Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép napot mindenkinek!
    Ideértem...fáradt most nem vagyok annyira..ééés már aludtam is egyetxDsoha nem szoktam napközben...most ez van...nem sokat kb.30percet de nagyon jól esett.,,mint az eső...az is jól esettxD

Szia Kamy!
    Igen...nem volt erőm benézni...még farmozni sem..annyira hiányzott mint hátamra egy púpxDde Ti sokat eszembe jutottatok;)
    Pihenek..igenis;)dokihoz nem menék..tudod az idő...laborvizsgálat...szintén..és jelenleg próbaidős vagyok...szóval ezt nem merem megjátszani:wuerg:Egyenlőre pihenek és holnap veszek gyümit meg sok sok zöldséget....ez lesz a kura...meg a pihenés és sok alvás.xD
    Segit a család...idáig érett a tegnap délutáni fahéj:Dhiába az éréshez idő kell...nem is tudom idáig mi volt vetve...szerintem jobb iso_O
    Lecsusztam a bomról...azért tegnap lezavartam 2 kört mire rájöttem hogy nincsen:Dmaaaajd máskor figyelek.;)
    Vigyázni kell a hódokkal mert nem tudnak a felhőn megkapaszkodni...annyira magasra nem szabad dobni:Dnem adok be többet...és ahogy láttom messze még a felhősor8)
    Szia!
    Hogyne lenne érdemes.....csúcs szuper...kitehetőket lehet ugynaugy mint a kergére....jó sok minden elfér....nekem már dömping van...cserélgetem hogy mindig nagyobb értékű legyen.
    Szia!
    Már visszaolvastam amiből azt vettem észre hogy többek között tőled sem olvasok ...biztosan nagyon jól elvoltatok...hiába egy nagyi nagy kincs...én már csak tudom.:)Főztél finomakat,volt sok nevetgélés...és gondolom régi sztorik is...mert az elmaradhatatlan.Nekem nagymamám sokat mesélt...amikor ő "jány vot" korszakáról...gondolhatod...mindig tátott szájal hallgatamxD

patakvera, Hölgy-világ és pormacska1 kedveli ezt.
  2. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Varázslatos reggelt és termékeny napot kívánok minden kedves játékos társamnak.
    Kedves mazsok, igen volt sok jóban részem a két fiú unokám, nagyon kedves és nagyon lehet őket szeretni és ők is nagyon tudnak szeretni. A nyolcadikos egyedül tanul, neki nem kell segíteni Ő mindig kitűnő volt, jó eszű. A negyedikessel már sokat kell foglalkozni Ő még nagyon kicsi, és nagyon bújós, mindig test közelben érzi magát jól. olyan mint egy kis cica. Nagyon szeretem őket, és viszont. Jól elröpült az egy hét.
    Azért Ti is hiányoztatok, visszaolvastalak titeket.
    Kívánom, legyen szép a napotok. Még jövök. pá

patakvera, Hölgy-világ és mazsok kedveli ezt.
  3. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép reggelt mindenkinek!
    Frissen keltem...és jobban érzem magam...termelek a szigeten és nemsokára 10 óra baby boom lesz...szóval addig össze kell kapnom magam...rendbe a lakást...a főzés ma nem az én dolgom..kicsi lányomé...:inlove:
    Azt olvastam a pletykákban hogy jöhet új terület a rémnövényekhez...és Jónás szerint gyüjtögetni kell a gazocskákat....mert lesznek új gazdakörik...nekem még a régiek sincsenek készen tehát valamit ki kell találnom rájuk:wuerg:
    Tápokat keverek és termelek hozzájuk növényt...aszem ma ez lesz a program...
    Hogy jól induljon a napotok egy kis kávé....
    [​IMG] [​IMG]

patakvera és Hölgy-világ kedveli ezt.
  4. Anubisz44

Anubisz44 Törekvő

meggondolom, most inkább a mályva kell nekem, azt váltom ki, azt majd később. az esőerdőt nem bántam meg , dupla területen tudok vetni.
    A hódokkal viszont leálltam, tul sokat kér és lassan tenyésztődnek, pedig 5 ólam van kinn.Ahogy látom a nagy közös csikon az sem nagyon mozdult, igy ha más is szarik rá, engem sem érdekel. A felshősor meg pláne nem.Akinek nagyon kell majd beszorja a hodokat, nekem elfogytak, egyelőre az alapot kell potolni.

patakvera, mazsok és Hölgy-világ kedveli ezt.
  5. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok!

Mazsok kedves, mielőtt Kamylla megjön lenyúlom a napocskás caffeet,ha jól látom kakaóval van megformázva, azt ne keressétek. :)
    A kimerültség bizony lehet, főleg vitaminhiányból, munkahelyből adódó stressz miatt,és a kialvatlanság végett.
    Lehet nálad így pont hatványozódott?Tessék sokat szemezgetni abból a szőlőből,amivel ruhácskát díszítetted..

Pormacs, minden kérésed így teljesüljön,csak neked,csak most, felhő. :D

Kamy drága, visszanyalt a fagyi pénteken, de inkább az egy hónapos fekvés tett be, nem baj,ahogy Mazsok úgy legalább aludtam. Kialudtam a krumplit a földből.
    Ma pedig finom egyszerű gombapörköltet készítettem ebédre, jó anyám kedvéért petrezselymes nokedlival.
    Du.3 óra,mostanra végeztem három doboz gomba blansírozásával, fagyóban várja további sorsát.

Tündérmami örömmel olvastam mennyire jól érezted magad,és az út is jó volt odafele-és hazafele is, épségben megérkeztél.

patakvera és mazsok kedveli ezt.
  6. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Milyen mályva??mályvacukor?xDhol van??hoztál nekem???
    Nagyon tetszik nekem is hogy lehet jobban haladni az esőerdőben...oda nagyon nem is szándékozok mást tenni egyenlőre...megnőttek az igényeim ,szóval most termelek ott sok sok növényt.Majmot kell majd nevelgetnem,megcsináltam a homokművész második feladatsorát és a gyémántba csimpánzt kértek...tenyésztenem kellet ...szóval ez van..megfogyatkoztak a majmaim...de végre ezt a 2.feladatott is kipisilhattam.Valamiért valamit...tenyéssz hódot...vegyél alap ólakat....vagy tenyéssz úgy hogy narancs ólakat tudj építeni..és az duplán ad hódot...gyerünkxD
    Szia Ildikó!
    Tied a napocskásxDegészségedre.
    Nem tudom..lehet hogy igy összevetve mindenből volt valamennyi...most ma jól érzem magam..töltödök;)Aztán a jövő héten délutános vagyok....szóval akkor tudok csak majd sokat piheni..vagyis igy tervezem most:)
    Csini az új ruhám ugye??egyszerű...megtaláltam felvettem...és kész:D

7. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!
    Nem voltam pár napig de minek is írom, biztos észrevettétek.:)
    Nem tudom hogy , de elkutyulódtam, mire a gép elé ültem, már se kedvem, se türelmem, se időm............na de nem folytatom.
    Hódtenyésztés pikk-pakk kész lett, csak egy picit tenyésztettem, már a rend kedvéért.
    Kicsit visszaolvastam, örülök, hogy mindenki jól van, mindenhol minden rendben.
    Mostmár Mazsok Te is összeszedted magad, remélem
    Ma szép idő volt, összeszedtem a mogyorót a bokor alól. De mit csináljak, hogy ne legyenek lukasak?? Piszok mogyoróbogár kieszi a lényeget.:eek::cry:
    Képzeljétek.........kaptam egy kis üveg zöldborsos sárgadinnye csatnit.Ilyet még sose ettem, de nagyon finom.

patakvera, Hölgy-világ és mazsok kedveli ezt.
  8. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Észre vettem amikor olvastam vissza.....van az ugy hogy az ember még magáról is elfeledkezikxD
    Ügyi vagy a hódókkal...csak a közös csík is mehetne már feljebb;)
    Ki kell zavarni a mogyoró bogarakat...kiabálj rájuk...én a sok lészívó bogáral ami a paradicsomon volt ezt tettem...szerintem a hangtól..apa szerint a nyáltól ijedtek meg...xD:Dde maradtako_O>:(
    Na olyat még nem is hallottam:music:

9. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szép jó napot kedves játékos társaim. Ez az az idő amit én nem szeretek. Csak lenne még 30 fok, hogy a lakás is melegedjen ne kellene még fűtenem, mert az sokba kerül. Várom a jövő hetet, akkorra ígérik a meleget. Jöhetne az én nyaram és tartson karácsonyig. Sajna ez nem kívánság műsor. Ha kívánunk kívánjunk nagyot és merészet. Nem?
    A tenyésztéssel én is meg vagyok. Remélem a felhősor nem csak nekünk kell és más is szeretné, és tesz is érte. Legyen csodás napotok.

10. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!! Szép napot!
    Szia!
    Nagyon lassan megy a közös csík. Lehet, a tervezők kicsit elméretezték??:eek:
    Na ne is mond azokat a fránya pari szívó poloskákat. Lehet, szerdán lepermetezem őket.
    Megijesztetted őket, és annyira kapaszkodtak, nehogy leessenek.
    Akitől kaptam ezt az extra csatnit, csak ilyen ritka dolgokat gyárt. Mindenből 4-5 kis üveggel.

Szia!
    Ma nagyon szép idő van, ülj ki a napra kicsit, hogy jól át tudjál melegedni. Én is el tudnám viselni karácsonyig a jó időt. Aztán jöhet a tavasz.

11. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Jó reggelt kívánok kedves játszó társak. Ragyogóan süt a nap, remélhetőleg lesz ereje is. A lakásomban hideg van csak 22 fok. Elhatároztam, még nem fűtök be. Vastag harisnya, + zokni, (nem hordok papucsot a lakásban, még a konyhában is szőnyeg van) Igy kötök magamnak vastag zoknit. Szövet szoknya, trikó, hosszú ujjú póló és még pulóver. Igy öltözöm be. A szomszédom mondogatja hogy készülök az Antarktiszra? Igen én már ott vagyok. Nem tehetek róla nagyon fázós vagyok. Lapozzunk.
    Lassan halad a csík, talán meglesz a felhősor is. Ti mit gondoltok? Jó lenne. A következő event már csütörtökön indul, vagy lehet hogy csúszik? Jó lenne most ha 1 napot csúszna, mert a csütörtök elfoglalt napom lesz. No de ahogy lesz úgy lesz.
    Legyen szép napotok. Munkahelyen dolgozóknak kívánom vegyék észre, milyen remek emberek vagytok, legyenek sikeretek. Aki a családdal van kapjon és adjon sok sok szeretetet. Most el, még jövök. pá

Hölgy-világ és patakvera kedveli ezt.
  12. patakvera

patakvera Fórum félistene

Szép napot kívánok Mindenkinek!

Remélem,hogy sikerül a hódos felhő....sokat tenyésztettem-a szintemhez képest-mindent bedobáltam....most elfogyott a szupitápom!:( Sajnos venni sem tudtam!:sleepy: Remélem mindenki jól van??? Nekem ma suli és szerda éjjeltől újra munka....:( Kislányomat szerdán kell vinnem úszásból szintfelmérőre! Remélem sikerül neki majd és nem fog nagyon izgulni....:inlove: Legyen szép napotok! Itt süt a napocska és azt pletykálták,hogy nagyon jó idő lesz!!!:music:

Hölgy-világ kedveli ezt.
  13. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok, szép napot!!
    Ez fontos figyelmeztetés.xD

Mami ne fűts be!! Nagyon jó idő lesz. Nálunk.........megnéztem..........25 fok van a lakásban. Nagyon hideg lakásod van, persze, hogy fázol. Habár nekem a 22 fok még jó.

Vera kislányodnak szurkolok, biztos sikerülni fog. Szeret úszni?? Nagyobbik lányom nagyon szeret, mikor járt úszásra, az edzője nagy reménysége volt, de Ő csak úszkálni szeretett, azt a lekötöttséget ami evvel a sporttal jár, azt nem akarta. Én meg nem erőltettem. Ha nem akar valamit, úgyse sikerül.

14. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Kedves játszótársak. Bízom a jó időben. Nem, nem fűtök be még!! de ha nem lesz melegebb akkor igen. Még ilyen hideg sosem volt a lakásom. Az első emeleten lakom. 2 fal van szabad, az ablakos rész és a bejárati rész, mivel nyitott folyosós lakásban lakom. Alattam fölöttem mellettem melegítenek, nem panaszkodom.
    Bízom a felhősorban, hogy meg lesz. Már ma nem jövök, legyen szép estétek és jó éjszakátok. pá

patakvera kedveli ezt.
  15. patakvera

Lilla nagyon szeret úszni!! Remélem nem szegi kedvét,hogy szabályok lesznek majd....2 évig karatézott,de "feladta"...elég kemény edzések voltak-annyira nem bántam,mert a tanulás is hanyagolva lett a fáradtság miatt. Nagyon izgulok a holnap miatt! Nagyon szeretném,hogy valamit sportoljon! Szomorú vagyok,hogy az iskolában ennyire túl terhelik őket....az én időmben minden délután volt idő a sportra. Fociztam,futottam,sakkoztam,pingpongoztam,kézilabdáztam és nem mellesleg kitűnő tanuló is tudtam lenni! Sajnálom a mai gyerkőcöket!:sleepy:
    A felhőben én is nagyon bízok. :D A melegebb takarót már én is elővettem....;)...bár péntekre 34 fokot mutatott az időjós!!!:wuerg:

Hölgy-világ kedveli ezt.
  16. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szép jó reggelt kívánok kedves kapuccsínó rajongók. Igen lehet sajnálni a gyerekeket. Az a helyzet, hogy nem a sok feladattól dőlnek ki, a gyerekek. Ha elfáradnak is újra erőre kapnak. Az a helyzet, a nyugodt szerető légkör, a szülők közötti jó összhang és szeretet a legfontosabb. Ha biztonságban érzi magát, ha szeretve van, ha nem kell attól félnie, hogy a szülők veszekedése esetleg váláshoz vezet, ha az anyagi problémák nem előtte vannak megtárgyalva, akkor sokat, nagyon sokat kibírnak. A kölcsönös szeretet és a megbecsülés a gyermek is ember számba vevése mindent megold. Akkor lehet terhelni. ésszerűen.
    Bocsánat, ha túl belefolytam. Ez az én tapasztalatom volt, és ez a véleményem. Persze ezen lehet vitatkozni.
    Kedves játszótársak. Legyen szép napotok, legyetek szeretve és értékelve és Ti is legyetek jók...ha tudtok. most el még jövök.

17. patakvera

Hát ezzel csak félig értek egyet! Nálunk sajnos napköziben kell legyen a gyerkőc,mert mindenki dolgozik! Amikor itthon vagyok,akkor haza jöhet. 4.osztályos,de van olyan nap,hogy 8 órája van!!!! Negyed5-kor ér haza-5ig pihi,aztán újra lecke átnézés....sajnos a napköziben nem elég alaposak! Máris 6 óra van! Esetleg ha befigyel egy szakkör-akkor este 7,mire végzünk! Hiába van jó légkör az én gyerkőcöm akkor is elfárad....:(

Hölgy-világ kedveli ezt.
  18. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép napot!
    Bocsika nem idézgetek...és sajna nem is sokat maradok.Az egész család beteg...szépen sorban mindenki belecsuszot...én már majdnem jól vagyok...egy -két rohanást kivéve.Lánykám be is lázasodott este...és a ház ura...na ő már kemény dió...ő ma lett beteg.Szóval....meló az kel menjen...:wuerg:ahogy tudok jövök..jók legyetek és ügyesek...pusza mindenkinek;)

19. patakvera

Jobbulást mindenkinek!:sleepy:

Hölgy-világ és mazsok kedveli ezt.
  20. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Köszi szépen...nem nagyon megy...de igyekszem:(
    Nem mentem melózni sem..begsi maradt...szóval...meg vagyok áldva....és már tea meg keksz-ropi undorom van...van valami ötletetek?

patakvera kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.