látom a családomat sem nagyon zavarja..:D

Mamikám drága! nem is állsz rosszul,Jómagam sem tartok előrébb..
    Éjszakára szegfűt vagy rózsát ültess,szerintem ezek adják a legtöbb felröpit...Meglesz,idő van még bőven...

Mazsika! ügyes a kicsi lányod,anyájának örömet akart szerezni,ezért mindent jól akart csinálni..Lecsót sokat tegyél el télire,mert a telet a spájzodban dekkolom ki...:p;)

Szia Pormacs!Nem semmit!!... nálam az első körben 1x1-en szegfű volt kint,meg a Bahán full kirakva pink ólakkal,így kaptam 110 felröpit..aztán 0 perces segítséget kaptam, így nincs gondom a gombolyagokra...
    Mamim! az utolsó sávot gyűröm,még 33 játék kell és kész vagyok az eventtel..növényt ültetem,nem győzöm kivárni míg beérik.Cicákat simogatom,ad is sok tp-csp-t, de kimagaslóbb ajit azt nem bír,pedig simogatom a macsokat a szélrózsa minden irányából..
    Mazsok! amióta aprónép megjött,azóta csak egy műszakot viszek,de az jó hosszú,még pár évvel ezelőtt 24-órás volt...ugyan változott azóta a helyzet,de a munka maradt,csak több alvással..
    Azért a záporét kicsit irigykedem..:)annyira örülök hogy kedved leled a varrásban,régebben próbálkoztam a hímzéssel,kisebb nagyobb sikerrel...aztán már nem,mert se éjjelem se nappalom nem volt egy időben...:D:)
    Topika! nem is rossz ahol tartasz..ügyes vagy...
    Szia Ildikó! olvaslak és veled érzek...gondolom a kötéscsere is picokul fáj..:(szerintem is...a varrás tudományára születni kell,Én is inkább hámozok,mint hímezek.:D:p.
    Nah most egy oldalt biztos betöltök az idézetes írásommal...

Legyen szép napotok..

8. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép napot mindenkinek!
    Reggel a valódi kertecskémben voltam..a paradicsom átvette a hatalmat...pedig csak egy hétvégét hagytam ki náluk...ebéd mindjárt kész van...és jöttem gyorsan hozzátok is;)

Szia Mami!
    Itt is jó lenne olyan igazi kis eső..olyan jó olyankor nyitott ablaknál aludni;)Jaaaj a gobelin az nagyon szép..nagymamám is csinált el van rakva.A több műszak muszáj..nem volt más lehetőségem..szóval nem rossz..nem kell fél 4 kor kelnem...este meg a rendre jövök haza;)
    Szia!
    Nem rossza a délutános műszak...este nagyon jó az idő amikor jövök haza..és 9után pár percel már itthon vagyok...szóval nem rossz ez;)
    Igen a lánykám arat vet...de csak gépel..és játszik a cicusokkal..képzeld amikor meséli hogy miket nyer...és azt sem tudom mit mesélxDédes pofa..mirre nagy nehezen kibogarászuk...nevetünk össze visszaxD

Nem is tudom mennyi cicus van...nekem mindig elég amennyi növényem van...egálban van;)
    Szia Kamylla!
    Te hogy mennyit irtálxDjó sokáig tartott.
    Hát igyekszem mindennel..lecsót még teszek el..ne aggódj...szerintem berakok neked a spejzba egy hintaszéket is...mert ott is alszol...vagy sátrat verünk fel neked..de ennyi erővel akár el is szállásollak nálam:)
    Segit kicsi lányom persze....ügyes nagyon;)
    Ebédből kérek én is...nagyon jól hangzik...nálunk fokhagymás tejszines sült csirke lesz az ebéd rizsel..örülök ha kész lesz...na léptem...jók legyetek..sziasztok;)

9. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szerbusztok kedves kávézó társaim. Megint vihar készülődik, már görgetik a hordókat, fúj a szél, már nem szelíd szellőcske hanem igazi nagy fiúsan fúj. Sötétedik és borul és ..és.. megint kezdek cidrizni, mert a villámlást nem szeretem. 56 maccsal játszottam ma meg lesz a kellő növény arra nem lesz gond, már csak felröpi kell. Azt hiszem a semmi nem jön közbe, akkor meglesz. Köszönet a tanácsokért és a lélekben velem tartásér, meg a sok segítségért. Még jövök, most el. pá

mazsok, -Fülemüle-70, pormacska1 és 2 más kedveli ezt.
  10. kamylla64

Mazsika! nem is volt egyszerű,már reggel hatkor megkezdtem és látható mikor fejeztem be..:Dparadicsom! szeretjük nyersen,salátába,lecsóba de a paradicsomlét is,jól lehűtve nyáron isteni finom...:inlove:
    Hintaszék szuper,csak jobb mint a hokedli!?...:D
    Kajcsiból küldök,viszont Én meg a tiédből kérek...

Most el...

Jaj Mamim! előttem írtál...küld nekem azokat a fekete felhőket,még a csinnadrattát sem bánom ami vele jön...itt megint kezd elviselhetetlen lenni a meleg...
    Ügyes vagy Mamim,meglesz az event ezt már biztosan állítom..Ölellek..

11. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Nálam is kb egyforma menyiség van, pont tudom keverni-kavarni a kaját.
    Ma kaptam 2 vödör paradicsomot. :eek:xD Mostmár lehet, minden nap paradicsomot kell eltennem?:D De nem baj, minden mennyiség elfogy nálunk.
    Ebédet kérek én is. Nálunk maradék brassói volt, csak a krumplit sütöttük frissen a husihoz.
    Szia!
    Biztos nem a közelemben laksz, itt süt a nap, és naagyon meleg van.
    Szurkolok nagyon, meglesz ez az event, még rengeteg idő van, jól állsz.
    Szia!
    Olvaslak-olvaslak, és látom, nekem feketével írtál.:eek::D
    Ez most rosszpont??
    Igen-igen, jól írod, a varrásra születni kell. Én már néha megkérdőjelezem, hogy miért pont erre születtem.:wuerg:

mazsok, -Fülemüle-70 és kamylla64 kedveli ezt.
  12. kamylla64

Topikám életem! ezer meg egy bocsánat,kora reggel kezdtem a válaszolgatást és már nem bántam ha végzek vele,több szünetekkel megszakítva...pedig próbáltam figyelni,ezt most olyan Hofis lett: " elszabtam,utólag már szabhatom"
    Ahogy látom,estére kész leszek itt az eventtel,meg Döncymén is,de a másik kettőn még váratós..nem baj,majd meglesz ott is...
    A paradicsomot,meg minden zöldfélét úgy veszek...Pár vödörrel meghajigálhatnátok...:D
    Most ehun a rózsaszín...:D:D

mazsok, -Fülemüle-70 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  13. pormacska1

Hi.67:)

kamylla64, mazsok és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  14. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szép jó estét cica kergetőző társak. Jó friss a levegő, kissé lehűlt, de még ki lehet bírni. Holnaptól már itt is kánikulát ígér a meteorológia. Na majd meglátjuk. Most nem írok sokat, mert hamar lepihenek, ez az idő fárasztó egy kicsit. Kívánok mindenkinek jó munka után megérdemelt pihenést és nyugodt éjszakát. pápá

15. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Akor jó, már kezdtem megijedni.xD;)
    Ez a pari jó lesz??
    Még 30 cicusom éhezik. 10-et most keverek. A többi holnapra marad. Kaptam eddig 4 titokólat, 3 titokfát. Egy piros kacsaól lett, a többi meg elfér.o_O
    Szia!
    Tuti ennyi???xD
    Szia!
    Itt csak szél volt, aztán semmi. Nekem kellett locsolni.
    Szép álmokat Neked, meg Mindenkinek!!!

16. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szép jó reggelt kedves macska barátok. Kergetőzünk? 64 meg van most keverek 7. Fél óra múlva aratok 2 területen, remélem a szegfű ad több gombolyagot és még keverhetek. Meg lesz az a felhő sor. Nem tudom mit ad remélem megéri itt a nagy hajtást. Este lefeküdtem kilenckor és ma fél 8 kor ébredtem. Csak az a baj, ha 10 órát alszom vagy többet, akkor sem pihenem ki magam. Amikor 4-5 órát alszom akkor megértem, de így? nem értem. Nyugtatóval alszom a műtét óta. Ha azt nem veszem be akkor rém álmaim vannak, felriadok a bill. kattra, és azt hiszem ki akar ugrani. Nos lapozzunk. Remélem mindenki jól van. Kívánok jó munkát és még jövök pá

17. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép reggelt mindenkinek!
    Nagyon nehezen tudtam felkelni,de mint akit agyonvertek...nincsen erőm a capuccinóért sem lemenni.Huuuulllla fáradtnak érzem magam.

Szia Mami!
    Vihar itt is készülödöt de annyiban is maradt...dörgött...és kész...pedig jó lett volna.
    Segitenék neked még nagyon szivesen csak nem tudom hogy miben...szólj bátran;)
    Szia!
    A lecsó egy kezdő mennyiség és pizzaszósz már ott figyel a polcon....tegnap reggel megint egy tál paradicsomot szedtem...szóval aszem lecsó jön megint...de a babos zakuszkán is gondolkodom...lánykám dipnek használja a nacchoshoz:p
    Szia!
    Na nálam most az eventgaz van nagyobb mennyiségben...ma póré megy éjjelre vagy szegfű..nem sok kell 7db és megvan az eventem.
    Nekem is kéne pár kiló paradicsom valahonnan...olyan 40-50kg val kibékülnék...na jó kétszerre is jöhet.xD
    Na csáóóó....és most?megvan már a 90?:)
    Mami...láttom hiába alszol te is...én is igy vagyok ezzel....azt hiszem ha többet alszom akkor kiihentebb vagyok..és a francokat...mint a mosott s..r:wuerg:
    Simán be tudod fejezni az eventett...sok cicát megetettél már és a többi az csak bonusz lesz eventen felül;)

Olvasom a csiguszt...na olyan jó lenne nekem mint bazárosnak a majom...tetszik szegényke...meg jönnek a nublonok???húúúúú...és valami tenyésztési event is lesz....új állatott kell tenyésztenünk???lesz titokfa is?

18. kamylla64

Szépséges jóóóó reggelt kávézók!
    Jöttem,mert szeretek veletek lenni..
    Meleg van,lassan elviselhetetlen..kajánk mára:sonkás sajtos penne,spárgakrémleves az utóbbi zacsis...
    Szia Pormacs! hehe..kész vagyok az eventtel...most csak úgy gyüjtögetek,simizek még egy kicsinység,aztán kirakom az összes carfámat,mert kell a köv.. ültetős eventre...

Szijja Te drága! hát hogyafenébenelennejóóóó!!! jaj de szép,jaj de finom,lesz ugye pari az asztalon...:D:D köszike...
    Nálam két ól lett az összesből,meg egy titokfa,pedig mind a 100 cicát már megsimogattam..még a raktárban van,nem érzek késztetést hogy megtudjam mennyire titkos..:pahogy olvaslak,mik lettek neked,maradjon is még titokban..:Dlátod?! most ehune van a rózsaszín neked is,nem hagylak ki..:D:D

Szia drága Mamikám!először is nagy garatula,ügyesen gazdálkodsz a birtokodon...megéri...:)..a további soraidnak nem örülök..:(rémisztő álmok néha mindenkit gyötörnek,csak kérdés hányszor és milyenek...sejtéseim vannak milyen rémálmok amik az álmodat megzavarják...:oops:tudod!! ha lenne gy varászpálcám!!!mindent visszaadnák...:inlove:
    Szijjja Mazsika!nem csoda ha elfáradtál,már alig férek be a sok mindenféle finomságtól a spájzodba...:p:Dteljesen össze vagyok már kuporodva tőlük..nah majd csinálok helyet Én?!kieszek magamnak egy nagyobb területet,mert ez így már nem mehet tovább.....:Dez a babos zakuszka ismerős,vagy nem?! elmentettem? leírtad? ha leírtad megvan,ha nem légyszike ha kipihented magad és rája érsz ide kérném...:)
    nem vagyok mostanság nagyon képben,csak úgy sodródok itt az írások között..
    Ez a csigusz akármi kő,na nem azért mert húde sokat ad,hanem azért,mert ilyen még nincs..az ember meg úgy van felépítve,hogy szeret birtokolni,bármit,akármit is...

Most el,de hiányolom Ildikót,Babát,Babócit...

-Fülemüle-70, mazsok és Hölgy-világ kedveli ezt.
  19. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

83 cica kipipálva. Az a 17 biztos meglesz. Varrom közben a gobelint. Itt nagyon jó idő van, Lengedez a szél, nincs túl meleg Szerintem és nekem ideális. Az ebéddel vannak gondjaim. Ma mindenféle zöldség olíva olajon megpárolva egy kis majoránnás rizs körettel. Megyek majd jövök.pá

20. pormacska1

Szia miausztok.1 cica 2 cica 100 cica haj.....xD

-Fülemüle-70, mazsok és Hölgy-világ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.