Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Kedves Vera. Igazad van. Én kivételes helyzetben voltam. Az én drága egyetlen leánykám nem volt napközis, mert édesanyámmal egy házban (családi, több generációs) laktunk, de az előszobából külön nyílt az Ő lakása. Én óvónő voltam, egyik héten délelőtt, a másik héten délután dolgoztam. Zongorázott, fuvolázott, egy héten 2 x kellett félórára vinni fújni.szolfézsra járt, kézi labdázott, kosarazott, ének órára járt. Hordtam uszodába. Jól bírta a terhelést és nem én kényszerítettem, hanem Ő akarta, mert egyik helyre az egyik, másik helyre a másik barátnéja járt, (hárman voltak barátnők, egymás melletti házban laktunk velük) és szeretett volna velük együtt lenni. Én féltettem, mert játszani is szeretett. Szerencsére nagyon könnyen tanult, mindig kitűnő tanuló volt. A baj az, hogy nem jutottunk vele semmire, mert 24 éves korában orvosi műhiba következtében örökre elveszítettük. ...Lapozok.
    A játékkal kapcsolatban - nem lett meg a felhősor? Hiába bíztunk. Mit szóltok hozzá?

kamylla64, farmfarm0006, mazsok és 2 más kedveli ezt.
  2. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

3. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szép napot!
    Bocsánat az elmaradásért,de annyi helyre kellett hétfőn elgurulnom..lógott még a:p is.
    Vasárnap meglátogatott barátném,volt szomszéd városnézés-borfesztivál-, masszás, minden..kis nátha is bekandikált, de már jól vagyok. Átrobogott rajtam, mint az állomáson a 6.20-s expressz.
    Ma meg úgy döntöttem fáj a lábam és nem csináltam semmit. No jó,kis kolbászos paprikás krumplit ebédre, meg nem rég citromfűszörpös-mákos muffint. Legközelebb kipróbálom majd mentaszörppel,szerintem úgy finomabb, menta erősebb,hátha jobban lehet az ízét érezni.

Vera, azért kicsit veled is vitatkoznék, az a baj,hogy egyre fiatalabban tanulnak egyre több mindent, baj még mindig ott leledzik, hogy a lexikális tudás helyeződik előtérbe a tehetség,és az érdeklődés helyett. Még mindig csak egyre több anyaggal tömjük szegény gyerekek fejét,ahelyett,hogy mindegyikben az erős oldalát- 'különleges vénáját'- abban amiben jó erősítenénk,emelnénk ki,ezzel segítve az életpályára állítását.
    Ugyanakkor sajnos eltörpül,hogy mozogjon, játékosan tanuljon mert MÉG! gyerek.

Tündérmami meg lett a felhő! :D de szerencselovagnak felkent Janzi hozta is a megfelelő hivatalos link beillesztést.

Mazsika! jobbulást a családnak! sok citrom, méz, és gyümölcs -vitaminpótlás.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Szervusztok! Szép reggelt Kávézók!

Vera, elnézésed kérem ha bírálásnak tűnik fel a tegnapiak. Eszem ágába nincs bírálni,vagy megróni egy szülőt se, kérlek ne vedd magadra!
    Az oktatási rendszer az ami frusztráló,s a plafonra mászom, eléggé követelésen alapuló zárt,merev rendszer,ami nem ad szabad mozgást a tanárnak, esetleg más tanítási módszereknek ami jobb esetbe eredményesebbek mint az előírt,ezért van egyre több alternatív,és alapítású iskola.. Megszerkeztettem..

Utoljára szerkesztett: 16.9.15
  4. patakvera

patakvera Fórum félistene

Régen más volt...rám sem erőltettek semmit,de sok mindent csináltam. Mégsem fáradtam el-teljesen más volt a tanmenet! Most az a terv-igazgató szerint-hogy a gyerek minél többet legyen az iskolában,hogy a szülő "nyugodtan" dolgozhasson!! Mi is együtt élünk anyukámmal! Ő is óvónő volt-most nyugdíj mellett 2 hónapig tud menni dolgozni....csak ezt a rövid időt kell kihúzni szerencsére!!!!
    Ne mond,hogy nem jutottatok semmire! Büszke lehetsz rá nagyon! Biztos csodálatos teremtés volt....nagyon jó anya vagy-mert ezt senki nem veheti el tőled!

Kedves Hölgy-világ!

Minden szülő szeretné ha a gyereke mindenből a legjobb lenne....ez lehetetlen a mai világban úgy,hogy közben a legfontosabb is beleférjen : a játék! Lehet félre értettél-nálunk sem tökéletes mindenből...az erős oldala hamar meglett: a német! Nem kellett erőltetnem,nem kell órákig tanulnia és ami a legfontosabb szereti is! Nálunk a rajz,technika a gyengébb...nem erőltetem. A matekot viszont tanulni kell vele pluszba-ezt viszont nem hagyom elmenni / itt sem a kitűnő a cél /! Nálunk a szakköröket is ő választotta ki! Amikor akarta,abba is hagyhatta. Most az úszás mellett is a Drágám döntött! Remélem holnap sikerélménnyben lesz része! Ez a legfontosabb!

Utoljára szerkesztett: 15.9.15
  5. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Kedves Vera, Ildikó jó hogy sikerült Rólatok egy kicsivel többet megtudnom. Vera köszönöm szavaidat, nagyon jól estek, és örülök, hogy anyukáddal kollégák vagyunk. Én már nem tudnék helyt állni az óvodában. Az térd izületeim elkoptak és már nem tudnék a bajban lévő gyermekekhez rohanni segítséget adni. Hiába az idő eljár. Nagyon szerettem a hivatásom az nekem nem munka volt. Majd nagyon szerettem nyugdíjasként az iskolában hittant oktatni. Gyönyörű 13 év volt. Szeretettel gondolok vissza, és jó azokkal a gyerekekkel találkozni. Rátok is szeretettel gondolok és örülök, hogy megismertelek Titeket.
    Ma már nem jövök legyen szép estétek és nagyon jó éjszakátok. pá
    Kedves Szerencse lovag, köszönöm a tájékoztatást és boldog vagyok, hogy sok játékos összefogott és sikerült. Én is gratulálok mindenkinek aki aktívan részt vett benne. Köszönöm még egyszer a jó hírt.

6. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép reggelt mindenkinek!
    Mami nagy gratula a szintlépésért...ügyi vagy...húzzál engem isxD
    Gyönyörű időnek néz ki a mai reggel...bővült itthona lógósak csapata...kicsi lányom már nem tudott suliba menni..én egy cseppett jobban vagyok.Tegnap csaltam és ettem egy picike főtt tésztát is...ma meg...ezt a nagy fokú bünőzést:wuerg:ittam fél pohár capuccinót...már majd megvesztem érte.
    Ma megkapjuk a felhősort...remélem....mert ügyesek voltunk.;)
    Valami finom ebédet ennék...de nem lehet...talán a natur sütött csirkemell sós vízben tört krumplival???nemtom...éhes vagyok nagyon...és fogytam is...:D
    Majmokat tenyésztek....és vaniliát ültettem az esőerdőbe...barátkozok azzal hogy ott sötétebb és nyirkosabb az éghajlat és minden...már nem félek annyira.Kakukkot nem tudtam legutóbb tenyészteni mert 8db volt...hova tűntek nem tudom.xDgondolom a bajuszgyárbao_OMeg elfogyott a tápjuk is..szóval körgabonát ültettem...
    Próbálom nemesiteni a tönkölybúzát.....és meglátjuk mirre megyek vele....6óra múlva.
    Mit csináltok a farmon.
    Eltűnt Kamy,és Füli is...meg Pormacska:(hooool vagytok???:cry:
    Topi???Mamiii???Veraaaaa????Ti még megvagytok???:eek:

7. farmfarm0006

farmfarm0006 Fórum-zöldfülű

Sziasztok drága kávézók!
    Egy gyors beköszönés és röppentem is tovább...Megvagyok(vagyunk) csak hasmars van nálunk is,így még nagyon farmozni sincs időm..rohangálás van minálunk,gondolom értitek mire is gondolok..:D
    Nade látom másnál is ez a helyzet,Mazsika mos együtt érzek veled,benne vagyunk mi is és kutya egy betegség ez...:p:sleepy:
    Mindenkit ölelek,ha jobb lesz a helyzet jelentkezem...

Mamika,Pormacs,Füli,Topika,Ildikó,Anubisz,Mazsika,Vera..remélem nem hagytam ki senkit...Legyen szép napotok...

Jah..Kamy voltam,most épp erről a farmunkról...

8. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Nah akkor nálatok is megvan ez a szuper vírus...:wuerg:én már unom de nagyon...vasárnap óta semmi normális kaját nem ettem...ma elcsábultam és egy fél virslit ettem...de minek?:cry::wuerg::(szóval semmit sem szabad...a banántól,krumplitól és a sok keksztől meg ropitól iszonyatos undorom van...gondoltam sütök egy kis csirkemellet és almával...azt szerintetek lehet???
    Ennék egy kis levest is...de nagyon...a teát hagyjuk...mindegy milyen izű...nem akarom továbbo_O
    Naaaa....megvan a felhősor...legalábbis nálam....nézzetek szét a felhők között...aktiváltam is...aratok vetek közben.Vanilia és majmocska a menő a szigeten nálam....és körgabonát várom...
    Event???olvastátok..én csak átfutottam...ugy is benne vagyok a futkosásban...xD a fákból és növényekből jön a felröpi...kint vannak a mamutok..és valami jó felröppi dobálós növényke kéne...:)

kamylla64, patakvera és Hölgy-világ kedveli ezt.
  9. Hölgy-világ

Mazsika,Kamy tavaly átéltem kora tavasszal, főnővéri utasításra sodioral inulinnal ittuk,segített.
    Ha bennetek marad,azaz felül nem jön ki, melle husi mehet sima párolással,semmi fűszer max. só,azt amúgy is vissza kell pótolni.
    Alma pedig jobb mint a krumpli,akár kompót formájában is,de most sajna semmi extra. Mazsika kedves hiába teaundor, mentatea segít megnyugtatni a gyomrot, próbáld kicsi mézzel,ha napi egy csészikével is, nem kell forrón.
    Méz is segít baktériumot ölni,tele van probiotikummal,az most nagyon kell. Gyógyulgassatok, pihenjetek, szundikáljatok,úgy regenerálódtok..

kamylla64 és mazsok kedveli ezt.
  10. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Tabletát kaptunk...mert azt mindenki be tudja venni...és mellé Normaflor...szóval ennyi...sok folyadék és pihenés..na persze az kell is a sok rohangálás mellé.:wuerg:Oks...akor jó ha mehet alma krumpli melle...éhes vagyoook:(Menta tea egyáltalán nem megy...semmi ami mentás...még ami enyhén az elmegy...de nem bírom...o_O:wuerg:mééééz??na akor meghúzom a csuprot...az mindig van itthon.xD
    Azt csinálom...főleg lánykám hisztis is mellé...most fenekeljem el 15éves létére??xDpelusos korábban tettem utoljára...akkor sem érezte...kinevetett...szóval gondolhatjátok milyen fenekelés voltxDde már az agyamra megy....o_Omondtam intézek neki gyógyiszurit:D

kamylla64 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  11. Hölgy-világ

Még van ereje hisztizni? Erős a lánykád! Adjál kezibe neki könyvet, amivel el van maradva. 15 éves? Tudom ajánlani a Félkegyelműt, vagy a Nevető embert, esetleg a Nyomorultakat, de van drasztikusabb megoldás is a tarsolyomba,de azt túl durvának éreznéd,pedig hatásos.. ;)

kamylla64 és mazsok kedveli ezt.
  12. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szép napot kívánok. Nem hiszitek el ami ma velem történt. Reggel el kellett mennem a szemészetre, mert a bal szememre egy kicsit homályosan látok, és zavar. 8 -tól van rendelés én már 7 - kor ott voltam és a 3. lett a sorszámom. 8 -ra már kis ezren voltak. A nővérkéhez megyek a papírommal, hogy vegye be, de nem kell leadni, és sor szám sem kell, tegyem vissza, majd szólítanak. Rosszkor mentem, mert a zöld hályogosakat hívták, meg a frissen műtötteket. fél 1- kor behívtak, és utánam már csak 2 ember volt. Gondolhatjátok étlen szomjan, wc használat nélkül ( jó érzésű ember oda nem megy be) hol a sírás fojtogatta a torkomat, hol az idegességtől fájt a gyomrom. A doktornő az nagyon rendes volt és megvigasztalt, amikor a tábláról olvastam a számokat a jobb szememmel minden számot a legkisebbet is láttam, a bal szememmel csak az alsó hármat nem láttam. Azt mondta száraz a szemem, és a bal mindig gyengébb volt mint a jobb. Profi vezetői jogosítványom is lehetne olyan a szemem. Az nem semmi 72 év után. megnyugodtam de olyan fáradtan jöttem haza, hogy nem is lehet elmondani. A kartonozóban mondhatták volna hogy ma milyen betegeket fogadnak és döntsem el várok, vagy máskor jövök. Lapozok.
    Kedveseim ne legyetek betegek. Vigyázzatok magatokra.
    Örülök a felhő sornak. Most el még jövök pá

13. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Van persze mert ő nincsen annyira rosszul....nem jutott neki elég bacixDPersze el van maradva a a szigeti veszedelemmel...az valami borzalmas könyv...én alig értem néha...hát még a mai korosztály....én vagyok a felolvasó és mivel versben van igy verszakonként értékeljük mi volt benne a lényeg...hát ilyet soha nem adnék gyerek kezébe.Soha az életben nem veszi hasznát,az már biztos...én sem vettem soha.xDDurva megoldásnak itt vagyok én..ha én nekiállok hisztizni:mad::wuerg:xD

patakvera, kamylla64 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  14. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Kedves mazsok, köszönet a gratulációért.
    Ma már nem jövök. Legyen szép estétek és nagyon jó éjszakátok. pá

15. Hölgy-világ

Szép reggelt Kávézók!

A nagyfokú baciterjedésre való tekintettel elmarad a kávéosztás, attól is csak futkosás lenne.

Tündérke gratulálok, a felhőhöz is. Sajnos ilyen az egészségügy:(, biztos olvastad mikor írtam az élményeimet, reggel elvittek kötözésre s valamikor délután 4 óra után kerültem haza, s akkor nem vizsgálat volt a menet oka.. Igen ez elszomorító,hogy itt tartunk,de a lényeg,hogy semmi probléma nincs a szemeddel,s én ennek szívből örülök!:inlove:

Mazsi, kezdem gyanítani,hogy akkor nektek annyira nem is a bacik ártottak meg. K.O. Zrínyi!:D
    Nyelvezetével nem tudsz mit kezdeni, így beszéltek, s egyik legszebb magyar eposz. Általánosban nem tanulták a Szondi két apródját?
    Toldi triológia is kötelező,Az ember tragédiája is, akkor még nem beszéltünk az ókori gyöngyszemekről mint Antigoné, Odüsszea, Iliász.:music:

16. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szép napot Kávézók!
    Jöttem....
    Valamivel jobb már a helyzet,annyi boooáááá már nincs,de szapora az még sűrűn...:p:eek:
    Mazsika! megám!!! nem is tudtam hogy így virtuálisan is terjed ez a purutyka betegség..:D most akkor ki kit fertőzött is meg?! mi volt előbb a tojás vagy a tyúk?:D:D
    Nálunk is megy a főtt burgonya,virsli,meg rengeteg tea mézzel..kamilla teával próbálkozom,meg csipkebogyóval,de nem nagyon ízlik senkinek..azért egy egy pohárral magunkba imádunk..almás fahéjas a favorit,abból fogy rendesen..

Kint vannak a mamutok mindhárom területen,meg 0 percezés lesz...remélem jól adják majd a fák,abból lesz csak gondom...
    Most a napokban sokat nem tudok lenni,ezt majd nézzétek el nekem,de ígérem azért igyekszem...

Mazsikám! jobbulást neked is...:)

Drága Mamikám! nem semmi mennyire megvárattak..elhiszem hogy mérges voltál,éhen szomjan fél napot várni?..viszont a hír az jó,a szemeidnek semmi baja..nálam már olvasáshoz kell szemüveg,de az elég
    régóta..
    Mostanában gondolom nem igen kívánkozol szemészetre...

Szia Ildikó! na igen..most futkosunk mi kávé nélkül is,így azért is megkockáztatjuk azt a kávét..egy körrel több rohanás lesz,elfér a többi között..:D:p:p
    Olvasni nagyon szerettem,szeretnék,az időhiány ami meggátol benne..meg most leginkább olyan mesetartalmúak lettek az olvasmányaim..:D
    A kedvenc könyveimet,kismilliószor elolvastam,sokszor fél éjszakán át,mert egyszerűen nem tudtam letenni őket..ilyen volt a Nap szerelmese,az Aranyecset,a Parasztok,Virágot Algernonnak,kramer contra kramer,Noel..és sorolhatnám...olyan mindenevő vagyok...
    A sörfesztiválra felkészültem,vigyázzatok,senki ne arasson...Nekem majdnem sikerült...

Drága Kávézók! legyen ma szép napotok...ennyi tudtam lenni...

patakvera, Hölgy-világ és mazsok kedveli ezt.
  17. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia Ildi!
    Képzeld ma ittam egy lightos capuccinót...fél pohárral...de az milyen jól esett...most még várok...szabad volt e inom?:wuerg:xD
    Éppen csak elkezdtük ezt a fantasztikus könyvet...szóval..még a K.O. MA DÉLUTÁN LESZ CSAK SZERINTEM.:D
    Teljesen más a mai követelmény,most már iskolánként változik...nekik nem kellett Szondit tanulni,nekem igen.Antigoné és társai nekem a n.1. imádom őket..vagyis imádtam...abból már többet tanulnak ők is...és tudok segiteni.Szigetvár ostroma nekem is új...nem baj....legalább meglesz ez is.Mi más dolgunk lenne:wuerg:xD
    Szia Kamy!
    Nem tudom ki kit fertözött meg...egy fokal jobb a helyzet...szerintem..lánykám mindek is van itthon???mert nem látszik rajta hogy beteg lenne...tegnap ment neki stikában a kakaó,majonéz...ilyesmik..semmi...én meg majdnem sátrat vertem egy fél virsli miatt az illemhelységben:wuerg:ki érti ezt.Na a héten ezek szerint regenerálódás lesz nálatok is.;)
    Igen nekem is mamutok xxl fák...és hosszú növény....a szigeten arattam mert ott egész éjszaka érett a vanilia....ééés most paprikát ültettem..nehogy elrohadjon nekem az a drága növénykém.
    Jobbulást nektek.....és pihenjetek...töltödjetek.:)

patakvera, kamylla64 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  18. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szerbusztok kedveseim. Ma én nagy csacsi voltam. Reggel learattam, ajándékokat elküldtem, és amikor ezekkel megvoltam készülődtem a kardiológushoz a holter eredményért. Hopp az úton jutott eszembe hogy én balga mit tettem. ....hát igen amikor az ember dolgokat rutinból csinálja.
    Ami a lényeg a holter azt nem amiért feltették épp azt nem produkálta. Nem rossz, de nem is jó. de ilyen legyen sokáig akkor megleszek elégedve, a doktor bácsi szintén.
    Dolgos szép napot kívánok mindenkinek. pá

patakvera és kamylla64 kedveli ezt.
  19. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!
    Hááát...........a technika ördöge megtréfált.:mad: De nem ajánlom neki többet.:oops: Délelött fél oldalt írkáltam, de biztos lassan, mert kiírta, hogy nem vagyok jogosult hozzászólni a dolgokhoz. Gondoltam kilépek, aztán ha jövök eventkezdésre, majd ott lesz a sok irományom, hisz el szokta menteni. Na de most neeem.:cry: Még véletlenül se mentette el. De nem írkálom be újra, úgyse tudom, pontosan mit is írkáltam.

Betegek jobbulást, a sok futkosás már biztos kifárasztott titeket.

Reggel nem arattam, hisz hosszút ültettem este, így nem is volt kész. Rögtön eszembe jutott, hogy csak a szigeten aratok, ott is csak a földet.

Kamylla felsoroltál néhány könyvet, amit én is imádok. Meg is van a házi könyvtáramban.
    Hogy magyart is említsünk, Vámos Miklóst nagyon csípem, régen a Tv-ben is volt műsora.

Már vannak labdáim, de még nem próbáltam ellőni őket.

patakvera, kamylla64 és mazsok kedveli ezt.
  20. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Már gondoltam átfutok hozzád és megkérdem merre csavarogszxDszerintem kilométerben simán meglett volna:wuerg:na azért nem...mert tényleg fárasztó a futkosás.Gondoltam ma végre belecsapok a lecsóba...és megettünk kislányom fél doboz csokijégkrémet...gáz lesz???de olyan boldogok voltunk...annyira kellett ez:inlove:utánna azon nevetünk hogy egymás ölébe ülünk ha sietni kell megintxDxD
    Költöttem ma egy csomó aranyat..elvégre a gazdaraktár féláron van...vettem a kincses szigetre a bahamára és az esőerdőbe varjúkat...legközelebb a baglyok jönnek...most ez volt porondon...el is ment rá minden aranyam...
    Már lövöldöztem...ez türelem játék...és én nem nagyon vagyok az...valaki megtanithatna rá hogyan kell türelmesnek lenni.;)

patakvera, Hölgy-világ és kamylla64 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.